- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Most futottam Monzában egy 1:22:8-as időt Ferkával, hát ezzel simán bent lettem volna idén a Q3-ban, és ott is a 7. helyre jó lettem volna.
Teljesen kikapcsolt segítségekkel, saját setuppal. Mondjuk szerintem ez az irányítás nagyon pontatlan, és késnek is a valós mozdulatokhoz képest a képernyőn a történések.
-
BalaNce87
addikt
Egy olyan kérdésem lenne hogy, valamennyire ide tartozik live miatt. Nah most az van hogy eddig offline profillal játszottam minden live-os játékot, de már volt egy online is régebbről. Szóval mitől függ melyiket tudom használni, mert most dirt2 miatt ugye mindenképp az onlinet kell használnom, offlineba be se tudok jelentkezni vagy van egyáltalán ilyen opció?
-
ProEvoFan
nagyúr
Én is kipróbáltam (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warezEgyébként kötelező vétel!Hét végén meg is veszem.
Tetszik h rásegítésekkel sem annyira arcade mint pl a Dirt vagy a GRID.Rásegítéssel (kivéve fékezés) igen jó köröket mentem médium nehézséggel.Joy paddal nyomom, kormánnyal biztos jobb lenne -
bpx
őstag
válasz
Barthezz2 #576 üzenetére
mint írták, a dx11 "visszafele kompatibilis", ez az egyik (szerintem) legnagyobb előnye
dx11-es játékot tudsz akár dx9-es kártyával is játszani, köszönhetően a "profiloknak" (feature levels) - de ennek feltétele, hogy szoftveresen is legyen dx11 (vista, win7), tehát ez winxp-n nem fog így működniha átlövöd dx11-re, azt ő magával okosan elintézi, és tudni fogja, hogy 10.1-es kártyád van, és az annak megfelelő "profillal" fog futni
de azért kell (sajnos) még mindig szétválasztani dx9 és dx11-re a játékot, mert hiába okos a dx11, ha winxp-n nem elérhető, és még mindig azt használják a legtöbben
-
SzlobiG
félisten
Egyre jobban tetszik a gém megcsináltam az első karrrier pályát Bahreint mediumon tolom, de közelembe nincsenek lehet hardon kéne tovább. Auto brake meg a kanyarodás rásegítő offon van. Best idáig toro rossoval 1.58.548 (Bahrein), bár az időmérőn volt jobb is, de nem tudom hol lehet visszanézni.
Nem is rossz billentyűzettel rosszabbra számítottam.
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Alt+Tab-bal kiléptem a játékból, és azóta windowed módban fut. Ha teljes képernyőre megyek, akkor is ott van az ablakkeret, és a beállított felbontás is megváltozik fullHD-ra. Hogy tudnám visszaállítani?
-
Akkor kipróbálom majd, ha meglesz végre a game. Rosszabb csak nem lesz
(#582) Enton: Igaz, de száraz pályán sokkal könnyebb betanulni a pályát, meg mindent, és utána az esősben már csak az alkalmazkodás van hátra. Szerintem ez könnyebb út, minthogy esőben küzdeni az elemekkel, és úgy tanulni mindent(és akkor ugyan úgy szárazra is át kell "szokni", mert gondolom azért nem ugyan ott kell fékezni..stb).
-
Enton
addikt
válasz
Steady74 #581 üzenetére
Én amundó vagyok ha esőben jól megy, habár amig nincs kormányom addig csak bohóckodom igazából, akkor szárazon is jól kell hogy menjen.
Na mind1, októberben jön a g25 azzal már királyságos lesz.
Addig meg elszórakozni jól van a rumblebad 2 is. Habár ezek a gyári beállítások valami szörnyűek. A gázt meg a féket gombra rakták. :S
Ezt is hackkelni kell mint a Grid-ben.Kérdés akinek van g25-je az nézze már meg ha még nem tette lehet használni a H váltót is hozzá, vagy csak a szekvenciális műxik?
Tudom, hogy nem életszerű de én tuti kipróbálom úgy is, majd ha meglesz a kormány.
Mekkora buli már H váltóval F1 gépet vezetni.Most, hogy belenéztem az Actionmap-be és megnyitottam a G25-öt azt kell látnom, sajna nem lehet a H váltót használni váltásra, max sekvenciális módban.
-
Steady74
addikt
sokan a grafika miatt az esős versenyekkel kezdenek, de nekem valamiért ez nem tűnik jó metodikának - a saját elképzelésem szerint.
Először száraz pályán akarok megtanulni menni kikapcsolt (ill ha jól emléxem hard) assistokkal, és ha jól megy, majd akkor jöhet a sokkal nehezebb esős versenyzés. Du már nálam lesz az boltos verzió!
Pepi
-
bandiie
aktív tag
ti tudtok deadzone -t állitani játékon belül?
csak mert nekem inaktív. logitech profilerbe 0-án van, de mégis van kb. 20% deadzone-om a kormányon. így játszhatatlan.
melyik fájlt kell ehhez megbuherálni?
szek: ja és este még jó volt. viszont a játékba mindig inaktív volt ez a menü, gondolom mert nem támogatott a kormányom. de mért nem veszi át rendesen a profileres beállítást?
jól jönne pár ötlet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ADAM1337 #568 üzenetére
"A config.xml fájlban kell a “directx forcedx9″ mezőt átkonfigurálni false-ra, és máris itt a DX11-ben futó F1 2010. Persze a Codemastersnek nyomós oka volt arra hogy nem alkalmazta a legújabb DirectX-et, hiszen abban még van jónéhány bug ami a patch segítségével javításra fog kerülni."
Ahogy írják is bugos, de nézd meg nv-vel hogy megy.
-
Enton
addikt
Alapból a nehézségi szintek szabályozzák a drivind aid-set is amiben benne van a ideális nyomvonal.
4 nehézségi szint az első 2-ben benne van hard és extreme módban már nincs benne a nyomvonal.
De játék közben bármikor átszabhatod costum-re a nehézségi szintet.
Viszont arra vigyázzatok, hogy gyakorlásnál és carrierben is más a beállítás, mindkettőt külön kell variálni!!!
A kormány/gamepad/joystick beállításokat persze nem csak a segítség opciókat.(#568) ADAM1337:
Egy win7/vista Sp1 alap hogy kell hozzá. A vidókártyád meg támogatja, így alapértelmezetten dx11-ben kellene fusson.
(#570) SzlobiG:
Most akkor ez le van még tiltva? De ez hülyeség, akkor inkább a patch-el tették volna bele.
Nem pedig ilyen buherálva előhívhatóan.
-
Nel
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne,hogy nem kezdi el telepíteni a játékot hiába kattintok az "install"-ra,valakinek valami ötlete esetleg?
Szerk.:sikerült!
-
válasz
Steady74 #556 üzenetére
Szia!
Remeljuk ugy lesz!
Te is kormannyal nyomod?
ADAM1337 Ezt a zold csikot en se ertem, a shiftben is ilyen volt, de ott ki lehetett kapcsolni, itt meg en se talaltam ra opciot. Elobb mentem par kort monacoban, nagyon ott van szvsz, jol lemodelleztek a palyakat. Neha egy ilyen falnak csapodas utan ugy erezni, mintha nehezebben gyorsulna a kocsi, aztan osszeszedi magat.
-
Rototti
senior tag
Ha angol profilt hozunk létre a livehoz, akkor angol zászlóval megyünk majd a multiban, vagy ahhoz nincs köze?
-
†Snaps™
csendes tag
válasz
Dark KillerX #549 üzenetére
Hát tudom,hogy nemszabad.
(attól hogy az újon van a nevem alatt az is azért van mert új felhasználót regisztáltam) és a játékról biztos fogom
-
ADAM1337
nagyúr
Evga Precision-el lesd meg ott úgyis kiírja a dx-et is nálam dx9-be fut, a 2gpu is jól skálázódik 80-90%-on tekernek az fps 100 környékén van mindig illetve felette.(1920*1080 8xmsaa minden maxon)
A játék bejövős csak pár pályát meg kell tanulni benne, mondjuk ezt az ideális vonalat simán kivehették volna a játékból, kormányt is jól lehet kalibrálni benne.
Egy óra játék után eddig nálam 10/10. -
SzlobiG
félisten
Igen valóban szebb is lett a grafika láthatóan meg az MSAA is működik normálisan, de tényleg bugos nem véletlen van letiltva eszméletlen mód beszaggat ahol nem lenne indokolt egyedül mentem a pályán ilyen 100fps átlag és 40-re lemegy, majd vissza 100 végig ezt csinálja, szal meg kell várni a patchet.
-
Enton
addikt
válasz
Dark KillerX #543 üzenetére
Akkor ott valami driverből van szabályozva? Vagy véletlenül nem Ati?
-
dunc
nagyúr
Megnéztem a játékot,nem rossz,de kicsit Toys hatása van,és kissé műanyag is.
Optimalizátság ötös. -
Motaba78
addikt
válasz
Barthezz2 #539 üzenetére
én pl azt mondanám, hogy szerintem a grid és a dirt2 is jobban irányítható volt, valahogy életszerűbbnek tűnnek, mint ez a game, mondom ezt úgy hogy 30percet volt csak időm "tesztelni"
na majd délután nyugodtan, nem felpörögve újra megnézem.Egy próbát biztos, hogy megér 8 év várakozás után.
-
Fiúk, aki már tolja, árulja el pls, hogy a fizikája mihez hasonlítható. Mindenki csak említ róla valamicskét, de ettől én még jobban affele hajlok, hogy nem az én ízlésemnek megfelelő lesz.
Valaki tudna kicsit bővebben mesélni róla, hasonlítani valamihez?
Amúgy eddig mindenki xbox/ps3-on nyomja nem?
-
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #536 üzenetére
a játékvezérlők között szerepel ott megvannak a beállítások ?
eszközkezelő között szerepel ?ha nincs, akkor esetleg a drivert rakd fel, esetleg a honlapon keresd meg honlap
ha a winben már betudod kalibrálni elméletileg a játékban is működnie kell.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Dark KillerX #531 üzenetére
Na akkor ezért tűnik nekem gyengusnak a grafesz egyenlőre, meg mintha a 8xmsaa nem is lenne bekapcsolva...
-
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #533 üzenetére
gamepaddal szerintem többre mész mint joy-al.
milyen tipus a joy ?
nekem xbox 360 gamepaddal tökéletesen megy.
igaz kicsit nehézkesen mert elég más a vezethetősége ennek a gamenak mint a gridnek pl. -
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #532 üzenetére
Srácok bocsi a dupláért, de joystick-kal szeretném nyomni PC-n, viszont sehol sem tudom beállítani. Az megvan a beállításoknál, hogy custom, meg ugye billentyűzet, de nem tudom. köszi
-
Dark KillerX
addikt
Egyenlőre még nincs Dx11 hivatalosan.
[link]
-
szab.tam
nagyúr
valaki megnézte már, hogy működik-e a dx9 ture/false -> dx11 kapcsolás a config file-ban?
a cikket én is olvastam, hogy majd jön patch, meg át lehet addig is írni, stb...de engem tapasztalati válasz érdekelne, hogy sikerült-e már valakinek?
thx!
-
GuruZone
őstag
Igen, van ABS ON és OFF.
A a kipörgésgátlónak pedig 3 állása van OFF/MEDIUM/ON.Az Off és a Medium közt hatalmas különbséget nem vettem észre, értem ezalatt, hogy bár jól megyek vele, viszont egy normális kört nem tudok összerakni, valahol mindig megpendülök.
Másfél óra "szenvedés" után bekapcsoltam a kipörgésgátlót, és nyomtam egy 10 körös Melbourne-t, nem extrém esőben, normál esőben.
Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)
Eddig vegyesek az érzelmeim, az esőben vezetés brutálisan látványos a T-CAM-ből nézbe, hátmég a cockpitből! Úgy aztán SEMMIT nem látsz. Ha végigmész egy versenyt, a leintés után az egész viadalt meg lehet tekinteni replayben, ugyanazokkal a gombokkal, mint GRID vagy Dirt2 esetén, még a lassítás hagjai is ugyanazok. Nehézségtől függően itt is van Flashback (F12).
Logitech Driving Force GT-t alapból felismeri, bár a gyári gombbeállítások gagyik, érdemes a custom settings-re kis időt pazarolni.
A baj a kormány beállításoknál van, ilyen-olyan sensitivity, deadzone, ezeket amire az ember belövi a saját stílusának megfelelően, szerintem egy hónap...
A töltési idő sem olyan vészes, mint ahogy beállítottam nemrég. Bár Q8200 mellett a 10 másodperc aszondom belefér, no de akinek kisebb prockója van???
-
Nalam a g25-el eleg pontos az iranyitas, nincs keslekedes. Grafika szerintem okes, persze lehetne kotozkodni a palya melletti dolgokkal, de igazibol lenyegtelen. A jatek szepen, akadozasmentesen fut, a sebessegerzet nagyon jo. A hungaroringen es spaban mentem par kor time trialt, jol sikerultek szvsz.
-
Enton
addikt
Nálam sem olyan vészes a töltési idő, tényleg mint kb a Dirt2.
Ehhez képest gyorsvonat: Xbox360 verzió
Az írányítás meg pont olyan lett mint amilyenre vártam, habár most még csak Rumblepad 2-őm, van októberben jön a g25.
Na azzal biztos jobb lesz ennél is. Nem szimulátor!
Pont az a kategória amivel sokan fognak játszani, mert ez az irányítás még inkább a szórakoztatóbb rész fele visszi el.
Sok órát fogok még vele eltölteni az biztos.
Most megyek be kell magolnom a pályákat, szépen egyesével.A legnagyobb pozitívum, hogy lehet teljes versenytávokat is autókázni!!!!
-
SzlobiG
félisten
Én nem vettem észre, hogy sokat töltögetne mint a dirt2 kb.
Valóban nem néz ki rosszul, de én többet vártam volna tőle grafika téren nem erre számítottam a grid/dirt2 tényleg mintha szebb lenne főleg a dirt2, nálam full hd 8xmsaa ultra, 65 alatt nem volt az fps azt a magokat nem is használja csak ilyen 80% körül. DX9/DX11-et ha jól sejtem itt se lehet kapcsolgatni igaz? Gondolom alapból 11-el indul ha olyan hardwert észlel.
A fizia az érdekes...de majd meglátjátok.
-
Pala
veterán
Nálam másfél óra játék után is töltögetett ezerrel.
1-1.5 perc kb., mire bejön a pálya.
Amúgy meg - bár nem néz ki rosszul, de - rondább, mint a Grid/Dirt2; utóbbinál picit nagyobb a gépigénye, de nem vészesen. Adataimnél lévő gépen 1680x1050-ben, full maxon DX9-ben 37-40fps körül szaladgált.
Fizikáról, irányításról nem írok, azt majd eldöntik a szakik, hogy mi mennyire állja meg a helyét.
-
Viktor77
titán
Nem kell töröltetnie.
Skacok, leírom újra a mi állásfoglalásunkat.
Egy szó nem eshet arról, hogy honnan lehet beszerezni. Viszont minket nem érdekel, kinek honnan van meg. Igen, tisztában vagyunk vele, hogy warez, mert ezesetben tudjuk mikor jelenik meg a játék. Viszont ezt nem tudhatjuk minden játék esetében, így inkább jóhiszeműen járunk el.
Valahol Race leírta ezt az állásfoglalást, majd megpróbálom megkeresni.
Szóval, beszerzési hely semmilyen formában. Tapasztalatok, élménybeszámolók (már persze ha nem spoileres) viszont jöhetnek.
-
GuruZone
őstag
el lehet ütni a szerelőt!
viccet félretéve, nem rossz! Kikapcsolt kipörgésgátlóval elég jó kihívás. Graf meg odavág. De télleg
ja és qrva sokat tölt...
-
Motaba78
addikt
válasz
SpongyaBob #514 üzenetére
biztos jó játékot néztél ?vagy én néztem csak rossz minőségűt.
szerintem hiába épül a grid motorjára a grid valahogy szebb mind árnyékolásban, nem olyan csak van.
Azok a pálcika emberek a leláton valami eszméletlen gagyi.Remélem a megjelenő játék nem lesz ilyen elnagyolt.
A játék megjelenését egyébként nagyon várom, remélem nem lesz pofára esés belőle. -
fagy53
nagyúr
Tükröződések, fény-árnyék effektek, ez jelenti a különbséget a képek alapján a DX9 és DX11 között. Elég szégyen....
Azt a szintet hozza a DX11, mint annakidején a DX10 a DX9-hez képest, de legalább mindegyik API váltáskor OS-t és VGA-t is kellett vásárolni!
Az F1 2010 viszont jól néz ki akár így, akár úgy már csak a lényegre, a fizikájára vagyok kíváncsi. Nagyon sajnálom, hogy nincs PC demó, így megvárom a megjelenés utáni reakciókat és sokat fogok ide is benézni. -
lvnt
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a linket! Igen, megnyugtatott ez a képsorozat. Amúgy sem jön be ez a Codemasters féle sárgás PC-s grafika. Viszont meglepő, hogy a PS3 mennyire gyengén teljesít a másik két platformhoz képest.
-
Sonja
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest