Új hozzászólás Aktív témák
-
herciady
csendes tag
Sziasztok!
Ez a defekt probléma engem is mélyen megérintett. A 19 futam alatt kb 15-ször kaptam defektet és bár tudom, hogy ez a való életben is előfordul, na de 15-ször? Pedig kormánnyal megyek és a lehető legfinomabban fékezek és gyorsítok ki, és a beállításaim se durvák (gumikopás, ilyesmi..)
Az az egy kérdésem van hogy nem tudja valaki hogy hol lehet ezt kikapcsolni, vagy legalábbis enyhíteni a problémán (mondjuk csak 6-szor kapjak defektet egy idényben ha lehet)? -
Silex
aktív tag
Van egy hiba, amiben gugli barátom is elég tanácstalan. Nincs replay opcióm...
Sehol. Valami ötlet? -
Metal213
tag
Köszi a válaszokat, erre egy valenciai idő 1:36.745 de még van benne 2 tized, köbö
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2889 üzenetére
Ember, h mész te itt ennyit....
Kanadában a legjobb idő amit én láttam, az online volt időmérő alatt 1:14.500 felett volt egy kicsivel.
Ilyen időd csak Time Trial alatt lehet -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2879 üzenetére
grat,szép idő,és van még benne 2-3 tized sztem is az íveknél
-
nfsu17
veterán
válasz
Motion_Blur #2889 üzenetére
Szerintem jó.
Én 1:12:653-at mentem egyszer. -
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2887 üzenetére
Nem értem mi köze ehhez a FOM-nak
Montreal - 1:12.685, ez jónak számít
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2885 üzenetére
Miért törlik a videonkat
-
infectedmann
őstag
A szabályok értelmezésén remélem finomítanak mert simán kapja az ember a büntetést egyértelmű versenyhelyzetben vagy ha pl. hibázol. Elfékezem magamat, direkt nem nyomom a gázt úgy vágom át a kanyart és erre kapom a büntit. Mondom kösz bammeg. Vagy ami te is említettél, ha az ellenfél jön beléd, akkor is téged büntetnek. Meg szerintem nem mindig mennek ki a boxba a ellenfelek. Legutóbbi versenyen is miután visszajöttem a boxból az előttem lévők nem jöttek ki. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen? Van erre valami megoldás?
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2879 üzenetére
Szép kör, köszönjük szépen!
Csak egy keresztkérdés: Ugye manuál váltót használsz?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Hogy lehet verseny kőzben a kerékcserét modositani mármint hogy más gumit kapjak mint a tervezett,az 1és2 gombot megnyomtam,valamit kiirt de mit
-
válasz
Motion_Blur #2878 üzenetére
Azért látom nálad is tele az aszfalt gumicsíkokkal a kigyorsításokon
Amúgy szép kör, grat
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2878 üzenetére
Szép kör, fáj a szívem amikor látom, hogy kormánnyal milyen egyenletes íven lehet kanyarodni.
De te is nagyon rövid féktávokat veszel.
Pl. a 3. szektor elején a hosszú egyenes végén ~75m fékezel.
Ha én nem a 100s táblánál fékezek akkor szépen beleszállok a gumifalba.Ez egy 1:40:939 -s idő, a 3. szektorban elrontottam 2 kanyart. Nem nagyon tudnék rövidebb féktávokat venni.
-
Motion_Blur
félisten
Meglett a 35-ös idő, de párszor csúnyán körbeautóztam az ívet
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2877 üzenetére
Low downforce-on kicsit állítgattam, de semmi extra.
F1 2010 @ Marina Bay - 1:38.873
(sajnos nem 720p, mert a Fraps 'half size'-ra volt belőve..) -
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Uhhh szép
Nekem még gyúrnom kell akkor, eddig 1:41-t tudtam menni billel.Milyen setuppal mented
?
-
Motion_Blur
félisten
-
lancer77
tag
válasz
polonic #2873 üzenetére
Nézd nem azt állítom hogy ez a legjobb, de megy rajta.
Rengetegen panaszkodtak hogy egymagosnál dob egy x-et és ennyi be sem jön a játék.
Egész tűrhetően megy,nem töltöget sokat,én 1024x768 -ban tolom,így nagyon tűrhető.
Végül is a lényeg az volt hogy megy e vagy sem,azt meg hogy hány fps majd megnézem,de nem szaggat. -
lancer77
tag
Sziasztok,lehet nem érdekes de azért leírom hogy nekem megy az egymagoson.
Lehet hogy a HT-miatt ,de sejtettem hogy menni fog.
Szóval akinek nincs pénze kétmagosra annak elég egy p630. -
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2867 üzenetére
A TC részt én sem igazán értem, nem az igazi ott a játék, mintha inkább ilyen kis műanyagkockával mennél. teljesen más mint a carrier meg a Gp.
(#2868) ProEvoFan:
Pedig minden videónál ott a no assist felirat. Mondjuk ha egy rendes élő felvételt csinálna ahol látszik az időmérő majd akkor elhiszem.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2857 üzenetére
az esős futamok az tuti segítséggel van, 1000%
TC fullon van a csávónak, így esőben lehetetlen kicsúszni, a csávóka ezt prezentálja nekünk -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Nem tudom mit vagánykodnak TT-s körökkel!? Annyira látszik még az is hogy TC-t használ.
-
Rolly Dy07
senior tag
TT-ban tudnék menni legalább 5 mp-el jobbat is, mert ott nincs szimulálva a gumikopás és nincs üzemanyag és tökély az autó tapadása. Becsapós a TT, ezért inkább a GP a reális. Csak annak az idejével hasonlítom az enyémet, aki ugyanolyan feltételekkel futott mint én.
TT-ben álomszerűen tapad a kocsi, ezért ott nem is szoktam menni.
Tehát a GP nehezebb!!Egyébként THX!
-
AMD_ok
őstag
Grat
Én még ezt nem figyeltem,hogy másképp állna a kerék fékezéskor,de akkor majd megnézem.
MOD: 2 hét múlva majd megnézem a fiúkat az igazi pályán,hogy ténylegesen ők hol fékeznek egy-egy féktávnál.Sztem azért 260-270-ről kell 70-80 méter fékút,és nem elég 30-40.De majd meglátjuk (no meg igaz,hogy aut. váltóval hajtok,de akkor majd kipróbálom,amit mondtál, begyakorlok egy féktávot) -
Zoo123
senior tag
Korea - Yeongam: 1:39.828 Yess!!!
És setupolás nélkül!Sikerüt 1:40 alá mennem, végre mehetek aludni!
Észrevettétek hogy ha nem egyenesen áll a kerék fékezés közben akkor rövidebb a fékút
Furcsa, de így van!
Fékezés közben balra-jobbra rángatom a kormányt és jobban fékez!
Nagyon idiótán néz ki, de működik! -
Zoo123
senior tag
A féktáv azért olyan hihetetlenül rövid mert manuális váltót használ és satu fék + erőszakkal szinte üveghangig pörgetve dobálja vissza a fokozatokat nagyon erős motorfék = brutálisan szinte már már irreálisan rövid fékút !
Nem teljesen ide tartozik de Test Drive Unlimitedben én is csináltam ezt, hidd el sokat számít: egy 2 perces pályán nagyon kevés kb 10 kanyarnál használtam ezt a "dobáljuk vissza a sebeségeket+ satufék" kombót, és ez 3 másodpercet jelentett!
-
skylaner
senior tag
válasz
ÁÁÁÁ ilyen nincs
Első kanyarnál az 50m-s táblánál fékez, én a 100-snál
Nagyon rövid féktávokat vesz, nem tudom hogyan csináljaNa de neked milyen időd van ? Neked is 1:38-s
?
AMD_ok
Jah Abu Dhabi is vicc. A 2. szektorban a hosszú egyenes végén ~125m fékez esőben, én 150mnél szoktam szárazon
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2859 üzenetére
Pontosan, a belső kerékvetőn adsz egy kis gázt,és rögtön megforog. Nála semmi. Nézd meg az esős Abu Dhabi körét. Fele akkora féktávja van vízen,mint nekem szárazon
-
Motion_Blur
félisten
Én nem próbáltam még segítségekkel, de pl. rFactorban úgy lehet a legjobb időt összehozni, ha minden assist offon van. Hidd el, át lehet rakni a kerékvetőkön így, főleg a sikánokon. Nálam az ívbelső kerékvetők szoktak problémát okozni, de csak a lassú visszafordítóknál. Hülyén írták meg, hogy egyből megforog az autó, ha szűken akarsz elfordulni... többi kerékvető szerintem vehető így. Tényleg nagyon jó a gyerek, vagy hatalmas fake az egész..
-
AMD_ok
őstag
válasz
Á, ez nem létezik
100%, hogy segítségeket használt, én pedig nem használok semmit time trialban sem. Úgy dobja át a verdát a rázóköveken, hogy rögtön ki kéne pörögnie a kigyorsításkor. Így elég könnyű menni sztem. Ilyet én sose fogok menni, épp emiatt
MOD: megnéztem Abu Dhabit esőben nála. Hát vannak féktávok,aminek a felét veszi,amit én, és én mégis majdnem kicsúszok. Tuti segítség
-
Motion_Blur
félisten
válasz
skylaner #2855 üzenetére
Holnap töltök fel képet, Egyébkét ennek a gyereknek a videóiból érdemes meríteni, van már elég sok pályára ideje. És én még azt hittem, hogy jó a suzukai időm...
viszont a sepangi idejét verem
AMD_ok: nem tudom mennyire kemény, szerintem eléggé. én 1:39-et tudtam, de gyűlölöm a pályát..
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2852 üzenetére
Próbáltam,de tényleg csak próba volt,majd rámegyek jobban. Most ugyis letudtam karriermódban az 1. idényemet, szoknom kell a Red Bullt
, teljesen más,mint a Toro Rosso volt.
Skylaner: Na pont belekérdeztél a számomra legundorítóbb pályába. Nem mentem TT-t rajta, örültem,hogy a versenyehétvégén valahogy végigevickéltem
. De bepótolom, ígérem
Motion_Blur:Az nagyon kemény idő?(tényleg nem tudom, mert nem próbáltam még - már Szingapúrra gondoltam)
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2854 üzenetére
Komolyan
Mutass egy képet -
skylaner
senior tag
Motion_Blur, AMD_ok
Ti elég jól toljátok, milyen időtök van Szingapúrban (TT) ?
-
Motion_Blur
félisten
A két nagy fék az szép.. ott lehet szarni rendesen, hogy el kezd-e fordulni a vas. Pakolgatni kell vissza villámgyorsan, hogy megálljon az autó 340-ről. Első kanyar nálam a legneccesebb, az 4-ből 3x fű
ebben a játékban - szemben az rfactorral - inkább az jellemző, hogy érdemesebb a féktávokra koncentrálni, a kigyorsításra nem kell feltétlenül tökéletes íven érkezni, mert az autó nem igazán akar keresztbe állni..
Ferrari Virtual Academy-t nem próbáltad? Szerintem érdemes lenne tolnod ott is!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
Sztem nem lehetetlen, hátsó kanyargós részen van még benne kicsi, no meg a 2 rohadt hosszú egyenes féktávját lehetne talán picit okosabban csinálni, hogy a kigyorsítás jobb legyen, és akkor talán megvan a 35-ös idő
(jó könnyű így elmondani, mi?
)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2841 üzenetére
Én 1.36.387-et mentem time trialon, és még én is ugy érzem , hogy van még benne egy pici
De majd jönnek 2 hét múlva a nagyok,és rommá vernek minketheihachi: az időeredményes táblázatodba is feltöltöttem a képet, de véletlen nem a trialt jelöltem be, hanem a practice-n maradt. Hogy lehet javítani, vagy törölni, hogy rendben legyen?
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2845 üzenetére
Nagyon bosszant ez a pálya, előre is nagyon, nagyon köszönöm!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2842 üzenetére
bocs, mégis működik, hülye voltam és elnéztem a fájlokat
de ettől függetlenül nem jön be, vissza az eredeti -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2841 üzenetére
1:41.555, és vért izzadtam!
Ku..a nehéz pálya!
"Nagy kihívás!" Én nem használnék ilyen finom jelzőket, de nem baj, szeretjük a kihívásokat. -
Unbaised-Ben
senior tag
Mod-SpeedMeter HUD 3
Nem tűnik rossznak...mégis, kifagy a játék mikor elindítanám! Magyarul pocsék! -
Zoo123
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2818 üzenetére
Hát minden elismerésem!
A Koreai pályán 1:39-et menni, az NEM SEMMI !
A GP practice az könnyebb vagy nehezebb mint a Time Trial?
Amúgy mekkora egy ge.. pálya!
Olyan féktávok vannak, hogy nem győzök kapaszkodni, nagyon technikás pályának tűnik, próbálgattam nagy leszorítóerőt, high brake pressure-t, de mint halottnak a csók, még alap beállítással jobb volt, de nem adom fel célom hogy elérjem az 1:40-et, kezdésnek ez is épp elég kihívás!Igazi challenge day!
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt egy ismerősöm -aki mellesleg nagy F1 rajongó- küzdött ezzel a problémával: Link
Játék elindítása után néhány percen belül kivágta desktopra, hibaüzenet nélkül, csak bezáródott a program, mintha sose futott volna.Azóta rájött a megoldásra amit ezennel megosztok hátha más is küzd vele:
A grafikai beállításoknál kikapcsolta az MSAA-t azaz az élsimitást és voila, már nem lépked ki!
Plussz infó: Nvidia 9800 GT az thiszem 512MB-os kártyája van.----------------Más---------------------
Amúgy éppen melyik a "gonosz" pálya, a szingapúri?
-
-
skylaner
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2818 üzenetére
-
válasz
lancer77 #2822 üzenetére
A vga meg a ram se lesz túl izmos hozzá..
(#2824) Scorpio06: Jó, oké, de bajnokságot nyomom, itt valahogy teljesítenem kéne azért
Koreát még nem néztem, de akkor előre félek
(#2825) Rolly Dy07: Ok, thx
Eddig nekem nemgyerebe ez a pálya.. Nem találok optimális beállítást se, vagy kis tapadás, de akkor rágurulok egy kerékvetőre, és már pördül is ki, vagy nagyobb, de akkor meg nem megy.. wáá
-
lancer77
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Nekem nem dupla magos a procim.
Egy intel pentium 630 procim van 64 bit HT-s 4ghz megy stabilan.2mega cashes
Elfut vele a játék?
a többi adott csak a proc nem.
1giga ram x1950pro stb. -
Nem tud valaki mondani egy jó beállítást Szingapúrra? Egyszerűen nem bírok ezzel a pályával
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2816 üzenetére
Valami ilyesminek kellene lennie az F1 2010-nek.
köszi nem, nem akarok HD5970 Crossfire-t
-
Neoteric
addikt
Látom páratok screenshotjából, hogy szép tiszta kék az ég, meg valahogy szebb maga az egész kép, élethűbb..
Hogy tudnám ezt elérni én is? Kicsit sárgás alapból és ez nekem nem bejövős. -
GuruZone
őstag
Yeongam, Korean International Circuit
Red Bulléknál ezt a gyenge kis animációt dobta a gép, F1 2010 elbújhat
Ilyen lesz... majd egyszer a pálya! Nyilván nem idén
-
polonic
félisten
válasz
pcguru1 #2805 üzenetére
Nem, nem találtunk.
Hányszor leírtam már ezzel kapcsolatban hol érdeklődj. Most be is linkelem, hogy ne kelljen megkeresni a guglival. Itt nézegesd.
Ha meg lesz patch, akkor úgyis beírja ide is valaki, meg a játékokkal foglalkozó oldalakon is hírben lesz. . . -
pcguru1
őstag
Valaki talált már javitást a játékhoz?
-
polonic
félisten
válasz
Metal213 #2795 üzenetére
Pedig a doboz hátoldalán is rá van írva figyelj olda. A kézikönyv hátulján, ahol van a kód, ott is ott van, közvetlenül a kód alatt. Azért ezt nem észrevenni.
Konkrétan az, hogy nem elérhető minden országban. Aztán az is, hogy nézd meg, az országodban támogatott-e a live, mielőtt beírod a kódot. A mielőtt szó ráadásul alá is van húzva.
-
Enton
addikt
válasz
SpongyaBob #2800 üzenetére
Elméletileg ezen beállítások melett csak a force feebback ami különbözővé teszi a két kormányt vezetésileg.
Hát hogy ez gyakorlatban, hogy mutatkozik meg, azt nem tudom.
Délután lesz időm akkor én is kipróbálom, mivel másabb, mint a mostani meállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest