- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
puttputt
őstag
válasz
"Infinity" #2374 üzenetére
Szerencse, hogy mindenkinek az tűnt fel, ami nekem, nekünk...
Amúgy tényleg furcsa, hogy a Lotus egyenesben lenyomja a Mercedest vagy esetenként beérem 300m-ről Webbert.
Ilyet nehézségi módtól függetlenül sem lenne szabad...
Bár lehet, hogy a jó eredmények és a fejlesztések miatt van.Davidsonért meg sosem rajongtam... Kíváncsi vagyok, mikor tudott olyan "echte"-ül vezetni mint ahogy a büntetőrendszer megkívánja..., egy-egy kiszorított helyzetben, pl. Monacoban vagy Kuala Lumpur egyik elhagyatott betonsikánjában.
Valószínűleg soha, mivel már az elején kinyomták. Már bocsánat.
Katayamát és Sato-t kellett volna felkérni tanácsadónak!
(Szerintem nem csak "flashback", "flashbang" is lenne.)
mephi: Az is valóban érdekes pl., mikor büntetést kapsz, mert hátulról beléd megy valaki vagy mert az AI nem enged el fékhatáron kívül.
Ezért jobb multiban játszani.(Csak ott nincs karrier-mód ugyebár.
)
-
mephi666
nagyúr
na, tegnap hogy jártam: 20%-os távon nyomtam force indiával a maláj pályát... mármint az időmérőt... sikerült felkapaszkodni a 7. rajthelyig és volt még 30-40másodperc, amikor menni akartam egy utolsó gyors kört, hogy javítsak... (1:40 alá mentem kicsivel a genius grandias-szal, persze segítségekkel, mert anélkül halál) a pályának majdnem felénél voltam egy gyors/egyenes szakasz közepén, amikor lejárt az idő és előttem volt egy balfék AI... szélárnyékban mentem, hogy adott pillanatban belső íven elmehessek mellette... az a rohadék meg abban a pillanatban, ahogy lejárt az idő, rásatuzott és rendesen belementem hátulról... nem számítottam, hogy ott az egyenes közepén majd ráfékez... persze kaptam 5 rajthely büntetést
érthetetlenek ezek a büntetések... volt már, hogy alaptalanul kaptam feltartásért büntetést, de most szerintem engem tartottak fel és megint én lettem bebüntetve
az ilyen hülyeségeket "megfoltozhatnák" azért...
-
kpal
nagyúr
válasz
Van mint javitani sajnos.
-
pcguru1
őstag
Megvan az elsö világbajnoki cim és a red bull a mostani csapatom,sajnos a webber a csapattársam de alényeg hogy sikerült a legjobb csapathoz igazolni
Viszont a vb cimel kapcsolatban semmi különös öröm nem volt,elmondták rádion hogy megvan és ennyi,se pezsgö se csillag a sisakon,viszont van egy nagy serleg a lakokocsimban
-
eddie17
addikt
Azt tudja valaki, hogy a konzol verzióban hogy lehet menet közben gumi taktikát változtatni?
Ha menet közben elered az eső, kínos végig menni lágy gumival... -
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #2383 üzenetére
Ha a 13.ról indulsz akkor az első köröd vége ugyanúgy a rajt/cél vonal.
Nem kell a rajtvonaltól indulnia az órának, csak rendesen meg kellett volna csinálniuk.Kialszanak a lámpák
Elindul a raceTime és a lapTime időmérő
Adott kocsi eléri a rajt/cél vonalat, eseménykezelő,feltétel vizsgálat (ha első kör és raceTime< pl. 20mp akkor ne nullázza a lapTime-ot)
Körvégén adott kocsi eléri a rajt/cél vonalat, eseménykezelő, feltétel vizsgálat hamis lesz -->
lapTime nullázódik, NoF++. -
Erdekesek ezek a hibak, az meg fokepp, hogy a fejlesztes alatt ez sosem jott elo? Nem mentek versenyeket a programozok?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál."
Már értem miért kell nekem olyan emberkékkel küzdenem a verseny végén, akik a Q1-ből nem jutnak tovább, de megnyeri a versenyt...Hihetetlen idegesítő számomra ez is...
Ja, akkor az AI részéről a gumi kopásról sem számolhatunk be... sőt, meg sem bünteti ha nem használ két féle keveréket...értem én, de ez azért vicces... ugyanez a helyzet mindennel, csak a játékost figyeli a rendszer, mikor szabálytalankodik, azt AI le van szarva... -
"Infinity"
aktív tag
válasz
skylaner #2381 üzenetére
Pedig a rajtvonaltól kell indulnia az órának, mivel a program nem tudja mindenki első köridejét a rajtkockájának megfelelően lemérni. Ha én a 13-ból indulok, akkor az első köröm vége nem a 13. rajtkockámnál lesz, hanem a rajt/cél vonalon. Ezért van az, hogy 24.-nek indulok akkor mehetek 6mp-vel jobb kört mint az első.
-
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #2377 üzenetére
De nem egészen értem, hogy miért is van ez.
Azt írja, hogy a start vonal törli az AI köridejét, inkább minthogy mindenki ideje a lámpák kialvása után induljon.Miért is nem jó az, ha a lámpák kialvása után indul el az óra?
Vagy elindul nekik is, mennek 2mpig, azt jön a rajt vonal, az reseteli az idejét ?
Ha így van akkor mekkora hülyeség ez?
Egy IF lett volna. IF (lap==1 AND sumtime<20mp) THEN no reset lap time -
Enton
addikt
válasz
Hát erről még valaki videót is linkelt itt is:
"Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát."
A youtube is tele van ilyen videókkal. Csak keresni kell.
-
Wynny
csendes tag
asszem minnyá sírok...sikerült megcsinálni a kormányt és műűkszik
ennek megörülvén rajoskodtam és egykézzel best idöt mentem..XDXDXDde azé megint volt vicces, qualify elsö hely, csávesz má mondta hogy király vagy pol hely...ahha amig be nem jött a verseny 24dik hellyel...
-
skylaner
senior tag
A few of you have correctly spotted that the race leader isn’t always the quickest on the first lap of the race.
Ezt már én is akartam itt kérdezni, hogy rendszeresen az van, hogy első vagyok, én fejezem be a kört leghamarabb de azért a többiek 2-3 mp-el jobb első kört mennek
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyag szimulációt és a defektek esetét.
ez a lényeg
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
ProEvoFan #2372 üzenetére
Lefordítani nem fogom most az egészet, mert nincs hozzá energiám
de sok egetrengető nincs benne sajnos.
Egyesek szidják az AI-t, hogy véletlenszerű időket fut és hogy igazából az autó amit látunk a pályán az nincs is , csak az idő, ami helyenként irreális. Na ezt cáfolták, leírják, hogy minden AI vezérelt autó külön karakterrel bír, különböző képességekkel stb. Ez a jelenség csak a 30x-os gyorsításnál lép fel időmérőn, mivel ha nem lenne ez akkor 6000 mérföld/órával kéne menniük az autóknak a pályán.
Jelezték még a jump to sector hibát, ezt is vizsgálják egyenlőre.
Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál.
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.
Egyes AI-k megakadnak a PIT bejáratánál illetve hogy a flashback funkció behatással van az AI versenystratégiájára.Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát.
Néha a versenymérnök badarságokat beszél a verseny közben, javítják ezt is.
Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyagszimulációt és a defektek esetét. De még több visszajelzést várnak a játékosoktól, mielőtt jönne a patch
-
ProEvoFan
nagyúr
Hivatalos nyilatkozat, magyarázkodás!!Készül a patch!!!!
Hivatalos codemaster nyilatkozat! [link]Aki perfekt angol, és ha van kedve lefordíthatná
THX!
-
D@ni88
addikt
válasz
"Infinity" #2370 üzenetére
nekem ott csak custom és keyboard van, wheel és joy nincs
-
"Infinity"
aktív tag
A controlls menüpontban találod, ott ahol keyboard-ról át lehet váltani joyra és kormányra. Ott van listában jó pár előre bekonfigolt kormány.
Nekem is mindig zöld a gumi csak a motor piros néha de azt sem lehet túlhevíteni. Ez a hivatalos leírásban is benne volt, hogy motorhibák csak az ellenfeleknél léphetnek fel.
-
D@ni88
addikt
jah, meg annyi lenne, hogy nekem pl a gumi hőmérséklete mindig zöld, akármit állítok, nem tudom túlmelegíteni, ez helyes?
-
D@ni88
addikt
Motion említette hogy lehet valami kormányfajták közti profilt állítani. Ezt hol lehet?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Infinity" #2364 üzenetére
ez teljesen jogos
-
Đusty
addikt
Én is billel megyek de a kormány néha túl lassan fordul egyik oldalról a másikra meg ha kicsit felengedem, vissza, így néha nehéz az ideális íveket megtalálni. A váltáskiosztást meg nem engedi konfigurálni normálisan, sem egy billentyűről nem mehet sem az ALT-ról.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #2361 üzenetére
Minél szarabb kocsival mész, annál nagyobb a különbség a két keverék közt időben. Virgin-el néha 2.5Mp , Mclaren-el ez 9 tized. Legalábbis nekem.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #2360 üzenetére
Használj flashback-et
, állítsd 4-re mielőtt elindulsz a pályára...egy kicsit gagyi megoldás, de ez van
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
manutdzoli #2360 üzenetére
Én mióta OFF-ra tettem a törésszimulációt, azóta nem volt defektem, de amikor FULL-ra volt téve, akkor volt olyan futamom hogy 3 is volt.
Javaslom te is tedd ezt, nálam bevált. Így nem olyan izgi a futam, hogy bárminek nekimehetek, de legalább ok nélkül nincsenek idegtépő defektek.
-
Unbaised-Ben
senior tag
A kocsik között bőven van különbség, én sokszor Sauber(Karrier) vagy Ferrarival megyek, és ég és föld a különbség, 2 másodperc különbség meg van simán, de pályától is függhet, így néha van 3 másodperc is...
Féktávban, kanyarsebességben, tapadásban, leszorító erőben, kormánymozdulatokra való reagálásban, pontosságban mind más, sokkal jobb, összerakottabb autó. Motor ugye ugyanaz, hiába BMW SauberCsak multiban lehetnek egyenlők az autók, ha EQUAL-ra van beállítva a kocsik közötti különbség...
Néha annyi marhaságot összehordotok hogy nem igaz
tisztelet a kivételeknek
Egyébként ha már itt tartunk... szerintem néha sok a különbség a lágy és a kemény keverék között, nem azért mondom mert baj, de sokszor feltűnik. Vagy csak bennem van ez a hülyeség
...
-
manutdzoli
senior tag
Brazil Nagydíj:kemény keverékkel kezdtem,8.9.-ik körben pont a box előtt defektet kaptam,bejöttem,lecserélték,megyek 3kört,lággyal is defekt.Esküszöm le.....om magam
-
marci92
csendes tag
válasz
"Infinity" #2342 üzenetére
akkor azért maradtam én 2ik évben is a virginnél mert véletlen vmire rákattintottam h 7.000.000$ adnak évente ... amúgy virginnel 4ik lettem a bajnokságban...
-
"Infinity"
aktív tag
Remélem a patch azt is javítani fogja, hogy esőben az AI valami förtelmesen béna. Legend fokozaton nyomom, a legtöbb segítség kikapcsolva és a virgin-el mindig örülök ha 4.-nek befutok száraz pályán. De ha esik az eső, akkor verem a második helyezettet 50 másodperccel , pályától függetlenül. Valahogy túl óvatos a gép esőben.
-
skylaner
senior tag
Nem értem ezt a játékot.
Első szezont Force Indiaval mentem, intermed. AI ellen, meg is nyertem a bajnokságot.
2. szezonra leszerződtem a Ferrarihoz 2. számú pilótának.
Ebbe a szezonban Prof AI ellen játszok, de jobban elverem őket mint interm AI szinten.
Most volt az Ausztrál nagydíj 12 kör alatt 46mp-t adtam a másodiknak.
Kicsit furcsállom ezt, könnyebb szinten nem volt ekkora előnyöm. -
Neoteric
addikt
Ez Xbox controllernél melyik gomb?
puttputt: max respect, én időmérőn csak 10. helyet tudtam elcsípni montecarloban, aztán volt +1.2sec webberhez képest (az lett az első). Racedayen aztán feltudtam tornázni magam a 6ik helyre. Boxban mákom volt, mert csak egyedül mentem ki abban a körben és egyből elengedett a nyalókás faszi.
-
puttputt
őstag
válasz
manutdzoli #2343 üzenetére
Szép, de legalább "reális".
Igaz, az előbb mentem két 0:00:000-ra azonos kört is.
Az se rossz. -
-
marci92
csendes tag
Tud valaki nekem segíteni hogy szezon közbe hogy tudnék csapatot választani?
15ös szintű vagyok Virginnel keztem és 6ik lettem az elsőévi bajnokságban de nemtudom hogy lehet átlépni más csapatokhoz. -
manutdzoli
senior tag
válasz
"Infinity" #2333 üzenetére
Jó tudni
A gumikopás is érdekes.Pl. a Korei pályán,1 kör után a szuperlágy már sárgán világít.1 kör alatt csak nem koptatom el annyira... -
zuchy
őstag
Nálam most az volt, hogy nem volt eső a verseny kezdetekor, de megjött közben, bementem a boxba és slick gumit adtak, amikor már szakadt az a rohadt eső akkor is a kemény slick.
Hát hülyék ezek? Nem lehet megmondani nekik, hogy szakadó esőben talán nem slick gumit kéne felszerelni?1 helyen voltam, de ezzel tönkrevágta a futamom, persze újra lehet kezdeni, de akkor is.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
"Infinity" #2333 üzenetére
Akkor piros ha PIT-et kértél ha fehér akkor semmi,ez csak azt mutatja hogy van-e sérülés a kocsidon(a masik ilyen az meg a hőmérsékleteket mutatja:kék:hideg zöld:megfelelő piros:túl meleg)
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
manutdzoli #2332 üzenetére
Az a PIT hívást jelöli. Mivel ugye manuálisan is hívhatod, ha épp nem akkor mész ki amikor kéne. Ha piros, akkor a csapat nem áll készen, ha fehér akkor igen.
-
manutdzoli
senior tag
Eddigi leggyorsabb boxkiállásom[link]
Megtudjátok mondani,a kép jobb szélén ahol mutatja a gumik állapotát meg a motor melegedését,az elsőszárny előtt van valami,azzal az elsőszárny dőlését lehet állítani? -
manutdzoli
senior tag
Komolyan nem értem ezt a játékot
Japán Nagydíj,esik az eső a versenyen,intermediate gumikon vagyok,érzem hogy csúszkál az autó,erre jön mögöttem Barrichello szuperlágy gumin,és letol a pályáról!Azt meg hogy?
Másik:Elfékezem magam,picit lemegyek a pályáról(nem vágom le a kanyart!),visszajövök,kanyarlevágás--5rajthelyes büntetés
Jön a legjobb
Ugyanúgy Japán nagydíj,hajtűkanyarban megforgok,mögöttem belémjön Alonso,és kapok egy 10mp-es stop and go-t.
A boxutcai eseteket nem is kezdem elemezni,hogy menjek egy körrel később vagy hamarabb ki,valaki úgy is kijön velem.
Mielőbbi javítást a game-nek,mert amúgy nem rossz,csak hát na......Van egy pár idegesítő pillanat..... -
pcguru1
őstag
íMiért kezd el versenyezni velem aki épp akkor jön ki elöször a boxból,és én már gyorskörön vagyok és még kilök a pályáról is,de ha nekimegyek véletlen 5rajthelyes büntit kapok
Egyébként a 10MP-es büntit hogy tudom letölteni?vagy csak simán bemegyek a boxba és végig megyek vagy mi? -
zuchy
őstag
válasz
skylaner #2325 üzenetére
Én kemény gumival mentem Wiliams-el 1:28-at. De nem sok kört tettem bele.
Javítani tudnék még rajta. Meg nem tudom, kocsik közt van különbség?
De szerintem jó idő. Szerintem élvezetes pálya.
ja most nézem, bill, az durva, én alig bírok azzal menni, megtartani az íveket. Kín szenvedés az nekem.Nincsenek köridők összegyűjtve egy csokorba? Szerintem jó ötlet lenne. Név/Pálya/Kocsi/kormány, vagy gamepad, vagy bill/ és a segédletek/
-
skylaner
senior tag
Ez milyen időnek számít Melbourneben, billel, ABS/Brake/TC off- al ?
LINK -
puttputt
őstag
Igen, és biztos van "titkos pálya" is, ahol a pilóták monacói villáinak megkerülése a cél.
Mondjuk egy Nordschliefe azért...#2277: Igaz! Tényleg, ha visszaengeded, nem büntet. Na, valami..., de még így sem messzemenőkig...
Nem rossz játék ez, de azt hozzá kell tenni valóban: a többi ilyenhez képest.
A Dirt-től mondjuk elmarad (egyelőre), habár más is (sokkal inkább réteg-) a célközönség.
Minden évben készülnek kiadni újabbat, - ez önmagában remélhetőleg sok javulást fog magával hozni. -
csoli31
aktív tag
Nem mellesleg utólag ki lehet javítani a defektet (mármint eltüntetni, mint ha nem is kaptál volna). Defekt után használni kell ezt a visszatekeréses "akármit" (nem ugrik be a neve, mert eddig 1 vagy 2-szer használtam a GRID-ben). Vissza kell tekerni a defekt elé és onnan folytatni. Ha ezt megcsináljátok, akkor volt nincs defekt.
Amúgy ha jól tudom 3-3 szett áll rendelkezésre minden gumi fajtából.
-
zuchy
őstag
Csak korlátozott mennyiségű gumiszett van amit el lehet használni nem? Mennyi van belőle?
Honnan tudom, hogy éppen most melyik van fent?
Engem jobban idegesített a random defektek, mint az hogy kopik a gumi, és csökken a tapadás. Azért kapcsoltam ki a gumi szimulációt, de akkor úgy látszik nem az. Igaz ebben a random defektben semmi szimuláció nincs. -
AMD_ok
őstag
A GUMISZIMULÁCIÓ ISKOLAPÉLDÁJA
Ezt kellene megmutatni a készítőknek
-
csoli31
aktív tag
A defektek nem a gumikopáshoz tartozik sajnos, hanem a teljes törés beállításához van rendelve. Erre úgy jöttem rá, hogy az elején csak látvány töréssel mentem, és úgy egy defektem sem volt. De amint átállítottam teljes törésre,egyből kaptam én is defektet. Nem mellesleg a defekt szimulálása random történik sajnos. Van a Youtube-on olyan videó ahol a rajt után néhány másodperccel kap egy jobb első defektet a játékos.
-
zuchy
őstag
válasz
"Infinity" #2315 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy szintén nem volt bekapcsolva a gumi szimuláció, de a csont új jobb első wet abroncsom a kivezető kör végén durrant el.
Jó lenne, ha nem véletlenszerűen generálná a defekteket, hanem jó gumikkal nagyon kis esélye lenne, erősen kopott gumival meg nagyobb, de nem minden esetben durranna el. Attól még hogy kopott nem fog eldurranni, hacsak nem annyira szétmegy már. -
DigitXT
félisten
ahogy megkezdtem a 11kört(persze elsö helyen) átvette az irányitást, vége lett
Ebben viszont nincs semmi meglepő, hiszen ha megkezdted a 11. kört, akkor
már nem tudtál a másik keveréken is pályára lépni, hiszen ha a 11. végén jössz
be a boxba, akkor a boxban léped át a célvonalat... A 10-ben kellett volna utolsó
lehetőségként kijönni, hogy a 11-et már a másik keveréken (a boxból) kezdjed... -
Wynny
csendes tag
válasz
DigitXT #2298 üzenetére
komolyan kizárt
11/49 körös volt a verseny(20%os mód, me hülye azé nem vagyok)
3dik körben elkezdte a mérnök, 6dik körben abbahagyta, ugy hogy már a segédvonal sem ment a pit felé, 8dik körben fenti csik kezdte el irni hogy menjek ki mert baj lesz
ahogy megkezdtem a 11kört(persze elsö helyen) átvette az irányitást, vége lett, és a táblán azt látom hogy diszkvalifikálva...szal, nem mondok cunát -
skylaner
senior tag
Annyira nincs, hogy én gumi szimuláció nélkül megyek, mégis nem egyszer kaptam defektet. És az a vicc, hogyha visszapörgetem az időt majd újra ugyanazon az íven megyek(hátha törmelék volt) akkor meg nincs defekt.
A legdurvább az volt, hogy állok a boxban, nézem milyen idő lesz, aztán egyszer csak hallok egy hangot, mondom ez olyan volt mint amikor defektet kapok, mondom biztos képzelődtem.
Erre megyek ki a boxból és érzem, hogy balra húz a kocsi, mondom mi van. Külső kamerára váltottam azt látom, hogy hátsó defekt. Na mondom ez gyönyörű -
Rototti
senior tag
válasz
"Infinity" #2307 üzenetére
Itt azt írták, hogy a kopás nincs összefüggésben a defekttel. Nekem is a felvezetető körön volt defekt, miközben piros gumikkal bőven elszánkázok...
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Rototti #2305 üzenetére
Én is próbálkoztam, hogy később állok ki mint ahogy mondják. De amikor lágy keveréken nagy nehezen futok egy első helyet az időmérőn és mindenki más is lágyon megy, akkor az első csere az tömegnyomor a boxban. Eddig ha bementem akkor vesztettem fél percet mert elengedett mindenkit a nyalókás, ha nem mentem be akkor meg defekt. Kemény keverékkel nincs ilyen gond. De hát annyira jó nem vagyok, hogy kemény keverékkel menjek Q3-ba és még értékelhető is legyek.
-
Rototti
senior tag
válasz
"Infinity" #2302 üzenetére
A box utcai bug nálam egyelőre nem igen jelentkezik. Amikor elkezdtem a karriert már olvastam erről a bugról, ezért már direkt 1-2 körrel később mentem ki, mint kellett volna. Az első két versenyen nem is volt semmi gond, úgy láttam, hogy, amikor én kimentem más nem ment és így sima kerékcserék voltak.
Eztuán jött a maláj nagydíj, ahol hiába mentem ki később, a mögöttem pár mp-re lévők közül kijöttek páran. A boxutcában láttam is, hogy többen készülődnek. Na mondom kurva jó, elbaszom a jó kis 4. helyem. Beállok a boxba, miközben dolgoznak lesek hátra, látom állnak be az autók. Kerékcsere kész, nyalóka fel és már mehetek is. Kifele menet még hátralestem kb 200 m-re jöttek utánam a kerékcserével végzett autók.
Most akkor ez hogy van?Defektbug sajna van, bár az sem annyira vészes, mint itt írják. Karrierben csak egy practiceben volt egy defekt. Verseny alatt még nem, pedig 20-22 körös futamokat megyek.
Multiban pár alkalommal már előfordult. -
Keksz03
senior tag
láttam vhol h dx11...ez alapból azt indítja vagy mókányolni kell vele h dx11be induljon?
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #2302 üzenetére
Nincs. Ha megtudja valaki, úgyis be lesz írva. Meg az játékokkal foglalkozó oldalakon is benne lesz a hírekben.
A codemasters fórumán is tudsz nézelődni. Sok mindenre találsz választ. -
"Infinity"
aktív tag
Nektek sincs semmi infótok arról, hogy mikor jöhet ki hozzá az első patch? A defekt bug és a boxutcai hiba is az őrületbe kergetett tegnap.
-
redzsi
senior tag
Ilyen opciót még nem találtam. Igaz nem is volt időm még mélyebben elmerülni a játékban. Illetve láttam két olyan beállítást a Controllers menüben, ami "szürke" volt (talán feedback meg még valami), de nem tudtam rámenni. Csak az irányítás módját tudtam kiválasztani.
Mindensetre próbálgatom, és köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest