Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
Nekem pont fordítva megy.
Az elején állandóan pörögtem a pályán, minden kanyarban. Aztán ráéreztem nagyjából, milyen finombeállításokkal nem farol ki a kocsi, így nekem minden off, csak az abs on (újabban on, korábban ez is off volt), mert én nagyon sokszor állóra fékeztem a kocsit. Főleg Monaco-ban. ABS-el több mint 1s-ot javítottam az időmön Monaco-ban az abs-el. -
Rototti
senior tag
Nálam már megy a multimóka, aki akar csatlakozni, liveon keresztül megtalál.
-
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2195 üzenetére
Én is hasonló beállítással vagyok mint Ben, csak én még az automataát meghagytam mert ezen a gamepadon lehetetlen olyan jól váltani, mint Dirt2, Grid, meg a többi játékban.
Az Abs meg szinte nem i skéne ebbe a játékba, legalábbis nem sokszor sikerül állóra fékeznem a kereket, erre panaszkodtam is már.
A TC nagyobb előnnyel jár, ez így igaz. -
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2185 üzenetére
Azért vagyok lemaradva még 1-2 mp-el tőled. Kb. ennyit jelent a TC. Akkor nem is megyek olyan rosszul segítségek nélkül!
-
Joke21
aktív tag
Hali
Lehet hogy volt már a kérdéseimre válasz, de nem találtam meg.
Az első: Hogy lehet lemásolni a csapattársam autóbeálíltásait?
A második: Nincs valami jó neten elérhető autóbeállítás a pályákra külön-külön? A lotussal eddig egész jókat mentem, persze kellett gyakorolnom a pályákat, általában az első 10-ben benn vagyok időmérőn, de a spanyollal nem boldugolok. A második szektorban kapok majd 3 másodpercet. Kéne valami jó autóbeállítás...
-
heihachi
addikt
Rohadjon meg ez a játék, megszereztem az első upgrademet, és nyilván tönkre tette a save gamet, nem tudom visszatölteni. Én meg már újra nem kezdem, az tuti. Micsoda gyökérség ilyen béta játékot kiadni, ez hihetetlen.
-
pcguru1
őstag
Végre elsö vagyok az egyéni bajnokságban
-
ProEvoFan
nagyúr
Most jöttem le online.
Volt 2 ausztrál srác, akik azt hitték h Bornoutal játszanak...
Ezért nem jó ha ki van kapcsolva az autó realisztikus törése.Akkor tuti normálisan játszanak az emberek, hiszen ők is sérülnek. -
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2180 üzenetére
Érdekes, mert én pont egy perce töltöttem le
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Dantenero72 #2126 üzenetére
Ezt a modot fel tudnátok tölteni valahova? Mert itt már nem nagyon lehet elérni
-
Végre egy jó helyezésem lett a lotus-al
Valencia, időmérő 7. hely, futam 3. Alonso és Vettel volt előttem, gyorsabb voltam, de besárgult a 2 hátsó gumim, és még volt 5-6 kör, így inkább visszavettem, mintsem megint egy defekt tegyen keresztbe..
Jóez -
pcguru1
őstag
Végre sikerült egy polt szereznem,de kaptam rögtön egy öthelyes rajtbüntit mert kicsit meglöktem kubicát.A pálya a canadai volt és az idö 1.19.853
-
szepsy
senior tag
válasz
Dantenero72 #2126 üzenetére
Ez felesleges szerintem úgy jó ahogy van
Biztos rossz a monitorja a srácnak.Nekem LG E2350V LED-esen tökéletes és van egy game beálltás is rajta, azzal kb. ezt érem el, mint a srác, de alapon szebb szvsz -
Rototti
senior tag
válasz
Keksz03 #2172 üzenetére
Én egyszer regisztráltam live-ra, egy hete. Az alapján csináltam, amit mindig linkelgetek. Nem tudom megmondani, hogy 100%-os-e. Egyszer próbáltam csak, nekem tökéletesen működött. hotmail-es címmel csináltam, mert már az megvolt, de többen is írják, hogy ez lényegtelen.
-
Rototti
senior tag
-
Đusty
addikt
Persze demot nem adnak ki mert minek meg nincs rá idő,
így a játék lett a demo tele hibával. Csak annak kicsit drága. -
Sonja
nagyúr
Ezt a videót láttáok már?
Jó ez az AI.
-
Rototti
senior tag
Nem lehetne azt a live útmutatót berakni az első hozzászólásba, vmi jól látható helyre? Én szívesen belinkelem minden nap, nem arról van szó, csak talán jobb lenne, ha nem ezzel lenne tele a fórum.
-
Keksz03
senior tag
most jött meg az F1 és az lenne a kérdésem h hogyan kell regisztrálni ahhoz h működjön a GfWL? ha jól tudom akkor hotmail-es mail címmel fogadja csak el, a vipmail-essel esélyem sincs!
Gondolom más országot kell beállítani vagy régiót ugye? ezt később ha bejön MO-ra is a live akkor át tudom majd állítani ugye?
előre is köszönöm a segítséget!
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2160 üzenetére
Segítségek nélkül mész?
-
polonic
félisten
Ez nem is szimulátor, nem is arcade kategória. Pont jó.
Gp4-gyel sokat játszottam, nekem bejött az irányítása. És szerintem emiatt ezt is tudom billentyűzettel játszani, egész jól. Nyilván a gamepadosok és kormányosokat nem lehet megverni, de jó vele.
Egy jópár hozzászólás a live-ról szólt, olvass vissza. Ezzel megy a multi. -
Unbaised-Ben
senior tag
Én majdhogynem minden pályának ismerem az ívét, kanyarok szögét, fékpontokat, stb, egyedül az újabb pályákat kell gyakorolnom, Abu Dhabi, Singapore, Koreai pálya.
Egyébként régebben sokat szimulátoroztam Race 07-el, na az ott kemény multiba, test-test elleni küzdelmek, könnyebb hibázni, sokkal komolyabb szimulátor mint az F1, ez véleményem szerint, jóval könnyebb játék. -
nfsu17
veterán
Köszönöm mindenkinek az áldozatkész segítséget!
Regeltem az xbox-ra a tegnap létrehozott, UK-os gmail-os címemmel. Kért gamertag nevet, minden kitöltöttem. Done. Beléptem játékba, live id beír, majd most mást közöl mint tegnap, úgyhogy van előrelépés. Most azt közölte, hogy az ID alá még nincs regisztrálva a játék kódja. Ez nekem csak jót jelent, mert akkor tegnap nem csesztem el semmit. Szépen beadta a kódot (mint tegnap), de most nem mertem beregelni, kiléptem inkább.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha elfogadom (I submit), akkor onnan nincs több buktató? Vége? Örülhetek? Vagy azután közli, hogy Mo-ról no-no? UK van regelve, de azért ellenőrizném mégegyszer (Xbox-ra is UK-t írtam). Bocs a sok paráért, semmit nem aludtam éjjel, gyomorgörcsöm van, stb. -
kutga
félisten
Sziasztok!
Gondolkozom a PC verzió megvételén mert a videók alapján tetszik, bár az itteni HSZ-ek felemás képet mutatnak, mindenesetre nem vagyok nagy szimulátor rajongó, úgyhogy ha arcade az nekem nem probléma.
Mindenesetre mivel nem vmi olcsó, érdekelne billentyűzettel mennyire játszható. Anno F1 GP4-gyel próbálkoztam, annak elég 'érdekes' volt az irányítása, mintha kikapcsolt segítségek mellett is egy láthatatlan kéz irányította volna az autót. A másik kérdés az online multiplayer, megy ez Magyarországon, vagy meg lehet oldani?
Köszönöm a válaszokat!
-
Steady74
addikt
Az alábbi linken menj végig minden lépésen! Én elsőre kihagytam az Xbox-os részt, de kell! Mert hiába állítod be a Live-on az adatokat, a http://www.xbox.com/en-US/live/joinlive.htm linket kell leellenőrizni, hogy OK-e minden. Nekem ide nem hozta át a Live-ban megadott címet, és be sem engedett, hiába volt meg a jelszó.
Sok sikert.
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #2124 üzenetére
a tegnap este gondolom jó volt valakinek
sikerült multiban két olyan pályán menni, amit nem ismertem, gumiválasztást elb@sztam, szóval inkább volt egy városnézés, mint verseny - nekem. Monacoban meg nekicsaptam a falnak az autót, majd abban a pillanatban kidobott, és nem tudtam vissza menni. Az látszik, hogy van mit fejlődnöm, Unbais-sal jól nyomjátok már!
-
bendeguz76
aktív tag
http://logout.hu/cikk/games_for_windows/lehetseges_hibak.html.itt minden le van irva részletesen.
-
Sonja
nagyúr
-
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2136 üzenetére
Most akkor hagyjam a gmail-t és ne azzal regeljek xbox-ra? Csináljak egy hotmail-t, ahogy a videón van? Magyarul kezdjem előről és amit eddig csináltam, az nem oszt nem szoroz?
-
Davzone
senior tag
válasz
"Infinity" #2130 üzenetére
Ez mondjuk nem igaz.
Nekem gmailos cimem van és simán elfoagdta....
Lehet hogy olyan gamertaget választott offlineban,ami onlineba már foglalat és most hogy bevan regelve livera és be akar csatlakozni közlik vele hogy foglalat a gamertag.
Jo lenne tudni mit ír ki pontosan. -
"Infinity"
aktív tag
Teljesen biztos, hogy a gmail-el van baja, mivel windows ID csak Hotmail-es e-mail cím lehet. A windows live bejelentkezésnél kell a .com-ot .co.uk-ra átírni és akkor enged be a live-ba. Én GTA4-nél szúrtam el, ott is volt a játékhoz kód, de nem volt baja azzal ,hogy egy másik címmel újra beléptem.
szerk: Xbox live accot kell csinálnod , ami windows live-hoz tartozik. Magyarul megkreálod az xbox-live accountod ami meg fog egyezni a windows live accoount-al.
-
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2132 üzenetére
De már szerintem regisztrálta a .com-ra a játék telepítő kódját, most ha csinálok .co.uk-t és arra is kéri a kódot, akkor meg közli, hogy már vki használja a kódom, nem?
Ez lenne a baja, hogy a mailszolgáltató internet címe nem egyezik a "lakhelyemmel"?Xbox live acc. nekem kell pc-re? Mert olyat nem csináltam, mivel nincs xbox-om.
-
"Infinity"
aktív tag
Hát igen. Gyenge próbálkozás a Microsoft-tól , hogy az Xbox live-ot átvigye windows live néven PC-re. Szerintem nagyon kevesen használják. Csak az örül neki, hogy van ilyen, aki a pontjait szeretné mutogatni a haverjainak neten, illetve MS pontokat akar venni. Xbox nélkül szerintem sincs sok teteje.
-
"Infinity"
aktív tag
Hát akkor pihenj egy kicsit, nyugodjál meg és csinálj egy másik mail címet, ami hotmail-es, majd a regelésnél ne .com-ot írj, hanem .co.uk-t és akkor működni fog. Én is elsőre megszívtam ezzel, de összességében megéri mivel nem egy játék kéri a windows live account-ot és a jövőben egyre több ilyen lesz.
-
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2130 üzenetére
gmail.com
Akkor ennyi volt. -
pcguru1
őstag
Olyan lehetöség van hogy egy versenyt ujra kezdjek a Q1 töl,kicsit eltoltam a 2.kvalifikációt azért szeretném ujra kezdeni
-
nfsu17
veterán
Elcsesztem valamit és nem tudom mit.
Itt regisztráltam egy fiókot, név, jelszó minden megadva. Országnak Anglia, irányítószám is angol, az egyik linken találtam, szül. év stb...OK. Megjött a megerősítő email az email címemre...Ok. Elfogadta.Belépek játékba, HOME gomb, live bejön. Van már egy offline profilom ott (dirt2) ezért abból kiléptem. Bejelentkezés másik accountba. Beírtam a frissen regelt felh. nevem, jelszavam. enter. Valamit gondolkodott, majd ha minden igaz kérte a játék kódját, amit be se kellett írnom, mert már magától beírta. Leokéztam. Semmi hibaüzenet. Közölte, van frissebb Live, telepítsem, különben nem tudok belépni. Katt a letöltésre...közölte lépjek ki a játékból. Nagy nehezen kiléptem. Ott várt az asztalon a telepítő. Telepítettem. Felment. Játékba vissza. Megint beírom a nevem, jelszó, de már kódot nem kér, hanem közli, hogy ez a gamertag...nem jó...nem tudom pontosan mit írt. Kérdezte újat létre akarok-e hozni...mondom nem. Erre autosave disabled és nem enged fel netre.
Ezután kiderítettem, hogy routerben eddig az upnp disabled volt..már enabled...így sem megy fel. windows-ban is elindítva az upnp.
Nem hiszem el, hogy 2 oldal leírás és egy diploma segítségével képes voltam kidobni 8k-t a kukába potom 1 óra alatt.Nektek jó játékot, én most pihentetem magam, mert ráment a fél idegrendszerem.
-
Dantenero72
aktív tag
Egy kis grafikai mod : [link] szerintem így élethűbb bár szerintem csak leszedte a post process effekteket meg allitgatot a fényeken..
-
GuruZone
őstag
jön vki ma? én leszek 11-ig
-
puttputt
őstag
Ausztráliában (Karrier Mód) :
1. 1:28:8 a rekord a Lotussal.
2. 5-8-ig csak németek végeztek, 9. Kobayashi.
3. Bemondta a mérnök, hogy "Webber 30 mp.-re mögötted, próbáld növelni a különbséget..."
Jót röhögtem. (Schuminak mondhattak ilyet annak idején, ironizálva.)
4. A lekörözés alatt álló Buemi majdnem letolt a pályáról..
5. Szegény Trulli (csapattárs) még nem szerzett pontot sem.Röviden ennyi.
-
gYaLo
őstag
Köszi srácok, meg is oldódott
-
"Infinity"
aktív tag
Alt+Enter kombóval nem teszi nagyképernyőre? Vagy a játék menüben nincs olyan menüpont ahol be lehet kapcsolni a teljes képernyőt? Run in window on/off. Vagy a tálcára letett játékfülre jobb klikk és utána a teljes képernyő fülre menj. Így elsőre ezek az ötleteim vannak.
-
"Infinity"
aktív tag
Itt mind az xbox live account kreálás és a windows live acoounc kreálást is szépen elmagyarázzák.
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy menet közben lementem a tálcára, és azóta a játékot csak egy ablakban hozza be, szóval látom az egeret, a tálcát és nagyon idegesít.
Valaki tudna mielőbb segíteni ?
Oprendszer: Win7 32bit.
Előre is köszi -
"Infinity"
aktív tag
Hogyan regisztrálj xbox live-ra Magyarországról. Ebben a videóban szépen el vagy magyarázva és mutogatva, hogy mit és hogyan kell csinálni.
-
nfsu17
veterán
válasz
Rototti #2113 üzenetére
Köszi.
Közben végignyálaztam minden hsz-t és amit linkelsz oldalt, először azt hittem, hogy az nem nekem kell, mert én PC-s vagyok, nem xbox, de olvastam, hogy anélkül nem megy.
Találtam egy ilyet is, megnézem ezt is, itt kép is van.
Hú, remélem menni fog, tök para vagyok, sose csináltam ilyet. -
Rototti
senior tag
Itt az útmutató: LIVE ÚTMUTATÓ
Arra a gépre is mehet, amin tört volt, de előtte uninstall kell, a mentést sem árt törölni. Uninstall közben megkérdi, de lehet nem is kell.
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Megvettem a játékot.
Eladó gyorsan elhadart valamit, hogy külföldi címet(?)/e-mailt(?) regisztráljak, mert nálunk nem támogatott a Live!
Írja ezt a kis kézikönyv is, hogy előtte tájékozódjak, hogy az otthonomom támogatott-e a cucc. Én akkor ezt izibe most meg is tenném.Tudnátok segíteni, mit, hogyan kell csinálni, regelni, stb? Még nem csináltam ilyet.
az "amúgy" megszerzett cuccot simán uninstalláljam és mehet a helyére a legal, vagy ezen a gépen már ne próbálkozzak, hanem szűz gépen? na az most nem lenne szerencsésKorábban beszéltétek ezt már, hogy így el lehet bukni a kulcsot, na most ezt nem szeretném.
Köszönöm.
-
válasz
Unbaised-Ben #2109 üzenetére
Érdekes volt, bár volt ott bőven más téma is, nemcsak F1 2010.
Azt hiányolom eddig az összes tesztből, hogy nem hosszabb táv után beszélnek róla. Mert a gumikopás, üzemanyag, defekt azért úgy jön elő..
Arról nem beszélve, hogy ők is TimeTrialt nyomtak, ahol valóban 0 szimuláció.. -
Unbaised-Ben
senior tag
-
válasz
heihachi #2107 üzenetére
Keménnyel indulsz, akkor meg azért szar, mert az elején otthagynak, és a végén lágyon meg tuti nem tudod visszahozni, vagy kinyomod a szemét, és defekt..
Én is most restartoltam a futamot. Kaptam egy áthajtásost, merthogy gyors voltam a boxutcába. Csak azt nem tudom, hogyan, mikor az a nyomorult automatika viszi helyettem, nem én
No mindegy, mondom küzdök a végén a lágyon, erre egy kör után defekt.. hát rohadjon meg
-
heihachi
addikt
Én most negyedszerre kezdtem elölről ugyanazt a nagydíjat, mert a kerékcserét mindig elkúrták nekem.
Először később akartam kijönni a lágy gumival (mert ugye muszáj azzal rajtolnom, mert a Q3-ba azzal mentem), de már sárga volt mind a 4 gumi a kör elején is, így egy körrel az ajánlott után, de egy körrel az álltalam tervezett előtt bementem, rittig bejött valaki mögöttem, és 20 mp-et álltam.
Utána eggyel az ajánlott előtt akartam kimenni, akkor ketten jöttek utánam, megint vártam huszon akárhány másodpercet.
Aztán megpróbáltam még egyszer 2 körrel később kimenni és addig kímélni a lágy gumikat, de akkor két autó elengedését kellett megvárnom a depóban.
Negyedszerre kimentem a második kör végén, és rohadjanak meg utánam jött valaki (volt sárga zászló, gondolom letört valamije).
Úgyhogy ez kurvára el van baszva, az egyetlen értelmes módszer, ha nem jutsz be a Q3-ba, és tök más gumival indulsz, mint a többiek, akkor van esély elkerülni, hogy legyen akárki a depóban.
Rohadtul felidegesített. -
pcguru1
őstag
Nekem a tegnapi futamon még azt is megvárta a nyalokás pasi,hogy a lotus beáljon kerékcserére 5.helyröl mentem ki ráadásul majdnem egy célegyenes elönyöm volt,és a 23.helyre mentem vissza.Jöhetne már valami javitás mert ez igy nagyon gáz,ráadásul nem is akkor mentem ki amikor hivtak
-
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #2104 üzenetére
Akkor arra csak az van hogy 2 körös difivel menj ki kerékcserére mint be van állítva, vagy mint mondja a rádióban.
Én még sosem voltam abban a körben amiben mondták. -
Barell
senior tag
Nah kipróbáltam a játékot. GRID-nél azért szebb grafikára számítottam. De jelentkezett nálam egy kis hiba. Az égbolton fekete foltok jelennek meg 1-1 pillanatra. Driver hibára gondoltam mert a WRC-ben is villogott 1-2 ikon. Miután felraktam az Nvidia legújabb betajat a WRC jó de az F1 ugyan úgy pöttyöz. Esetleg valaki tud segíteni ezügyben?
-
Hát ez az Ai tényleg nem a legtökéletesebb. Spanyolországban szarrá vertek, most ugyan olyan nehézség mellett simán megvertem mindenkit szárazon, a q3 esős volt, ott meg aztán méginkább kapták a súlyos másodperceket..
-
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2097 üzenetére
Ha meglesz a kormány, kis gyakorlás, és én is benne lennék, habár a gumisimulációt felejtsük el, mert az valami felháborító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest