- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
drevin_71 #6100 üzenetére
Nem! nem is tudtam róla pedig a winfos magától szokta updateelni. mikor volt pontosan? mert nem olyan régen frissült kb néhány hete.
nekem ez volt az utolsó:
Games for Windows Software V3.5
Telepítés dátuma: 2011.05.06. 20:03
Telepítés állapota: Sikeres
Frissítés típusa: Ajánlott
This release is the latest version of the Games for Windows software, which includes an updated version of the Games for Windows Marketplace client and the Games for Windows – LIVE in-game experience. This is a minor update that improves the downloading capabilities and includes fixes to improve overall stability and reliability. For more details on what’s included in this update, please click on the “More Information” link below.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127755Súgó és támogatás:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127762 -
-
polonic
félisten
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
drevin_71 #4289 üzenetére
Alaplapi van. Én is újra backupolom a rendszert mert akkor működik jól az online is, de 1 idő után újra kezdődnek a gondok. Nem értem. Raktam 1 új VGA drivert és a játékon belül a LIVE-ban böngészve simán fagyott a játék és kis várakozás után disconected. Most a gépem hülyült meg vagy tényleg a netem lett ennyire szar?
-
polonic
félisten
válasz
drevin_71 #4120 üzenetére
Na ebből nekem nem sikerült egyelőre kibogarászni, hogy mi a hiba.
A hibánál nekem is egy log fájlra hivatkozott a patch telepítésénél. Én belenéztem és az jóval rövidebb volt, azt írta, hogy nem találta a játékot, közben fel volt telepítve, működött is rendesen. Valami regisztrációs bejegyzés tűnhetett el nekem, bár nem tudom hogyan, semmit nem csináltam. Aztán én újrainstalláltam a játékot, és utána felment a patch.
Bár ezzel, amit leírtam, úgy tűnik, nem segítettem neked, mert a reinstall neked nem használt, azt hittem ugyanaz a gond, mint nálam volt. -
szab.tam
nagyúr
válasz
drevin_71 #3990 üzenetére
elvesztettem a fonalat:
ha jól értettem, az előbb azon nyavalyogtál, hogy futam után kifagy. a dx9 visszakapcsolás azon nem segített?
mert most meg azt írod, hogy "vannak hibák amit látok"
most akkor hibákat látsz, vagy kifagy, vagy mi van???
szerk:
a vezetésedben vannak hibák? nah, én is fáradt vagyok.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
drevin_71 #3982 üzenetére
tedd vissza dx9-be.
ha nem tudnád, itt van:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettingsWin7 :
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettingsés itt a config file-t jegyzettömbbel megnyitod, és
directx forcedx9="false"
helyett
directx forcedx9="true"
majd ment.próbáld ki, mert egyes driverek néhány nvidia karival nem szeretik dx9 fölött dirt2-ben, f1-ben. egyszerűen load/save-kor kifagynak. nekem is úgy mondták, én a dirt2 dx11 óta szívok ezzel.
ha ez megszünteti a problémád, akor vagy örülsz és játszol, vagy el kezded egyesével vissazrakni a régi drivereket, és meghagyod, ahol nem csinálja...
de mivel csak dx10-es karid van, így nem lesz túl nagy különbség a dx9 és a dx11 (mert az nálad csak dx10) között...
instabilitásnál futam közben is kifagy. ha csak save-kor csinálja, akkor nálad nagyon valószínű, hogy ez megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Jövedelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BMW topik
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest