- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Pali,
Téged ismerlek, tisztellek.
A barátod kicsit nagy arc... a GRID-es videó alatt is vannak beszólásai (gyönyörködjetek a billentyűzetben), meg ebben is, ami miatt nem szimpatikus.
Viszont nagyon de nagyon szar a két oldalsó monitor szerintem, iszonyatosan torzak benne az autók is meg az ojjektumok is. Nem tudom, hogy az AMD-s verzió (eyefinity) is ezt tudja, de ha igen, akkor inkább nem kell. -
shteer
titán
-
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem semennyivel. Az külön zavarna, hogy mozog alattam a szék, mivel az igaziban pont az a lényeg, hogy úgy be vagy szíjazva együtt mozogsz a géppel és jobban érzed ha megcsúszik. Kivéve a fejed, arra meg edzeni kell.
Az meg más kérdés, hogy akinek fingja nincs a féktávokról, meg a váltásról, meg mit tudom én miről, mi a francnak vesz ilyen cuccot és tesz fel magáról lejárató videót? Kisebbségi komlexusa van? Nem én vagyok a legjobb ebben, de olyan amatőren kezeli a gépet, hogy rossz nézni. Ezzel a tudással a büdös életbe nem ér utol.
Cöh ilyen lassan visszaváltogatni ilyen cuccal.
Vett volna inkább az asszonynak valami értelmes cuccot.
A pedál jó!
-
Csabee.
nagyúr
Igazabol a patch elott nem sok esos palya futamom volt , de azt irtak hogy a kerek nyomvonal lett jobb, jobban meglatszik, ill jobb az iranyithatosag.. Igazabol nem tapasztaltam kulonbseget, de mintha valamivel jobban tapadna esoben az auto mint elotte.. De lehet csak en vagyok jobb
-
hermanyi
addikt
Igen benne de csak körönként 6 mp t mehet
Biztos bele teszik szerintem de úgysem vesszük észre max azt amit állítólag akarnak ,hogy 12000 ig pöröghet a motor ha jól tudom , fele akkora kijelző is elég leszNevetséges amit csinálnak ezzel a sporttal költség csöki néven
nem kéne évente új szabály és kiforrná magát és a fejlesztéseken milliárdokat spórolnának és lehet a kisebb csapatok is felzárkóznának .
és 2015 töl 601 es limuzin motorokkal szerelik őket -
Rototti
senior tag
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOneWin7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
forrás: szab.tam -
skylaner
senior tag
-
puttputt
őstag
-
Ant@
senior tag
Én előzetesen úgy áltam hozzá, hogy nem fog ehhez kelleni kormány. A Gridet meg a Dirtöt is egyszerűbb volt billentyűkkel játszani, de pozitívan csalódtam. +200%-ot ad az élményhez ,ha kormánnyal nyomod. Amúgy billentyűvel szerintem még a normál fokozat is erős lenne nekem.
-
DigitXT
félisten
Az, hogy ebben a játékban nem megy, ha aktív az SLI. Csak ennyi.
Szóval a menüben van ilyen 300+ FPS, a játékban meg 80-120, de
egyik sem jó: a menüben 700 fölött néha túlterheli a szünetmentest,
a játékban meg kifejezetten zavaró a 80 FPS... Ha letiltom az SLI-t,
akkor megy a Vsync, csak egy GTX285 nem elég a fix 60 fps-hez..."Infinity": gondolod, hogy a 460SLI-t nem érintené ez a probléma?
-
Steady74
addikt
dx9-ben igazából volt. Ez a konfig GRID-ben minden maxon, 1920x1200-ban tudott 160-180 fps-t, itt elvártam volna, hogy legalább egy 60-80 között tudjon, erre nyomott 27-30-at. Szerencsére a dx11 buherálás megoldotta a problémát, bár sokszor van, hogy TT alatt is be-beröcög a kép, de mindig ugyanazon a szakaszán a pályának Monzában.
Mikor jössz játszani? -
GuruZone
őstag
#1977:
Ha 2010-esre állítom, a Lotus 5 mp-cel, a HRT meg 6-tal lesz lassabb a Ferrariknál
Ha EQUAL, akkor MINDEN autó egyenlő, ugyanolyan jól vezethető. Mondjuk úgy, hogy mindegyik autó egy Red Bull, csak a festésük más és más#1910:
Quick Setupot használok a pálya karakterisztikájának (de szép szó) megfelelően.Illetve verseny közben állítok a szárnyon attól függően, hogy hogy érzem a féktávokat. Általában kötöm a féktávot valamihez (pl hátralévő métert jelző kis táblák) és ha túl lelassulok a féktáv végére, gyorsítok az autón menet közben, és úgy nagyobb sebességről esek be a kanyarba igaz, kisebb tapadással.
ABS be van kapcsolva, Unbaised szidott is miatta. TC az medium, illetve a színes nyilacskák CORNERS ONLY, de csak ha Hermann Tilke féle idióta csodapályáról van szó.
Váltó automata. Még. Egy darabig. Szerintem jódarabig
-
DigitXT
félisten
G25-öm van, de még nem próbáltam...* TDU alapján kb. ugyanarra vagyok
képes mindkét vezérlővel, de ebben a játékban szinte biztos, hogy jobban
kijönne a G25 nagyobb precizitása, kevésbé lenne parás/ideges az autóm.(*: szombaton délután vettem meg a játékot, vasárnap meg nem volt időm
vele vacakolni, hétköznap meg kizárva fél óráért nem éri meg előpakolni...) -
Taifa Díaz
őstag
Én csak a gázt és a féket állítottam át, mert szokatlan volt az alapból megadott Space + bal Ctrl párosítás. Mivel a kanyarodás a nyílbillentyűkön volt alapból, a gázt és a féket belőttem a föl-le billekre, így jobb kézzel vezetek, ballal meg verem közben, olyan jól néz ki
Skylaner: ja, előbb említett okból kifolyólag nekem is fáj a csuklóm
-
Rolly Dy07
senior tag
Csak arra értem, hogy ma jelent meg hivatalosan a gém. Ezért reggel felhívtam, hogy van e még belőle? Mondták persze van. De mondom úgy értem nem csak 2 db van már meg és mire oda érek elkapkodják. Mondja a srác : Neem van bőven, de el is teszi nekem estig. És a boltba is csak én voltam egyedüli vevő, amikor bementem. Szóval arra számítottam, hogy majd verekedni kell érte és hiánycikk lesz.
Halkan jegyzem meg ez életem első eredeti gaméja, ez is csak azért, mert F1 fan vagyok és úgy érzem eltalálták, így kötelező darab. Meg persze a multi miatt is.
-
Minimális gépigény PC:
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
• 1GB RAM (2GB for Vista)
• Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
• DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 12.5 GB Hard Drive SpaceEz elég baráti.
-
Enton
addikt
Erről tudok csak:
Eddig ők húzzták a legtovább, plusz május környékén mikor feltolták az official oldalt akkor ők is dizájnt váltottak.
Van szó rendes bajnokságról, majdnem pont ugy ahogy a tv-ben, csak még a multiplayer ismeretének hiányában a szabályzat még majd csak kialakulóban.
Annyira sokan nem járnak arra, a forum is kb 2-3 naponta kommentelnek, habár mostanábban valószínű biztos fellendül a bolt. -
Enton
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest