Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
őstag
Nem tudom ez csak nekem új, de Ipon forgalmaz 3 év garral TG deliddelt 9950X3D-t
, úgy látom kb. annyiért, mintha TG-től vetted volna ÁFA megfizetése után. Prémium az ár, úgyhogy az a része nem érdekes, de hogy Ipon árulja már igen. -
mpierre
veterán
Készül a hűtés ápgréd. Kíváncsi leszek, hogy a játék közben 42-44°C vízhőfok hova esik vissza az 1× 360 slim helyett 2×360 slim és XT45 esetében, ugyanazon hőterhelés mellett.

Ja! Aki eddig kétkedett a Bykski fc blokkokban. Jelentem a 6600XT blokkja makulátlan. Nem keresem vissza, hogy mikor került fel (valahol itt a topikban megtalálható). Igaz csak alphacool eiswasser keringett benne kezdetektől fogva.
-
gaben22
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Úgy tudom az normális jelenség, hogy a folyékony fém valamilyen mértékben reakcióba lép a környezetével. Igaz nem kupak, de most erősen gondolkodtam, hogy deliddelt CPU-m legyen direct die hűtéssel és neten nem 1 tutorial azt mondta, hogy kend meg LM-mel, aztán 1-2 hét múlva kend újra, mert a nikkel plating be fog nyelni némi folyékony fémet és újrakenés után lesz majd kellően stabil és tartós(abb).
-
fudi2002
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
Ki fog derülni, mert le fogom kapni a kupakot, lepucolom, kap új folyékony fémet és visszarakom a kupakot. Majd beszámolok az eredményről. Amúgy korábban 73-74 fok fölött nem láttam egyik magomat sem ráadásul akkor p5,6 allcore volt és 295w, szóval ez ilyen instant +10-12 fok eddig 2 magon jelenleg visszafogott setuppal. A szerverben levő 13700k-mra is ezek után rámértem, ott is sajnos pár mag magasabb hőfokra kúszik.
-
válasz
fudi2002
üzenetére
Ezt mondom havernak is, 8éve delideltettem a 8700k-t, amit aztán eladtam neki pár éve . Elöregszik a folyékony fém sztem . Melegszik mint állat , pedig overkill víz van a srácnak (3db 400 as radi loop ) . Nekem úgy rémlik sokkal hűvösebb volt nálam .
Állítólag beszélt vmi delides szakival itt PH-n , aki szerint nem gond ,ha 8éves a fém a kupak alatt. -
fudi2002
nagyúr
válasz
fudi2002
üzenetére
Kicsit megtúrtam még a netet és végül ez lett, de csak azért mert ez ecet mentes.
RTV, elég nagy hőtartományt tud, illetve a gyengébb ragasztó funkciót lát el mint a többi.
Mondjuk sztem túl van lihegve a maró hatás, a pcb bevonatot nem kezdi ki, de ez volt helyi Bárdi autósboltban, mondom ha lúd akkor már legyen elég kövér

Amúgy kis tanulság amiért a történet indult:
Relideltettem a 13700k és 14900k-m is. Folyékony fém a mag és kupak között. Nos úgyfest 2 év viszonylatában a folyékony fém némileg reakcióba léphetett a kupakkal és "felszívódott" bizonyos részeken és mértékben.
-
fudi2002
nagyúr
Nem teljesen idevaló kérdés, de itt vannak emberek esetlegesen hasonló tapasztalattal.
Processzor kupak újraragasztásához mit ajánlotok ami nem "erős" ragasztóként funkcionál, hőálló és nem cseszteti a pcb-t?
Rtv szilikonokat nézegetek, de ott is neutrális (ecetsav mentest) de elvesztem a rengetegben...
-
gaben22
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Esetleg legközelebb AquaComputer cuccaira nézz rá, most Intelről megyek át AM5-re, Cuplex Kryos Next Variohoz vettem tőlük felfogatót AM5-re, volt sima meg offsetes is nekik. Neten azt írták valamelyik fórumon régebben, hogy egész sokáig supportálják a cuccaikat ilyetén, megerősíteni nem tudom, de maga a block az jópár éves már nekik és árulnak átalakítót úgyhogy eddig jó. AM5 jelenleg még mindig úgy tűnik, hogy Zen 6-hoz is használható lesz így akkor blockon, combos alaplapon is lehet spórolni. Noctua is pacsi egyébként, a 13-14 éves NH-D15-höz is még mindig ingyen küldözgetik az új lefogatókat (ha esetleg vízhűtés beszarna legyen mivel hűteni a gépet, ezért szoktam kérni).
-
-
-
Madn!ght
addikt
Szerintetek hogyan érdemes elforgatni a blokkot, hogy a leginkább melegedő részt (CCD) hűtse? Ugye ez a része a proci “alsó” részén található, a blokkon az input rész pedig középen van. [kép]
-
mpierre
veterán
Sikerült megtalálnom azt a kivitelezést, ahová már maximum csak egy papírlap fér be
:
Ha elindul a gép és zörögni fog, akkor az arctic p12 pro nem éppen a legstabilabb tengellyel rendelkezik. Azt még nem tudom, hogy akkor mi lesz.
Azon kívül, hogy zörögni fog. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Eddig is kb a legdrágábbak voltak, szóval ez egy újabb szög a koporsójukba.
-
ImpersonatoR
addikt
Hátha érint valakit.
EK (is) árat növel 04.09 -től
-
gaben22
őstag
Érdekes házhűtős kísérletezgetés áramlás füsttel való vizualizálásával, néhány kombináció kipróbálásával. Ami érdekes lenne még, hogy ha nem 100%-on forgatná a ventiket hanem alacsony fordulaton, lehet úgy nem lépnének egymás lábára ill. amit tutira kipróbálnék, hogy a be irányon magasabb fordulat, a ki irányokon meg alacsonyabb vagy épp fordítva. Meg persze ház is számít (kicsi/nagy), nekem a Corsair 900D-ben még van 4 darab 5.25"-ös hely, optikai meghajtókat kipaterolom majd ha végre összerakom az új gépet, de akkor is a front fanokat csak az alső felébe tudok tenni a háznak, HDD-k is vannak a gépen, azok is beleszólhatnak... És akkor még nem tettünk radikat a házba
. -
gaben22
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Igen, itt linkeltem pár napja (3:50 környékén). Bro coolingos gyerek cucca vagy OEM kínai ő meg felmatricázza, ezt nem tudom.
-
KAMELOT
titán
Ilyen blokkot már látott valaki?
-
gery14
senior tag
Ön nyert, elmentünk pár órára otthonról, úgy hagytam, mire hazajöttem, bekussolt. Érdekes, mert a videó előtt menet közben engedtem ki a záródugónál folyadékot (pont a pumpa előtt van) 10%-os fordulatszámon, hátha, de nem kussolt el.
Laraxior: Olyan volt, hogy nekem is maradt benne levegő még a 6900xt/5900x korszaknál, pedig raktam be légtelenítőt is a felső radi tetejébe, meg a distro tetejébe is.
Ment ment aztan pár naponta a bubik végig szaladtak a merevcsoben
. De nem a pumpanal ragadt meg igaz 2 pumpa is volt bent nem 1. -
KAMELOT
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ezért kérdeztem, mert én is úgy 7-8k számoltam rá.
-
gaben22
őstag
válasz
deathcrow42
üzenetére
15 soknak hangzik valóban. Nem tudom Kínában mennyiért mérik a feketepiacon a nem D-s 5090-et, a CL26-os Royal memória is elég drága, itthon kevés eladó van, Fizz az első ami sok értékeléses és mondjuk, hogy megbízható bolt, tőlük 800 000 HUF, SSD se olcsó.
-
-
gaben22
őstag
Fehér lovereknek itt egy másik build a Brotól. Nyomokban home deliddelt CPU-t + LM-et tartalmaz CPU-n és GPU-n egyaránt ill. "hátulgombolós" CPU blockot. Nyomatékkulcs ajánlott valóban ahhoz az akril (?) CPU hűtőhöz, bár gondolom így is be fog neki repedezni idővel. Ugyanitt Asus reklám is megfigyelhető.
-
gery14
senior tag
Három hónap használat után levegős lesz? Úgy, hogy a kutya nem nyúlt a géphez? Volt pár rendszerem, de sosem levegősödött fel egyik menet kozben egyiks se de legyen így. A videó előtt engedtem ki menet közben egy kis folyadékot, de nem kussolt be, fel-le kapcsolgattam az RPM-et is, az sem segített.

-
gery14
senior tag
Mi lehet ez a buzi hang ? EK D5 par honapja van ujbol oszerakva a loop de ma kezdte ezt ell.. [link]
-
válasz
Madn!ght
üzenetére
Azért nem csökkentette nálad a CO offset a hőmérsékletet, mert a frekvencia-feszültség görbét tolod csak el vele, a thermal/power/frekvencia limiteket nem befolyásolja.
Ha stabilan működik a rendszer CO-val, a CPU-d valszeg nagyobb frekin tartja a turbót, amíg bele nem ütközik újra valamilyen limitbe, ami az esetedben a hőfok maradt.Nem pont az Arctic ismerte be nemrég, hogy az MX6 félresikerült és ki fogják vezetni? Lehet mx5 volt...
Neten annyit találtam, hogy panaszkodtak rossz batch-re, vagy hamisított MX6 lehetett.Én amúgy nem-szerelgetős konfigba nyugodt szívvel tudom ajánlani a TG Kryosheet-et. Nálam több mint egy éve kapja a 400W-ot 7900XTX-en.

A gyári pasztát fél év alatt, majd utána a grafén lap + Hydronaut kombót 1 év alatt nyomta szét a brutálisan erős leszorító, de a Kryosheet tartja magát eddig, stabil 15...20°C deltával (Hotspot és GPU core). -
ffodi
veterán
válasz
mpierre
üzenetére
És még alapon is vagy lényegében, hm...
Csináltam neked egy gyors 5 perces CBR23-es tesztet.
A körülmények nem ideálisak, demciflex szűrő elég poros/dugult már a MO-RA-n, és nem is full hidegen indítottam a tesztet, szobahő ~23 °C (lásd "External temperature").- RAM-ok 7200 MHz-en CL34, borda nélkül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- 9970x all core átlag 5120 MHz, itt érdemes megtekinteni csak a CPU fogyasztását, ami 500W felett van.
- Chassis 3 a MO-RA-n lévő 4 db 200-as venti fordulatszámjele, a többi csak házhűtő.
- A VRM-eken el sem indult a venti.
- Minden más értelemszerű.
itt van csak a HWinfo, mert elromlott a nagyfelbontású kép minősége felöltve...
Ja, nincs TR topic, de én itt vagyok, segítek szívesen.
-
Madn!ght
addikt
válasz
mpierre
üzenetére
Olvastam az összefoglalót, illetve a chatGPT is ugyanezt írta le. A topikban viszont sokaknak van épített vize, meg AIO-ja is, és a leírtak szerint a CO-val csökkennie kellett volna valamennyit a hőfokoknak. Ahogy néztem másoknál 80, max 85 foknál megáll max terhelésen.
-
mpierre
veterán
Azon már én is törtem a fejem.
Max ha lesz időm, akkor blokk le, pasztacsere és vissza. Most MX-6 van blokk alatt.
Ráadásul az XSPC blokkot jól megnéztem nagyítóval, hogy ne maradjon rajta a fólia, mert piszok mód nem látszik.
Amúgy a feszek még auto-n vannak. Idle olyan hőfokokat látok, hogy öröm nézni. A 10940x nem tudott ilyet. Egyedül a CB23 alatt ugrik meg ennyire. CFD közben nem, akkor megáll 70-78°C körül.Szerk.: Mondjuk a TR topik igencsak ritkán látogatott. Így az infók jelentős részét külhoni fórumokból próbálom összeszedni. Eddig munkagépben csak intel volt. Ez azért más pálya.
-
mpierre
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
Felmegy, a topikjának összefoglalója szerint. A 9960X is felugrik CB23 alatt, de csak a magok 90-92°C-ig. A Zen5 ilyen, ha minden igaz. Lehet finomhangolni - épp most "végzem" a gyorstalpalót - némi teljesítményvesztés árán, ha zavar a 95°C-os maghő.
A 8700g-t pl. kapásból átesett delid-relid tortúrán. Ott ilyen problémám nincs. A hőfokra nem emlékszem, mert htpc, így nincs rajta fixen a CB23 mappa.
-
gaben22
őstag
Múltkor linkeltem a csávó fali custom distro plate gyártmányát, akkor mondta jönni fog egy (majdnem) "full" házzal, ami maga lesz a distro plate. Billet Labshoz képest, aki vasazik ez egy egészen más iskola, de ez is jó. Itt-ott azért lehet látni nem mindenhol jött ki úgy a matek, ahogy ő azt akarta, de hát prototyping erről (is) szól no meg pár air pocketet is bennhagyott a rendszerben, végén látszik
. Valszeg nem tudja úgy megcibálni az egész házat, hogy "kirázza" belőle, megkockáztatom döntögetni se nagyon tudja, mert elroppannának a "kötések" a keletkező feszültségtől. Sajna resin printernek kell saját helyiség így nekem egyhamar nem lesz, pedig lehetne jó dolgokra is használni nem csak G. I. Joe-kat meg nyuszikákat nyomtatni vele. -
Madn!ght
addikt
Szia!
9800x3d procit hűtök Velocity 1 blokkal (MX6 paszta), D5 (3-as fokozaton), 1 db 360x45 radi házon kívül. CB23 multicore alatt 5-6 perc után 95 fokig felmegy. A víz max 35 fokos.
(Alaplapi beállítások a CPU-hoz:
PBO: +200MHz, CO: -20
PPT 190W
TDC 140A
EDC 200A, de ezek nélkül is ugyanennyi volt, sőt ott màr thermal limitbe is futottam)Lehet nem sikerült teljesen síkra fektetni a blokkot, vagy másik jet plate kellene, nem tudom. Játékokban 55-65 fok között mozog, 32 fokos vízzel, így annyira még nem frusztrál a dolog, de mindig ott motoszkál, hogy ennek kevesebbnek kellene lennie full load mellett.
Az Mx6 paszta ilyen gumis állagú volt, mikor kibontottam, esetleg az probléma lehet, vagy az gyárilag olyan?
Egyik fórumtársnál láttam Honeywell hővezető lapot, azt beszereztem, még azzal futok egy kört. -
Coyot
őstag
Majdnem rámentemm a supernova-ra, erre szóltak hogy lesz egy jóáras 360as radi, igy eldőlt elsőre körben marad a 420 + 360 kombó és a meglevő ventik

Globálba:
De közben azért eljátszottam a gondolattal hogy hard tube lesz, mert csak nem engedi el az agyam a clear csövezést. Remélem a hard tube biztonságosabb minta PVC?
Hosszú távon nem akarom takaritgatni ha nem muszáj, azt is bevállalom hogy baszkolódok a csövezéssel egy sort csak legyen olyan amit elképzeltem. -
-
Baryka007
addikt
Simán hűthető vele sok watt is...
Nekem kínai D5 öm van 45mm vastag nexxos xflow 420 as radival (házon belül) eddig a CPU-t 400w ig mertem elengedni de az is megvolt 80°C alatt.A lényeg a CPU-nál lesz... Ha direct-die blokkod van, akkor simán hűthető lesz a 450-500w is. Ha relidelt cpu-d van egy jobb blokkal akkor 350-400
Ha nincs relid akkor 300...Plusz tapasztalat!
Amíg nem volt direct-die blokkom és a CPU-m (akkor még 12600K volt) folyamatosan tekert 180-200w on (ez olyan annak a 6p magos cpu-nak mintha a 14900K tekerne 350-400on) a cpu folyamatosan 90°C környékén járt...
És mivel a hőt nem bírta elvinni a cpu blokk ezért a víz is átmelegedett hamar, és felment 43-44°C ig 180w os cpu fogyasztással... Mivel a cpu kupak teteje folyamatosan 90°C volt...DD kupakkal 350w folyamatos terhelésnél is csak 65-70°C a CPU, vagyis a hő effektívebben el van vezetve... ezzel csak 33-34°C ig melegedett a víz.
Szóval tehetsz be akármennyi radiátort, ha a CPU kupakja folyamatosan 90°C os vagy melegebb. Ez a lényegi tapasztalat a sztoriból.
Szóval a kérdésedre a válasz, azzal a hűtéssel simán megtudsz hűteni szinte bármit, a kérdés hogy a hőt mennyire effektíven vezeted el a CPU-ról.
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Egy Velocity 1 nikkel + D5 kombóval, ~240l/h sebességgel mekkora CPU-t lehet értelmesen lehűteni?
Most a 13900K (egyelőre relid nélkül) 320W körül 10mp után tetőzik 100 fokon, tudom, javít majd a relid alatta, de kíváncsi vagyok, mit tud a blokk...
200W-os limiten 70-75 fok, bármeddig.
A víz 30 fokos, azt bírják a radiátorok.
-
gaben22
őstag
Jókor szóltál
. EKWB volt a fejemben, hogy nekik volt/van valami dual megoldásuk, másra meg rá se kerestem. Így jártam... Igazából nem volt sürgős, mert eddig nem volt időm amúgy se gépekkel foglalkozni, de az elkövetkezendő pár hétben lehet lesz aztán mikor mondták, hogy majd nyár végére várható akkor gondoltam gyors váltok acetalra a rendelésben... Na, mindegy. -
-
gaben22
őstag
Én meg még januárban rendeltem brass dual D5 adaptert, azóta out of stock, írtam Aquacomputernek ma hogy mikorra várható és azt mondták arra is van esély, hogy csak nyár végére lesz belőle stock úgyhogy kénytelen voltam váltani az acetalra. Kevés info van neten, de annál a kevésnél az az általános konszenzus, hogy a brass jobban nyeli el a rezgéseket a pumpákból, ezért akartam azt. Hát most nem lesz
. Cserébe "kerestem" 100 EUR-t
. -
Zsohi
őstag
A supernova-ra megy 9db 140-es venti, gondolom a hazban is szeretnel egynehany ventit, arra az egyetlen darab fan header keves lesz a pumpan, de ez is azon mulik mennyi penzt akarsz elpancsolni es mennyire akarsz egy koherens rendszert. A Quadron van 4db foglalat a thermal resistoroknak, az egeszet egy helyrol lehetne vezerelni definialt szabalyok szerint, akar kulon profilokat is letre tudsz hozni.
-
-
Coyot
őstag
Nemtudom mi az a Quadro?
Költeni ésszel szeretnék ami szükséges mehet bele, az a flow next izé meg csak ugy megtetszett az tény, mér minden szart nekem meg tetszik.A radiátort megnézem, azért ez nem kicsi na, viszont a ház oldalára kééne tennem ha jól értem mint a mora-t rég. Na ezzel feladtad a leckét

-
Zsohi
őstag
-
Coyot
őstag
válasz
gaben22
üzenetére
A zajplafonom az a minél nagyobb csend, úgy voltam vele hogy működés közben ugyis finomhangolni kell és beáldozom én a vizhőfokot a csendért, csak kussoljon terhelés alatt is.
Na igen +1 pumpa ára is fájna már - amit kaptam 100k ahogy nézem, meg egy D5 vigye már el a rendszert.Vagy rámenjek valami gépház méretű Mora radira inkább és maradjon egy D5? Anno a gépházam oldalára volt felfúrva a Mora2, 9 ventivel

-
gaben22
őstag
EPDM-et vegyél (pl. Watercool Heatkiller), átlátszó az PVC lesz, az hamar problémás lesz, mert elkezd kioldódni belőle a lágyító. Radik számát nem tudom megmondani, mert nem tudom mi a plafon zaj ami neked még halk ill. mennyire engeded el a vízhőmérsékletet a zaj csökkentéséért cserébe. Radik számának növelésével az a baj, hogy akkor tehetsz be +1 pumpát is, azoknak meg van egy mély morajló hangja. Nekem 2 db Aquacomputer D5 Next van, éjjel még 0%-on is hallom a morajlást, igaz nekem házon kívül van minden (vagyis most épp nincs, mert szét van szedve minden
). -
Coyot
őstag
válasz
gaben22
üzenetére
Köszi, tömitéseket nézem is.
Igen a csövezés legkisebb tétel ebben a játékben igazából, valami sima átlátszó veszek akkor, szerintem 1 méter se fog kelleni a végére

Ventik megvannak gondoltam azért felhasználom őket.
Félő egyébként hogy kevés lesz a radiátor? Az a baj a ház viszonylag nagy, de ennél többet belepréselni háát, szarul mutatna szerintem.
Igen egyébként a minél halkabb működés lenne a cél, éjjel is dolgozom sokat de ott a terhelés legalább elenyésző (fejlesztő vagyok).
-
gaben22
őstag
Tömítéseket (NBR - Nitrile Butadiene Rubber) vegyél előre Aliexpressről egy tonnát, onnan aprópénz csak lassan ér ide és akkor tudod őket cserélni a fittingeken. Ha über halk gépet akarsz, akkor minél több radiátor a nyerő, jó kérdés az ingerküszöbödet ez a 2 db 30-as radiátor már megoldja-e vagy sem. Ventiket pedig stratégiailag vegyél, ne abszolút kategóriában a legjobbat hanem a zajszinthez mérve, ami neked a plafon statikus nyomás alapján a legjobbat, görög gyerek oldalán lehet válogatni így. Ill. én használok loop puccantó lötyiket is (pl. EKWB Loop Cleaner + Superflush). Csőre azt írtad valami "színes akármi", gyanúsan valami PVC akkor, én tutira cserélném.
-
Coyot
őstag
Csókolom!
Sok sok év után újra játszottam. Fel-fel pörgött a vga a ventije, az ideggörcs kerülgetett tőle. Amúgy is néma gépet akartam mindig, ez most megvan - terhelés nélkül - viszont terhelés alatt már nem hogy néma, de a kurva idegesitő a szó ami eszembe jut róla.
És meg is érkeztünk a topic témájához, épitenék egy custom loopot magamnak, csak mert az jó és mert a zajszintet terhelés alatt is lent tudnám tartani, cserébe a néma csendet bukom de hát valamit valamiért. Lenne egy tervem és szeretném bedobni ide a közösbe nektek hogy véleményezzétek. CPU és VGA lenne csak a loopban semmi extra meg cicoma nem kell.
Gép:
- i7 13700, sima atx méretű lap semmi extra, m.2 es ssd-k vannak rajta és annyi.
Amim van:
- D5 Ultitube 200. Emiatt is indulok ennek a mókának neki.Amim maradt sok évvel ezelőttről egy komplett loop maradéka, és ami abból haszálható:
- csövezés 16/10 valami szines akármi
- fittingek, egyenes és 90 fokos is van 1 marék
- 5db 14 es ventillátor noctua, ezek vanank most is a gépembenMinden egyebet összevadásznék apróról/ujan/mindegy. Összeraktam egy nagyon egyszerű loop tervet alphacool cuccokból - mert csak ők gyártanak a vga-ra blokkot:
- Core 1 LT Aurora Acrylic
- Core RTX 5080 blokk
- NexXxoS ST30 Full Copper 420 X-Flow
- NexXxoS ST30 Full Copper 360 X-Flow
- a pumpa miatt: high flow NEXT flowmeter
- meg a sallangok, fitting T-idom, lötyi, stbA ház amibe belemenne egy Fractal design North XL. Ebbe beférnek a radik szépen ahogy néztem. Az ötlet igazából annyi, hogy szépen tényleg egy kör lenne a pumpát fel tudom tenni gyári konzollal a 12 es venti helyére az első radira, és akkor egy szimpla kör lenne tényleg körben az alkatrészeken cső is alig kell:
- pumpa -> első radi -> felső radi- > cpu -> vga -> vga > flow meter -> t-idom leereszteni -> vissza pumpaIgy nekem egy elég letisztult kép van a fejemben az egész megoldásról, és szerintem elég halkan tudnám tartani a kócerájt. És akár szép igényes is lehet 1-2 90fokos idommal, a drain pontot meg szépen elrejtem a ház aljába a pumpa alatt.
Kérnék tőletek tisztelt topiclakók véleményeket vagy hogy mit gondolok félre a tervben, ezer éve volt vizem, MORA radiátorom is, nem teljesen új vagyok, de nem tudom a mai trendeket megoldásokat.

-
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ertem, akkor szerinted de8auer hazudik... innen kezdve reszemrol parttalan a diskurzus

Arról már ne is beszéjünk, hogy az alábbi mondatod alapján az elmúlt laza 7-8 évben nem nagyon volt kapcsolatod fogyvédelemmel, mivel ilyen jellegű panasszal hozzájuk nem is mehetnél, csak a Békéltető testületekhez, melyeknek bárminemű határozata nem kötelező jellegű a felekre.
"Az ilyen nem megy át a fogyasztóvédelmen."
Azt szemlyeskedesnek venni, hogy valaki felhivja a figyelmed a folyamatos targyi tevedeseidre... well, dontse el mindenki, hogy mire vall
-
MPowerPH
félisten
Az a meredek, aki ezt benyeli. Az a reménytelen kategória. Az ilyen nem megy át a fogyasztóvédelmen.
Topiktárs belinkelte az Asus válaszát ezzel kapcsolatban, érdemes azt is elolvasni is.
Btw, arra költitek a pénzetek, amire akarjátok.A személyeskedést, és ezt a stílust tartsad meg a családodnak, szüleidnel, vagy bánom is én kinek, de nem ide való. És rohadt finoman, visszafogottan fogalmaztam.
-
Tomace91
senior tag
válasz
Chrys_
üzenetére
Nekem van ilyen Ampinel, igaz 5080 mellé, de jó cucc.
Nagyon ritkán váltok konfigot és sokat megy a gép úgy hogy nem vagyok mellette, mivel nem tehetem meg hogy vegyek másikat, ha baja lenne, a garanciát meg vagy elfogadják vagy nem és ha el is fogadják kérdéses lehet az ellátás ugye így nekem megéri. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni.

-
Aucor
senior tag
Sziasztok,
járt már valaki így? [kép]
D5 next, az alját szedtem volna le, kicsit több minden jött.
Vissza lehet ezt ragasztani vajon? Nem sérült semmilyen kábel vagy átvezető. -
Zsohi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az Nvidia nem engedi, az EVGA se ok nélkül pakolt össze.
A másik, hogy hiába van két csati a kártyán ha nincsen load balancing, amit az NV nem is engedett korábban, vagy jelenleg is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- AMD-re: Lian Li HydroShift LCD 360TL - Az egyik legprémiumabb vízhűtés - 105.900 Ft utolsó ismert ár
- Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition - komplett vízhűtés
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, úgy látom kb. annyiért, mintha TG-től vetted volna ÁFA megfizetése után. Prémium az ár, úgyhogy az a része nem érdekes, de hogy Ipon árulja már igen.

(Első blikkre legalabbis erre tippelek).
Azon kívül, hogy zörögni fog.

. EKWB volt a fejemben, hogy nekik volt/van valami dual megoldásuk, másra meg rá se kerestem. Így jártam... Igazából nem volt sürgős, mert eddig nem volt időm amúgy se gépekkel foglalkozni, de az elkövetkezendő pár hétben lehet lesz aztán mikor mondták, hogy majd nyár végére várható akkor gondoltam gyors váltok acetalra a rendelésben... Na, mindegy.
. Cserébe "kerestem" 100 EUR-t

Grózi