- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #6259 üzenetére
ez meg van nekem is
ki milyen azonosítóval van a játékban?
nekem travis21 vegyetek föl....
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5942 üzenetére
Szerintem a többieket hallja , vagy a saját hangszóróját a mikrofonján visszafelé.
Esetleg a játékos -ra katt majd jobb egérgomb játékos elnémítása vagy a Home gomb settings saját mikrofon lekapcsolása... -
drevin_71
tag
válasz
polonic #5930 üzenetére
az 1.01 fönn van
az 1.4 az egy gyüjtemény a korábbi linken a hozzászólásomban meg tudod nézni
az a vicc ,hogy dx11 -ben ment a játék ezzel csak online -ra nem engedett fel
Úgyhogy tegnap visszaraktam az eredeti fájlokat és mentem is monzában egy versenyt
anélkül ,hogy ledobott volna az elejénmarad a dx9 + pocsolyafix amíg nem jön ki egy újabb hivatalos driver a karihoz akkor majd megint megnézem dx11 be
-
drevin_71
tag
válasz
Steady74 #5926 üzenetére
patch-t el lehet felejteni nem enged be online futamra
amúgy erről lenne szó:
http://www.gphungary.hu/hirek/f1_2010_kiegesztiok_egy_helyen
a játék úgy tűnik megy . dx9-be ...legalábbis ma sikerült befejeznem benne egy -két futamot,a dx11 úgy látszik amd ati szponzoros....
a dirt2 -vel is hasonlóan jártam ,viszont dx9-el se néz ki rosszul és legalább nem fagy.
meg a pocsolyafix is úgy tűnik hogy működik csak többet kell várni betöltéskor ,ez van.
talán a következő driver frissítésnél menni fog dx11 -ben, fagyi nélkül
-
drevin_71
tag
én nem tom mi van amióta kicseréltem a videókarit azóta vagy kifagy a játék vagy a futam végén nem ment ...
még megpróbálom újra feltenni, viszont win7-et nem igazán szeretném ,de lehet h az lesz a vége ,hogy teljes új rendszer és friss játék ha akkor sem megy akkor game lemez vs balta.
-
drevin_71
tag
már megint a hanggal lesz valami, lehet kéne egy x-fi cucc...
-
drevin_71
tag
hali! valaki tolja itt gtx 570-el? nálam fagy a játék .korábban viszont a 8800 gt -vel directx9 alatt nem volt ilyen probléma....
-
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #5832 üzenetére
-
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #5654 üzenetére
hali,
ha minden igaz ez az ami a statusbart belövi...[RDDev] HUD Design 1.2
-
drevin_71
tag
válasz
Motion_Blur #5640 üzenetére
szerintem ő a statusbaron lévő zöld keréken lévő kopásnyomokra gondol.(kis vonalak)
nemcsak a gumi vizuális látványára...
ha jól látom a kép jobboldalán
ez mondjuk engem is érdekelne mert segítene a setupolásnál hogy kopik a gumi a kerékdőlés és rugók,egyensúly miatt...
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5440 üzenetére
már találkoztam én is ezzel az "élménnyel" ...
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5438 üzenetére
így is túl gyors vagy....
-
drevin_71
tag
válasz
Unbaised-Ben #5146 üzenetére
ezek az örök vesztesek csak azt nem értem ha nem tudja elviselni ,hogy lassúbb mint a másik minek játszik...ahelyett ,hogy keresné hogyan lehetne jobb.
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4755 üzenetére
már láttam másnál is ,hogy próbálkozott.
nem tudom miért nem teszik ki az ilyet !!! -
drevin_71
tag
válasz
Rototti #4737 üzenetére
Nem tudom a gp időt mennyivel könnyebb hozni,mint karrierben ,de szerintem hozható az időd, egy jó kört menni nem olyan nehéz ... 100% -os távon a folyamatosság az a kemény.
Sokan ezt nem értik mennyire tudsz végig koncentált maradni...
Talán majd kialakul itt is ismét hasonló kis csapat mint a GRID-benegy idő itt:
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4337 üzenetére
a GRID nekem is ment ,amint láttad a hétvégén
de úgyanígy szívtam mint Te az F1 játékkal, most tettem újra miatta a rendszert (WIN7 64bit)
vagy az "előtesztelő,próba" változat írt be valamit ami miatt nem ment rendesen vagy a hangkártyám miatt fagyott ,nem tudom .
Délután tesztelem én is majd jobban ,hogy folyamatosan hogyan működik.
A hajnali rövid próba pozítív volt
Reménykedem ,hogy innentől lesz értelme játszani vele és online megy majd a többiekkel a csapatás.... -
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4334 üzenetére
úgy néz ki ,nekem ma 0:30 körül sikerült
feltennem a rendszert meg majdnem mindent ami fönt volt ....
a patch után ahogy kiléptem a játékból végig ment az instal varázsló majd egyből újraindult (?) a játék majd letöltöltötte a profilom a live -ról és most megy
practice -ban mentem egy kicsit majd kiléptem vissza menübe most nem fagyott ki mint korábban ,felnéztem multira onnan is visszajött fagyás nélkül...
remélem innentől megtartja ezt a jó szokását .
Rolly neked melyik logitech driver van fönn a kormányodhoz ?most leszedtem az 5.10.127 drivert,olyan mintha sokkal érzékenyebb lenne kormány , nagyobbak az erőhatások a rázókő szétrázza az asztalom ... vagy ennyivel másabb az 1.01 patch-el ?
A LOTUS -al mentem Sakhir -ban ,de a korábbi tapasztalatokhoz képest sokkal idegesebb a járgány ,alig akart a pályán maradni... -
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
nekem is patch-elni akar .le is tölt ,majd lementem kilépek .Aztán kapok egy hibaüzit h sikertelen volt az install ,viszont nekem már korábban 1x összejött a frissítés csak fagyott.
Aztán feltettem v 3x ,de azóta nem megy csak offline-ban... -
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #4286 üzenetére
milyen hangkártyát használsz ?amióta kivettem az audigy4 -et és az alaplapi 7.1-es megy a hanggal nincs bajom,nem szaggat nem akad.
Viszont csinálok egy C:format -ot
aztán megpróbálok újra rakni mindent mert nem tudok most csak offline játszani
nem enged újra patch-elni remélem összejön és a korábbi online fagyást a hangkártyám okozta csak ,máskülönben ha megint nem tudok online gurulni bosszús leszek... -
drevin_71
tag
válasz
polonic #4121 üzenetére
rátoltam a racedepartment -ről az 1:00 visszaállító patch-et ,most legalább tudok játszani és ment legalább offline...és nem fagy ki töltés közben
Bahreint nyertem ,Melbourne.ben a "nyalókás" az első helyről megoldotta h utólsóként jöjjek ki, de azért az 5.re felverekedtem magam.most egy darabig játszom így aztán ha végig toltam, ráengedem megint a javítást hátha...
-
drevin_71
tag
válasz
polonic #4106 üzenetére
ezeket írja :
Launching Title Update: "C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\Setup.exe" /selflaunch /p 1570
Launching: C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi ACTION=INSTALL REINSTALLMODE=amus LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="D:\games\F1 2010" TRANSFORMS=:Instance1 MSINEWINSTANCE=1
Error installing MSI at C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi HR:0x80070667
Path: C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\XLive\Updates\434d0831\Content\TitleUpdate.msi
Args: ACTION=INSTALL LAUNCHEDVIASETUP=1 APPLICATIONROOTDIRECTORY="Ignore" ABORTLOGPATH="C:\Users\CSABA\AppData\Local\Microsoft\GFWLive\Install\Logs\titleupdate.log"
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromCmdLine:
RelaunchFromMSI: F1_2010.exe
InstallFolderFromCmdLine:
InstallFolderFromMSI:
InstallFolderFromRegkey: D:\games\F1 2010\
OriginalProductCode:
InstallFolderRegkeyProp: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Codemasters\F1 2010
Failed -
drevin_71
tag
na asszem befejeztem, a köv. patch-ig vagy az oprendszer újratelepítéséig...
-
drevin_71
tag
így nem lesz ,nagy kergelőcskézés lehet h marad a Grid?
-
drevin_71
tag
nekem az a bajom h nem tudom föltenni a patch-t , végig tölt kiírja mentsem a játékot majd indítsam el újra .mentek majd kilépek és ekkor feljön egy ablak ,hogy a telepítés nem volt sikeres live mappában nem tudta fölülírni valamelyik fájlt...
tud valaki segíteni mit tudnék tenni ellene ???
korábban felment már a patch ,de kifagyott töltés közben pl. egy verseny után .
most újratelepítettem és megy is offline ,de nem tudok fölmenni online-ra mivel nem tettem fel a javítást ....
22 -es csapdájaha a LIVE -ot leinstallálom ,majd újra fölteszem az eddigi beállítasaimmal mi fog történni ?
a profil vesztése nem hat meg csak a kódom ne vesszen el.kezdek berágni ...
-
drevin_71
tag
feltettem újból ,patch nélkül úgy tűnik h most már jó lesz...
-
drevin_71
tag
Mi lehet a baj?megnyerem Bahrein -ben nagydíjat a Lotussal az 1.helyen majd továbblépnék és töltésnél megáll?
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #3856 üzenetére
hali!
hamarosan jövök én is ,remélem föl tudok majd hozzátok zárkózni ...
-
drevin_71
tag
hi,
a pocsolya és eső maradt nálam a patch után...
8800 GT -m van ,talán az ati -s kártyáknál van a gond vagy a directx11 -el.
erre tud mondani valaki valamit?mert szeretnék egy 5870 karira váltani.
-
drevin_71
tag
nektek minden rendben a hanggal?néha rajtnál eltűnik meg szaggat aztán egyszer csak
jó leszegy audigy4 -es hangkártyám van ami nem "elég" a játékhoz....
valaki használ valamilyen X-fi -s hangkártyát?
-
drevin_71
tag
volt idő amikor nyomtam én is az rfactort 1 hónapig csak a hungaroringet,beállítások tömkelegével....megvan GTR ,GTR2 ,RACE 07 ,GTR EVOLUTION,tény és való észnél kell lenni velük ha körbe akarsz menni,
az F1 .et még csak próbálgattam , megfelelő segítségek lekapcsolásával viszont találni ebben is kihívást...
olyan szépen túlcsúszik a kanyaron blokkoló kerekekkel vagy kanyarba belevág a palánkba,megpördül ha túl sok a fék vagy a gáz...
és a vicc amikor javasolja a program hogy a normál szinten játssz...ne az experten
-
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #2226 üzenetére
kikapcsolva a segítségeket azért észnél kell lenni lassú kanyaroknál ,
assisttal már nyertem időmérő nélkül a végérőloffline hogy tudom futtatni ezt ,mindenképp akarja az ID-ét vagy nem ment semmit...
-
drevin_71
tag
hali!
ma jött meg a game + poszter ,
kérdés ,hogy tegyem fel és aktiváljam ?
nem tom mi lesz ebből a november 10. magyar LIVE - ból
most így 3 db live - os játékom van és még emiatt nem csináltam meg az angol címes reget...
bár elég volna pill . ha csak offline tudnék menni ,talán az 1 hónap elég lesz rolly és rototti
ellen a gyakorlásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest