- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Sziasztok.
Van köztetek olyan, aki Logitech Momo -t használ? Ha igen, milyen beállítást tudna ajánlani ami jó lenne kiindulóalapnak?
Visszaolvasva nem találtam semmit. -
Ice!?
őstag
meglestem mindet. a gumi és az időjárás modot felraktam. sokkal szebb lett. tényleg, még a hangulatán is sokat dobott.
-
Ice!?
őstag
válasz
--Lorant-- #5912 üzenetére
például? : )
saját felelősségre? volt már itt olyan, akinek okozott valami hibát? gyakran előfordul? -
Ice!?
őstag
hi.
még mindig csak az 1.01 -es patchet az utolsó javítás, vagy van valami más is hozzá? : )
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5409 üzenetére
.. telepítésnél origi key -t .. -
maga a játék virágbolti, de mondom, eredeti kulccsal telepítettem fel. de amúgy nem vágom a codemasters - féle multit. kell regelni is valahova?aztaku.. de fura kormánnyal.
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5403 üzenetére
őőőhm. telepítésnél origi key -t írtam be. akkor elv. tudok veletek menni multizni?
mikőhozzája?am gz.
jha és ez sima verseny. ugye? nem valami bajnokság-féle.
én (kontrollerrel játszom.., úgyhogy) eléggé amatőr vagyok, de szívesen játszanék veletek.
amúgy megjelenésekor játszottam vele, de aztán kihagytam pár hónapot, és most újra játszani kezdtem vele. -
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5309 üzenetére
köszi. az már fenn van.
-
Ice!?
őstag
melyik a legújabb patch?
-
Ice!?
őstag
te nagyon el vagy tévedve.
egyáltalán honnan veszed h játszottam már online?
biztos azért kérdeztem, hogy hogyan kell így játszani, mert tudom..logikus..
sareth írt ez üggyel kapcsolatba, neki korrektül felvázoltam, hogy mi a helyzet. neked nem fogom. annyit nem érsz, hogy válaszoljak egyáltalán.ha valamit akarsz, privát. ott legalább következmények nélkül küldhetlek el ahova akarlak.
-
Ice!?
őstag
van mód reinstall nélkül serial cserére? valahol csak jegyzi a játék.
megvettem és szeretnék online játszani. -
Ice!?
őstag
a leírásban:
"F1 2010 Codemasters PC Game / Time Trial mode, all assists off, G25." ; )illetve az adatlapján:
"MSI 790FX-GD70 * X4 965 * 4GB Kingston DDR3 * Sapphire HD 5870 * Corsair HX650W * CM 690 * Samsung F3 1TB * Samsung F1 500GB * NEC 7421S * Creative Audigy 2ZS * Leadtek PxDTV 2300H * FSC 22" LCD * Logitech G25 * Logitech X-530 * Logitech MX1000 * Logitech Pro 9000 * OCZ 32GB" -
Ice!?
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3899 üzenetére
az a lényeg, hogy a patch nem hozott elő bugokat..
-
Ice!?
őstag
ti patch óta nem találkoztatok olyan buggal, hogy minden csapattárs egymás mellől rajtol? nagyon idegesítő, és nem fair.
olyan, mintha teljesítmény sorrendben lenne, azaz, a játék szerinti leggyorsabb csapaté az első sor, aztán a lassabb, az annál lassabb stb.. [redbull, mclaren, ferrari, mercedes, stb.., ha jól emlékszem]: -
Ice!?
őstag
leszerződtem a ferrarihoz a 3. szezonra. viszont nem értem, hogy alonso-t választottam riválisnak, de mégis a csapattársa vagyok. nem úgy van, hogy akit kiválasztasz annak a helyébe ülsz jövőre?
amúgy mintha a ferrari a kanyarokban jobb lenne, mint a red bull, egyenes szakaszokon pedig lassabbnak tűnik.vagy ez hülyeség?
-
Ice!?
őstag
"bizonyos autókban a pilóta extrém fejrázása javítva" - ez kemény voltxd
-
Ice!?
őstag
én még nem patcheltem.
ha olyan durván kilógna, biztos jelezték volna már. lehet, hogy tényleg cska a játékban túlozták el, és a valóságban jóval keskenyebb, vagy vastagodó az a "fal", és ezért nem zavarja őket.
aha, elvileg úgy van kialakítva, hogy ha nekimennek, csak megdobja őket.
-
Ice!?
őstag
válasz
DerStauner #3525 üzenetére
[link] - bár nem sokkal lesz nehezebb szerintem.
(#3523) Zoo123: mintha csak én írtam volna.
-
Ice!?
őstag
válasz
puttputt #3508 üzenetére
ott még nem jártam idén elv. gondolom szingapúr után jön.
viszont ez nem is vészes annyira. így, hogy megtettem jó pár kört, kezd kitisztulni, hogy hol mennyire lehet kihasználni a pályát.
látom te is 20%-on mész.azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
mephi666: akkor belefér. én ha olyan pálya van, amit utálok, ráadásul még a körülmények sem kedveznek, akkor "leszarom", és nullázok, csak, hogy menjen tovább.
amúgy azt hittem, hogy nehezebb lesz az ai legend ellen versenyezni.
-
Ice!?
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3500 üzenetére
én szingapúrt nem bírom. egy monaco kamu az egész, csak éjszakai kivitelben.
-
Ice!?
őstag
azért az aranyos, hogy valencia, 11kör. a mindent tudó monitoron, amit odaraknak a versenyző elé, azt írták, hogy 67% van a heavy rain-re.
okay gondoltam indulok lágyon, aztán úgyis elkezd esni, majd cserélek.
az ai kiállt az 5. körben, a 6.ban elkezdett szemerkélni, nekem pedig a 7.ben kellett kiállnom.
pont jó, minden stimmel, rakatom fel az esőgumit, mert már rendesen szakadt.
visszaérek első helyre, de eléggé felzárkóztak mögém.
egyszer csak nézem, beesik mellém féktávon rosberg, megelőz. nembaj gondoltam biztos béna vagyok, erre a 2. is megelőz. nha azért annyira nem vagyok amatőr, hogy pár kanyaron belül hirtelen ketten is megelőzzenek, holott előtte elég szép előnyt autóztam ki velük szembe.
visszajátszottam az előzést, és nézem..; kemény keveréken mennek.. és mintha semmi eső nem esett volna. sokkal jobban tapadtak mint én, pedig szakadt az eső, a pálya full víz volt, én pedig esőgumikkal voltam.. -
Ice!?
őstag
keményen hozzá kell szokni a controllerhez.
sokkal szarabb vagyok, mint billentyűzettel. -
Ice!?
őstag
nha a helyzet a következő.
megvettem a vireless riszájvert. tudnátok segíteni a használatra bírásában?
[link]köszönöm.
-
Ice!?
őstag
Catalunyában mennyi a rekordotok?
-
Ice!?
őstag
válasz
manutdzoli #2594 üzenetére
a verseny melbourne-ben volt, az idő bahreinben.
mentem egy 1:52 elejét, ha használható lesz a netem, feltöltöm.Rubbi: köszönöm. : )
Enton: azt hittem, h azok a nehézségek csak a flashback-re vonatkoznak.
skylaner: az én világom az fps. autós játékoknál leragadok általában kipróbálási szinten.
még nem vagyok hozzászokva ehhez. idővel biztos jobban fog menni.
amúgy nem értettem, h hogyan tudsz abs és kipörgésgátló off-al játszani, és ilyen időket menni. ennyit számítana a tapasztalat?
grat, szép idő. -
Ice!?
őstag
lesz ez még jobb is.
billentyűzettel játszom, ezért muszáj 1-2 segítséget bekapcsolva hagynom.am szezon közben lehet állítani az ai nehézségén? ez így elég unalmas:
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #2589 üzenetére
az úgy nem jó.
épp az előbb kezdtem a 2. szezont, redbullal. iszonyat nagy a különbség ez és a virgin közt.:| -
Ice!?
őstag
karrier módban, verseny közben van mód gumitaktika váltására?
félidő körül az addig száraz pályán elkezdett egyre jobban esni az eső. élvezet volt bevinni az autót lágy keverékkel.. -
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #2214 üzenetére
megvan, kösz.
kulfoldi: azt hiszem nem lehet kikapcsolni.
-
Ice!?
őstag
a reális gumikopást és az üzemanyag kopását hol lehet bekapcsolni?
a múltkor mintha láttam volna ilyen menüpontokat, de most nem találom sehol sem. -
Ice!?
őstag
xbox controllerrel tolja valaki?
-
Ice!?
őstag
hol lehet beállítani a gumitaktikát? szóval, hogy mikor melyik gumit tegyék fel.
-
Ice!?
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1272 üzenetére
olyan szívesen nyomnám én is.. de ha kormánnyal ennyire leterhelitek a gumikat, billentyűzettel el se merem képzelni, h milyen egy hosszabb táv.
az meg a másik, hogy bill alapból vesz el a köridőből.carrier-t elkezdtem, bele lehet jönni, de nagyon zavaró, hogy "darabosan" tudom csak venni a kanyart, és kigyorsításnál nem tudok szép finoman gyorsítani. ez főleg esőben nehéz.
amúgy odabaszósgame. : )
-
Ice!?
őstag
sziasztok.
biztosan volt már róla szó, de nem találtam; a billentyűzetkiosztást hol lehet átállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steam Deck
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest