- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
SpongyaBob #693 üzenetére
Time trialnél szerintem azért szigorúak a szabályok, mert netre is fel lehet tölteni, ott meg nem árt, ha egyenlők a feltételek. Verseny közben szerencsére csak warningokat kap nagyrészt az ember, ha nem követ el nagy kihágást.
Jahh, mediumon kell figyelni a pit stop limiterre, vagy magától bekapcsol? Ügyeltem rá, de meg nem tudnám mondani, hogy magától korlátozott-e, vagy csak a gombnyomásom után.
-
zodo
nagyúr
Mentés lehetőséget megtaláltam a MyF1 opció alatt, de inaktív.
Miért? Ill. mi kell ahhoz, hogy menteni tudjak?Az Automata mentés szintén inaktív a MyF1 / profil szerkesztés alatt.
Legnagyobb gondod viszont a kormányom okozza. (force ex)
Kilépek a menübe pl. time trial alatt és ide-oda rángatózik, de játékon belül is "ideges"?
Van erre valami megoldás?Próbáltam a Logitech profilerben is állítgatni vagy játékon belül a holtjátékot vagy teljesen kikapcsolt ffb értékek mellett, de rángat.
Töröltem a logi profilt, de nem segített.
Amúgy tegnap kezdte ezt a bénaságot amikor kipróbáltam a Ferrari Akadémiát és a TDU beta-t.
Játéko(ka)t letöröltem, logi profiljával együtt.. -
Enton
addikt
válasz
SpongyaBob #693 üzenetére
A sima versenynél a qualification is ilyen, ugy gondolja levágtad a kanyart akkor kör érvénytelen.
Lehet enyhíteni ezeken ha nem a megadott nehézségi szintek közül választol, hanem nyomsz egy entert a nehhézségi szintre, akkor bejön egy ujabb menü ahol részletesen ott van minden, ezen belül a szabályzatszimulálást kel visszafogottá tenni és mehet a kanyarlevágás. -
SpongyaBob
veterán
Most fejeztük be öcsémmel a játszadozást, time trial partyt nyomtuk, de nagyon veszett. Épphogy lelógtunk a kerékvetőről az eredmény kizárás...kicsúszol vagy megprödülsz kizárás
Azért ez elég durva próbáljátok ki
Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
-
keIdor
titán
Egyébként kár, hogy mindig elalszom a F1 adás közben. Unalmas, na!
Nem is vágom már mikor, hol mennek a versenyek... de legalább a játék izgalmas.
De legalább itt van ez:
-
Rolly Dy07
senior tag
Na majd megnézem, ha jó net közelbe kerülök. Csinálnék már én is videót.
De van 1 kis bökkenő. Az alaplapom driverével, jobban mondva a csipkészlettel kínlódok, mert nem akar feltelepülni. Lehet emiatt sincs az Everestben GPU hőfok? Nem tudom. De kezdek lassan begolyózni.
Januárban letöltött Win7 64bit driver most nem fut. Lehet azért mert a Win7 már telepítette? Everest szerint alaplap ismeretlen, valami csipkészletet felhoz, de akkor is hiányolom a GPU hőfokot és a ventijének a fordulat számát.
A gyártó oldalán lévő nem jó, mert az csak az alaplap VGA-t telepíti.
Alaplap: AsRock M3A785GXH/128
Socket: AM3Ha lenne valami ötleted?
-
Pepi79
tag
válasz
Unbaised-Ben #622 üzenetére
Nem tudom Motaba kollégának milyen példánya van, de jelzem, hogy már ma is meg lehetett venni az eredetit PC-re.
(#581) Steady74
Egyébként valóban nem egy RFactor az autók fizikája, de szokható.
Komolyabb gondom vele, hogy valamiért nálam nincs ffb egyáltalán.
-
szab.tam
nagyúr
szerintem ez a spa francosa pálya az egyik legjobb. én már a kül. játékokban annyit mentem, hogy lassan kis audiós navigációval bekötöt szemmel végigmegyek, mint a Fék nélkül - Michel Vaillant című filmben a fickó....
van egy másfajta kanyarkombináció az utolsó szakaszban. az kicsit jobban tetszik. ez nagyon nehéz. nekem itt alapból legalább +1-2 mp mindig elmegy. (vagy 5-10, ha kicsúszok....)
-
Drizzt
nagyúr
Mediumon kezdtem Virginnel, billentyűzettel tolom. Első verseny megvolt, időmérőn 10. lettem, verseny elején kicsúsztam, de 5-re felhoztam a végére. Egyelőre még nem döntöttem el tetszik-e a játék, vagy nem. GP4 még mindig sokkal jobb az emlékeimben, s lehet nem csak az idő szépíti meg.
-
Enton
addikt
Az nem lehetetlen mert igazából én még ilyennel sehol nam találkoztam.
Erre csak egy egyszerű ellenpélda mi van ha elváltotad magad?
Honnan tudja a gép hogy most te egyet vissza akarsz váltani pedig nyomod a gázt.
Mindegy is ez már csak szőrszálhasogatás.
Erre legjobban a nagy rallys pöcök váltó hasonlít,
jobb oldalon van magátol eltolva a vezető lefele vált magafelé húzva felfele. -
szpal17
őstag
Az miért van, hogy beállok a boxba a lotusal a 4. helyen és csak a 24. helyen enged vissza? Olyan előzékeny a kedves nyalókás ember, hogy mindenkit elenged...
Van valami trükk? -
pcguru1
őstag
Nekem még nincs meg a játék de egyenlöre örülök is neki,igy legalább a hsz-böl eltudom dönteni hogy érdemes-e megszerezni vagy sem
-
Đusty
addikt
köszi az infot
azért akarnék egyel fel- és leváltani mert úgy könyebb nem kell mind a 20 újjamat kontrolálni meg kényelmetlenül nyúlkálni össze vissza.
Az F1-et 94-ben kezdtem a F1GP szerintem első értelmes szimuval, nagyon népszerű volt.Bill. kiosztása. gáz: A fék: Y, balra:, jobbra: : váltás: space
azóta is ezt használom mindenhol még a mafiában is az autózásnál
Tök egyértelmű ha nyomod a gázt felfelé kell váltania ha nem lefelé, nem tudom miért nem lehet ezt a dolgot a microproson kívül egyszerűen leprogramozni.
Lehet, hogy szabadalom védi -
Enton
addikt
A multi host beállítás függő lesz. VAgy megengedi a szabad állítgatást( ezek lesznek a ranked serverek), vagy pedig egyesével szépe be lehet állítgatni hogy mi lesz a kötött, forced head cam forced manual shift stb stb és ezeket kombinálva.
Amúgy miért akarsz egy és ugyanazon gombbal fel és le is váltani ez nekem nem tiszta.
Mert még hogy a left és right controlt egynek veszi ha beveszi az egy dolog. De itt most az sincs mert mondtad hogy nem engedi.(#674) ADAM1337:
Mondtam én hogy jó móka ez. Heavy vagy sima esős menet? vagy csak simán felhős?
Én eddig olny Heavy rain-ben nyomtam. Az a bika kinézetre is meg nehézségre is. -
ADAM1337
nagyúr
Nagyon belelendültem ebbe az eső menésbe, tényleg jó hangulata van.
Egyre jobban döntöm meg a saját rekordjaimat spa-ba, igaz melette egyre nagyobbakat bukok már nagyon határon vezetek magamhoz képest..Enton: Heavy természetesen.
-
Đusty
addikt
Félve kezdtem neki mert sokan lehúzták, de szerintem teljesen rendben van a grafika és a fizika is. Kevésbé törik mint más szimu az tény de később talán majd annak az érzékenységét is lehet állítani.
Jó pont, hogy billel is játszható, nagyon rossz, hogy MIÉRT NEM LEHET UGYANAZZAL A GOMBBAL FEL ÉS LEVÁLTANI, csak a GRANDPRIX sorozotban, sőt az ALT-ot sem engedi.
A MICROPROSON kívül miért nem tud senki gondolkodni, programozni?Kíváncsi leszek, hogy multinál a segítségeket, lehet-e a szerveren tiltani-engedélyezni, vagy mindenki úgy megy ahogy akar.
-
-
Rototti
senior tag
Na megtöröm a videócsendet, Spaban mentem (RollyDy: hol máshol?
) a Q3-ban egy karikát, full új lágy gumikon, csak a felvezető volt bennük. Nem lett tökéletes kör, 5-ös kanyar kicsit benéztem, meg van pár pontatlanság, de azért hátha jó lesz Steady-nek.
Minden autós game-et eddig automatán nyomtam, most váltottam először manual-ra az F1 kedvéért. Így kérem elnézni a sebességfokozat túlhúzásokat.Spa Q3 - HD-ban tessék nézni!
Az uccsó mp-t a replay lenyelte... -
Feltettem a drivert
Egy gagyibb SpeedLink kormány, win-es driverrel ment eddig, FF úgy sincs, csak rezeg, de az meg nem kellett. Gondoltam egyet, feltettem most hozzá amit a honlapról le lehet szedni, és így már engedte azt a részt is. De nem értem, eddig minden játék ment rendesen enélkül is.Viszont van egy gondom. Padlógázzal megyek,, és simán lehagynak. Mintha lassabb lenne a verda, mint a többieké. Próbáltam a pedál beállításait, mert Grid-ben is ez viccelt meg, de itt nem segít
Valakinek van ötlete?
Szerk: ALT+Tab-ra meg mért így kell kilépnie
-
sagesz93
addikt
válasz
heihachi #656 üzenetére
hát azért ha a hátulja már-már kilóg a pályáról, igazán kicsúszhatna.
Ha normálisan megyek, akkor nem is csúszik, ez rendben van.
de ha "feszegetem", akkor elég nagy nyaggatás kell neki, hogy csússzon, majd holnap.
Ez a traction controls mediumon. Kikapcsolva még nem mentem sokat.
Ami még zavar, az a törés.
Néha lekoccolok 1-2 kocsi, és semmi változás nincs, falat meghúztam és szintén semmi.
Gondoltam hogy ki van kapcsolva a törés, de nem találtam erre kapcsolót... -
fagy53
nagyúr
válasz
szab.tam #648 üzenetére
Köszönöm a reagálást, ami főként azért értékes számomra mert szimulátoros múlttal rendelkező írta.
Én minden autós játékban kikapcsolok minden segítséget és az általad tapasztaltakat csak megerősíteni tudom, ezért nem vettem meg pl a GRiD-et.
Ezt viszont sajnálnám, mert nincs F1 a gyűjteményemben és a trailer-ek alapján tetszik a grafikája és csak a játékmenet, fizika ami kérdőjeles még. A mod-oknak nem vagyok a híve bár próbáltam az rFactor F1-et én is, de szeretnék egy teljes értékű csak az F1-ről szóló mai grafikával rendelkező játékot.
A hsz-od fénypont az alagút végén, köszönöm!BalaNce87: a GRiD sokszor lehetetlen kanyarsebességeket enged meg és nem szeretem mert ugyanennyiszer csal is.
Persze tud valóságos autóként is viselkedni, de keveredik nem realisztikus elemekkel, ezért nem vettem meg. A SHIFT egy fokkal jobb, de hasonlít a GRiD-re sok szempontból.
-
heihachi
addikt
válasz
sagesz93 #654 üzenetére
Szerintem egy ilyen autónak nem kell feltétlen össze vissza csúszkálni, meg irányíthatatlannak lenni. Elvégre, ezek erre vannak kitalálva, diffuzorral, meg kurva nagy szárnyakkal, batár nagy kerekekkel. Miért csúszna? Ha feszegeted a határokat, akkor oké, de addig szvsz nem kell csúsznia minden kis pedálrezdülésnél
Ugyanígy egy nagyobb gázadásnál sem kell feltétlenül keresztbe állni, hanem fokozattól, sebességtől, fordulattól, haladási iránytól függően csak néha. Azt meg meg is teszi.
Szvsz itt a fizika (többé kevésbé) rendben van, az irányítás ami szar.
-
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #648 üzenetére
Hát pont az a durva hogy a segítségek kikapcsolásával, pont gyengébb mint a grid, ha a grid árkád akkor ez is az véleményem szerint. Én nálam az nfs a real árkád a grid meg közelébe sincs annak, így mindenkép a kettő közé sorolnám be. De ha már szóba került a shift az pl sokkal szimulátorosabb, mint a grid.
ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
Ez Gridbe is teljesen így van, tényleg nem vitatkozni akarok de ez biztos így van, mivel próbáltam. Kicsit fura hogy neki megyek a falnak de inkább lepattanok róla minthogy megzúzodna a kocsi bármelyik része. Igazából nekem is tetszik a játék, de semmivel sem szimulátorosabb illetve nem is sokkal nehezebb, mint a grid.
-
sagesz93
addikt
nekem most a traction controls volt mediumon, a többi bekapcsolva( a fékrásegítés ki, abs-be)
és ja, eléggé gokartos a cucc, csúszni nem nagyon akar.
Kinyomtam, huh, csínján kell bánni a pedálokkal(nem vagyok egy vér szimulátoros)
#653: na igen, a kormány beállítások része elég sz*rul sikerült. -
heihachi
addikt
válasz
szab.tam #648 üzenetére
Hát igen, sokkal "sim-ebb", mint a grid, de sokkal kevésbé sim, mint egy igazi sim
Az első versenyt minden segítséget offolva toltam professionalon, voltam 4.-ik is a kerékcseréig
Aztán lettem 13. Egész jó verseny volt, de a Forma 1-re nem hasonlított. Rengeteget lehet előzni, olyan helyeken, hogy elképesztő. Mondjuk még van egy nehézségi szint.
Csak ne lenne ilyen elképesztő szar a kormány kezelése. Sehogy nem tudom beállítani, hogy pontos legyen, ne késsen, de ne legyen túl érzékeny se.
-
Enton
addikt
Igen:
A Traction controls medium eléggé segít a kipörgésben.
Automata váltóval együtt pedig már szinte csak akkor csúszol meg ha keresztben állsz a pályán vagy kilógsz a pályáról.Ugy érzem amíg nem lesz meg a kormányom addig a traction controls marad medium-on.
Talán így lesz esélyem nyerni is. Na megyek meg próbálkozok egy 3as seasonal. Talán ennyi bemelegítés elég volt rá. -
szab.tam
nagyúr
válasz
SpongyaBob #649 üzenetére
szerintem ugyanúgy.
új win live offline profil, azzal lépsz be, és a játékban újból jön a néni a hülye kérdéseivel.
nem biztos, de így logikus. (vagy nem...) -
SpongyaBob
veterán
Erre valaki
-
szab.tam
nagyúr
én olvasom a hsz-okat, de olyan érzésem van, mintha sokan, akik fikázzák, nem ugyanarról a játékról beszélnének, mint amit én próbáltam...
van összehasonlítási alapom, mert a gtr2 2008 f1 modját nagyon szeretem. az rfactor f1 sem áll távol tőlem.
tehát a simeket szeretem, az arcade-okat meg nem.idáig csak pár kör edzést mentem.
a grid egyértelműen arcade. az nfs shift is. habár ott már elérhető realisztikusnak tűnő fizikai is, de nagyon kivételes módon. pagani zonda, és intenzív (-25%) alulkormányzottság, nagy leszorítóerő, meg még 1-2 dolog, de most hosszú...
én itt az abs kivételével kikapcsoltam minden segítéget, és nagyon élvezetesen játszható. nem érzem nagyon arcade-nak. sokkal "sim-ebb", mint a grid.
de mondom: ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
és tessék használni a pillangófüles váltást, nem automatán hagyni...
ami nagyon hiányzik: a force feedback elég szegényes. a simbin játékokban, (főként race07-től), az erős féknél a kormányra intenzíven visszaüt az útegyenetlenség, ahogy az első kerékre nehezedik az autó. jó lenne érezni az abs munkáját is. és ami nagyon kéne, de nincs: a kanyarban megcsúszás, tapadásvesztés, ill. a tapadás visszajövetelét nem lehet érezni a kormányon. pedig az nagy segítég, a simbin játékoknál ez jól működik. nem értem, miért nem figyeltek erre oda...
a race07-ben ezek az effektek külön-külön állíthatóak %-osanb, és van belűlök vagy 10 db. külön a rázókő, kormány, még a motorvibráció kormányra való visszahatását is lehet állítani.
ez a feedback rész itt elég gagyi.én spéci nem fanyalgok.
+1 ujjongó....#624 senki?
(már kérdeztem régebben is...)
-
Enton
addikt
válasz
BalaNce87 #639 üzenetére
Nálam is csúszik rendesen, kigyorsításnál padlózod és még vagy már rossz sebesség ég máris szembe jön veled mindenki.
Mindjárt megnézem hogy az automata váltó és a traction controls medium-on megoldja-e ezen, problémát.
De van egy sanda gyanum, hogy csak traction controls ON-on lesz az igaz csuszkálásmentes a game. -
Sikerült belőnöm a kormányt végre. 1-2 kört mentem még csak eddig. Hát nem szim az biztos, ez számomra kissé lehangoló(nem is azt vártam, csak kicsit lehetne jobban az), de talán azért jó lesz ez. Pár kör után még nem mondok inkább semmit, majd ha már toltam keveset, akkor lehet következtetéseket levonni.
Amúgy ti nemtudom, hogy nem csúsztok ki, én maxra tettem a nehézséget(semmi segítség), és simán kimegy padlóféknél, vagy kifordul, ha rosszul lépek a gázra.
Nem néztem hirtelen ki írta, hogy 10 körön 2 defekt, hát én űbereltem, a legelső körben amit a játékkal megtettem, a rajt utáni kanyarban már jobb hátsó defekt
-
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #635 üzenetére
A legkényelmesebb benne, hogy csak berakom a lemezt és játszom, semmi hókusz-pókusz és ez a legnagyobb előnye a konzolnak szvsz. Délután amikor fáradtan hazaesik az ember jó is ez.
Neoteric: A TV-m majd jövőre cserélem, most egy régi 2007-es Panasonic LCD van, ami maximum 1080i-t tud (ami ugye nem Full HD, mert csak konvertálja a felbontást, vagy valami ilyesmi), a monitoromnak sokkal szebb a képe és az Full HD. Szóval hiába szebb a PC ha a TV nem tud mit kezdeni a képpel. Nem jönne át a PC szebb grafikája.
Monitor előtt meg FPS-el jó játszani csak, autóst azt én ágyba szoktam meg+nagyképernyő. -
Neoteric
addikt
De PC-n sztem jobb a grafika, legalábbis amiket néztem screenshotokat, összehasonlítva PCt boxot meg ps-t, ott PC überelt mindent.
Én azt szoktam mikor van pár szabad órám, hogy kicuccolom gépet nagy tv elé a nappaliba, aztán xbox controllert rádugom és fotelből élvezkedem. Ezt a hagyományt sztem folytatom F1-el is.
Engem meggyőzött a játék, bár csak egy félórát játszottam a virginnél, de sztem fasza. X-Box kontrollerrel tolom, első 2-3 körben gyakran látogattam a bukóteret, de aztán rááll az ember keze, szokás kérdése szerintem az egész. Mondjuk még a manuális váltást nem mertem kipróbálni, egyelőre örültem, hogy a pályán tudtam maradni. Szerintem híven követem a PC játékok vásárlásával kapcsolatos elvemet és megyek a boltba 24ikén..
-
Rototti
senior tag
Am nem rossz game. Szokni kell még bőven. Esős futam hatalmas feeling, néha úgy érzem esőben jobban megyek ai-hoz képest, mint szárazon.
BalaNce87: Igen, nem mindig esik ki a kanyarból ha padlózol, de esőben gyakrabban. Bár sztem nem is lenne az reális, f1-ben sokszor elfékezik, mégsem mennek egyenesen.
-
BalaNce87
addikt
Hát ez igaz csak pont te esetedbe nem, az a gép még jó pár évig bármilyen játékra és full hd-s felbontásra is elég. Ahogy meg írták rákötheted a pc-t a tv-re és kész persze ha neked az kényelmesebb megértem. Hát meg az hogy tv-n vagy monitoron játszom tökmind1 az élmény nem lesz másabb, persze nyilván jobb a tv csak hát azt meg is kell fizetni.
-
válasz
Barthezz2 #627 üzenetére
Ejj de nagyon jó, a gázpedált meg nem érzékeli rendesen, és úgy mennek el melettem, mintha állnék, pedig padlóig nyomom. Hát így ez felejtős most
Grid, Dirt 1-2 ugyan ez a kaptafa, ugyan ezzel a kormánnyal tudok állítani mindent, itt meg nem engedi.. hát beszarok(#630) Keldor papa:
PC-t is ráköthetem LCD-re, és ülhetek a kanapéraÉs autós játékhoz kormány kell, nem gamepad
-
fagy53
nagyúr
Ha még sok ilyen jót és szépet írtok, lehet, hogy meg sem veszem.
A fizikája alatta van GRiD-nek, ami nem egy etalon amúgy sem, akkor mire számíthatok? Idáig egy ujjongó hangot nem hallottam, valahol mindenki fanyalog és csalódott.
Kíváncsi vagyok a folytatásra, lesz-e olyan akinek maradéktalanul tetszik? -
BalaNce87
addikt
Őőő miért te nem pc-s vagy? ha azon az olcsóbb nyilván arra veszem meg, bár ez minden játékkal így van. Esetleg nincs gamepadot géphez?
Mondjuk te dolgod de ha nekem lenne boxom is, én akkor is pc-re venném, már csak azért is mert boxra fizethetem a havi 1000-est live-ra a multiért. Az élmény meg tök ugyanaz bármelyik platformon játszod. Azt még megérteném ha 1000 éves géped lenne nah de így? -
Én is így játszok, most több órát nem fogok itt körözni a pályán mert megunom a 20% verseny bőven elég. Én is mindég első vagyok megyek pár kőrt az edző meccsen megszokom a pályát azt mehet is a kvalifikáció. De pont ahogy írtad 7 szezont választottál tehát 7-szer kell végig vinned én egyből a 3-ra nyomtam.
-
Na meglett nekem is a játék, ki is próbáltam egyből, és gondom is van egyből..
Szinte full grafikán indult(minden hihg volt, de feltoltam ultra-ra), és bírja is. Kicsivel, de 30 FPS felett van mindig.
Viszont, szépen beállítottam mindent a kormányomra, működik is, de nem engedi állítani a kormánybeállításokat, azaz a holttér, linearitás meg ilyenek, és így alapon nem a legjobbMit lehet ezzel kezdeni?
-
sagesz93
addikt
elég durva lett a játék
az elején késett a hang meg szaggatott, kiderült a vsync a hiba oka, most jó.
hát még szokni kell, elég fura, de nem rossz ez.
a saitek r660gt kormányomon nem megy a ff... pedig be van állítva, azért jó lenne ha menne. -
keIdor
titán
Nah, Shanghai is megnyerve, eddig 4 verseny volt, és mindég 1. voltam!
Egyébként nincs egyszerű dolgom mikor megjön az eső és lágy van fent annyiszor megcsúszok.
Holnap folyt. köv. mára ennyi elég volt. Szerintem minden nap csinálok két hétvégét... amúgy én a rövid menetet nyomom mert van más játék is, meg az életem így csak ennyi fér bele.
Rövid hétvége, meg 20% verseny, azaz 10-12 kör only.Egyébként az elején mikor megkérdezi hogy hány Seasson-t csinálsz az mi is egész pontyosan? 3-5-7 van és tegnap kapásból rámentem a 7-re remélem nem kell 2017-ig akkor nyomni, mert hülyét kapok!
Ha Abu Dhabi lesz az utolsó, akkor én ott lerakom azt már csak multi.
Egyébként a PC-sek vegyék meg a játékot, örüljenek, hogy csak 8k... Xbox-ra majdnem duplája.
-
szab.tam
nagyúr
akinek sikerült áttenni dx11-re, nézze meg legyen szíves, a grafikai menüben mi a max állítható élsimtás?
és a graf menüben látható-e, hgoy dx9 vagy 11-ben fut. mint a dirt2-ben volt: asszem valami akámilyen process pont alatt....
-
BalaNce87
addikt
Nah kipróbáltam, a fizika viszont jobb a grid-be, kapásból kivoltak kapcsolva a segítségek, gridbe ha rosszkor padlózom le kicsúszok a fenébe formula 3-as kocsikkal, itt meg még ennyi se. A kocsi mozgása is elég fura. Ám jó kis játék lesz ez, jön hozzá majd egy alap patch, mint minden codemasterses játékhoz.
Igaz én most kezdtem pár napja dirt2-őt így szerintem most ezt hanyagolni fogom.
Amúgy én nem értem a liveot régen már volt offline profilom és emlékszem ahhoz nem kellet megadnom mail címet stb, gondolom azóta frissült a live így azt az offline accot buktam, mind1 létrehoztam egy újat, kb 2 percbe telt. Nem is tudom lehetséges visszakaeresni valahogy offline profilt? mert így keresgettem de csak azt találtam hogy lehet kreálni. -
Unbaised-Ben
senior tag
-
dunc
nagyúr
"A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon hazánkban még nem játszható."
Nyílván aki megvette ,annak érdemes pl egy Angol live fiókot csinálni,mert bebukhatja a kulcsot !!!
-
zodo
nagyúr
válasz
SpongyaBob #619 üzenetére
Köszi.
Ezt későbbre halasztom, mert ennek utána kell olvassak. -
SpongyaBob
veterán
-
Motaba78
addikt
válasz
Unbaised-Ben #614 üzenetére
"Fel kell fogni hogy nincs ingyen az online móka..."
senki nem is mondta ezt, csak kérdés volt, mint próba volt felvetve a dolog,
dirt2 megvan origiba, ez meg még meg sem jelent csak demo változat van mindenkinek
és jó lenne nem személyeskedni... -
Unbaised-Ben
senior tag
Hát keményen fékeztem az biztos, motorfékkel meg blokkoló kerekekkel, de azt megjegyzem hogy nem hívta fel a figyelmem a számítógép a gumik kopására
Végig normális szinten voltak, semmi előjel, csak jött a bumm, mindezt egyenesbe, bár 34°C volt, az úgy már talán érthetőbb... trükkös az egészPiE137: Kipróbáltad alacsonyabb grafikán?
Mert nekem pl FULLHD mellett max grafikán fut 35-45 fps-el a játék...és szerintem az én gépem egy kicsit gyengébb, bár mostanság nem vagyok egy számítógép "mágus" -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, h a gázpedált nem érzékeli teljesen, és nagyon lassan gyorsul a kocsi! Próbáltam a deadzone-on állítani, de nem javul...
Vkinek vmi ötlet?
Azt már csak utólagosan megjegyzem, h fullon szaggat a játék, pedig azért nem olyan rossz a vasam sztem... szóval vannak furcsaságok! -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motaba78 #611 üzenetére
Az a GRID!
Azóta eltelt néhány év, megjelent a windows live, fejlődött a Codemasters, és nem követik el azt a "hibát", és ennyi, nem lehet multizni, csak ha megveszed a játékot, ami szerintem kötelező mert nagyon hangulatos, de erről ennyit.
Ugyanez a helyzet a DIRT2-nél is.
Fel kell fogni hogy nincs ingyen az online móka... -
fagy53
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #610 üzenetére
Nemcsak a rázóköveket, hanem a féket is, továbbá kikapcsolt kipörgésgátló esetén termeled a slipet rendesen.
Az előnyért fizetni kell, az előbbiek nálad hatványozottan jelentkeznek és ezért a sok defekt. Talán esőben megúszod kevesebbel..
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, engedjétek meg hogy beszámoljak az öt perccel ezelőtt szerzett élményeimről:
Carrier Mód, Sauber, Hard a nehézség, és minden segítség kikapcsolva, kipörgés gátló is.
Practice, Q1, Q2, Q3 megnyerve, jön a verseny, 10 körös lesz, és mivel a lágy gumikkal futottam a jobb időt Q3-ban így azzal kellett kezdenem a versenyt. Megjegyzem már a Q3 2. körében kaptam egy defektet(bal hátsó)...Jön a verseny, első helyről indulok, sikerült is kiautóznom egy kis előnyt, úgy volt tervezve hogy 3 kör a lágyon, és utána 7 a kemény keverékű gumin... ez mind szép és jó...
de a 3. körben a 2. kanyar után jött egy defekt, jobb első kerék, nem tudom miért, nagy nehezen beevickéltem a boxba
és ami feltűnt hogy a defektes kereket sokkal lassabban szedték le! +1
vissza a versenypályára, mindenkit visszaelőzök az 5. körre, de a 8. körben ismét defektet kaptam, most a jobb hátsót érte, de szerencsére volt annyi előnyöm, hogy két kört végig autókázzak defektes kerékkelNormális az ennyi defekt
Mondjuk a rázókat használom szorgosan
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Kell valamire ügyelni a telepítés vagy a játék indításakor ?
Igazából ez a Live érdekelne, kell az nekem, ha igen mit és hogyan tegyem? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan #596 üzenetére
Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
Valakinek valami ötlet? -
Def26
félisten
A legelején amikor kérdezget a riporter csaj be tudod lőni, hogy milyen versenyző vagy. De valahol a menüben biztos tudsz a nehézségi szintből engedni.
Nekem az is percekig tartott amíg megtaláltam, hogy hol kell a grafikai beállításokat állítani. GTX core i5 minden maxon 1920x1080 elsimítás max. olyan 50 fps körül megy akkor amikor vagy 15 autó a képernyőn van.
Azt is tudom, hogy ezt a játékot nem lehet bill. -ről játszani... -
Enton
addikt
Nagyon szokni kell a játékot még, poénból bekapcsoltam ezt az autómatapilótát, hát ugy röhejesen egyszerű az egész, viszont sokan biztos fogják ezért szeretni.
Főleg a nem éppen Hardcore F1 rajongók.
Viszont nem tudom, melyik autó a legjobb most mert most egy 3 körös versenyre leváltottam a virgin-t egy Hamilton-ra.
De vele is csak 9. tudtam lenni.
Hogy lehet elsőnek lenni???
Vagy a carrier rész az sokkal egyszerűbb lenne?
Van egy olyan sejtésem, hogy ebben a játékban én nem sokat leszek elől, és dobozós helyezésem sem lesz ebben az évben.
Nade sebaj, majd jövőre. -
Motaba78
addikt
a multit nincs valakinek kedve kipróbálni teszt célból ?
ha van rá igény csinálok szérot, csak jelezzétek.pü is jöhet azt előbb látom.
olyan 6 fél 7 fele gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest