- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
hermanyi #6940 üzenetére
Ha az anyakönyvben bejegyzett családi és utóneveden szerepelnél a listájában, akkor simán nyernél egy rágalmazási pert, ami súlyos következményekkel járna, mert nagy nyilvánosság előtt történt. Sajnos a nick név nem elegendő a hiteles azonosításodhoz és ezt ő nagyon jól tudja!
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #6749 üzenetére
ááááááááá, neb@ssz fel, hogy ott lax nem messze
sokszor el szerettem volna menni pecázni oda, de nem sikerült. Na most már lesz valakivel legalább
Egy pörgős keszegezés tényleg nagyon jó!! Tavasszal voltam a dunakeszi bányatavon, átlagban 2 percenként fogtam egy keszeget, tök jó volt.
Hunt: grat a csukeszhoz. Pénteken a Prérin fogtam bojlival süllőt -
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #6031 üzenetére
Sajnos azt az egy versenyt nem sikerült nyerni. Nagyon megvertek a boxkiállásoknál és amikor visszaküzdöttem magam az élen haladó Vettel mögé már leírtam a gumikat, nem volt mit tenni.
Most elkezdtem a 3. szezont de a Mercedestől kaptam csak ajánlatot + Lotus, Virgin-től
-
polonic
félisten
válasz
hermanyi #5866 üzenetére
A megoldás a codies forumán megtalálható.
-
KaraDani
addikt
válasz
hermanyi #5043 üzenetére
Több pályán is van minimális eltérés nálam az alaptól, de tényleg minimális, pl. egy- két pályán nem 1-es, hanem 2-es hátsó szárnyállás jött be jobban karrier módban, de valószínűleg TT-re azokon is 1 lenne. Túl keveset számít a gyors kanyarokban a szárnyállás, mintha kicsit el lenne túlozva a mechanikus tapadás.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #5009 üzenetére
Ilyet sokszor látok, de ezen miért kell kiakadni. Olyan is van, hogy esős verseny indul, rajtrácson meg mutogatja az autókat és van akinek szuper lágy gumi van fenn. És fordítva is száraz pályán extrém eső gumi. Persze nem az van neki, csak bug. De nincs csalás, csak ez van.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4885 üzenetére
kifejezetten a ma és a holnap estére gondoltam, ahol baráti jelleggel, kifejezetten a versenyzés élményéért gurulhatnánk.
Igen, sajnos én is érzékelem, hogy kezd a multis társaság felhígulni, ritka az, hogy ne lökjenek ki egy versenyen legalább 2X. DE legalább még nem tartunk ott mint a GRID-ben, hogy tele van cheaterrekkel a mezőny, szembe jönnek, elbújnak majd neked mennek meg ilyenek.
-
Patrick
addikt
válasz
hermanyi #4804 üzenetére
Akkor legalább fejlődtem valamit.
Igen, minden segítséget kikapcsoltam, gumikopás, benzinhasználat volt. A manuális váltót nemsoká elkezdem gyakorolni.
Kifogyott a benyád? Ejj.Majd meg kéne beszélni egy időpontot valamikorra aztán egy PH-s akár 12 fős online buli mehetne.
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi #4646 üzenetére
Stop & Go-val én sem találkoztam még. Nem hiszem, hogy benne lenne.
Patrick: Ez sok mindentől függ. Bill-el vagy kormánnyal tolod, segítségekkel, vagy anélkül? Ahogy látom, most kezdted a game-t, akkor ez jó idő. (egyébként 15 vége a jó idő nekem, persze lehet, hogy vki lejjebb is tud menni)
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #4540 üzenetére
Ú tényleg!
AHCI-ban azért mégis csak gyorsabb lesz, de hát ki fene gondolt erre. Nemrég jött a felvilágosulás. És még nem is raidben, hanem IDE módban ment a Sata nálam. SzörnyűA radiről köszönöm a felvilágosítást, asszem az 1TB és 250Gb vagy 500Gb(attól függ milyet kapok cserére) nem igazán "RAID0 barát".
-
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #4540 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből
teszt a gyorsulásrol
és rosszul tudtam használható a fennmaradó rész"RAID 0 (összefűzés)
RAID Level 0
A RAID 0 az egyes lemezek egyszerű összefűzését jelenti, viszont semmilyen redundanciát nem ad, így nem biztosít hibatűrést, azaz egyetlen meghajtó meghibásodása az egész tömb hibáját okozza. Mind az írási, mind az olvasási műveletek párhuzamosítva történnek, ideális esetben a sebesség az egyes lemezek sebességének összege lesz, így a módszer a RAID szintek közül a legjobb teljesítményt nyújtja (a többi módszernél a redundancia kezelése lassítja a rendszert). A megoldás lehetővé teszi különböző kapacitású lemezek összekapcsolását is, viszont a nagyobb kapacitású lemezeken is csak a tömb legkisebb kapacitású lemezének méretét lehet használni (tehát egy 120 GB és egy 100 GB méretű lemez összefűzésekor mindössze egy 200 GB-os logikai meghajtót fogunk kapni, a 120 GB-os lemezen 20 GB szabad terület marad, amit más célokra természetesen felhasználhatunk).
A RAID 0 főleg olyan helyeken alkalmazható, ahol nem szempont az adatbiztonság vagy kevés merevlemez csatolható fel az operációs rendszer korlátozása miatt. (Például a régebbi Microsoft Windows rendszerek esetében összesen 26 meghajtó betűjelet tesznek elérhetővé, ezzel 24 eszközre korlátozva a partíciók számát. Az újabb rendszerek, mint a Windows 2000 Professional és az ezt követő Windowsok, valamint a Unix rendszerek lehetőséget adnak a partíciók könyvtárként való felcsatolására.) A másik pozitív tulajdonsága viszont továbbra is csábító lehet olyan, kifejezetten csak játékra épített rendszereknél, ahol ezzel tetemes teljesítménynövekedést érhetünk el. Ilyen célú alkalmazásra mégsem túl ajánlott, mivel az egyszer már összekapcsolt diszkek különálló alkalmazása csak újraszervezés után, a teljes adattartalom eltávolításával és újraformázással lehetséges."
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #4253 üzenetére
Még előfordult az előbb is, hogy megállt a kép fél percre és mindenkit szétszedett külön szerverre. Mindenki első lett a saját szerverén miután befejezte a versenyt. Ez is érdekes. Megjegyzem itt voltak betéve AI ellnfelek és nem is úgy ment a játék ahogy kellett volna. Érzésem szerint, ha AI van berakva online, akkor ott valami gubanc lesz nálam is.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #3917 üzenetére
Pedig egy az egyben azzal csináltam!
Először én is buktam, mert én mindig kevés leszorítóerő/nagyobb végsebesség-re hangolom az autót, azzal volt az 1:16.9-es idő. Aztán beállítottam úgy, ahogy itt linkelve lett és egy darabig buktam, 1:17-eket tudtam csak menni mert nem vállaltam be a kanyarokat, nem hittem benne, hogy elfordul az autó. Aztán szépen lejött 16.4, 16.2, majd 16.0-ra. Már töltöttem fel a videot amikor még egyszer ránéztem, akkor lett a 15.964. Ezen a pályán nagyon fontos az egyenletesen nagy sebesség a kanyarokban. Ha lenne telemetria, akkor itt sokkal kevésbé lennének csúcsosak a görbék, mint pl. Montrálban. Mivel kevés a top speed, itt tényleg nem a tökéletes kanyarkijárat a lényeg, hanem a kanyarokon átvitt tempó. Szerintem! Aztán lehet hogy rosszul gondolom. -
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #3876 üzenetére
Ez mind szép és jó de ha rámegyek arra hogy ugye multi- - > custom grand prix - - > majd find session mindent any-n hagyok ugye ekkor elvileg összes szervert kellene mutatnia ami fut jól gondolom de hát 4-5 szervert mutatsz nagyrészt , nemhiszem el hogy ennyire szerver futna
Rolly pedig mondta hogy azért mutat ennyi szerót mivel a patch nincsen fent és csak azok a szerók jelennek meg amikre fellehet menni nincs épp game.
na most akkor nektek menny szervert jelez ki az álltalam említett menü? valamint ti hol szoktatok játszani van külön szerver ami jó vagy min keresztül csatlakoztok fel ti is f1 multi menün belül?
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi #3784 üzenetére
A szabályrendszer nincs elcseszve, csak nehéz megállapítani, hogy ütközés esetén melyik fél a felelős. Pl.: Első kanyar, vki beléd megy hátulról, akkor büntessék meg azt. Viszont ha vki kicsúszik előtted és te vétlenül belerohansz, akkor ne büntessen meg senkit, vagy azt, aki kicsúszott. Nem hiszem, hogy ennek az eldöntése egyszerűen megoldható lenne.
Én is kaptam már áthajtásost sebességtúllépésért, de sztem az nem bug. Vannak olyan pályák, ahol nem két vonal van, vagy két vonal van, de az első vonaltól figyeli a sebességet. Tipikusan ilyen Spa, illetve kanadában is könnyen bele lehet futni egy ilyen büntibe. Nagyon kell figyelni a vonalakat és inkább óvatosabban bemenni.
A sárga zászlós "no overtaking"-et én is feleslegesnek tartom. F1-ben kell, mert ők az életükkel játszanak, de én mi a francért ne előzzek sárgánál?? Max összetöröm magam.
A rendszer szidása előtt pedig azt kell végiggondolni, hogy mi lenne nélküle. Olyan szinten menne a kanyarlevágás, füvön előzés, hogy az már szörnyű. Én inkább bevállalok egy-két kósza büntetést. 2011-re pedig várjuk a finomhangolást.
Patch nélkül valóban nem megy az online.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
hermanyi #3784 üzenetére
Én is kezdek besokallni a játéktól, nem beszélve arról, hogy a Patch felrakása után szarabb lett mint volt, így telepíthettem újra az egészet. Olyan komoly hibák vannak a szabályrendszerben , hogy az nem emberi. Ezt azért ki kellene javítaniuk a készítőknek. Én azt mondom, hogy a következő Patch csak erről szóljon. Szarok én a DX11-re, hiszen minek szép a játék, ha játszhatatlan és felbosszant.
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3493 üzenetére
a hosszú egyenes végi jobb-bal-kis egyenes-jobb kombinációt mondod?
Ha kéziváltóval nyomod, akkor simán meg lehet csinálni, sőt ott most rendszeresen saját magamat megverem, csak később szúrom el a kört itt-ott
Azért mondtam, hogy van még benne pár tized, Motion_Blur 1.41.5xx-os köréről nem is beszélve....
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3468 üzenetére
nagyon szép
. (valami qrva nagy bug van itt, kérem szépen
)
Keress meg, és győzz le, mert van még benne pár tized, érzem, csak mindig elbaszarintom valahol, és nem tudom lejjebb tornászni az időt.Metal213: Előttem már megválaszolták a kérdésed, megjelenés napja óta online nyomjuk, külföldi live regisztrációval
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3268 üzenetére
Hát el tudnám képzelni,az biztos
.
Motion_Blur, szab.tam: nagyon köszi, próbálkozom mostmár erősen. Amit Motion küldött beállításokat, azzal már megközelítettem az automatás időmet. REmélem,sikerül majd belőle faragni
MOD: én is természetesen ballal fékezek, a H váltót TDU-ban használom, rettentő feelinges, baromi jó (lassú a váltás ugyan, de qrva jó érzés)
Köszi -
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3266 üzenetére
Köszönöm
Nagyjából ezt éreztem én is melbourne-ben, mert az a kedvenc pályám, és ott 10-15 kör után manual váltóval majdnem olyan köröket mentem, mint automatával (namost nálam tudni kell, hogy én eddig SOHA semmilyen játékot nem játszottam manual váltóval,csak automatával, ennek tükrében tényleg sokat lehetne sztem is javulni)
-
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hermanyi #2919 üzenetére
"tolatva kell versenyezni végigmenni mondjuk ausztrál pálya az nem annyira kanyargós"
1. Tolatva maximum 70-el lehet menni, azt hiszem, nem tudom mi ebben a jó.
2. Az ausztrál pálya pont hogy kanyargós
3. De ha már ekkora marhaságot találtál ki válaszd monaco-t, az még talán poén, de annak semmi értelme hogy ahol mehetnél 300-al ott tötymörögsz 70-el
-
válasz
hermanyi #2772 üzenetére
Én a quick setup utolsó 2(jobbra) beállítása közül használom hol ezt, hol azt.
(#2771) puttputt: Neee, még itt is Palik nyomja nekem?
Jó ez nélküle
Nekem egy normálisabb időmérős/helyezéses rendszer hiányzik. Nem értem mért nem lehetett olyanra megcsinálni, mint a valós kijelzés. Lehetne tudni, ki hol áll, mennyire van lemaradva stb. Itt meg sokszor felpillantok, és azt se tudom mi a fenét ír ki éppen.. Hozzáteszem, hogy az pl marhára nem érdekel, hogy a legjobb(vagy saját legjobb fogalmam nincs) idejéhez képest ki milyet ment épp, de ezt írja, az viszont érdekelne box előtt, hogy ki van annyival mögöttem, vagy ha pl 6. vagyok, mennyire van az első..
-
KBjunior
tag
válasz
hermanyi #2433 üzenetére
Hát lehet, de van amikor nagyon jó akciók vannak náluk és érdemes, meglesni. Pl Multkor vettem meg a Company of Heroes-t és egy kiegjét az Opposing Front-ot 1066Ft-ért. Akkor volt amikor a Mount and blade Warband 60% kedvezmény volt.
De persze kinek mi a kényelmes. Meg abban is igaza van hogy annak is meg van a maga "szertarása" mikor az ember dobozban veszi meg az ember a szoftver. Forgatja, nézegeti, olvassgatja a hátulját és meg veszi, majd otthon rávetődik az ember, mint karácsonykor az ajándékra és kibontja.
Legalább is én ilyen voltam mikor meg vettem a Bf2őt és a Trackmaniát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged