- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
Új hozzászólás Aktív témák
-
redzsi
senior tag
Ilyen opciót még nem találtam. Igaz nem is volt időm még mélyebben elmerülni a játékban. Illetve láttam két olyan beállítást a Controllers menüben, ami "szürke" volt (talán feedback meg még valami), de nem tudtam rámenni. Csak az irányítás módját tudtam kiválasztani.
Mindensetre próbálgatom, és köszönöm a tippeket!
-
-
redzsi
senior tag
Sajna nincs az enyémhez driver (a Tust honlapján sincs). A win7 usb game devicnek ismeri fel, ott állítottam is, de semmi eredménye nem volt.
Az az érdekes, hogy legelső alkalommal semmi ilyen problámám nem volt, csak másnap jelentkezett ez. Más játékban (race07) minden ok.Godnolom nem létezik (a windows sajátján kívül), amolyan játékvezérlő konfiguráló program.
De azért köszi.
-
redzsi
senior tag
Nekem ugyan Trust kormányom van (tudom tudom...), de
ugyanez a problémám..
Én is remélem, hogy valaki tud erre valami megoldást. -
redzsi
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő problémával: hiába forgatom a kormányt (régi darab, Trust GM3300
) kb. 20-30 fokig nem történik semmi. Csak ez után reagál. Próbáltam beállítgatni, nem ment.
Elindítottam a race07-et, ott semmi gond nem volt, azonnal fordult az autó.Pedig mikor első alkalommal játszottam vele, semmi ilyen probláma nem volt.
Tudtok erre valami megoldást? Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest