Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
ProEvoFan #6848 üzenetére
Azért nem lehet olyan szinten bill-el tolni, mint kormánnyal. A gamepad szintjét sem lehet elérni.
Steady74:
Arra emlékszem, neki is mentél valaminek, mert elrántottad.
Egyébként érdekes dolog, hogy nem lehet vele olyan rövidet fékezni. Mivel a bill nem analóg, ezért ugye on-off állás van. És ebből az jönne le, hogy ha nyomom a gombot, akkor on állás ugye, aztán az satufék.
Bár lehet, hogy kormányosok a visszaváltásokkal is fékeznek. -
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Na, ez a program:
Windows Installer CleanUp Utility 7.2
Innen például letölthető:
http://majorgeeks.com/download.php?det=4459Kis progi, futtatáskor összeszed egy kis ablakban programokat, megkeresed a számodra fontos bejegyzést/eket - codamesters F1-et - kijelölőd csak azt és törlöd.
Elvben így kiszedi a bennmaradó szemeteket, hivatkozásokat és telepíthetsz. -
stefi76
aktív tag
válasz
ProEvoFan #4836 üzenetére
Tehát nem installáltad le format előtt a játékot ha jól értem, így még a telepített progik közt jegyzi a játékot, ha jól értem?
XP-hez biztosan - Vistához+Win7-hez nem tudom - van egy olyan programja a microsoftnak, ami pont erre van, ha rosszul van leszedve a játék - rossz az uninstallja, vagy a felhasználó törli és utána akarná uninstallálni, erre az esetre van.
Megoldható, át kell logolnom XP-re és megmondom, kicsit régen volt. Mikor ott használtam, Crysisnál jártam így.
-
válasz
ProEvoFan #3654 üzenetére
Engem mondjuk az idegel ebben, hogy ugye a Q3-as gumival kell indulnod futamon, de hiába spórolok meg szabadedzés/időmérő alatt 2-3 set lágy gumit, akkor is az időmérő utolsó etapjában koptatott gumit teszi fel versenyre, és még azonosra sem engedi cserélni. Azért ez a valóságban nem így van. Mert ugyan olyan típussal kell elrajtolni, de nem ugyan azzal.
-
Sanya595
senior tag
válasz
ProEvoFan #3649 üzenetére
Hát Én a 3-dik szezont kezdem el,de még egyszer sem szivtam meg a boxban.
Persze Én soha nem olyan taktikával megyek,mint amitt felkinál.
Álltlában +1 kört,de van amikkor +2 maradok kint.
A gumik néha pirosak és csuszkálok is,de megéri.Nálam még nem volt ilyen nyalokás szopoka. -
"Infinity"
aktív tag
válasz
ProEvoFan #2372 üzenetére
Lefordítani nem fogom most az egészet, mert nincs hozzá energiám
de sok egetrengető nincs benne sajnos.
Egyesek szidják az AI-t, hogy véletlenszerű időket fut és hogy igazából az autó amit látunk a pályán az nincs is , csak az idő, ami helyenként irreális. Na ezt cáfolták, leírják, hogy minden AI vezérelt autó külön karakterrel bír, különböző képességekkel stb. Ez a jelenség csak a 30x-os gyorsításnál lép fel időmérőn, mivel ha nem lenne ez akkor 6000 mérföld/órával kéne menniük az autóknak a pályán.
Jelezték még a jump to sector hibát, ezt is vizsgálják egyenlőre.
Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál.
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.
Egyes AI-k megakadnak a PIT bejáratánál illetve hogy a flashback funkció behatással van az AI versenystratégiájára.Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát.
Néha a versenymérnök badarságokat beszél a verseny közben, javítják ezt is.
Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyagszimulációt és a defektek esetét. De még több visszajelzést várnak a játékosoktól, mielőtt jönne a patch
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ProEvoFan #2231 üzenetére
Érdekes, mert Rolly tanácsára
, mentünk ugye tc nélkül kb 6-7 versenyt tegnap, volt köztük esős is(hockenheim), és nem láttam azt hogy nagyon csúszkálnának multiba, nagyon élveztem, sokkal jobban érezni az autó határait, tapadását, tényleg nagyon élvezetes
Persze csak egy jó kormánnyal... A medium beállítás inkább elbizonytalanít engem, olyan szerencsejátékszerű az egész, van amikor megfogja, van amikor nem...
-
sagesz93
addikt
válasz
ProEvoFan #1835 üzenetére
miben érzed könnyebbnek?
mert nekem is az, és azért nehezebb a karrier, mert ott a képességei fejlődnek a kocsinak, vagy az ottani driverünknek, szóval ha kiviszed akkor hasonlóan könnyű lesz(találtam egy részt, ahol ezeket írja, és már van belőle egy "fék 10%-al jobban reagál", vagy valami ilyesmi cuccom) -
BalaNce87
addikt
válasz
ProEvoFan #1533 üzenetére
Azt már elmondtam hogy én nekem elég az a 30 fps, viszont a menübe még így is érezni hogy szaggat elég rendesen, nem a benti menübe hanem a boxosba, ami azért zavaró. Meg nézd meg, azt se értem hogy nekem kisebb felbontásba nem sokkal gyengébb gépen 10 fps-el kevesebbem van, és nincs hatással erre az hogy egyedül vagyok a pályán vagy esik az eső vagy süt a nap. Olyan szempontból optimalizált hogy nem érzem hogy 30 fps ( az alatt már igen kellemetlen), viszont olyan szempontból nem, hogy 4 magost követel és nincs hatással rá a felbontás illetve grafikai változtatás sem. Másik dolog ami szerintem szintén gáz, hogy egy 5770-en nincs meg a fix 60 csak egy 5850-en, aminél inkább a 80-100 lenne az elvárható. Egy ilyen kommentbe ütköztem youtubeon, és úgy látszik nem csak én vagyok ezen meglepődve: "i also got the gtx 460 and was expecting it to max out at 60fps all the time. wonder whats up with the game?"
Tényleg nem akarom tovább feszegetni ezt a témát, de azért én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel.
Más téma: Majd egy dirtöt mehetünk valamikorcsak azzal is van egy bajom és azt már eleinte is észrevettem hogy túl érzékeny az analóg kar, de van amikor meg alíg akar kanyarodni, pl hajtű kanyaroknál.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan #596 üzenetére
Csak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....
Ha regisztrálom a profilomra a F1et, akkor kéri a cd keyt, és akkor felülírja a warez F1et a WindowsLiveon?
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged