- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2887 üzenetére
Nem értem mi köze ehhez a FOM-nak
Montreal - 1:12.685, ez jónak számít
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2877 üzenetére
Low downforce-on kicsit állítgattam, de semmi extra.
F1 2010 @ Marina Bay - 1:38.873
(sajnos nem 720p, mert a Fraps 'half size'-ra volt belőve..) -
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2855 üzenetére
Holnap töltök fel képet, Egyébkét ennek a gyereknek a videóiból érdemes meríteni, van már elég sok pályára ideje. És én még azt hittem, hogy jó a suzukai időm...
viszont a sepangi idejét verem
AMD_ok: nem tudom mennyire kemény, szerintem eléggé. én 1:39-et tudtam, de gyűlölöm a pályát..
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2784 üzenetére
"Nincsen benne tempós,gyors kanyar"
6-os kanyartól kezdve végig középgyors kanyarkombinációk (10, 15-öst kivehetjük), bal-jobb kombinációk, suzuka-i S, hosszú elnyújtott kanyarok, stb.. itt papírforma alapján nagyon jól kell teljesíteni a Red Bull-nak. De az első szektort már most odaadom Kubicának
-
puttputt
őstag
válasz
skylaner #2715 üzenetére
skyliner: Szerintem leginkább konvertálgatással+kis trükközéssel esetleg.
Rosszabb esetben vedd fel valamilyen "képlopóval",
aztán azt konvertáld be és mehet is Youtube-ra.
(Xvid-Divx, sima Avi. Nem lesz HD, de fél perc alatt felkerül.
Ha lesz időd, próbálkozz a minőségibb konvertációkkal, hátha azok is felférnek.
50 megáig bőven megoldja a Youtube, azaz gyorsan.)
Úgy, hogy 1,5 perces, sima ügy lesz. -
Zoo123
senior tag
válasz
skylaner #2715 üzenetére
AGK (Auto Gordian Knot) nagyon fasza kis program, van olyan opciója ahol te adod meg hogy mekkora méretűre tömörítse a videót.
Én évek óta ezt használom.--------------------------------------------------------------
Más:
Most néztem hogy a játék csak 66%-ta terheli a VGA-t, ez másnál is így van
-
válasz
skylaner #2720 üzenetére
A billentyűzeten..
Eleve elvesz valamennyit szerintem az, hogy nem tudsz egyenletesen íven menni ugye. A legtöbb pedig kigyorsításokkor megy el. Mivel vagy padló, vagy semmi, vagy nem gyorsul, vagy elpörög. És ezen minden kanyarnál elmegy egy kicsi, és már meg is van az 1,6..
A híd utáni padlógázas szakasz végi féktávot viszont még lehet rövidebben venni. Azt próbáld megAmúgy szerintem teljesen jó kör billel. Én nem tudnák ilyet menni..
-
-
SpongyaBob
veterán
válasz
skylaner #2613 üzenetére
Gratulálok!
Viszont Én most azt hittem leverem a monitort
Soha nem dobott még ki a játékból, éreztem is a pályát minden, ráfordulok a célegyenesre, mondom ez nagyon jó idő átérek a célvonalon erre kidob..Mint amit elvágtak. Az időmet láttam egy pillanatra: 1:40:012 épphogy ránéztem erre valami.exe hiba és tök sötét kép!!! Csak újraindítással lett jó, akkor meg már hiába. A franc állna bele
Jól felhúzott úgyhogy most megyek aludni, holnap úgyis meló van -
Rototti
senior tag
válasz
skylaner #2520 üzenetére
Ferrarival a legend AI sem lesz kihívás...
Én legend AI ellen lotussal, minden off-on, első három verseny után még pár ponttal vezetem a bajnokságot. Az első helyek ilyen autóval elérhetetlenek, de a 4-5. hely időmérőn és versenyen is reális. Bahreinben sikerült csak elverni őket.
Középmezőnybeli csapattal talán pont az elsőkkel fogok harcolni, élmenő csapattal meg saját magam ellen... -
válasz
skylaner #2500 üzenetére
Én sem vágom rá mindig a legdurvább választ, hanem csak okosan. Hát a helyezések nálam vegyes,volt mikor nem hoztam az elvártat sem, volt több alkalom, amikor meg bőven előtte. Eddig 3x szereztem pontot, most a magyar nagydíj előtt 20 pontom van. Mindez Lotus-al.
Mindegy, majd csak alakul valami
(#2503) Ant@
Uhh, passz, nekem talán Kanada környékén jöttek elő.. -
Davzone
senior tag
válasz
skylaner #2495 üzenetére
Tudom nem acélos de ennyi megy,holnap felveszem videóra....aztán kielemezhetitek
Hiba nélkül végig tudok menni minden féktávom jó ha elfékezem az már másodperc bukás,viszont akárhogy nyomom nem megy jobban.Ha lenyesek egy kanyart amit nem vesz észre a gép akk tudok csak javbitani.De igy sincs meg a pole idő.
Elképzetlhető hogy a többi kocsi lett fejlesztve és én nem kaptam meg mivel csak 2es pilota vok a csapatnál?Az előző verseny előtt monmdta a mérnök hogy a schumi kapott uj fejlesztéseket amiket éncsak később kapok meg de az utána lévő versenyt is simán megnyertem.Mostmeg ez van.
Amugy xboxon nyomom kontrollerrel,vinyóról gyári játékkal.Most nincs lelkierőm nekiállni, a house meg az igy jártam anyátokkal uj része jobban izgat
,de még lehet éjjel vagy holnap kipróbálok egy időmérőt careeren kivül a mercivel ugyanugy rosberg kocsijában,megnézem ott mit tudok.
-
Davzone
senior tag
válasz
skylaner #2485 üzenetére
AI megy 1:24.7et kb. az első 6 embernek ennyi az ideje.
Én meg stabilan 1:26:3xx kat néha ha épp összejön egy kör valami kis kanyarlevágással amiért nem ad büntit akk tudok 25,5ot menni.Ezis eddig egyszer sikerült de azalás soha nem tudtam menni.Tgenap hajnali 2ig nyomtam nem sikerült gondoltam fáradt vok alszok rá ma délután nekiültem és most tartok a 9. restart sessionnél.a legjobb eddig a 7. helyem de a schumit igyse vertem el pedig őt muszály az egyik acsi miatt,minden futamon verni kell a csapattársat egész évbenNem tudom hogy milyennek számiotanak a körök,amugy careerbe tolom uj auto szal fejlesztés csak pár de amateur szinten,ha felraktam intermedietre akk mégjobban elvertek és 22. lettem.
-
válasz
skylaner #2455 üzenetére
Üdv!
Nem tudtok valami lapot,ahol lehetne legjobb köridőket nézegetni? Tudom, online lehetne, de az még nem megy.
Egyelőre csak tesztelem a progit, meg magamat, de nem tudok viszonyítani, hogy kb. milyen szinten állok.
Lotus, napsütés, Monaco, segítség csak automata váltó: 1:17:451. Ahogy nézem, ez 3 tizeddel rosszabb, mint az idei időmérős eredménye a Lotusoknak. Mennyire reális a valódihoz viszonyítani?Egyébként, a game nem rossz, grafika állat, fizika átlagos. Szimulációtól kicsit távol, de megtanulni az új pályákat, meg elszórakozni vele jó mulatság. 8/10. rFactor után kicsit szokatlan, de végre valami új.
skylaner: fileok mentek.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
skylaner #2381 üzenetére
Pedig a rajtvonaltól kell indulnia az órának, mivel a program nem tudja mindenki első köridejét a rajtkockájának megfelelően lemérni. Ha én a 13-ból indulok, akkor az első köröm vége nem a 13. rajtkockámnál lesz, hanem a rajt/cél vonalon. Ezért van az, hogy 24.-nek indulok akkor mehetek 6mp-vel jobb kört mint az első.
-
zuchy
őstag
válasz
skylaner #2325 üzenetére
Én kemény gumival mentem Wiliams-el 1:28-at. De nem sok kört tettem bele.
Javítani tudnék még rajta. Meg nem tudom, kocsik közt van különbség?
De szerintem jó idő. Szerintem élvezetes pálya.
ja most nézem, bill, az durva, én alig bírok azzal menni, megtartani az íveket. Kín szenvedés az nekem.Nincsenek köridők összegyűjtve egy csokorba? Szerintem jó ötlet lenne. Név/Pálya/Kocsi/kormány, vagy gamepad, vagy bill/ és a segédletek/
-
alibaba78
őstag
válasz
skylaner #1202 üzenetére
"Én is szívtam vele mert a leírás csak azt írja hogy a replay mappát kell törölni, de nem, a "sajátnéveved" mappát is törölni kell."
Lennel olyan szives elmagyarazni nekem, mit is kell csinalni, mert az angol leiras alapjan nem talalom azt a mappat, amiben a torlendo file van. Koszonom!
-
Mrdevil
addikt
válasz
skylaner #1180 üzenetére
Valóban van benne szóköz,"" közé tettem,most meg:
"Nem lehet fájlt létrehozni,ha az adott fájl már létezik."
Pedig direkt töröltem előtte az eredeti fájlt.Hmmm....
Itt lenne leírva a megoldás,mindent eszerint csináltam.
1. Delete original replay folder (and file) by exploring to
ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yourc omputersname\
2. Open Command Prompt with admin privileges (search ‘cmd’ and right click on cmd.exe and select ‘Run as Administrator’)
3. Use mklink to create the symbolic link. Edit it according to your own game directory location.
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
4. When launching the game, the 2GB replay.pbf file will be written to the file location you have specified. If you write this file to another hard drive, resources are freed up for your OS and game performance will increase.
-
werszomjas
addikt
válasz
skylaner #1115 üzenetére
Én Professional (utolsó előtti)
Pont jó, mert kb pont az én szintem, van mikor engem előznek van mikor én előzök, szóval nekem találták ki azt a nehézségetNekem minden off-on van, egyedül az automata váltó van benyomva.
- gumi szimulálást miért off-olod?
Megölöd vele a lényeget, az izgalmat, mikor határon autózol körök óta és ahogy fogy a gumi úgy egyre és egyre nehezebb ugyanazokat a kanyarokat ugyan úgy bevenni -
válasz
skylaner #1115 üzenetére
A gumi szimulálást mért lőtted ki?
Én amúgy Prof AI-k ellen nyomom, a kis csapatokkal így is nehéz. A Legend ellenfelekkel nem tudtam lépést tartani. Aztán fene tudja, a valós erőviszonokat lehet ott is tudnám, de így elsőre inkább marad a Prof.
Ja, és nálam minden segítség OFF, üzemanyag, gumi on, törés full
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest