Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdekesek ezek a hibak, az meg fokepp, hogy a fejlesztes alatt ez sosem jott elo? Nem mentek versenyeket a programozok?
-
válasz
szab.tam
üzenetére
Ez igaz, valszeg azert ilyen, mert csak a nativ magokat tudja dolgoztatni, a ht-t nem.

Jol nyomod! Azt csak ugy tudod, hogy a mar korabban beillesztett linket masolod ki es be az uj helyre, a feltolteseknel nem tudod eloszedni.
(#1631) Karajev7 Aztak*rva.
Ez mar nem is ugralas hanem nagyfrekvencias rezges. 
Barthezz2
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nezd nalam hogy eszi a 8 szalat meg a 2 gpu-t [link], eleg fura, hogy nalad miert 50% mennek a hardverek, persze ez nem megoldas a szamodra.
-
válasz
Steady74
üzenetére
Mindjart gyakorlok is, szeretem azt a palyat. Lauda001 a liveom, de valszeg nem fogunk tudni jatszani.

(#1480) Rototti Jol nyomtad a ferkaval, pedig milyen pocskoszoru az a lotus.
Tegnap probalgattam a bahrain palyat de eleg neheznek tunt, inkabb mentem montrealban.(#1541) skylaner Nekem 1.16.613.

-
A g25 szerintem mar nem is nagyon kaphato. Ez a bor kormany a nemesacellal verhetetlen kombinacio, akkora feeling mint az allat, a fogasa, a valtofulek, a pedalok, csucs az egesz.
Az jart jol, aki lecsapott az akciora, ami a g27 megjelenesekor volt, felaron lehetett venni g25-ot, persze en elotte vettem 2 hettel
, de sz*rok bele, nekem megerte. -
-
(#1390) sagesz93
Azt valszeg en irtam, de szakado esoben sisaknezetbol mentem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#1376) kpal Hamilton nyomja a jatekot, durva.

(#1375) Rolly Dy07 Ez elgend ai-n volt?
Este probaltam montrealban a lotussal legend ai-n es ugy hagytak ott mint a sz*rt, pedig majdnem szetszakadt a kocsi es nem is hibaztam. Persze ez nem jelent semmit, de 2.25-nel mikor 2 kocsi mellett mesz el egymas utan az kb easy szinvonal vagy rosszabb. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
-
Kivancsi voltam a procihasznalatra, ezert keszitettem everest logot, montreal verseny:
Szepen kihasznalja szinte mind a 8 szalat. Legutobb a mafia2-ben lattam ilyet, csak ott 70-90%-on hasznalta oket.
Egyebkent nagyon elvezetesek a versenyek, eleg erosek az ellenfelek, jelenleg az amator a szintem
, igy tudok veluk menni es azert elozgetni is, de az elejeig meg nem jutottam el igy sem, mclarennel. ezt a gumi/benzin szimulaciot szvsz kikapcsolom a fenebe, ki tudja mennyire valos az egesz es emiatt nem bizom benne. Enelkul is lehet izgalmas versenyeket menni. 
-
Spaban mi eddig a legjobb ido?
-
Ha esetleg valakit erdekel osszehasonlitasi alapnak, mentem egy kort monacoban belso nezetbol, szaraz es vizes palyan, minden kimaxolva 1680x1050, 1 db 480-al a kovetkezo fps-ek jottek ki.
Min max avg:
Szaraz palya: 64, 82, 72
Esoben, vizes palyan: 61, 77, 67
Proci Core i7 920 3360 mhz+6 giga memo, vga alapon.
-
Nyomtam egy kis esos monacot 1.25.765, aztan mondom kiprobalom a mercit, mentem is egy fincsi 1.23.208-at
, majd holnap feltoltom azt is. Meg abban is van 1-1.5 sec, csak osszerakni kemeny dio. 
Egyetlen segitsegem az automata valto volt, a szabalyfigyelesek is mind bekapcsolva.
kpal Igen jo cucc a g25, batran ajanlom. Meg most is arad a borszag a kormanybol, pedig 1 eves.
Elvezet mar taperaszni is. -
Time trialnal hogy lehet kivenni a ghost cart? Sirba tesz.

-
Mentem par kort singapurban, hat eleg genyo egy palya. Valencia is ok csak meg kell tanulni rendesen. Amugy szerintem total nfs shift kategoria a jatek annyi kulonbseggel, hogy masok a palyak es nem pagani zondaval megyek, hanem f1-el, jobb a tapadas, fekezes, gyorsulas, ennyi. Szvsz par het mulva a legtobben unni fogjuk.

-
Esoben menni nagyon kiraly, minden segitseget kikapcsoltam, kesz muveszet, hogy ne fororgjon meg. Viszont spaban a 8-as kanyarban allandoan kilepeget, de csak esoben.
-
Elobb kileptem alt+tabbal a jatekbol es azota nem tudom fullscreenre birni. Talalkozott mar valaki ezzel?
-
válasz
Steady74
üzenetére
Szia!
Remeljuk ugy lesz!
Te is kormannyal nyomod?ADAM1337 Ezt a zold csikot en se ertem, a shiftben is ilyen volt, de ott ki lehetett kapcsolni, itt meg en se talaltam ra opciot. Elobb mentem par kort monacoban, nagyon ott van szvsz, jol lemodelleztek a palyakat. Neha egy ilyen falnak csapodas utan ugy erezni, mintha nehezebben gyorsulna a kocsi, aztan osszeszedi magat.

-
Nalam a g25-el eleg pontos az iranyitas, nincs keslekedes. Grafika szerintem okes, persze lehetne kotozkodni a palya melletti dolgokkal, de igazibol lenyegtelen. A jatek szepen, akadozasmentesen fut, a sebessegerzet nagyon jo. A hungaroringen es spaban mentem par kor time trialt, jol sikerultek szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Irtak itt, hogy meghizik a replay file

Ez mar nem is ugralas hanem nagyfrekvencias rezges. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Este probaltam montrealban a lotussal legend ai-n es ugy hagytak ott mint a sz*rt, pedig majdnem szetszakadt a kocsi es nem is hibaztam. Persze ez nem jelent semmit, de 2.25-nel mikor 2 kocsi mellett mesz el egymas utan az kb easy szinvonal vagy rosszabb.

Elvezet mar taperaszni is.