- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiie
aktív tag
Ugyanez volt nekem is.
Játszottam, jó volt, lefeküdtem aludni, reggelre lett kb. 20-30%-os deadzone-om. Fél napot szarakodtam vele driverből stb., de nem sikerült megoldani. Úgy felkúrt hogy eltörtem a kormányom és letöröltem a játékot.
Aztán később feltelepítettem és megjavult. Szvsz game reinstall lehet megoldja nálad is, gondolom vmi bug lehet.
GL
-
zodo
nagyúr
Megnéztem, tényleg nincs hozzá driver.
(Nem mintha, nem hittem volna neked)Akkor passzolok, talán
Várni kell azt a bizonyos javítást és reménykedni, hogy javítják a te problémádat is.
, de gondolom úgy sem az ilyen jellegű hibákra koncentrálnak majd a fejlesztés során.Én kormányom sincs a támogatottak között, de legalább tudtam állítani a driverben. Mákom volt.
Pc-re a támogatott eszközök, listája:
• Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
• Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel with Force Feedback
• Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel
• Logitech Dual Action
• Logitech MOMO Racing
• Logitech MOMO Force
• Logitech G25 Racing Wheel
• Logitech G27 Racing Wheel
• Logitech Rumble Pad 2
• Logitech Cordless Rumble Pad 2
• Logitech Driving Force GT
• Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Edition
• Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel(#2276) puttputt
A szabályrendszert egyébként nem értem. A kicsúszás mióta kanyarátvágás, illetve az onnan való visszakecmergés?
Így akarták "hűdef@szára" készíteni a játékot.
Ilyen nincs a való életben.
"Bármikor" le lehet vágni a kanyart, max. vissza kell engedni magad elé a versenytársat, ha a manőver közben megelőzted. Amúgy meg a te problémád, idő veszteséged.Legjobb, time trial-ban Kuala Lumpurban amikor tovább tart a visszakecmergés, pedig egy íven haladok vissza.
Kicsúszás, érvénytelen kör és mire visszaérnék az aszfaltra már a következő kör is érvénytelen.Részemről, rossz játék (sok szempontból), még rosszabb kivitelezés.
Nagyon sok patch kell majd hozzá, hogy megszeressem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest