- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
komolyan ilyen sz*rokkal játszotok, mikor ott van a rendes játék?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ftomi74 #6285 üzenetére
Természetesen cockpitview-ra gondoltam, és race 07-el próbáltam ki, a három monitort. És továbbra is tartom azt, hogy egy 16:9-es szélesvásznú monitorhoz képest elenyésző különbséggel látsz csak többet. Persze ülés virtuális mozgatásával, sokat lehet javítani.
Játéktól is függ persze, egy nyitott cockpites autóval lehet, sokkal kényelmesebb, de ha egy zárt karosszériást nézünk, lehet már annyit nem számít. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6262 üzenetére
csak egy kis cikk
érdemes elolvasni, a szimulátorozásról szól, élpilótákkal... [link]
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #6166 üzenetére
Hát ha engem egy játék mininum fél évig leköt, akkor érdemes megvennem...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #6163 üzenetére
Dehogyis, nekem még a 2010-es Abu Dhabi pack van fent félig-meddig, nem szeretem keverni a kocsikat, így nem raktam fel a 2011-est, de amúgy ha ésszel rakod fel, akkor tudsz online menni azzal is. Pl rakd fel csak a skineket, sisakokat, akkor nagy gond nincs, bár így látatlanba nehéz tippeket adni
, próbálkozni kell, persze csak biztonsági mentésekkel egybekötve.
Kétlem, hogy nagyobb gépigény kell hozzá, maximum 1-2 fps-t vesz le...
Szóval, nem is próbáltam ki, mert már engem nem izgat ez a játék, meguntam, idegesítenek a hülye dolgai, eleget játszottam már vele, várom a 2011-et. Addig is Dirt3 meg Race07
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hoffman_ #6160 üzenetére
Racedepartment-en van egy mod (2011 szezon, festésekkel, pilótákkal) azt hiszem, bár annyira nem vagyok benne a témában, de profi kézből került ki, így kevesebb az esély a problémákra. Meg is kerestem, íme: [link]
Regisztrálsz, letöltöd, beilleszted a megfelelő helyre, ha van kérdésed, privátban vagy itt nyugodtan írj... -
Unbaised-Ben
senior tag
legjobboldalibb
esőben, fagyban, jégen, viccet félretéve mindenhol az a legjobb, szinte minden pályán, egy kivétel van talán, monaco-ban, de ott is el lehet boldogulni vele.
Amúgy esőben is lehet csapatni azzal a beállítással, ha ügyes vagy, csak kanyargós részen egy kicsit lassabb leszel a többieknél, de egyenesben nagyon ott tudod hagyni az ellenfeleket.Ezt Spában tapasztaltam még annó, poén volt, régi szép idők
-
-
Unbaised-Ben
senior tag
Csináltam egy videót, igaz, köze sincs a F1-hez, ez inkább Race 07-nek tűnik, (igen, amiről sokszor beszéltem
), de mivel én itt egy közösséget is megtaláltam, így belinkelem
A lényeg annyi, hogy F1-es videót nem sikerült készítenem, igaz Rolly?
, mert az nem olyan egyszerű, ehelyett megcsináltam inkább ezt
, ebben van replay funkció, ami felveszi az online csatákat, különböző kamera nézetekkel, így sokkal egyszerűbb, nem a nagy hévben kell fps-t veszíteni...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5881 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem boldogulsz fordítóval
Megírták
Az a gyerek alapból csíter, bunkó, és idióta... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5879 üzenetére
Nem tudom komolyan venni
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5877 üzenetére
Kösz
A vörös bikás kérdésed komoly, vagy csak vicc? -
Unbaised-Ben
senior tag
nem rég találtam egy videót, amit még februárban készítettem, nem nagy kunszt, csak látszott, hogy használom az íveket barcelonában, íme
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5832 üzenetére
én is felraktam a shift 2-őt( btw eléggé tré a kormányzás), és nálam nem kúrt el semmi F1-ben.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5786 üzenetére
hát nem, viszont RD-en kijött egy elég érdekes mod, itt letölthető, megnézhető:[RDDev] Season 2009 Overhaul
Elég ígéretesnek tűnik. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5783 üzenetére
annak a TriGGlety-nek az a játék, hogy mindenkinek MINDIG elb***** a versenyét, megvár, kilök, megvár, kilök, beléd jön féktávon. Felesleges ilyen moslék emberekkel foglalkozni
-
Unbaised-Ben
senior tag
sziasztok, mennék én is hétvégén, de nem tudok
majd hétfőn leszek...
Motion: Asszem 990G pontom van a játékban, 1 achi hiányzik... -
Unbaised-Ben
senior tag
Ahogy itt írtátok az időket, kedvem támadt kipróbálni sziszifusz beállítását
Hát nekem valahogy nem jött be, mindig elindult a kocsi hátuljaEgy kicsit finomítottam a szárny állásodon, levettem az elejét 2-vel, és akkor is csak 1:11:811-et futottam, egy ideig még próbálgattam, de nem sikerült jobb időt menni.
Meguntam egy idő után, a custom beállításokkal való állítgatást, így hát beraktam gyári "full" high beállításra, és javítottam 1:11:342-re.Ennyire megszoktam a leszorítóerő nélküli vezetést, vagy mi? Mert ha nagyobb leszorítóerővel megyek, végem, csúszkálok... Bennem van a hiba?
szerk: mondjuk a gumiszimuláció nélküli vezetést annyira nem kedvelem...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5642 üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma, lefotóznád, hogy néz ki nálad miután felraktad a mod-okat?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5640 üzenetére
nem igazán értem, mi a problémád, ilyen gumikopásra gondoltál?
Egyébként nekem ez az egyetlen mod, amit beletettem a játékba... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #5606 üzenetére
én már a 7. szezonomat tolom ilyen fölényekkel, experten nyertem a season-t Virgin-nel
, az erősebb csapatokat nem is említem...
de egyébként kitűzhetsz új célokat is, körözd le a fél mezőnyt, stb
, én azt csinálom
-
Unbaised-Ben
senior tag
ha már pang a fórum, itt a nap képe
Kigurulok a box-ból versenyre felkészülve, erre elmegy a hang, és az autók eltűnnek, ahelyett, hogy bemutatna 3 autót, utána jön a fos színű kép, és se kép, se hang.
Megjegyzem, bajnokságon történt(hol máshol), ahol még 2 társamnak is ugyanaz volt a problémája, + 1 nem tudom miért, de kifagyott. 12-4=8, és ez még csak a rajt...
Köszönjük Codemasters (ejtsd: Kódmesterek)!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
picur220 #5571 üzenetére
áhh, itt konkrétan csak egy lobby van, meg egyéb beállítások, azt szevasz. Nem vitték túlzásba a multi fejlesztését, se spectator, se chat, se semmi... pl a grid játékba ilyen alap dolgok megvoltak, és az is codemasters fejlesztők csinálták, csak hát ugye nem volt elég idejük ezt fejleszteni, talán majd a 2011-be.
Ma egyébként találkoztunk egy cheater-rel, aki mindenkit megelőzött, és kilökött a pályáról, és úgy nyert előttem, hogy kapott +50 másodpercet 10 kör alatt. No comment
ftomi74: Azért elég ritkán jön össze ennyi magyar játékos
, de igazad van, ezért is lenne jó, ha te is feljönnél mumblira
-
Unbaised-Ben
senior tag
Mostanság elegem van az agresszív, lökdösődő, leszorító g****-ből, így mostanság nem ők szívatnak engem, mert én szívatom vissza őket azonnal, és ez engem egy kicsit boldoggá tesz
. Pár napja már "sportot" űzök abból, hogy ha megszívat valamelyik vagy csak akarna, csúnyán beleessen a hibájába
Egy két eset:
- vár 1 kört, hogy utolérje az élmezőny, lekörözném, vár az egyik oldalon(poros íven), megyek az ideális íven, ő elém rántja a kormányt, én meg az ő oldalára, mivel számítok arra, hogy elém vág.
És így szépen helyet cserélünk, ezután jön a szélárnyékomban, én lehúzódok előtte, és fékezek, ő elmegy.
Ez után 2 lehetőség szokott lenni, vagy kilép a szerencsétlen, vagy még szórakozik, ha szórakozik, megtolom egy kicsit féktávon, azt szevasz- a másik az, amikor harc közben, egyenesben(!!), szánt szándékkal leszorít a pályáról (utolsó körben általában), OTT, ahol 5 autó elfér, szóval direkt csinálta, az azt következő kanyarban megtolom egy picit féktávon, így egy kicsit kiment a pályáról, szóval egyáltalán nem volt durva lökés...
2 kanyarral később fékezés nélkül belém akar jönni, de ghost car lett, így nem tudott belém jönni. És így belecsapódott a falba
Persze később neki áll feljebb, h mit képzelek... Adott is report-ot a szerencsétlenA lényeg, hogy mostantól próbálom móresre tanítani az ilyen szerencsétleneket.
Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de már unalmas az, hogy elkúrja egy fair play-től mentes "versenyző" a szórakozásunkat. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5498 üzenetére
kösz
, még én is meglepődtem, hiszen a vicc az, hogy még 3 hónappal ezelőtt örültem ha valenciában 1:40:1xx idő környékén tudtam időt menni, most meg igazán meglepődtem, hogy kis hibákkal mentem 1:38:2xx időt. Szóval ezek szerint fejlődtem azóta, ami pozitív számomra...
Egyébként igen, sok múlik a szerencsén is a versenyek alatt.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #5455 üzenetére
3 giga hely csak elég a rendszer vinyón
Egyébként csak, hogy tisztában legyen mindenki, mit nevezek én gigalagg-nak.
Random-ra jön, és kb 10 másodpercig tart, aközben végig laggolva megyek a pályán, a fraps stabil 14fps-t mutat közben. Úgymond egyenletesen laggolok. Szóval nem 1 lagg, nem 2, hanem folyamatosan laggol(kb 25), mindezt 10 másodpercen át. Ilyennel még tudomásom szerint, VixenishDrop szokott járni, nála is dettó ugyanez... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ftomi74 #5444 üzenetére
nem csak nálam van ilyen, hanem vixenishnél is, neki is ugyanannyi ideig tart ráadásul, és régebben sem tett ilyet, mindenesetre eléggé bosszantó, hogy nem tudjuk a hiba okát. SSD-t ilyenért biztos nem fogok venni, másrészt ez mindig "csak" multiban fordul elő...
Rolly: a replay fájlnak nem igazán van köze ennek az egésznek, hiszen multinál nincs replay -
-
Unbaised-Ben
senior tag
Elindult a nem tudom milyen nevű bajnokság ma.
Csináltunk egy próba futamot időmérővel hungaroringen, jól is sikerült, küzdöttünk azért, hogy jobb autója legyen az egyéneknek.Ezután mentünk át Bahrein-re, ott is időmérővel, ennek már nagyobb tétje is volt.
A versenyt végig vezettem Fast fokozaton kezdtem, hogy elmenjek a többiektől, Lorant keményen jött mögöttem, de egyszer hibázott, kb a 14 körben, így a motort átraktam standard fokozatra...
A 20. körben jött a kedvenc gigalagg elnevezésű lagg sorozat(kb 14 fps 10 másodpercig-érthetetlen), így a 7 másodperc előnyömből lett 3 másodperc, így a motort felraktam "fast" fokozatra.
A 23. körben, meg jött azzal, hogy ki fogy a benzinem, azonnal leraktam "cruise"-ra a motor erősségét, de semmi, uccsó körben márcsak poroszkáltam alap fordulaton, 80-al... -.-
Faszér nem szól rádión, hogy ez így nem lesz rendben... Kicsit Rototti de javu-m volt
Végeredmény: -
Unbaised-Ben
senior tag
akkora F1 b**i vagyok már, hogy a 2006-tól a 2010-es szezonig az összes versenyt és időmérőt leszedem a netről
Ja, és Kubica kórházban van, majdnem amputálták a lábát, komoly zúzódásokat szerzett, és eltört a keze is, ha jól tudom.
Nekiment a Skoda Fábiával a templom falának valamilyen rally-n.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #5411 üzenetére
Pancserek mindig is lesznek, és voltak is.
Steady, mind1 milyen a pálya, hülye mindig van, egyedül egy pályát tudok megemlíteni, Monaco-t kivéve, ahol 100%, hogy roncsderby van, soha nem fékeznek, éles kanyart max gázzal veszik be, falnak nekilöknek, és persze én kapok büntetést, ő meg lelép, mint aki jól végezte dolgát, mindig az van egyébként.
Jön fel 1-2 suttyó, és a rajtnál mindenkibe belemennek akit találnak, szívatják a másikat, utána meg lelépnek...Bár az ilyen pancsereket próbáljuk kiszűrni, Rolly csinált "köcsöglistát" a "tehetséges" emberekről, meg van akit már a neve alapján beazonosítunk...
-
Unbaised-Ben
senior tag
elősszöris: eredeti a játék?
másrészt csak egy verseny volt, 14 körös a hungaroring-en, ahol ha összejön 10 ember, indulunk
Nézd meg ezt a videót
-
Unbaised-Ben
senior tag
FAIL
Most vagyok túl egy 20%-os hungaroringen, karilla88 csinálta a szervert, 10-en voltunk.
Rajtnál uccsó helyről indulok, előttem indult karilla, ő előtte meg valami Sauberes, aki a rajtnál nem indult el, sikeresen kikerültük, karilla balról, én jobbról, de karilla valamiért megpördült miután megelőzte a saubert, és sikeresen elém jött, kikerülni esélyem nem volt, másrészt fal volt mellettem. Ő neki, ahogy láttam, letört a szárnyáról egy kis darab, nekem letört a komplett fél szárnyam, ő lelépett (szokásához híven), én maradtam, és bementem a boxba keményért, hogy a maradék 13! kört, teljesítsem azzal, végül beértem első helyre
Nem volt könnyű, az összes kerék narancssárga volt a végére, tapadásról meg ne is beszéljünk -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5400 üzenetére
nem tudom sajnos, miért nem adja oda a győzelmeket, működnie kéne rendesen elvileg...
Egyébként ne Quick Game-t tolj, hanem custom lobby-ra menj, az jobb -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5398 üzenetére
"Reggel csak úgy kíváncsiságból megnéztem a győzelmeim számát,azóta nyertem 5-6 futamot,úgy hogy mindig beértünk min.3-an a célba.Ehelyett 1db győzelmet jegyzett fel."
Kiléptél a futam után azonnal, vagy maradtál a lobby-ig? Jobbat nem tudok...
"behúzódok szélárnyékba az ellenfél mögött,próbálom megelőzni,mire az befékez,de nem a féktávon,hanem jóval előtte,belementem és kapok egy 10mp-es büntit
"
Hát ez sajnos egy megszokott jelenség, ez ellen nem tehetsz semmit, nekem a kedvencem speciel az, amikor a lekörözendő ellenfél kezd velem harcolni, lelök a pályáról, és én kapok büntetést, megjegyzem a lekörözendőt simán berakhatná ghost car-nak, hiszen kurvára nincs helye annak, hogy az élmezőnnyel küzdjön
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5316 üzenetére
én akár még benne is lennék, csak megfelelő időpontok legyenek, egyénként meg, lehetne külön topikot nyitni itt ph-n, Prohardver F1 2010 bajnokság néven, úgy mint az rFactor Wtcc-sek, bár lehet macerás lenne...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5313 üzenetére
Szomorú dolog, de így van, sietniük kellett. Egyébként nem rossz játék, félre ne értsen senki, mert a versenyzés hangulatát, multiban, nagyon átadja
, feltéve, ha nem fagy ki valami miatt
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #5310 üzenetére
De a fantasztikus patch-el, még több bug lett a játékban, kár is lenne felsorolnom is őket, kijavítottak 1 hibát (pontosabban csak enyhítették-nyalókás emberkére gondolok), de jött vagy 3 bug, ami elég idegesítő is lehet, szektor3-at se sikerült kijavítani, stb. Végtelen a lista -.-
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5303 üzenetére
Dettó, mármint, hogy nem voltam tegnap, de ma tudok jönni
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5291 üzenetére
Instabil szar csúnyán mondva, az f1-el együtt, nem foglalkoztak a multival, csak összecsaptak valamit, hogy legyen, kétlem, hogy a netem gyenge lenne, hiszen 30 megás, és 20 mega a feltöltés, és az mindig meg van.
Például a live nem szereti, ha futnak a windows-on más programok, msn-t főleg nem szereti
De ezt is csak az F1-nél csinálja, más játéknál sosem volt eddig problémám. Szóval a véleményem szerint csak összecsapták... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5286 üzenetére
Egyébként nem csak te fagytál, én is, nem is egyszer, szarakodott a live, ok nélkül megszakadt a kapcsolat, de a netem az végig volt. No comment...
Egyébként valóban jó meccsek voltak -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5260 üzenetére
kösz, de azért annyira nem vertelek szét, te sem mentél rossz időt
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az "érvénytelenített kört" a TT-ben kapod, ami elég nagy érvágás, mivel abban az a lényeg, hogy jobb időt menjél, de természetesen jogos, hogy elveszi.
A "Figyelmeztetést" meg GP-ben kapod, ami csak FIGYELMEZTET, ami kb egyenértékű a semmivel...
A játéknak nem az a lényege, hogy mindig, minden körülmények között (by alkeszkosz) levágd a kanyarokat, de ha neked ez, akkor ott az NFS!
Az utolsó mondatodat nem értem, hogy lehet GP-ben jobb időt menni eső alatt, mint szárazon TT-ben?
Egyébként javítsatok ki ha tévedek, de eddig mindenki azt mondta, hogy TT-ben sokkal könnyebb jobb időt futni, és feltételezem, ez mindenkinek a magán véleménye volt.
Minden esetre érdekelne, hogy futsz te a száraznál jobb időt esőben, ráadásul GP "módban", szerintem ott valamit benéztél... -
Unbaised-Ben
senior tag
Ma is össze kéne hozni egy kis aszfaltszaggatást!
Ha elegen vagyunk, én támogatnám az időmérést is, nagyon hiányzik szerintem, nem azt mondom, hogy minden futam előtt kéne, de szerintem hangulatos az is... -
Unbaised-Ben
senior tag
kb 15 perc múlva a rajtrácson?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5203 üzenetére
Én is szívesen vennék videókat, mert elméletileg bírnia kéne a gépnek, de 1 versenyt ha felveszek, az nálam 50 giga minimum, persze ha FullHD veszem. Ezért is kérdezném azt Rolly, hogy te milyen felbontás és grafika mellett veszed fel?
A videó alatt, észrevettem azt, hogy én sokkal agresszívebben vezetek, többet csúsztatom a farát a kocsinak, és fékezés közben már kanyarodok többnyire, ahol muszáj, stb...
Ezzel szemben te "láthatatlanul" vagy gyors, mész tök egyenletesen.
Mondjuk ezt az észrevételemet látni is tökéletesen a gumikopáson, amit ugye mindig említjük a másiknak, kinek hogyan állnak a gumijai.
Én egy picit jobban koptatom a gumikat egyébként.Steady74: Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest