Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kulfoldi

aktív tag

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nagyon nagy ez a jatek, teljesen kesz vagyok tole! Eloszor billentyuzettel probaltam, nagyon megtetszett, aztan elkezdtem morforndirozni azon milyen lehet kormannyal, de egy normalisabbal, mert par eve hirtelen felindulasbol vettem egy 5000 forintos Genius-t (de minek). Szoval az nagyon szar volt. Ugyhogy addig-addig nezelodtem, hogy kozben teljesen be lettem sozva plusz talaltam egy aruhazban piszkosul olcson (kb 10 ezer forinttal) es elmentem es megvettem A LOGITECH DRIVING FORCE GT-t! Ma hajnali hatig, 3 lakotarsam is nalam jatszott, koztuk egy lany is, ugy kellett harcolni egy korert! A nagyon durva ez a jatek ezzel a kormannyal! Azt olvastam, hogy a Pro verzio (a GT elodje) is majdnem ilyen jo, tudom nem olcso mulatsag, (25-30 ezer, a GT meg szeintem 35-40) de aki teheti, nevezzen be ra mert biztos vagyok benne, hogy hosszu tavu befektetes, es logitech minoseg evekig birni fogja a strapat, es remek barati, de akar csaladi program, gyerekeknek, felnotteknek, lanyoknak es fiuknak is!

Tessek egy link, akit erdekel olvassatok el, ez egy osszefoglalo cikk a kaphato tipusokrol ajanlasokkal, elonyokkel hatranyokkal, javasolt beallitasokkal egy profi szimularorostol:

http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/logitech.html

Billentyuzettel nem az igazi!

Mas:

Lehet, hogy mar kerdeztek, ez esetben bocsanat. Nem tudjatok hogy lehet kikapcsolni a Ghost-cart? Szerintem nagyon idegesito! Elore is koszi!

Új hozzászólás Aktív témák