- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
Játszik itt valaki PS3-on F1-et? Még mindig az a problémám,hogy egy játékos se akar jönni játszani
Másnak is ilyen,vagy csak nálam?10perc alatt egy játékos se jelenik meg.Hogy lehet így online játszani?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5399 üzenetére
Nem léptem ki a futam után a lobby-ból,mert utána mire talál játékosokat,eltelik 5perc.Nem tudod miért van ez?Quick Game-Party Lobby-Find Race,és várnom kell perceket mire 1-2játékos jön.Mit lehet ez ellen csinálni?
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Esküszöm nem értem ezt a játékot
Reggel csak úgy kíváncsiságból megnéztem a győzelmeim számát,azóta nyertem 5-6 futamot,úgy hogy mindig beértünk min.3-an a célba.Ehelyett 1db győzelmet jegyzett fel.Ez hogy van???Magyarázzátok már el légyszives mert lehet hülye vok ehhez a játékhoz.
Még egy eset:behúzódok szélárnyékba az ellenfél mögött,próbálom megelőzni,mire az befékez,de nem a féktávon,hanem jóval előtte,belementem és kapok egy 10mp-es büntit -
manutdzoli
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5311 üzenetére
Elég enyhe enyhítés a nyalókás ember,mert ugyanúgy bent tart 15-16mp-ig(a megszokott 4-5 helyett),mint a huzat.Nem hiszem el,hogy a "nagy" CODEMASTERS így kitudott adni egy játékot
-
manutdzoli
senior tag
Jöhetne egy újabb javítás,mert rengeteg hiba van még a játékban.De tényleg olyan bosszantó hibák vannak,hogy remélem az F1 2011 készítésekor jobban odafigyelnek.
Valaki nyomja PS3-on online?Az írjon pm-et! -
manutdzoli
senior tag
Figyeljetek már,hogy kell ps3-on online játékosokat keresni?Itt ülök már vagy fél órája előtte,és egy játékos se jött még
Vagy ennyire nem játszanak vele?
-
manutdzoli
senior tag
válasz
romero28 #3693 üzenetére
Na akkor még egyszer,mert senki nem ért:
Nem kaptam büntetést,ez 1000%.A másik,hogy a lag miatt össze-vissza ugrálnak az autók.Nem tudom,hogy most 2méterre van előttem vagy 10,így hogy előzzön az ember?
Szóval,a lényeg az,hogy az utolsó kör,utolsó előtti kanyarjában előztem meg az akkor 1.helyezettet,beértem elsőként(nem volt mellett),és 2mp-el a 2.lettemKöszi!
-
-
manutdzoli
senior tag
Komolyan mondom én még ilyen egy csaló mocsok játékot még nem láttam
Online Kuala Lumpur,2 kanyarral a cél előtt megelőzöm az elsőt,átérek a célvonalon,és kiírja,hogy 2.vagyok,2mp hátránnyal.Hogy?????? -
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Megvettem PS3-ra a játékot,online részével lennének gondok.Party Lobby-ban rámegyek a Find Race-re,és várom hogy jöjjenek a játékosok,de komolyan mondom,van olyan,hogy 3-4percet várok míg 1játékos jön,aki 5mp,-en belül kilép.Mit tegyek,mert nem értem az egészet.Eredeti a játék,és nem tudok online játszani?Nem játszák a játékot vagy mi az isten van?Most is bevagyok lépbe a szobába,és 3perce senki.Ki-belépek,senki.Kezd idegesíteni
Ilyenért ad ki pénzt az ember.
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Tegnap végre megjött az F1 2010 ps3-ra.Felinstallálta magát,rádugtam a G27-et,és mondtam,hogy akkor menjünk,de nem megy.Csak joystick-kal tudom irányítani
Tud valaki segíteni az ügyben?Magától fel kéne ismernie,nem?
Tudom,hogy nem ide kéne írnom,mert ez pc fúrum,ezért elnézéseteket kérem,de remélem kapok megoldást -
manutdzoli
senior tag
Nem tudja valaki mikor jön a patch?
-
manutdzoli
senior tag
Üdv mindenkinek!
Találtam egy új,rejtett hibát a játékban.Szóval,előttem megy a harc,megpördül az egyik!Sárga zászló,ami azt jelenti,hogy nem lehet előzni,be is mondja a rádióban,hogy nooo overtaking.Nem egyszer szaladtam már bele ebbe a nagyon idegesítő hibába.Az a lényeg,hogy ha a megpördült autó mellett elmegyek,kapok valamilyen büntetést mert nem lehet előzni.Ha megállok,hátulról belém jönnek az idióták,és kapok egy újabb büntetést akadályozás miatt.Ezek után mit tegyek?Fortissimus:ismerős helyzet
Reméljük minél hamarabb kiadják a foltot.
-
manutdzoli
senior tag
Brazil Nagydíj:kemény keverékkel kezdtem,8.9.-ik körben pont a box előtt defektet kaptam,bejöttem,lecserélték,megyek 3kört,lággyal is defekt.Esküszöm le.....om magam
-
manutdzoli
senior tag
válasz
"Infinity" #2333 üzenetére
Jó tudni
A gumikopás is érdekes.Pl. a Korei pályán,1 kör után a szuperlágy már sárgán világít.1 kör alatt csak nem koptatom el annyira... -
manutdzoli
senior tag
Eddigi leggyorsabb boxkiállásom[link]
Megtudjátok mondani,a kép jobb szélén ahol mutatja a gumik állapotát meg a motor melegedését,az elsőszárny előtt van valami,azzal az elsőszárny dőlését lehet állítani? -
manutdzoli
senior tag
Komolyan nem értem ezt a játékot
Japán Nagydíj,esik az eső a versenyen,intermediate gumikon vagyok,érzem hogy csúszkál az autó,erre jön mögöttem Barrichello szuperlágy gumin,és letol a pályáról!Azt meg hogy?
Másik:Elfékezem magam,picit lemegyek a pályáról(nem vágom le a kanyart!),visszajövök,kanyarlevágás--5rajthelyes büntetés
Jön a legjobb
Ugyanúgy Japán nagydíj,hajtűkanyarban megforgok,mögöttem belémjön Alonso,és kapok egy 10mp-es stop and go-t.
A boxutcai eseteket nem is kezdem elemezni,hogy menjek egy körrel később vagy hamarabb ki,valaki úgy is kijön velem.
Mielőbbi javítást a game-nek,mert amúgy nem rossz,csak hát na......Van egy pár idegesítő pillanat..... -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a játékot,de nem az igazi
Kiállok a boxba 3.helyről,és az idióta barom 18mp-ig ott tart,pedig 3-4mp.alatt lecserélték a kerekeket,visszajövök a pályára,és 20.vagyok!Ezt hogy lehet kiküszöbölni?Valaki segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest