- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
őstag
válasz
"Infinity" #3827 üzenetére
De foglalkozanak vele!!! nem azért vette meg sok ember pénzért.
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #3827 üzenetére
Be lett ígérve egy következő patch is?
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #3823 üzenetére
Hagyják a francba már ezt a játékot, sok idő kell ahhoz, hogy ezt jóra megcsinálják utólag. Inkább azt az energiát fordítsák az 2011 fejlesztésébe. Ha a régivel foglalkoznának, akkor csak elvennék az erőforrásokat, aztán az is ilyen vacak lenne.
A következő jobb lesz biztos. Ettől az egy játéktól eltekintve nem csalódtam még a codies-ban, nem lehet mindig kiváló játékokat készíteni. -
AMD_ok
őstag
válasz
"Infinity" #3816 üzenetére
nem tudom,mi lehet a baj,valszeg bug, de visszakérdezek: mi a baj azzal, hogy 2. számú pilóta leszel esetleg? Kb semennyit nem számít sztem...
-
hermanyi
addikt
válasz
"Infinity" #3785 üzenetére
szerintem a játék szépségével látványával nincs gond itt az elcseszett szabályok és néha idegesítő AI a gond
patch nélkül asszem nem megy az online vagy tévedek ? -
lacos001
senior tag
válasz
"Infinity" #3776 üzenetére
de vissza kell másolni,hiszen az a mentésed
A mentés mappát ( savegames ) elteszed máshová a gépeden,játékot letörlöd,majd újra felteszed.Elinditod,ekkor jönnek az elején a baromságok,aztán kilépsz,ekkor már van savegames mappád,de nincsen benne szinte semmi.Ird felül azzal,amit eltettél a gépeden máshová,elinditod,beállitod amit akarsz,és folytatod a játékot.
-
lacos001
senior tag
válasz
"Infinity" #3774 üzenetére
FormulaOne\savegames mappát kicsaptam asztalra,játék letöröl,majd újra feltesz,játék elindit,kiléptem,savegames mappa lecserél,újra elindit,és sálálá,működik,csak ujra állitottam a nevemet,ennyi.Folytatom ott,ahol abbahagytam.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
"Infinity" #3760 üzenetére
Igen nálam is sajnos!
Állandóan executable hiba. F@s ki van már!!!!!
Erről írt már valaki a CM fórumán? Aki vágja az angolt frankóra megnézné nekünk ezt a hibát jelezték e már?
-
fagy53
nagyúr
válasz
"Infinity" #3218 üzenetére
Nem baj, de a végsebességed lehet, hogy az lesz, egy próbát megér!
-
Enton
addikt
válasz
"Infinity" #3218 üzenetére
Egy kis gyakorlás és simán gyorsabb leszel 1-2 mp-el.
-
fagy53
nagyúr
válasz
"Infinity" #3214 üzenetére
Próbáld meg kézire tenni a váltót, szinte az összes játéknál az automata mindig lassabb mint a kézi. A Germany Truck sim-nél pl. nagy különbség van a két váltó között a végsebességnél, lehet, hogy a FormulaOne is hasonló.
-
puttputt
őstag
válasz
"Infinity" #3212 üzenetére
Engem a Lotus hangjától ráz ki a hideg.
Vagy a többié is ilyen? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
"Infinity" #3207 üzenetére
Szerintem nem viszel elég sebességet be a kanyarba és pontatlan lehet a kigyorsításod. Gyakorolj! Kanyargós részen carrierben a legendek experten nálam úgy lemaradnak egyenesbe meg persze hogy gyorsabbak a Lotusomnál. De mivel figyelek a kigyorsításra, pont nem érnek utol az egyenesek végére.
-
mephi666
nagyúr
válasz
"Infinity" #3205 üzenetére
jó az a toro rosso
asszonnyal azzal megyünk... (de webber nem szokta azért hagyni magát a redbull-al)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
"Infinity" #3203 üzenetére
nézd meg a belga spa francosa-i pályát. pont tegnap mentem. ott van 2 hosszú, padlógázas szakasz is. az elsőnél, (a rajt utáni jobbos visszafordító után kezdődik), és az elnyújtott emelkedős "S" utáni majdnem egyenesben szépen megy 300 fölött. ott elvileg, (gondolom ai kérdése is), de el szoktam húzni 1-2 autó mellett. csak a lényeg, hogy már az emelkedős "s" előtt fel legyen váltva 7-be.
ha ott sem megy, akkor valamit elpiszkáltál....
és egy + jótanács: a gázt nyomd, ne a féket.... -
Zoo123
senior tag
válasz
"Infinity" #3203 üzenetére
-
Zoo123
senior tag
válasz
"Infinity" #3201 üzenetére
Nem, amelyik ilyen "lassú" pálya ott bármit állítgatsz a végsebesség nem fogja meghaladni a 300 Km/h-t!
Ahogy néztem van 1-2 ilyen pálya, fejből nem tudom melyik... -
thomikaf1
tag
válasz
"Infinity" #3199 üzenetére
vidd lejebb a szárnyakat. az befolyásolhatja a végsebességet. esetleg a hasmagasságot állísd magasabb értékre, mert ha nagyon elér az alja, akkor nem tudja kihozni a max végsebességet. a 7. sebességet mindig a a végsebsséghez lődd be. de figyelj arra, ha szélárnyékban autózol, akkor is legyen még elég fordulat. a hátsó rugó keményebb akkor jobb a kigyorsítás, de a végsebesség csökken. ezeket nézd meg...
-
Enton
addikt
válasz
"Infinity" #2923 üzenetére
Én még a összesen 4 pályán játszottam.
De van aki meg unja nem semmi. De szép lassan azért én is haladok vele.(#2924) Balázzs:
Az egereknél van valami frissítési ráta amit lehet hackelni, nem tudom a billnek van-e ilyen de szinte biztos. Próbálj ráguglizni a keyboard hack-re.
-
válasz
"Infinity" #2512 üzenetére
Én is csak tőlük kaptam
-
puttputt
őstag
válasz
"Infinity" #2374 üzenetére
Szerencse, hogy mindenkinek az tűnt fel, ami nekem, nekünk...
Amúgy tényleg furcsa, hogy a Lotus egyenesben lenyomja a Mercedest vagy esetenként beérem 300m-ről Webbert.
Ilyet nehézségi módtól függetlenül sem lenne szabad...
Bár lehet, hogy a jó eredmények és a fejlesztések miatt van.Davidsonért meg sosem rajongtam... Kíváncsi vagyok, mikor tudott olyan "echte"-ül vezetni mint ahogy a büntetőrendszer megkívánja..., egy-egy kiszorított helyzetben, pl. Monacoban vagy Kuala Lumpur egyik elhagyatott betonsikánjában.
Valószínűleg soha, mivel már az elején kinyomták. Már bocsánat.
Katayamát és Sato-t kellett volna felkérni tanácsadónak!
(Szerintem nem csak "flashback", "flashbang" is lenne.)
mephi: Az is valóban érdekes pl., mikor büntetést kapsz, mert hátulról beléd megy valaki vagy mert az AI nem enged el fékhatáron kívül.
Ezért jobb multiban játszani.(Csak ott nincs karrier-mód ugyebár.
)
-
kpal
nagyúr
válasz
Van mint javitani sajnos.
-
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #2383 üzenetére
Ha a 13.ról indulsz akkor az első köröd vége ugyanúgy a rajt/cél vonal.
Nem kell a rajtvonaltól indulnia az órának, csak rendesen meg kellett volna csinálniuk.Kialszanak a lámpák
Elindul a raceTime és a lapTime időmérő
Adott kocsi eléri a rajt/cél vonalat, eseménykezelő,feltétel vizsgálat (ha első kör és raceTime< pl. 20mp akkor ne nullázza a lapTime-ot)
Körvégén adott kocsi eléri a rajt/cél vonalat, eseménykezelő, feltétel vizsgálat hamis lesz -->
lapTime nullázódik, NoF++. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál."
Már értem miért kell nekem olyan emberkékkel küzdenem a verseny végén, akik a Q1-ből nem jutnak tovább, de megnyeri a versenyt...Hihetetlen idegesítő számomra ez is...
Ja, akkor az AI részéről a gumi kopásról sem számolhatunk be... sőt, meg sem bünteti ha nem használ két féle keveréket...értem én, de ez azért vicces... ugyanez a helyzet mindennel, csak a játékost figyeli a rendszer, mikor szabálytalankodik, azt AI le van szarva... -
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #2377 üzenetére
De nem egészen értem, hogy miért is van ez.
Azt írja, hogy a start vonal törli az AI köridejét, inkább minthogy mindenki ideje a lámpák kialvása után induljon.Miért is nem jó az, ha a lámpák kialvása után indul el az óra?
Vagy elindul nekik is, mennek 2mpig, azt jön a rajt vonal, az reseteli az idejét ?
Ha így van akkor mekkora hülyeség ez?
Egy IF lett volna. IF (lap==1 AND sumtime<20mp) THEN no reset lap time -
Enton
addikt
válasz
Hát erről még valaki videót is linkelt itt is:
"Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát."
A youtube is tele van ilyen videókkal. Csak keresni kell.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyag szimulációt és a defektek esetét.
ez a lényeg
-
D@ni88
addikt
válasz
"Infinity" #2370 üzenetére
nekem ott csak custom és keyboard van, wheel és joy nincs
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Infinity" #2364 üzenetére
ez teljesen jogos
-
marci92
csendes tag
válasz
"Infinity" #2342 üzenetére
akkor azért maradtam én 2ik évben is a virginnél mert véletlen vmire rákattintottam h 7.000.000$ adnak évente ... amúgy virginnel 4ik lettem a bajnokságban...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
"Infinity" #2333 üzenetére
Jó tudni
A gumikopás is érdekes.Pl. a Korei pályán,1 kör után a szuperlágy már sárgán világít.1 kör alatt csak nem koptatom el annyira... -
Dantenero72
aktív tag
válasz
"Infinity" #2333 üzenetére
Akkor piros ha PIT-et kértél ha fehér akkor semmi,ez csak azt mutatja hogy van-e sérülés a kocsidon(a masik ilyen az meg a hőmérsékleteket mutatja:kék:hideg zöld:megfelelő piros:túl meleg)
-
zuchy
őstag
válasz
"Infinity" #2315 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy szintén nem volt bekapcsolva a gumi szimuláció, de a csont új jobb első wet abroncsom a kivezető kör végén durrant el.
Jó lenne, ha nem véletlenszerűen generálná a defekteket, hanem jó gumikkal nagyon kis esélye lenne, erősen kopott gumival meg nagyobb, de nem minden esetben durranna el. Attól még hogy kopott nem fog eldurranni, hacsak nem annyira szétmegy már. -
Rototti
senior tag
válasz
"Infinity" #2307 üzenetére
Itt azt írták, hogy a kopás nincs összefüggésben a defekttel. Nekem is a felvezetető körön volt defekt, miközben piros gumikkal bőven elszánkázok...
-
Rototti
senior tag
válasz
"Infinity" #2302 üzenetére
A box utcai bug nálam egyelőre nem igen jelentkezik. Amikor elkezdtem a karriert már olvastam erről a bugról, ezért már direkt 1-2 körrel később mentem ki, mint kellett volna. Az első két versenyen nem is volt semmi gond, úgy láttam, hogy, amikor én kimentem más nem ment és így sima kerékcserék voltak.
Eztuán jött a maláj nagydíj, ahol hiába mentem ki később, a mögöttem pár mp-re lévők közül kijöttek páran. A boxutcában láttam is, hogy többen készülődnek. Na mondom kurva jó, elbaszom a jó kis 4. helyem. Beállok a boxba, miközben dolgoznak lesek hátra, látom állnak be az autók. Kerékcsere kész, nyalóka fel és már mehetek is. Kifele menet még hátralestem kb 200 m-re jöttek utánam a kerékcserével végzett autók.
Most akkor ez hogy van?Defektbug sajna van, bár az sem annyira vészes, mint itt írják. Karrierben csak egy practiceben volt egy defekt. Verseny alatt még nem, pedig 20-22 körös futamokat megyek.
Multiban pár alkalommal már előfordult. -
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #2302 üzenetére
Nincs. Ha megtudja valaki, úgyis be lesz írva. Meg az játékokkal foglalkozó oldalakon is benne lesz a hírekben.
A codemasters fórumán is tudsz nézelődni. Sok mindenre találsz választ. -
szepsy
senior tag
válasz
"Infinity" #2271 üzenetére
Hali.
Ez a 460 sli, két 460-as kártya összevan kötve ugye?
Bocsi nem nagyon vágom
-
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2136 üzenetére
Most akkor hagyjam a gmail-t és ne azzal regeljek xbox-ra? Csináljak egy hotmail-t, ahogy a videón van? Magyarul kezdjem előről és amit eddig csináltam, az nem oszt nem szoroz?
-
Davzone
senior tag
válasz
"Infinity" #2130 üzenetére
Ez mondjuk nem igaz.
Nekem gmailos cimem van és simán elfoagdta....
Lehet hogy olyan gamertaget választott offlineban,ami onlineba már foglalat és most hogy bevan regelve livera és be akar csatlakozni közlik vele hogy foglalat a gamertag.
Jo lenne tudni mit ír ki pontosan. -
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2132 üzenetére
De már szerintem regisztrálta a .com-ra a játék telepítő kódját, most ha csinálok .co.uk-t és arra is kéri a kódot, akkor meg közli, hogy már vki használja a kódom, nem?
Ez lenne a baja, hogy a mailszolgáltató internet címe nem egyezik a "lakhelyemmel"?Xbox live acc. nekem kell pc-re? Mert olyat nem csináltam, mivel nincs xbox-om.
-
nfsu17
veterán
válasz
"Infinity" #2130 üzenetére
gmail.com
Akkor ennyi volt. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Infinity" #2037 üzenetére
Ott én is megszívtam csúnyán... elég erős az ai
-
kpal
nagyúr
válasz
"Infinity" #2028 üzenetére
Köszönöm a segitséget mindenkinek
.
cyberkind: Lehet jobban fekszet Atinak a Dirt de ebben már Nv szolt bele...lehet.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
"Infinity" #1882 üzenetére
Hát az lehet mert Lotussal max sebeség valami 270-80km/h o.O
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
"Infinity" #1858 üzenetére
pont most jövök online versenyről...12 körös Ausztrál Nagydíjon 3x kaptam defektet
becsületből végigmentem a tök utolsó helyen végeztem -
Hoffer
őstag
válasz
"Infinity" #1477 üzenetére
Hol kerül 19-be?????
-
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #1477 üzenetére
19K, hol ????
Más:
Mondtok nekem Isztambuli időket, de azt is, hogy hol mentétek.kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest