- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3584 üzenetére
ezt hiányoltam kicsit én is... azt hittem, hogy szezon végén legalább azért lesz valami... (ha már versenyek után nincs semmi extra, kivéve az ökölrázás meg az interjú holly samos-al) barátnőm a safety car-t meg a felvezető/levezető kört hiányolta még... ezek ellenére azért hetek óta nyúzzuk a játékot... szerintem kitart még egy darabig, egyelőre a carrier móddal, aztán majd a time trial party-kkal...
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3582 üzenetére
látom 1 ponttal azért a csapattárs is keményen hozzájárult a csapat eredményéhez
hol buktál pontokat? monte carlo & szenyópúr?
ui: kedvencem, amikor időmérőn, vagy szabadedzésen azonnal kivonulok a pályára "ismerkedni" (pl. monte carloban, ahol sikerül egy 1.30-1.35 körüli időt futni, aminél még bruno senna is azonnal 3-4 másodperccel jobbat menne), kicsúszok 5-ször és az irgalmatlanul béna kör végén dicsérnek rádión agyba-főbe, hogy "fantastic job" meg "pole position"
sírva szoktunk ezen röhögni néha... azért a programozók odafigyelhettek volna, hogy ilyenkor az eredmény legyen már viszonyítva az átlagos köridőkhöz és ennek függvényében jöjjön a dicséret...
-
Ice!?
őstag
válasz
puttputt #3508 üzenetére
ott még nem jártam idén elv. gondolom szingapúr után jön.
viszont ez nem is vészes annyira. így, hogy megtettem jó pár kört, kezd kitisztulni, hogy hol mennyire lehet kihasználni a pályát.
látom te is 20%-on mész.azt bírom még, hogy a 2. helyen levő jön utánam mintha muszáj lenne, a többi meg le van maradva már az első körökben eléggé.
mephi666: akkor belefér. én ha olyan pálya van, amit utálok, ráadásul még a körülmények sem kedveznek, akkor "leszarom", és nullázok, csak, hogy menjen tovább.
amúgy azt hittem, hogy nehezebb lesz az ai legend ellen versenyezni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
puttputt #3508 üzenetére
nekem is bejött
amikor beszereztük a játékot, először tt-ban próbáltuk egymás ellen és utáltam... múlt héten viszont félve álltam neki az új gamepad-del, de nagyon feküdt... meg is szerettem valamennyire... sajnos a toro rosso-val nem bírtam vettel-t lenyomni, de a második helynek is örültem... ma szerintem végigszenvedem monaco-t (betlire jó leszek maximum), aztán üdülök törökországban egyet
...nagyon szeretem azt a pályát... jó széles és öröm rajta száguldani monte carlo keskeny utcái után... pontokkal végülis jól állok: 5 első hely után befér egy 0-zás bőven...
-
[CS]Blade2
addikt
-
Zoo123
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest