- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
ALONSO11 #3157 üzenetére
Én Monte Carloban hogy jártam... megy szépen a verseny, de egy kétszer kaptam kanyarlevágásért büntit. Megyek az alagútban kicsit rövidre vettem a féktávot és levágtam a kanyart, mert nem tudtam volna bevenni. Erre diszkvalifikált... Remek érzés volt.
De mindegy, ez az első szezonom. Monacoban legend AI-val eléggé jól mentek, de az időmérőt is elb@sztam, nem sikerült bejutnom a Q3-ba. Kemény keverékkel voltam, de edzésen be fértem az első 10-be lemény gumival, de időmérőn nem jött össze. -
zuchy
őstag
válasz
LSL1337 #3058 üzenetére
Nekem amikor igazán eleredt, akkor nagyon megnőttek a féktávok és nagyon csúszós lett. Én szerintem 4 átmenet van, száraz, enyhén vizes, vizes, és nagyon vizes. De kicsit fura, hogy egyik pillanatban még simán megyek slick gumikkal kis esőben, aztán hirtelen 0 tapadása lesz. Na ott volt az átmenet.
-
zuchy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3021 üzenetére
Látom nem nagyon szereted a TT-t.
A gumiszimuláció csak annyi, ahogyan kopik a gumi, TT-ben mindenki 100%-os gumival megy végig. A pálya fel van már gumizva, ezt se kell előtte megtenni, illetve versenyen a legjobb a pálya tapadása, ez is ki van küszöbölve. De versenyen meg belerondíthatnak a körödbe, vagy leszakadhat az eső, stb...
Az üzemanyag szimuláció szerintem csak a súlyra megy, a verseny végén már könnyű kocsi van. Gondolom TT-ben is könnyű kocsival lehet menni végig. Lehet GP-s bajnokságot is levezetni, csak akkor nem adott mindenkinek ugyanaz a feltétel. -
zuchy
őstag
De a TT az egyetlen mód, amiben mindenkinek mindig minden ugyanúgy van. A beállítások különböznek, meg a kocsik is ahogyan vettem észre. Amúgy TT-ben sem mindegy, hogy milyen íven mész. Tehát adott egy homogén környezet és a saját egyéni beállításunk. Ennél jobb módját nem látom pl egy bajnokság lefuttatásának.
Én a tegnapi TT után tudtam figyelni a gumikra a GP-ben. De hát TT-ben se jó ha lenyalod a gumikat, akkor veszt a tapadásból kigyorsításkor és fékezéskor egyaránt. -
zuchy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2978 üzenetére
Nekem sem volt semmi assist, meg manuál váltó, azt valóban elfelejtettem odaírni.
-
zuchy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2969 üzenetére
Kihívás. Meg szeretek, ez van.
De igazából a versenynek sincs sok értelme, nem nyersz semmit.
-
zuchy
őstag
válasz
eddie17 #2677 üzenetére
Bizony, ezt szépen megcsinálták.
Most kicsit körözgettem edzésen a Malajziai pályán.
Kíváncsi voltam a gumik kopására. TC-OFF-al nagyon könnyű lenyalni a hátsó kerekeket, hirtelen gázmozdulatokra szokta általában elnyalni. Vagy 15 kört mentem lágyon, de nem volt defektem. A gumi kopás is egészen jól lett eltalálva, az első pár körben futottam meg a legjobb kört, pedig akkor még csak ismerkedem a pályával. Mire jól belejöttem, addigra már elkoptak, vagyis megkoptak a gumik. Kopott gumiknál nagyon vigyázni kell a kigyorsításoknál, könnyű megpördülni. Szerintem élvezetes körözgetni, remek a játék a kisebb nagyobb hibáin kívül. -
zuchy
őstag
válasz
Rototti #2538 üzenetére
Nem? Nekem AA nélkül minden High-on van és simán megy ezen a felbontáson. CPU-m 3.4GHZ-n ment. Az a vicces, hogy szinte minden játékhoz elég ez a kártya. Jó nem mindent csutka maxra, de egy élvezhető beállítást mindig lehet találni vele magas grafikai szinttel párosítva.
De ott valami nem kóser. -
zuchy
őstag
válasz
peugeotmate #2453 üzenetére
Nem tilos az offline profil, ha netalántán valaki az erdőben akar F1-el játszani.
Nálam jó az offline profil két gépen is. -
zuchy
őstag
Nálam most az volt, hogy nem volt eső a verseny kezdetekor, de megjött közben, bementem a boxba és slick gumit adtak, amikor már szakadt az a rohadt eső akkor is a kemény slick.
Hát hülyék ezek? Nem lehet megmondani nekik, hogy szakadó esőben talán nem slick gumit kéne felszerelni?1 helyen voltam, de ezzel tönkrevágta a futamom, persze újra lehet kezdeni, de akkor is.
-
zuchy
őstag
válasz
skylaner #2325 üzenetére
Én kemény gumival mentem Wiliams-el 1:28-at. De nem sok kört tettem bele.
Javítani tudnék még rajta. Meg nem tudom, kocsik közt van különbség?
De szerintem jó idő. Szerintem élvezetes pálya.
ja most nézem, bill, az durva, én alig bírok azzal menni, megtartani az íveket. Kín szenvedés az nekem.Nincsenek köridők összegyűjtve egy csokorba? Szerintem jó ötlet lenne. Név/Pálya/Kocsi/kormány, vagy gamepad, vagy bill/ és a segédletek/
-
zuchy
őstag
Csak korlátozott mennyiségű gumiszett van amit el lehet használni nem? Mennyi van belőle?
Honnan tudom, hogy éppen most melyik van fent?
Engem jobban idegesített a random defektek, mint az hogy kopik a gumi, és csökken a tapadás. Azért kapcsoltam ki a gumi szimulációt, de akkor úgy látszik nem az. Igaz ebben a random defektben semmi szimuláció nincs. -
zuchy
őstag
válasz
"Infinity" #2315 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy szintén nem volt bekapcsolva a gumi szimuláció, de a csont új jobb első wet abroncsom a kivezető kör végén durrant el.
Jó lenne, ha nem véletlenszerűen generálná a defekteket, hanem jó gumikkal nagyon kis esélye lenne, erősen kopott gumival meg nagyobb, de nem minden esetben durranna el. Attól még hogy kopott nem fog eldurranni, hacsak nem annyira szétmegy már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest