Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
köszi! én sem ismertem amúgy az abu dhabi pályát.
Unbaised felettem van egy szinttel, úgy tudtam tartani, hogy lágy gumival kezdtem a 20%-os versenyt, ő pedig keménnyel.
Időmérőn fél perccel gyorsabb, versenyben kapok 1 mp-et is /lap.Én segitségekkel megyek, ABS + TC Medium, automata váltó, Corners Only az új pályáknál, de olyan szerverre ahol minden assist off, oda biztos nem fogok bemenni. Így szoktam meg, kihagytam az elmúlt 6 év szimulátornak nevezett dolgait, utoljára GP4-gyel nyomtam sok-sok éve

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini-ITX
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest