Hirdetés
- Fórumok
- PC játékok
- Codemasters F1 2010
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Sziaasztok, most indult el az f1 tv és előfizetett e valaki rá hogy magyar e az egész?,mert angol a honlap és csak kártyával lehet fizetni dollárban.
-
Hell
tag
Sziasztok!
Régi a topik, remélem valaki tud segíteni. Van-e lehetőség valahogy működésre bírni ezt a játékot Win 8.1 alatt? Természetesen eredeti a játék, Steam-ra van feltelepítve. Win 7- re még anno fel tudtam telepíteni, de már ott is gond volt a Microsoft Games for Windows - LIVE alprogival.
-
munky
őstag
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Ez warez-os topik? Mert az első komment alapján nem igazán vált egyértelművé számomra. -
Švejk
őstag
Megvettem az F1 2010-et és rögtön fel is telepítettem...jaj, de remek, gondolom elindítom a játékot...várok, várok sokat, várok még többet, és semmi. csak a Windows főképernyő van ott semmi felirat, mintha rá se kattintottam volna. Már bejelentkeztem Xbox Live-ba is, az se segít. Nem nagyon pezseg a fórum, de tudnátok segíteni?
Én vagyok a hülye bocsánat! A grafikai kártya nem volt feltelepítve.

-
Švejk
őstag
Megvettem az F1 2010-et és rögtön fel is telepítettem...jaj, de remek, gondolom elindítom a játékot...várok, várok sokat, várok még többet, és semmi. csak a Windows főképernyő van ott semmi felirat, mintha rá se kattintottam volna. Már bejelentkeztem Xbox Live-ba is, az se segít. Nem nagyon pezseg a fórum, de tudnátok segíteni?
-
beldeczki
aktív tag
Nem.
Múltkor is csinálta ezt a dolgot, de valahogy megoldottam a problémát. Akkor kicsi volt a procim, és letöröltem a játékot, mivel 5FPS-el nem lehet játszani. Azóta újralett rakva a gép, másik proci, így már mennie kell a játéknak, de most megint ez a hiba, és nem emlékszem múltkor hogy oldottam meg a hibát. -
shteer
titán
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Feltettem a játékot, és verseny indításkor/ teszt módnál is kilép hibával a játék. Ez mitől van? Fel van patchelve is, nem tudom mi a probléma. Köszönöm a segítséget!
-
szpal17
őstag
-
msts fan
tag
Sziasztok van egy F1 2010-es játékom ezzel csak az a gond, hogy nem tudok menteni.!
-
blintel
csendes tag
-
AMD_ok
őstag
Ezt itt ne erőltesd,mert ban lesz a vége, inkább a torrentoldalon kérdezz,ahonnan szedted...
-
blintel
csendes tag
Letöltöttem a F1 2010-es verzióját feltelepítettem de nem indul pedig crackeltem is. Mikor rámegyek akkor nem ír semmit csak előjön egy ablak amin van egy x gomb. Valaki tudna segíteni?
-
AMD_ok
őstag
-
shteer
titán
-
Budla
csendes tag
Sziasztok!segítseteeeeek,nálam is szaggat a játék egy idő után,és az a probléma h nincs programdata könytáram így nem talélom a replay fájt.Hol lehet?előre is köszi!
-
Steady74
addikt
-
pepusos
senior tag
Hát, ez ellen nem lehet mit tenni. Vagy törik az autód és akkor van defekted, vagy nem törik (vagy nincs hatása a vezethetőségre-cosmetic collosion), és akkor nincs defekted.
Skeeter: gyere játszani a 2011-gyel, tegnap 10 magyar volt egy pályán, hatalmasakat mentünk. Arra vigyázz viszont, hogy a kormány beállítások a játékban ( ha kormánnyal játszol) nagyon eltérő az új játékban. Amíg a 2010 ben minden 100% körül volt az advanced settingsben, addig itt alap a minden 0, amúgy egyáltalán nem játszható.
Ha kell segítség szólj.Üdv.
Köszi! Meglátom akkor... este jönnék én is majd '11-el ha lehet, majd kereslek titeket. Üdv!
-
Steady74
addikt
Hát, ez ellen nem lehet mit tenni. Vagy törik az autód és akkor van defekted, vagy nem törik (vagy nincs hatása a vezethetőségre-cosmetic collosion), és akkor nincs defekted.
Skeeter: gyere játszani a 2011-gyel, tegnap 10 magyar volt egy pályán, hatalmasakat mentünk. Arra vigyázz viszont, hogy a kormány beállítások a játékban ( ha kormánnyal játszol) nagyon eltérő az új játékban. Amíg a 2010 ben minden 100% körül volt az advanced settingsben, addig itt alap a minden 0, amúgy egyáltalán nem játszható.
Ha kell segítség szólj.Üdv.
-
pepusos
senior tag
Aha... köszi, csak úgy meg megint veszít az izgalomból az egész. A törés jó hogy van, de a defekt nagyon bosszantó. A 2011-ben is így van?
-
shteer
titán
-
Steady74
addikt
-
shteer
titán
-
pepusos
senior tag
-
shteer
titán
-
pepusos
senior tag
Hali! A defektet ki lehet kapcsolni valahogy? Marhára idegesítő... Köszi, Üdv!
-
blocker
csendes tag
Nekem is volt ilyen hibám f1-nél is meg dirt 3-nál is, hogy Executable működése leállt, ezt írta ki, mi a fasz miatt lehet? de pl olyankor amikor tölt f1-nél tegnapelött úgy szállt el hogy töltötte be a pályát és meghalt, aztán gameből ki majd vissza és jólett. Dirt 3-nál is tapasztaltam már 2-3 szor.
Nekem eredeti mind2 game, a dirt 3 steames a f1 dobozos verzsön.
i5 2500 - 560ti oc - 2x2gb 1333 geil - p67a-ud3-b3 - felbontás az 1920x1200 ennyi lenne naggyából a gépem. Talán az nvidia kártyával lenne valami problemája a gameknek?
Illetve friss nvidia driver van fent.
annyi a hiba hogy kikell törölni a dokumentum mappába - Mygames-Formulaone2011 mappa tartalmát, igaz a mentések elvesznek de újra lehet játszani!
Am eredeti játéknál is ez a probléma, ráadásul a pach nem javította :S -
albert8
veterán
-
Rototti
senior tag
-
albert8
veterán
NAgyon jó kis game

sajnálom hogy kihagytam, de nemsokára megveszem -
Tomika9181
csendes tag
-
fagy53
nagyúr
Hali hogyan lehet kis ablakból vissza tenne?
Bal ALT+Enter
-
Tomika9181
csendes tag
-
fagy53
nagyúr
Sziasztok! nem tudom hogy van e már 2011es verzióról topic én most ezt találtam és annyi lenne a kérdésem hogy carer módban hol tudnám beállítani az olyan dolgokat hogy törjön az autó ne segítsen a fékezésben manuális váltás meg az ilyenek? ezek merre vannak magában a játékban mert én nagyon nem találom előre is köszi! ÜDv
-
Thumas
tag
Sziasztok! nem tudom hogy van e már 2011es verzióról topic én most ezt találtam és annyi lenne a kérdésem hogy carer módban hol tudnám beállítani az olyan dolgokat hogy törjön az autó ne segítsen a fékezésben manuális váltás meg az ilyenek? ezek merre vannak magában a játékban mert én nagyon nem találom előre is köszi! ÜDv
-
Gaben1
tag
nah kipróbáltam és valóban megszűnt a rángatás
sejtettem hogy a dx10 a ludas úgy látszik hogy a laptopon hiába erős a vga kell a dx9
köszi a segítséget
még egy apróság a fraps igy se úgy se működik rajta miközben az asztalin megy igaz ott xp van ez pedig win7 64 bit esetleg erre megoldás? -
pocokxx
Közösségépítő
-
Gaben1
tag
-
pocokxx
Közösségépítő
-
Gaben1
tag
-
Gaben1
tag
-
Gaben1
tag
-
pocokxx
Közösségépítő
A hardware_settings_config.xml -ben kell meg keresni ezt a sort:
<directx forcedx9="true" / , ha true-n van, akkor elvileg dx9 ben fut. patch fenn van? -
Gaben1
tag
sziasztok!
az lenne a nagy gondom hogy a laptopra feltettem a 2010 et és eléggé rángat holott elvileg nem szabadna arra gondoltam hogy át kéne kapcsolni valahogy a játékot dx9 be és az megoldaná ugyanis a stalker cop ban dx9 be tökéletesen fut 10 ben viszont rángatott
a laptopom adatai: 4gb ram,core i5 2.4ghz@2,66 radeon 5850 és 500gb vinyó
ezen paraméterek alapján szerintem mindegyik megfelel a játék követelményeinek
a vinyó nem töltöget amikor rángat tehát arra se gyanakszom hogy az miatt lenne
szerintem marad a dx 10-böl 9 be kapcsolás de a játékon belól sehol sem találtam
kérlek segítsetek
-
heim
tag
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok, most kezdtem el újra GT5-özni, lenne egy buta kérdésem: hol tudom állítani a várost ahol állok az autóval ami látszik amikor a menüben vagyok.... egyszer már sikerült, de most nem találom.....Bocsi biztos hüjén fejeztem ki magam de ti egyből vágjátok majd miről beszélek.... Előre is köszönöm a segítséget....
Hát igen...kicsit tévedtél csak el..

-
heim
tag
Bocsi ez rossz helyre ment.....
-
heim
tag
Sziasztok, most kezdtem el újra GT5-özni, lenne egy buta kérdésem: hol tudom állítani a várost ahol állok az autóval ami látszik amikor a menüben vagyok.... egyszer már sikerült, de most nem találom.....Bocsi biztos hüjén fejeztem ki magam de ti egyből vágjátok majd miről beszélek.... Előre is köszönöm a segítséget....
-
Gaben1
tag
-
giigz
veterán
Szimuláció nélkül 1:39:2xx-et mentem Szingapúrban. Jah igen, automata váltóval, és billentyűzettel.

-
Gaben1
tag
-
ftomi74
tag
-
Gaben1
tag
-
ftomi74
tag
-
Gaben1
tag
-
Motion_Blur
félisten
-
Gaben1
tag
ti mivel mentétek az 1:40.0 ás időt? kormánnyal?
-
Gaben1
tag
kicsit állitgattam a fékeket mclarennel 1:40.210
-
Gaben1
tag
üdv!
tegnap mentem szingapúr-ban 1:40,621-et billentyűzettel alap beállításokkal
az nagyon gáz? -
--Lorant--
aktív tag
Hát ami azt illeti én még maradok a 2010verzióban,legalább decemberig ,hátha találkozok csíterekkel
ti meg mire én oda érek jól el huztok a RANKokkal
de hátha akkora már lesz jó karácsonyi AKCIÓs áron is. 
-
r314314
csendes tag
Tuning nincs, Dirt 3-ban is volt ilyen probléma, driver legfrisebb (2011 aug), energiagazdálkodási segédprogramról nem tudok, Win7 sp1-en kívül semmit nem raktam rá, ami ilyesmit csinálhatna.
-
pocokxx
Közösségépítő
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy egy idő után a játék közbe irdatlanul elkezd szaggatni a game(, fel is dobja a menüt), majd ha várok egy kicsit megy szépen tovább. Egyébként simán fut maxon.
A config:
Core i5 2400, GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3, HD6750 Vapor-X, Kingston 4GB 1333, Chieftec 600W. Minden vadonatúj.A rendszer Win7 SP1.
GPUZ-vel elkaptam egy ilyet, minden érték normális, egyet kivéve: a GPU Load 0%!!!!!
Mi lehet a probléma?Előre is köszi, Árpi
tuning van...? Előfordul más játék/alkalmazás alatt? Driver rendben? Energiagazdálkodási segédprogram nincs fenn véletlen?
-
r314314
csendes tag
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy egy idő után a játék közbe irdatlanul elkezd szaggatni a game(, fel is dobja a menüt), majd ha várok egy kicsit megy szépen tovább. Egyébként simán fut maxon.
A config:
Core i5 2400, GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3, HD6750 Vapor-X, Kingston 4GB 1333, Chieftec 600W. Minden vadonatúj.A rendszer Win7 SP1.
GPUZ-vel elkaptam egy ilyet, minden érték normális, egyet kivéve: a GPU Load 0%!!!!!
Mi lehet a probléma?Előre is köszi, Árpi
-
Steady74
addikt
-
pityaa23
senior tag
Hehe!

Szomorú véget vetünk ennek a játéknak, na de kölll a széftikár, a kers, meg a drs
Velem találkozni fogsz, bár már nagyon rég játszottunk együtt! -
Steady74
addikt
-
Trihorn
tag
Az igen! Gratulálok urak!

Akkor ezek szerint van még mit gyakorolnom..

Utálom ezt a pályát..

-
ftomi74
tag
Grat!

Nekem is befigyelt volna a 39 közepe és ha az utolsó 3 kanyart nem Rosberg papa mögött töltöm

(Hogy kell kattintósra csinálni a képet?)
PH! képfeltöltőjét használod, akkor lehet megoldani máskülönben fel kell töltened a thumb képet is és azt beilleszteni képkét és "rálinkelni" a rendes képet.
Kössz az infót!
Engem is gyakran szopat a gép, már idegből mentem ezt a kört.
-
Motion_Blur
félisten
Grat!

Nekem is befigyelt volna a 39 közepe és ha az utolsó 3 kanyart nem Rosberg papa mögött töltöm

PH! képfeltöltőjét használod, akkor lehet megoldani máskülönben fel kell töltened a thumb képet is és azt beilleszteni képkét és "rálinkelni" a rendes képet.
-
ftomi74
tag
Na, csak befigyelt az a 39-es idő (mágikus csúszkán kellett babrálni nem a setupon
)
Az 1. szektorban mentem már 2 tizeddel jobbat

-
Motion_Blur
félisten
-
Trihorn
tag
-
ftomi74
tag
Köszi Tomi, nekem eddig csak 1:40.880-at sikerült mennem, pedig azt hittem egész jó kör lett.. Na mindegy még gyakorlok rajta.
samu74: Valóban gyakorolnom kell rajta, mert ezt az egy pályát mindig elkerültem, amikor alkalmam volt rá. Azért nem szeretem mert keskeny, magasak a kerékvetők, nagyon eszi a hátsógumit, szinte lehetetlen rajta szabályosan előzni, lassú, fárasztó, bugos.
40.4-5-öket mentem tegnap rajta, és megnéztema PS3 ligát ott is 40.4 volt a legjobb, szóval lehet túl optimista volt az a 39

-
Trihorn
tag
Köszi Tomi, nekem eddig csak 1:40.880-at sikerült mennem, pedig azt hittem egész jó kör lett.. Na mindegy még gyakorlok rajta.
samu74: Valóban gyakorolnom kell rajta, mert ezt az egy pályát mindig elkerültem, amikor alkalmam volt rá. Azért nem szeretem mert keskeny, magasak a kerékvetők, nagyon eszi a hátsógumit, szinte lehetetlen rajta szabályosan előzni, lassú, fárasztó, bugos.
-
ftomi74
tag
1:40 elejét mentem eddig, de GP-t nem nagyon gyakoroltam. Szerintem 39-et össze tudnék hozni. Sőt úgy emlékszem hogy Andrew ment verseny közben 39-et.
-
samu74
addikt
Igaz.

polonic: rosszul fogalmaztam.Arra gondoltam hogy a ghost car eredményeket a szerverről szedné,ha nem bukna meg közben a kódja...
mert ugye online nem tud lenni a hamis kóddal.Trihorn: méghogy "tanulod a pályát"...

-
Trihorn
tag
Szevasztok!
Érdeklődnék, hogy Szingapúrban mennyit mentek szimulációkkal időmérőn?
Sziszifusz ha olvasod a Te időd mindenképpen érdekelne!
Jó lenne egy viszonyítási alap, egyenlőre csak tanulom a pályát.. -
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani végre az F1 2010 játékkal (eddig küzdöttem a megfelelő videókárytával), plusz használtam hozzá egy kormányt, ezt itt: [link]
Elvileg tudja a vibration-t, de hiába állítom be a játék menüjében a vibra funkciót, nem működik. A kérdésem az lenne, hogy ne is próbálkozzam vele, vagy be tudom valahol állítani, hogy működjön?
-
polonic
félisten
-
Steady74
addikt
-
samu74
addikt
Sziasztok!
Leszedtem (torrentről) a játékot. Sikeresen telepítettem a 01911-01911-01911-01911-01911 kóddal, majd crackeltem és elindult. Viszont ahhoz, hogy lementse a "szellemautómat" vagyis a egyéni legjobb köreimet is, fel kell menni a Games for Windows Live-ra, de ide már nem enged fel ezzel a kóddal. Nem értem mert a játék mentéshez szükséges bejelentkezés meg ment vele. Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm!Vedd meg eredetibe a játékot,nem lesz többet ilyen gondod.
Offline-ba kezded a játékot,de amint a szerverre mentene,ott már megbukik a kódod...Kb. 65342-en használják ezt a kódot. 
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok!
Leszedtem (torrentről) a játékot. Sikeresen telepítettem a 01911-01911-01911-01911-01911 kóddal, majd crackeltem és elindult. Viszont ahhoz, hogy lementse a "szellemautómat" vagyis a egyéni legjobb köreimet is, fel kell menni a Games for Windows Live-ra, de ide már nem enged fel ezzel a kóddal. Nem értem mert a játék mentéshez szükséges bejelentkezés meg ment vele. Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm!Nagyon gyorsan hagyd el kérlek a topicot, és akkor térj vissza ha rendelkezel eredeti játékkal. Ez nem az a hely ahol ilyen és hasonló dolgokról beszélgetünk, az itteni közösség nem támogatja a tört játékok használatát. Amennyiben folytatod, moderátornak lesz jelezve a tevékenységed, és kitiltással számolhatsz...
Ahhoz képest hogy lassan 1 éve tag vagy az oldalon, lehetett volna annyi időd hogy átolvasod a szabályzatokat. -
Marlie
csendes tag
Sziasztok!
Előre is köszönöm! -
alratar
addikt
Nem azt írtam, hogy controller-rel a legjobb ezt a játékot játszani vagy akár jobb mint kormányról.
Annyit írtam, hogy ha van egy (xBox) controller-je akkor nyugodtan vegye meg a játékot mert tud majd vele játszani. Persze az irányíthatóságban és élményben is elmarad a kormánytól. Idővel ráérez a játékra és ha tetszik neki akkor vegyen egy kormányt.
Megértem, hogy amiatt mert nincs kormányom nem csipáztok de nincs rá se helyem se pénzem, így marad ami van.
(nem szeretnék vitát robbantani..., csak a kérdésére válaszoltam amit tapasztaltam)
Én is így vagyok a kormánnyal.
Se helyem nincs ahova rakhatnám, se pénzem nincs, amivel megvehetnék egy normális vezérlőm.
(Ha csak a Wii kormány nem jó
) -
Steady74
addikt
Nem azt írtam, hogy controller-rel a legjobb ezt a játékot játszani vagy akár jobb mint kormányról.
Annyit írtam, hogy ha van egy (xBox) controller-je akkor nyugodtan vegye meg a játékot mert tud majd vele játszani. Persze az irányíthatóságban és élményben is elmarad a kormánytól. Idővel ráérez a játékra és ha tetszik neki akkor vegyen egy kormányt.
Megértem, hogy amiatt mert nincs kormányom nem csipáztok de nincs rá se helyem se pénzem, így marad ami van.
(nem szeretnék vitát robbantani..., csak a kérdésére válaszoltam amit tapasztaltam)
Nem tudom ki nem csipáz téged személye szerint... a kontrollereseket nehezebb megelőzni, ennyi az én saját véleményem és tapasztalatom, de semmi egyéb.
-
Regirck
senior tag
-
samu74
addikt
Tudom hogy miért írtad,ezt már én is leírtam párszor.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Codemasters F1 2010
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzol Screenshot
- Battlefield 6
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5550, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi / Wi-fi + 5G Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4000GB Gen4x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Múltkor is csinálta ezt a dolgot, de valahogy megoldottam a problémát. Akkor kicsi volt a procim, és letöröltem a játékot, mivel 5FPS-el nem lehet játszani. Azóta újralett rakva a gép, másik proci, így már mennie kell a játéknak, de most megint ez a hiba, és nem emlékszem múltkor hogy oldottam meg a hibát.

majd 7végén de már valszeg a 2011-gyel

de hátha akkora már lesz jó karácsonyi AKCIÓs áron is.

Offline-ba kezded a játékot,de amint a szerverre mentene,ott már megbukik a kódod...Kb. 65342-en használják ezt a kódot.