- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
Van bizony!
Steering deadzone: 0% saturation: 80% linearity: 75%
Throttle deadzone: 5-10% Saturation: 95%
Brake deadzone: 5% Saturation 80-85%
Hasznos, hogy a steering linearity-t pályánként állítsd át +- 5-10%-al.
Példának két véglet, a sikánokkal teli páylákon: (Montreal, Monza) : 65%
A finomabb irányítást megkövetelő pályákon pedig, (Hungaroring, China, Suzuka, Silverstone, Monaco : 85%Force feedback:
Environmental: 50-60% Feedback strenght: 30-40% Wheel weight: 0%Nos, ehhez a beállításhoz már csak egy jó car setup és egy gyors gép kell, a többi rajtad múlik..
Maga a MOMO kormány kitűnő, ha a pedált nem számoljuk..
Én személy szerint sokkal hamarabb hozzá tudtam szokni, mint a G27-hez, bár ennek más oka is volt.. A pedálja előbb-utóbb be fog sza*ni, nekem kettő is volt, mindkettő elromlott.Remélem tudtam segíteni, üdv.!
-
--Lorant--
aktív tag
Ahogy Unbaised is írta ezekre gondoltam. (nekem okozott már problémát,azért írtam hogy csak saját felelősségre ....mert ha netán ráfutsz valami illegális dologra mint én akkor nem enged be online,vagy is odáig elmegy hogy boxba vagy ,de mikor töltené be versenyre akkor van az hogy pápá kivagy tiltva
......meggondolandó dolog
-
Unbaised-Ben
senior tag
elősszöris: eredeti a játék?
másrészt csak egy verseny volt, 14 körös a hungaroring-en, ahol ha összejön 10 ember, indulunk
Nézd meg ezt a videót
-
Unbaised-Ben
senior tag
FAIL
Most vagyok túl egy 20%-os hungaroringen, karilla88 csinálta a szervert, 10-en voltunk.
Rajtnál uccsó helyről indulok, előttem indult karilla, ő előtte meg valami Sauberes, aki a rajtnál nem indult el, sikeresen kikerültük, karilla balról, én jobbról, de karilla valamiért megpördült miután megelőzte a saubert, és sikeresen elém jött, kikerülni esélyem nem volt, másrészt fal volt mellettem. Ő neki, ahogy láttam, letört a szárnyáról egy kis darab, nekem letört a komplett fél szárnyam, ő lelépett (szokásához híven), én maradtam, és bementem a boxba keményért, hogy a maradék 13! kört, teljesítsem azzal, végül beértem első helyre
Nem volt könnyű, az összes kerék narancssárga volt a végére, tapadásról meg ne is beszéljünk -
D@ni88
addikt
szted mért kérdeztem rá? amúgy meg nem szép dolog olyan szoftvert eladni, aminek már felhasználtad a kódját, és még mindig használod.
Ha meg valaki megveszi az F1et akkor leginkább az online miatt teszi, te meg ugye felhasználtad, vagyis fel akartad. Innentől kezdve semmivel nem ér többet az általad kínált játék mint a warezos...
-
[CS]Blade2
addikt
Nálam is ez van, de más csapatokkal. Ferrari 1-2 (az egyik én vagyok) aztán a 2 Mclaren és a 2 Williams.
Ami érdekes lehet, hogy én az első (vagyis az előző) szezonomat hard-on toltam végig (vagyis nem volt sem gumi szimumláció, sem legenda ellenfelek) a Williams-el így rögtön VB lettem, de a csapat is. Most meg verik a RedBull-t, meg a Renyot.
Mondjuk a Senna győzelme miatt még a HRT is bejött a Renyo elé. -
Zoo123
senior tag
Hát erről beszélek: átlag 40 fps, pffff....
nekem se fut jobban pedig jóval erősebb kártyám van (5850), de úgylátszik egy GTX480-on se méltóztatik megfelelően futni, tök mindegy milyen vga-t pakolsz alá 35-45 fps, hát, hát erre most nem mondok semmit, mert örökre bannolnának érte!Akinek patch nélkül átlag 50+ fps-el fut annak 4 magos procija van
-
Enton
addikt
Itt már kint is van:
-
mephi666
nagyúr
tedd be a guglifordítóba
elkeserítő, milyen kevés érdemi változás történt, de legalább jót fogsz röhögni az ilyeneken:
"Korrigált olyan kérdés, ahol kilyukadt gumik fogják végrehajtani az egész későbbi ülések egy verseny hétvégén"
-
puttputt
őstag
azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
Remélhetőleg "kipeccselik", mert ez a "pincsieffektus" nemcsak idegesítő, de még röhejes is.Van még, aki nem akadt el abban a szingapúri labirintusban?
-
-
puttputt
őstag
Abu Dhabi viszont jó!
Meglepően. Kivéve a boxkijárat. Durvább mint Korea vagy Sing.
1:43-as kört mentem úgy, hogy arra is volt "időm", hogy az előttem kacsázó Chandok-ot
"rátereljem" a megfelelő "útvonalra.Nem tudom... Nekem 5-ik hely sikerült, de az első kanyarkombinációkkal sokat lehet nyerni,
pláne pole-ból. Ott elég béna az AI.
Aztán viszont... 12 körön keresztül meg kell birkózni a rázókövekkel. -
Zoo123
senior tag
Karrier módnál 5 évadot választottam, most tartok az 1. évad felénél Hockenheim a Torro rossoval.
Egészen jól megy a verda, de azé' még se egy RedBull, vagy egy McLaren!"teljesíts jól, és a nagyobb csapatok is érdeklődni fognak"
Eddig mindig dobogón végeztem, többnyire 1. de van 2 második és egy 3. helyezésem -az ellenfél nem ment ki gumit cserélni!-, a konstruktörök versenyében is húzom föl a csapatot mint atom mer' S.Buemi csapattársam nem sokat tesz hozzá a csapathoz.Szóval azt mondod hogy ne fogadjam, de ne is utasítsam el a Torro rosso szerződését és az évad vége felé a nagyobb csapatok is érdeklődni fognak?
-
Zoo123
senior tag
Hát most PONTOSAN ez történt: 20 sec előnnyel kimentem gumit cserélni és mire visszaértem ki előzött meg, na ki?
Force India!
V.Liuzzi 2 kör alatt rámvert több mint 6 másodpercet, és megfutotta a verseny leggyorsabb 1:22-es körét, miközben kvalifikáción sehol sincs.
Hát mit ne mondjak Liuzzi: gratulálok!
Van egy olyan érzésem hogy nem volt gumicserén -
Zoo123
senior tag
Hát van különbség, kormánynál nagyobb a Fun factor
de a controlleren már legalább analóg karok vannak, kigyorsításnál nagyon nem mindegy hogy ritmikusan "ütögeted" a billentyűzetet hogy félgázzal menjen, vagy szépen tartod a megfelelő fordulatszámot, kanyarodásnál sokkal finomabban lehet fordulni és íven maradni is egyszerűbb, és még sorolhatnám miért jobb egy analóg vezérlő -legyen az controller vagy kormány- mint a billentyűzet.
-
DigitXT
félisten
Milyen két connect gomb? A másik az nem reset?
(Azt elfelejtettem, hogy én "reflexből" azzal kezdtem,
mert az tűnt logikusnak, aztán meg kellett néznem a
manuált, mert nem tudtam, hogy a középső gombra
élesedik a cucc...) Sőt, szerintem én még a vevőn
lévő reset gombot is nyomogattam, intuitíve próbálván
megoldani a problémát, de végül RTFM lett a vége. -
-
DigitXT
félisten
-
Enton
addikt
Az abs-nek az a lényege, hogy nem hadgyja a kereket álóra fékezni.
Ha ezt kikapcsolod az a fontos, hogy ne satuzd a féket, hanem szépen pöcköld, amennyit érzed a kanyarban, hogy még múszály.
A TC meg kipörgérsátló, ez csak a kigyorsításokban akadályoz meg, ha ez off vagy medium, akkor simán érezéssel kell a gázt adagolni.
Igazából így baromi egyszerűen hangzik, kis gyakorlás, és belejössz ebbe is.
Vagy nem, ha nem akarod! -
Enton
addikt
Carrier alatt minden verseny előtt van mód változtatni a nehézségeket és a segítségeket.
(#2597) Rubbi:
Egyetértek veled. Total respect a bill-el játszóknak. Habár én nem is nagyon tudom irányítani headcam-en kivül mással.
De a bill-el headkamben tiszta dili, rángatja a kormányt és semmit nem látsz az útból, főleg ha a gyári a kamerabeállítás. Az nagyon alacsonyan van. Még jó, hogy meg lehet kokányolni. -
skylaner
senior tag
"billentyűzettel játszom, ezért muszáj 1-2 segítséget bekapcsolva hagynom"
Miért is
? Én nem érzem szükségét. Segítségek nélkül is nagyon könnyű vezetni.
Azt mondom nézzétek meg a nemrég megjelent Ferrari Virtual Academy-t, billel, ahhoz képest ennek az irányítása óvódás kategória. -
Neoteric
addikt
Ez Xbox controllernél melyik gomb?
puttputt: max respect, én időmérőn csak 10. helyet tudtam elcsípni montecarloban, aztán volt +1.2sec webberhez képest (az lett az első). Racedayen aztán feltudtam tornázni magam a 6ik helyre. Boxban mákom volt, mert csak egyedül mentem ki abban a körben és egyből elengedett a nyalókás faszi.
-
skylaner
senior tag
Lehet alapértelmezett gombkiosztás szerint az 1.2.3.4 billentyűk szolgálnak erre.
.........................
Ezt a defekt bugot jó lesz ha megoldják a patchben.
Kezdjük ott, hogy a gumi szimuláció OFF-on volt, időmérőt kezdtem, friss zsír új gumival,kigurulok a boxból épphogy kiértem a pályára aztán jött is a bal hátsó defekt.
De hogy miért az rejtély.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest