Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
No, nekem a coop kampány endgame-je mentette a játékot. Nagy ma0, pve, olyan, mint az MWIII zombi módja, csak főleg katonákkal. Így már tetszik.
-
SwitcX69
tag
Azért végem milyen playerek vannak. Enemyben prestige 1 lvl 54 körül hárman
ja jó -
nutella1
őstag
-
hadam98
senior tag
Másnak működnek a wildcardok? Nem tudom kiválasztani egyiket sem.
-
Open mm: hozzánk bedob 4 noobot, ellenfél csapatnál meg mindenki pro, ketten játszunk ellenük, vicc az egész
-
Corpuscle
őstag
A hétvégét sikerült elég jól rászánni a játékra, egy kis vélemény innen is. Ez az a kampány, amit biztosan nem fogok még egyszer végig játszani. Nem részletezném, aki játszotta, szerintem nagyjából tudja mire gondolhatok, aki nem, annak nem szeretném elvenni a kedvét tőle.
Én kisebbségben leszek a véleményemmel, nekem nagyon bejön a multi. A BO6-tal szemben ez nekem sokkal letisztultabb. Cold War modernebb köntösben. Lehet bennem van valami perverzitás, de én azzal is baromira jól szórakoztam annak idején. Series X-en 120 fps módban nagy bajom nincs a kinézettel, szerintem kb. ennyit tud a masina.
SBMM ide, vagy oda, azért lehet itt is rendesen szívni, ha a rendszer nem kegyes az emberrel.
-
shotika
őstag
"amúgy se befolyásolna semmit mert az ember ebbe a játékban bele tesz több száz órát, abból 4-5 óra a kampány. Kit érdekel? Ha jó az csak egy plusz hát itt sokaknak nem tetszik ez van."
Én imádom a jól megcsinált CoD kampányokat. Egy-egy ügyesen megtervezett, fordulatos, akció dús kampány képes meghatározni az aktuális epizód identitását, ráadásul telis-tele vannak emlékezetes pillanatokkal. A BO szérián belül maradva az első 2 epizód, a Cold War és még a 6. rész küldetései is baromi jók voltak.
-
shotika
őstag
-
Chereiose
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hát én ezt vegyesnek érzem most, volt olyan kör, hogy le se bírtak lőni, pedig én se vagyok egy nagy mester, van olyan kör, hogy szarrá lőnek már a spawnon, szóval egyelőre ezt pont nem érzem olyan nagyon jónak.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Chereiose
üzenetére
Skill based matchmaking. Egy eleg szofisztikalt rendszer ami arra ment hogy a te kepessegeidnek megfelelo jatekosokkal rakjon ossze es 50-50 legyen az eselye annak hogy melyik csapat nyerjen. Ez olyan jol mukodott hogy sokan kiborultak mert nem tudtak atgyalogolni a noobokon es szerintuk ez igazsagtalan. Most is van az open game-ekben de joval nagyobb a skill range. De a regi sbmm is valaszthato. Par nap utan kiderult azert redditen, hogy akik nyigtak miatta, inkabb azok a noobok meet most is szenvednek

-
hadam98
senior tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nem nézi annyira a tudást lényegében ha nincs benne. Mindenkinek ez volt a baja így gyakorlatilag ki vettek, ezt észre is vettem mert a BO6-ba nem volt olyan kör, hogy ne aláztam volna szét az embereket itt meg voltak olyanok, hogy vért izzadtam. A kampány része tényleg egy hülyeség bár szerintem szórakoztató de legyünk már őszinték. Ha bele se tették volna amúgy se befolyásolna semmit mert az ember ebbe a játékban bele tesz több száz órát, abból 4-5 óra a kampány. Kit érdekel? Ha jó az csak egy plusz hát itt sokaknak nem tetszik ez van. Ettől függetlenül a többjátékos mód és a zombi eszméletlen élvezetes. Nagyon sok a tartalom is. Amúgy a Warden amit róka írt fegyvert az nagyon op, tuti nerfelve lesz. Squad link meg egyéb dolgokkal sokkal gyorsabban fel lehet húzni a szintet, uav és counter uav kombóval főleg ha benne van a megfelelő fejlesztés. Csak úgy mondom. Én nekem most a supply drop van fejlesztve, egy körbe ledobok vagy hatot és minden körben szinte volt nagyon jó scorestreakem ingyen. Legion, stb.
-
Chereiose
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mi az az SBMM?
Lobby megtartás amúgy tényleg jó, sose értettem mire jó az, hogy kidobott mindenki a meccs végén a BO6-ban. -
Döglött Róka
veterán
A kampanynak nem alltam neki mert sosem izgatott talan egyszer a skinek miatt, igy arrol nem tudok nyilatkozni. Viszont a mutliba belement egy hetvege es azt kell mondjam hogy jo lett. Jot tett az SBMM letekerese (bar latszik hogy sokan szenvednek, sokkal tobb bena jatekos beesik quickplaybe, mint tavaly), viszont a lobby megtartasa marhajo. Talan az zavar hogy a gametype megmarad a lobbyban, nem rotalja a kivalasztottakat de valahol ertheto. A skirmish erdekes mode lett, Halo btb hangualata van, warzone TTKval.
Tok jok az uj tacticalok (echo-val nagyon jokat lehet szorkaozni dominationon), a fegyverek, a mapok folytatjak a BO6 design elveket, de kicsot nagyobbak mint az elozo reszben igy ritkabban fordul elo, hogy spawnpoint fordulaskor 2 masodperccel respawn utan hatbalonek.
Es ez a fegyver valami irdatlan fun:
-
hadam98
senior tag
Új frissítés .
MULTIPLAYER
Játékmódok
Javítottak egy hibát, amely miatt a Gyors játék (Quick Play) szűrőben kiválasztott játékmódok néha „felcserélődhettek”, ha a játékos bezárta az After-Action Report menüt és folytatta a matchmakinget.Egyéni felszerelések
Javítottak egy hibát, amely megakadályozta a játékosokat abban, hogy könnyen létrehozzák a 6–10. egyéni felszerelést, ha a játék nyelve spanyolra volt állítva.Stabilitás
Különböző összeomlási és stabilitási javítások.ZOMBIES
Játékmenet
Ashes of the Damned: Több olyan kihasználási lehetőséget (exploitet) zártak le, amelyekkel a játékosok elkerülhették az ellenségek célzását.Stabilitás
Különböző összeomlási és stabilitási javítások. -
SwitcX69
tag
Szerintem nem igazán van most ilyesmi, olyan az egész mint régen. Nagyon fura ez így most, feleannyira sem kell bedobnom magam és darálok. Uccsó játékosok sokszor kő egyszerűek, azt se tudják merre kell fordulni. Mondjuk tök fölös volt ezt visszahozni, jobb volt az 5-6 éve behozott rendszer szvsz
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Melyik gombbal kell állítani a nézetet, mert már sokkot kapok, hogy nem tudom visszaállítani külsős nézetből belsősre.
Üdv Zola
-
LackoMester
addikt
Én finonabban fogalmazok a játékkal kapcsolatban, határeset. Még adok neki időt. A Treyarch- ot speciel meg sem kellett volna alapitani, az egy bűnszövetkezet.
Kontárok.
-
nutella1
őstag
Nekem az a véleményem jelen pillanatban, hogy sikerült ezt a játékot egy mobiltelefonos, füves, kokainos, hülyegyerek szintjére degradálni. Eljutottunk ide. Annyira gány, gagyi, alacsony színvonalú, és bugyuta, hogy még esti 1-2 órás MINŐSÉGI kikapcsolódáshoz is kevés. De, tényleg, ez annyira szomorú, hogy ide süllyesztették ezt a szériát. Vagy ennyire hülyére veszik a célközönséget, hogy az már bőven elengedhető, még csak fel sem háborító. Úgy járkálnak az állítólagos, és feltételezett "szűrőrendszer" ellenére a csalók ki be, mint a hangyák az ételmaradékra. Ugyanúgy jelen van a SBMM. Szóval, abszolút bukó ez a BO7, jelen állapotában, mindegy, bármilyen vetületéről tekintjük.
-
válasz
pRoject22
üzenetére
túl sokan játszanak nem bírja a szerver mert nincsenek hozzá szokva
ilyenkor több befektetést igényel=kevesebb profit ami kiszámíthatatlan mert hype van pár hónapig ez miatt nem fognak költeni extra szerverekre bérelni meg drágább amúgy arra nem költenek túl sokat mint láthatod épp csak a minium legyen meg
imádom amikor sorba kell állni hogy bejussak a qva .....kat -
Mr X
veterán
Amelyik paraszt kitalálta, hogy a kampányban a küldetések között sem lehet kilépni, különben kezdhetem elölről, szülhetne a seggén át egy süncsaládot...
-
Linem
senior tag
Nálam minden ok PC-n, nincs elmosódás.
Egyébként nekem tetszik a multi, szerintem jól sikerült. A filter hibát remélem hamarosan javítják.Persze ebben a részben is van 2 pálya, amit rühellek, de hát ez minden résznél így volt. Amint bedobja lépek is ki. Az Express és a Hijacked, ezeket az előző részekben is kerültem. Előfordul, hogy a többség a Hijacked-et választja, ebből is látszik, hogy nagyon nem vagyunk egyformák.
-
Spizzi
tag
Azokat kérdezem akik PC-n játszanak a játékkal mert nem hiszem el, hogy csak én látom vagy csak engem zavar... mert nem láttam még kommentet ezzel kapcsolatban.
1440p max grafikai beállítások, motion blur off, depth of field off, variable rate shading off, adaptiv quality off, full natív, csak a CAS van 35%-on, hogy élesítsen a képen.
Szóval a probléma az alábbi. Az állókép szép éles, semmi gondom vele. De ahogy elkezdek mozogni elmosódnak a textúrák... de valami ocsortány módon és úgy néz ki a játék mintha 720p-be lenne renderelve. Nem tudok semmi másra gondolni, csak arra, hogy az élsimítást baszták el, mert ez olyan tipikus temporal blur homály így ránézésre.
A korábbi részekben nem volt ilyen gondom, nyilván azokban is volt minimális blur mozgáskor, de a CAS + Adrenalinos RIS gyakorlatilag eliminálta teljesen. Itt meg bármit csinálok a 10 méterre lévő fű, lombkorona de igazából bármi már egy egybefüggő pacának látszik csak futásnál. Szabályosan fáj tőle a fejem most már 1 óra játék után.
Más is észrevette ezt? Vagy az én készülékemben van a hiba valahol?
-
-
Chereiose
addikt
válasz
pRoject22
üzenetére
Már én is megbántam ezt a 9 hónapot, pedig amúgy "olcsóbb" forrásból van
Mondjuk most figyelembe véve, hogy ad xbox core-t, vagyis live-ot, még más játékhoz jól jöhet adott esetben, de ez inkább fel***** az agyamat, mint kikapcsolódjak, talán ilyen szempontból alkamasabb lenne a BF6, de ott meg azt unom, hogy 1 év belépni bármilyen szerverre, ugyanúgy agyonlő 60 féle jármű, vagy gyalogolsz 2km-t mire találkozol valakivel, stb. Alapjáraton a BO6-tal elvoltam, de úgy tűnik, hogy ez nem olyan lesz. -
-
Chereiose
addikt
Nálam konzolon nem az fps-el van gond, hanem úgy általában elég egy szar most mégis azt kell mondjam. Nincs nagy késztetés, hogy játsszak vele. Eleve valahogy még gyorsabb mint a black ops 6, kb szemből úgy lőnek le állandóan, hogy fel se fogom mi történik, szarok a fegyverek, a pályák javarésze is egy vicc, össze-vissza bedobálva rájuk minden, ez is még a black ops 2-es mapokból akar megélni, miközben azok is egy szarok mind.
Hagyták volna meg a back ops 6-ot idénre is valami frissítéssel, jobban jártunk volna. TTK se az igazi, én állandóan beszopom szemből de mindenhogy úgy, hogy neki 1mm marad az életéből, de nekem az istenért nem akarja soha beadni, és tök mindegy melyik említett szar fegyverrel megyek.
Én amúgy emiatt vettem 9 hónapra game passt (meg a live miatt), de lehet kár volt, csak ezért már tuti nem fogom meghosszabbítani. -
Az az alapvető gond, hogy a textúra streamelés nem működik megfelelően, nem tudom, hogy ennek köze van-e az új megerősített anticheat-hez de míg a béta nálam futott rendesen addig ugyanazokkal a beállításokkal ( rtx off ) itt a fix 143 fps helyett van 80-90, akkor több órás kutakodás és tanulás után a solution az, hogy a textúra streamelést ki kell kapcsolni vagy levenni minimumra, akkor nincs az a borzasztó nagy input lag, viszont így a procim dolgozik nagyon és felmegy 82 fokra ami figyelembe véve, hogy a BF6 alatt is max 68 fok volt ( meg van tekerve egy kicsit ) az úgy gond, bekellett kapcsolnom a frame gent csak 2x-re, így a cpu nem forr fel viszont lesz tőle megint input lagom de a textúrák meg mosottak nélhol mivel a textúra streaming levan véve, ha vissza kapcsolom akkor meg lesz olyan input lag amivel multi game már nem játszható a másik megoldás pedig az amit Doc javasolt
-
turho
addikt
válasz
SwitcX69
üzenetére
Ha lefő a GPU-m február 6.-ával, valalami el csak el kell lődöznöm az évet. Ebből.lehet válogatni, BO6-BO7, ha újakat nézek. (A régebbi e MW rész még van véve). BO6 is GPU, tehát azt hagyom is veszni.
Viszont mivel alig játszom valamivel, nem fogok venni GPU-t, kb. semmi se köt le belőle. Offline dolgok pláne. -
huby80
senior tag
Ha nem a jövöben játszódna jobb lenne mint a BO6...de igy kb egy szint. Ez van egy évig jo lesz mivel nincs más
-
soo277
őstag
Ekkora egy hulladék egy játékot rég láttam(minden évben megveszem a gyereknek a codokat),komolyan erre van igény?
,de lehet hogy csak mi vagyunk finnyássak -
Senki ne vegye meg, ez az eddigi talán legszarabb cod, a kampány az egy ótvaros 10/1 hulladék a multi meg még lehetne is jó de teli van hibával, fps gondokkal, ez valóban egy BO6 DLC, még pár napig fent lesz aztán megy a delete
-
SwitcX69
tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Gp
-
turho
addikt
Nem értem, nálam is picit xarabb a futása, mint a BO6 volt. Valamivel kevesebb fps-t kapok. Amúgy rájöttem mi zavar: mint egy GI Joe,.olyanok a pályák, fururisztikusan irrealisztikus. Plusz a színpaletta is Toy Story's. Szóval a BO6 után kaptunk egy DLC-t. Mind1, februárig kiderül, addig van GPU-m... Hátha leárazzák addig. Mert GPU sem lesz tovább, az tuti.
(Nincs helyette másik sajnos....max visszamegyek a régebbi Mw-khez, bár most is visszajárkálok).Amúgy nem minden nap rossz... (Csak a fele, még a Hijack)
-
shotika
őstag
1 óra kampány és 1 óra multi nekem bőven elég volt arra, hogy 20+ évnyi cod után azt mondjam: ez egy rakás szar.
Szarul fut, csúnya, a hangok gyengék, a kampány pedig csak alibi.
Nagyon örülök neki, hogy ezt ki tudtam próbálni az Xbox gp-ben, mert jelenlegi állapotában a Treyarch-nak kéne fizetni nekem, hogy én ezzel egy percet is játszak még.Bődületes nagy csalódás, talán az eddigi legrosszabb CoD, pedig én imádom a Black Ops vonalat.
-
turho
addikt
A BO6 után a BO7 elég sokkoló,mert egy kaptafa. Meg is fogom inni, nem kell neki 1 év. Most kihoznattak volna egy MW-t, utána jövőre meg elsütni a BO7-et...kellene pár jó map...
-
hadam98
senior tag
Ahogy írtad lényegében most és korábban is itt nem egy tábor van. Ha megnézed akkor az ikonikus pályájuk a Nuketown ami minden részben benne van. Azt játsszák a legtöbben, faék egyszerű és csak a dara megy benne. Ez a széria már régóta nem arról szól, mint az IW. Sokkal árkádabb ez látszik mindenen, abban is, hogy már a Zombi mód majdnem olyan népszerű benne mint a sima Multiplayer. Erről függetlenül nekem nagyon bejön a játék, már Prestige 1-nél vagyok és ez csak jobb lesz. Jövőre meg jön a következő generáció, addig el lesznek az emberek ezzel mert tartalom van benne bőven. Ha választanom kellene még mindig sokkal élvezetesebb mint a BF6.
-
Spizzi
tag
-Nem szeretem a Black Ops-okat, az első kettő + WaW az még mester munka volt, utána a Treyarchnál elgurult a gyógyszer. Sem a tematika amibe ezeket a játékokat helyezik, sem pedig a gameplay nem a kedvencem.
-A térképek javarésze egy-két kivételtől eltekintve ez a szokásos 3 lane Quake Arena feeling valahonnan a 90-es évekből. Faék egyszerű minden pálya és arra van kihegyezve, hogy aki hamarabb elkezdi szemből lőni a másikat akkor az nyert. Nincs rajtuk semmi vertikalitás, mélység, magasság, szobák, átjárók. Túl mesterséges az egész, mintha minden object és folyosó egy patikamérlegen kiszámolt, a tökéletes fer-fer aránnyal megolkotott lenne mind a két oldal számára, amire még a map lighting is rátesz egy lapáttal, ami szintén full természetellenes csomó helyen. Tizen sok évvel ezelőtt már az MW2 2009 térképei, pl. Favela, Afghan de sorolhatnám amúgy mindet... olyanok voltak, hogy rajtuk játszva simán el tudnám képzelni, hogy ezek a helyek a való életben is léteznek, nincs mesterséges, "videójátékos" hatásuk.
-A szoki Treyarch agymenés, miszerint az egész játék nem szól másról mint a frontális harcról valamelyik folyosón a három közül, kivéve ha nagy néha valaki mégis meg tudja kerülni a spawnt és akkor fixen hátból lőnek le éledés után 3 másodperccel. A perkek összevissza vannak, színkódok meg wildcard paklik.... válasszak össze 3-at, hogy negyediknek kapjak valami mixeltet..... Aztán ott a ninja perk ami permanens, semmihez nem kötött a használata, nincs rajta cooldown vagy bármi..... a ghost ellenben meg csak akkor aktív ha ugrálsz a pályán mint a mérgezett egér. Ennek így mi értelme van? A ghost lényege, hogy minden körülmény között elrejtsen, hiszen attól vagyok "szellem" ha nem lát senki semmilyen eszközzel..... de a mapot végig ugrálhatom az elejétől a végéig szaltózgatva meg énekelve akkor se fog meghallani senki. Vicc.
Lenne még sok minden, de ezek így a fő gondjaim pepitában.
A Call of Duty-t számomra ez jelenti:
nem pedig ez:
és ez a két kép tökéletesen rávilágít arra, hogy mennyire más maga az elképzelés, a gameplay hangolása, a feeling és minden más a különböző fejlesztők fejében. Magáról a Call of Duty-ról mennyire máshogyan tudnak gondolkodni emberek. -
Beaumont
aktív tag
A 6-hoz képest alig van változás. Mappok szinte ugyanazok. Ahogy valaki írta. Ez inkább DLC-lehetett volna... Mintha egy új szezont indítottak volna egy kis "ráncfelvarrással", pár új mappal... Amit ha mázlid van ki is választanak a "szavazásnál".
A kampány minden idők egyik legrosszabb "sztorija". Mondjuk ennek nem nevezném.... Miben különbözik a 6. résztől?
A skineket leszámítva miben különbözik? Fegyverek nem érnek.
-
Spizzi
tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Valószínűleg pont ezért és a hasonlókért nem lesz hosszú életű ez az epizód sem nálam, most a preseason és az S1 végig lesz játszva napi rendszerességgel, már csak a Black Cell miatt is.... meg kell az a 1100CP ami S1-ben farmolható. Utána meg majd meglátom, nem hiszem, hogy januárban még le fog kötni.
-
LackoMester
addikt
Na ma is toltam egy keveset, valahogy nekem az a hitvány Cold War ugrik be a játékkal kapcsolatba ( nem csak azért mert van ismerős pálya ) ami szintén kritikán aluli, próbálom megfogalmazni az érzéseimet a játékkal kapcsolatba, de valahogy nem tudom, még nincs meg, annyi biztos, h. elég gyengus ez idáig.
-
turho
addikt
Ez a BO6 DLC-je.....
is lehetett volna
..Amúgy elmegy, nagyon sokszor sorsolja a béna Hijacked pályát. Amúgy egynek nem rossz.
-
Linem
senior tag
Lehet, hogy csak velem szórakozik, de ezt a bugos filtert... Folyamatosan bedobál HC S&D, HC KC meccsekbe, hiába van kivéve. Léphetek ki a meccs elején a kedvenc pályáimról.

Az is megérne egy misét, hogy tegnap óta már vagy tízszer be kellett mennem a filterbe, mert visszarakja az összes core és hc pipát.
-
Beast007
aktív tag
Mi a sz..r ez amit kampány címszó alatt belerkatak?
Mondjuk az én olvasatomban az már nem kampány ahol lobby-ba kell bemenni hogy elinditsam és keresi a meccset...
De most komolyan , ha az ember zombizni akar arra ott van külön a dedikált jatékmód , az 100x jobb mint ez amit végigjátszattak.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nem tudom hova tunak még minőség szintjén süllyedni... szégyen , inkább hagyták volna ki a kampányt mert ez nem az.
-
bobby45
tag
Sziasztok ha megveszem a játékot ps5-re a cross-gen bundle-t, és a fiam ps5-èn is belépek saját fiokommal tud ő is játszani vele? Úgy értem megy egyszerre kettő ps5-ön
Persze az én profilomból kijelentkezek az ő gépèn -
szerk.: nálam az MWIII multit az vágja haza a mai napig, hogy van az a ún. Covert Sneaker cipő, ami full eltöröl minden lépéshangot a meccs elejétől a végéig és SnD-be nyilván mindenki abba rohangál. Utálom azt egy shooterbe amikor nem tudok a hangokból információt kinyerni még minimális szinten se.
Itt ugyanez a ninja perk, de van field upgrade is ami adja ugyanazt plusz dolgokkal, én sosem tudok hosszabb távon játszani ilyen játékkal ahova bele okádják ezeket a baromságokat
-
Spizzi
tag
Így van, hiába MW azt full a Sledge csinálta.
Bár én többre tartom őket mint a Treyarchot, ők legalább az IW-t próbálják utánozni. Az, hogy mennyi sikerrel az más kérdés, de hasonló játékokat csinálnak ami a gameplay-t illeti.
MWIII multiplayere torony magasan jobb mint a BO6-é, de jelenleg a BO7-től is jobb. Viszont a BO7-ben meg van a potenciál legalább, hogy még jobb is legyen annál, csak nyilván hiányzik még ahhoz az állapothoz 2-3 szezonnyi content meg patch.
szerk.: nálam az MWIII multit az vágja haza a mai napig, hogy van az a ún. Covert Sneaker cipő, ami full eltöröl minden lépéshangot a meccs elejétől a végéig és SnD-be nyilván mindenki abba rohangál. Utálom azt egy shooterbe amikor nem tudok a hangokból információt kinyerni még minimális szinten se.
-
Spizzi
tag
Na végére értem a kampánynak.
Soha nem gondoltam, hogy ilyet fogok mondani, de ehhez képest az MWIII kampánya egy mestermunka, egy teljes estés blockbuster interaktív akciófilm. Mégis mi a picsa volt ez?
De komolyan, ez egy olyan mélység amire nem gondoltam, hogy valaha el fog jutni ez a széria. Mindig is voltak gyengébb kampányok, pl. Vanguard, MWIII csak, hogy ne olyan régieket említsek, de ez a mostani valami egészen más szintet képvisel, a szó lehető legnegatívabb értelmében.
Már magát a gameplay-t sem értem, ilyen furcsa Gears of War, Left4Dead mashup jellegű valami. A színészi "munka" olyan szinten kritikán aluli, hogy arra szavak nincsenek. Cselekmény? Ilyen random best off összeválogatások a BO1/2 kampányából...... zombikkal meg futógaz bossokkal. De ezek a miniboss harcok is mint a sniper Zaveri amelyik teleportálgat a tetőkön és ez az egyetlen kihívás benne, hogy 3 bekapott találat után elteleportál mashova.
Mindegy, borzalmas volt az egész. Ez nem, hogy a "game pass-ba jó lesz" szintet nem éri el, hanem semmilyen szintet amiért pénzt lehetne kérni.
Az a szerencséjük, hogy a multi egész jó és az menti az összképet. Fú basszus, nagyon hiányzik már egy jó MW amivel le lehetne öblíteni nagy kortyokba ezt az utóbbi másfél-két év Treyarchos agymenést.
-
hadam98
senior tag
Van Discord szerver magyar? Valaki? Jó lenne együtt nyomni.
-
dunc
nagyúr
Hi! Szeretném megkérdezni lehet e állitani azt, hogy amikor valakit valakit megöl, és kiírja játékközbe, hogy ne legyen kerete a szövegnek? Van most egy minimális kerete ami zavar. Köszönöm.
-
polo493
tag
Hello aki easter egg csinálná vegyen fel együtt a főzetig tudom ha más tudja végig és csapatban akarja nyomatni PoloHungary xbox platformon vagyok
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Open-t, ott az ikon mellette.
-
Shirko
tag
Sziasztok!
Az újítás, nevezetesen az open/standard mit is takar pontosan? Illetve miért nem jegyzi meg miket pipáltam be, miért lökdös olyan játékokba amit nem akarok? Lehet ezt valahol más menüpontban is fixálni?
Olvasom itt a 20-40-es pingeket. Nekem tegnap a legjobb (5 másodpercig) 52 volt. 60 alá ritkán néz be. -
Acheron
őstag
Hmm, tegnap elég későn kezdtem a kampányba, és 20 - 30 perc után ki is léptem.
Bár nem túl biztató a delíriumos lázálomban bolyongás, de gondoltam adok neki még egy esélyt - erre előlről szeretné elkezdeni az egészet.
Nincs auto mentés? Nem lehet a kampányt onnan folytatni, ahol kiléptem? Mentést nem kért, amikor elhagytam a játékot - fel sem merült, hogy auto mentés nincs...
Ez komoly, vagy én vagyok ultrabamba így péntek estére, és nem látok valami triviálisat? -
vigyori78
őstag
HC ban nem sokat számit, maxos fegyóval 3 fehér hitet kapnak azt nem halnak. Meg a WH, Aimbotos úgy is ellő
, a kontrolleresekről ne is beszéljünk.#437LackoMester Ez már nem lesz jobb
Cold War copy már egy ideje a játék. Az összes ismerősöm azt mondta elsőre mi ez a sz@r mobilos game
-
Chereiose
addikt
Én szerintem annyira nem szar, azt hittem gyorsabb lesz a black ops 6-nál is, de szerencsére nem.
A mapok színekben tényleg olyanok mint a 6-ban, de nekem jobban tetszenek amiken eddig mentem.
AK-27 úgy látom elég OP fegyver.Nem egy csúcs az biztos, hol vannak már a régi cod4 meg mw2 idők…de hétvégére, néha hétközben pár menetre jó lesz Gamepassban.
-
Spizzi
tag
Pedig a szerveroldal most nagyon rendben van, legalábbis nálam meg havernál biztosan. Olyan 50 multi kört mentem eddig és soha nem volt semmi sárga felkiáltójel.
Semmi third party "net gyorsítóm" nincs.
Valószínű nem az az oka, hogy végre megcsinálták a szervereket.... hanem, hogy mivel nincs SBMM nem NA meg pakisztáni lobbykba rak be hanem csak innen közelről, magyar, román, osztrák, német, legalábbis a playerek nevei alapján arra gyanakszom. 20-40 ping között van minden meccs.
-
nutella1
őstag
Scorestreaks rendszer is eléggé bugos, van itt még mit javítani, alaposan. Nem készültek fel eléggé megfelelően.
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Köszi! Hajlok rá, hogy egyet értsek veled, de akkor mások hogy játszanak vele?
-
Beaumont
aktív tag
Hát srácok. Még él GP előfizetésem, így megnéztem a játékot...
Szigorúan saját vélemény. Így tessék olvasni.
A kampány mi volt? De őszintén ez egy nem tudom mihez hasonlítani torz agyszülemény.
Egy jó volt benne. A szintlépés már innen indult. És az End game. A MW kampányok fényévekkel verik ezt.
Az összes COD megvan (az első jópár még dobozosan is itt van a polcon), de ez a rész mindent alulmúl...
Na mondom ha ezen végig szenvedtem magam, akkor jöjjön a multi. Hátha valamit alkottak a 6 óta.
Hát mentem kb. 10 kört, de konkrétan a 6. rész pályái voltak csak eddig, kicsit újra színezve.
Semmi új pálya eddig. Meg kellett néznem, hogy biztos jó helyre vagyok-e belépve.
A 6-al pár szezonig játszottam mielőtt felhagytam vele. Ezzel szerintem pár napig ha játszok, mivel semmi újat nem ad. A skinek és társai hidegen hagynak...
Sajnálom azt, aki ezért pénzt kiad...
-
Mi a faxtól laggolhat játszhatatlanul szerintetek? Folyamatosan írja, hogy Packet Loss, de írnia sem kell, mert mint a diavetítés.
Optikás "digi" net, soha semmi baj nem volt vele a BO6 és a BO7-en kívül.
2-es ping, 910/327
nem megy semilyen le/felltöltés a háttérben5120x1440, minimum grafika
i9-14900k normálisan hűtve, RTX 5080
ExitLag-al és anélkül is ugyan ezt csinálja.
Semmi nem fut játék közben. Mindent kilövök már.Hálózat vagy grafika lehet? Vagy mi? Már mindent végigteszteltem,
Hülyét kapok. -
LackoMester
addikt
hmmm...
Toltam kb. 1 órát gémet, hát ez idáig egy rakás sz@r, a BETA- hoz képes visszlépés. Iszonyatosan csalódott vagyok. Lehet, h. szoknom kell, de ezt nehéz lesz.
-
hadam98
senior tag
Zárd be az alkalmazást teljesen mármint a játékot majd a beállításokba ahol a nyelvet lehet állítani ott van egy újraindítás gomb. Menj rá majd indítsd el újra és működnie kell. Illetve ha nem jó ne a bal oldali reklamblokkból indítsd a játékot hanem mellette vagy az all games fülön.
-
Golyo69
senior tag
Találkozott valaki olyannal hogy GP ultimate csomagban azt irja vegyem meg a játékot?
már kiléptem- beléptem, frissitettem, resteltem...tehát minden alapot megcsináltam és mégis
2027 januárig van GP, mindegyik cod ment indult eddig , ez valahogy nem akar .
Esetleg ha járt valaki hasonló cipőben mi volt a megoldás amit esetleg még nem próbáltam. -
nutella1
őstag
Weapon mount-ot nem lehet megoldani, hogy a jobb klikk-re állítsa? ..mert nem engedi..
-
nutella1
őstag
Tele van majdnem az összes lobby, aimbotos csalóval már most. De, hát ez a COD
-
turho
addikt
Nálam fagyogat, a Bo6 pedig nem szokott. (Szokásos DirectX crash...) Erőforrásigényesebb a Bo6-nál, illetve a demo sem terhelt ennyire. (Mondjuk felraktam a pár napja kijött utolsó NV drivert.)
-
Acheron
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Hasonló.
A BO6 kampányt is ott hagytam abba, amikor megjelentek a zombik (nekem nagyon nem adja ez a zombi mód, sosem kedveltem, agyf@szt kapok a zombi virnyíkolástól...) Sosem fogom megtudni, annak is mi lett a vége...
Itt most elég korán jött, ma még megnézem, meddig tart ez a delírium, de ha marad ez a vonal, akkor a kampány megint ejtve lesz, marad a multi.
Kár érte, mert alapból szeretem a kampányokat, jó gyakorlás és ráhangolás a multira, lehetőleg a legnehezebb fokozaton kitolva.
#422oriic: Hát ez szomorú.
Akkor kuka, mehet a multi. -
Nahh ez a kampány addig volt jó amíg a gázt be nem lélegeztük, most a hajós résznél vagyunk, a pókoknál de ez valami borzasztóan fos, ha ott egy komplett zombi szekció akkor miért kell a kampányt is így szétbarmbolni? Végig sem visszük ha ilyen az egész, ez egy fos

-
Spizzi
tag
Az egész játékban az idegesít a legjobban, hogy ez eddig tökéletesen működő SMAA-t lecserélték erre a szemrák TAA-ra.... úgy mosódik a kép amikor mozogsz, mintha 720p-be futna a játék. Nem értem minek kell változtatni azon ami működik évek óta, pláne egy olyanra ami soha nem is működött.
-
vigyori78
őstag
Annyit még hozzá tennék, hogy ez még mindig Tier1 mód nem HC, csak a neve lett ismét HC.
A Modern Warfare 2 (2022)-ben vezették be a HC helyett a Tier1-et amit késöbb csak vissza neveztek HC-ra.
A HC modeban fixen 1 hit volt valakit megőlni bármilyen fegyverrel.
A Tier 1-ben meg van olyan fegyver amivel 3-4 hit kell, mivel itt nem alacsony életerő van hanem csak csökkentett életerő, ez van jelenleg is csak ismét HC a neve.Az igazi best az a HC volt.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok készülök megvenni a játékot és lenne előttem egy-két kérdésem alapba van-e benne hc mode?
-
hadam98
senior tag
Aki egyhuzamban le tudja tolni a kampányt akkor mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy rossz. Nekem nagyon bejött egyedül az Avalon részek voltak kicsit gyengébbek. Én 45 percet bírtam ki a BF6 kampányban, na az rossz. Mindenkinek felhívnám a figyelmet, hogy lehet Prestigelni a fegyvereket is amihez jár bónusz kiegészítő és kinézet. Na most egyet kitoltam és az az egy bónusz kiegészítő annyira sokat dobott a fegyveren mintha rá raktam volna az összeset. Szóval érdemes? Igen, arra nagyon menjetek rá ha bejön a fegyver. Ráadásul ehez járt egy szép BO2-ben lévő kinézet is.
-
hadam98
senior tag
Tegnap kitoltam a kampányt egyébként a fősztori körülbelül öt óra de pörgős, látványos és minden benne van ami a Treyarch játékok alapja és igazából bevezette szépen a játékosokat ebbe a kis világba ahol már a zombi rész is nagyobb helyet kapott. A kampány után nincs vége mert ha nem pörgetitek át az credits részt akkor abba vannak jelenetek amivel az egész jobban összeáll és bevezet az Endgame-be amibe szintén van egy főellenség. Korábban lett írva én nem tolok kampányt pedig a legtöbb nagyon szórakoztató a sorozatban és úgy állnak össze a karakterek meg most már csak az Endgame miatt is érdemes kitolni. Ami mondjuk kiverte a biztosítékot és én nem így értelmezem az, ha nem tudsz kijutni abban a körben akkor kezdheted elölről a karaktert. Ez így teljesen rendben van és így van az emberben egy nagyobb adrenalin löket csak azzal nem számoltak mivan ha kifagy a játék. Hát nekem egyszer kifagyott és elbuktam az egész karakterem, nem kicsit vért az ideg. Na mindegy. Kipróbáltam a zombit is, hozza a szintet mint a korábbi részekben. Rengeteg tartalom van a játékban. A játékmenet pont, hogy lassabb lett mert már a taktikai sprint is perkhez van kötve. Én a szokásosat tolom mert én se rajongók annyira ezekért a dara játékmódokért így javaslom, hogy az ahogy én is a sima többjátékos módban játszon olyanokon mint a Hard point, Control, meg a nagyon csapat alapú játékmódok. Lassabb, taktikusabb és szórakoztatóbb. A pályák nagyon szépek, jól ki vannak alakítva. A gunplay hozza a szintet. Itt igazából minden ami a BO6-ban volt itt tökéletesítve van. A grafikara visszatérve mert korábban lett írva nem olyan jó. Hát kicsit elvérzik a nagyobb pályán mint az Avalon, de azt kell megérteni, hogy ez még mindig egy előző generációs játék és az nagyon sokat hozzá tesz. Csodálom ez is kijött rá. De egyébként jól néz ki a játék összegzésben és szerintem úgy panasz nem lehet rá. Az első szezonban meg szintén rengeteg tartalom jön. Azt hiszem nekem egy ideig a BF6 kuka.
Lehet csinálni kellene Discordot mert az Endgame-et is ki akarom tolni, jobb lenne csapatban. -
Spizzi
tag
Na egy órácskát már bele is raktam a multiba, eddig nagyon jó, sokkal jobban élvezem mint a BO6-ot.
Szerintem lassabb lett a játékmenet, legalábbis én nem érzem olyan agyhalál tempónak. Lehet majd ha mindenkinek meg lesz a tac sprint-es perk változni fog a dolog.
Kezdem a kampányt, bár nem nagy reményekkel, elvileg nem lett olyan kiemelkedő.
-
SwitcX69
tag
Mindenkinek sok sikert a játékhoz, fájdalmasan hosszú idő volt kivárni a béta közötti időszakot. Ezt a hetet pláne végiszámoltam percekben
holnap nekem is start, egész napra összeülünk -
shotika
őstag
Xbox GP-ben mar megy a game

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja jó
Amúgy ez egész játék egy nagy sumákolás. Pont.
Sztem is jobb a multi, mint a BO6-ban. Bár én kihagytam 15 évnyi codot
Kontárok.
Nálam sincs semmi gond.

imádom amikor sorba kell állni hogy bejussak a qva .....kat
szóval van baj az tény.