- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2097 üzenetére
Támogatom. Lehet majd én is fogok ilyet csinálni. Kérdés: lesz-e rá kereslet...
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha végre helyre áll a netem, akkor indítok olyan szerót, ahol nem lehet semmilyen segítséget igénybe venni. Sajnos nem mindig lehet felvenni a tempót, ha nem egyformák az irányítások.
-
Steady74
addikt
dx9-ben igazából volt. Ez a konfig GRID-ben minden maxon, 1920x1200-ban tudott 160-180 fps-t, itt elvártam volna, hogy legalább egy 60-80 között tudjon, erre nyomott 27-30-at. Szerencsére a dx11 buherálás megoldotta a problémát, bár sokszor van, hogy TT alatt is be-beröcög a kép, de mindig ugyanazon a szakaszán a pályának Monzában.
Mikor jössz játszani? -
heihachi
addikt
Én ilyet még nem tapasztaltam, de kipróbálom.
Minden esetre, ha nem jön senki a boxban, akkor azonnal kiengedett eddig mindig, ahogy kész a kerékcsere. De ha valaki akár csak a legelején is jár a boxutcának és elém fog beállni, akkor azt megvárja és elengedi, akármit is csinálok, ezen a fék nem segít, meg a gáz sem. -
Enton
addikt
válasz
manutdzoli #2091 üzenetére
Ha nagyon gyors akarsz lenni nyomd a féket a miután beálltál a szerelők közé.
Ha nem nyomod akkor szoktak 10-20mp elcseszni rád. HA nyomod a féket 6~8 mp is elég nekeik a kerékcserére. -
válasz
Steady74 #2089 üzenetére
Hát ez baromira nem igaz.. Én ha akarnék sem tudnék gyorsan bemenni, mert hiába van kikapcsolva a pit segéd, akkor is befékez jóval a vonal előtt a megfelelő tempóra, de ha többen vagyunk a boxban, ugyan így megszívom
Semmi köze a fehér vonal átlépésének ehhez. Azért van, mert megvárja a nyalókás, hogy mindenki elmenjen, és "biztonságosan" hajthass ki. Bug..
Úgy lehet kiküszöbölni, hogy az ajánlott box stratégia helyett pár körrel előbb, vagy később mész ki, és akkor talán nem kerülsz forgalomba.
-
Steady74
addikt
válasz
manutdzoli #2088 üzenetére
Sajnálatos bug a játékban, amit Te váltasz ki. Megfelelő sebességgel kell bemenni a boxba, ha ott gyorsabban mész, mint a megengedett, akkor van az, hogy továbbtart a boxban, mint kéne. Figyelj, hogy a fehér vonalat milyen sebességgel léped át!
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a játékot,de nem az igazi
Kiállok a boxba 3.helyről,és az idióta barom 18mp-ig ott tart,pedig 3-4mp.alatt lecserélték a kerekeket,visszajövök a pályára,és 20.vagyok!Ezt hogy lehet kiküszöbölni?Valaki segítsen! -
_kovi_
aktív tag
Srácok, néztem itt a galériás képeket, de iszonyat szép a grafika.Nekem HD4890 1GB vga van, a legújabb driverrel, és egy elmosódott szar a játék.
Pedig full HD-ben játszom, 1920x1200, Ultra beállítások. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2076 üzenetére
hát én nem tudom, hogy mi van a driverekkel, de a 10.8-as sem volt már jó, nem kezelte az 5970+5870-et rendesen, illetve el sem indult rendesen a Win7, a 109-cel meg egyszerűen kék halál van! Ha indul az OS lemegy a Win7 beúszó ablakos rész, utána meg kékhalál...
Szóval 10.4 fent, dx11 belőve, 60 fps stabilan megvan így. -
JONAS77
aktív tag
Nem tudni még semmi közelebbit javitásokról, már vannak tudom, de hivatalos mikor jön ki? Valaki használ ezekből a T-cam, kocsi fényhatás, gumiabroncsok, belső kamera nézet, törés, tapadás javitásokból? És ha igen jól működik? Nem merem felrakni, amig valaki nem tapasztalta milyen és, hogy érdemes-e!
-
szepsy
senior tag
Carrierbe 1x muszály kimenni a boxba?
-
NOD
senior tag
Ki lehet valahogy nyomni azt hogy ne vegyen replay-t nekem a játék vagyis hogy ne mentse le a vinyora nekem?
-
Ventur@
senior tag
Ááhhh kva szerkesztési idő és kva agyam
. Elnézést a két "gyors" hsz-ért, de még lenne egy kérdésem
.
Melyik drivert ajánljátok HD5670 alá, hogy ne legyen túl sok gondom F1-ben majd
? Jelenleg 10.4 van fent mivel ez volt a gépen lementve.
Köszöntem és respect mindenkinek
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Rototti #1936 üzenetére
Köszöntem az infót
. "Demo-t" majd beszerzem (próbáltam googleban keresni, hogy: "F1 2010 demo Rototti ajánlásával", de nem dobott ki semmit
. Asszem máshogy kell keresnem
. Egyenlőre csak a kártya van betéve a gépbe. Haveromnál próbáltam amúgy bill-el és hát asszem ide a bill. nekem kevés lesz, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.
Mégegyszer kösz az infót
.
Barthezz2: Köszi neked is
. Nekem a HD vagy Full HD felbontás nem játszik, mivel a monitorom max 1280x1024-et tud. De nagy segítség amiket írtál
(ment egy pü. Ha majd tudod csekkold már le
).
Rolly: Nagy a szád, mint mindíg
. Gyakorlj és gyakorolj, mert hamarosan birtokomban a gém és lesz neked nemulass
.
-
Enton
addikt
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595 #2062 üzenetére
Gondolom azon keresztül hanggal beszélnek, de az nekem sajna felejtős. Általában este 10 után tudok játszani, amikor a család már alszik, tőlem kb. 2 m-re. Asszony nem örülne, ha ott beszélgetnék. Nem tudtok valami felhasználóbarát chat felületről, akár a játékban, akár a live-ban?
(#2063) Steady74
.i..
-
Sanya595
senior tag
Nem tudom,hogy csinálják,de Team speak-el lehet.
Söt RF alatt tudok nagyon sok helyett ahol teljesen ki van dolgozva úgy,mint az eredetti csapatrádió és csapatonként vannnak a csapatagok,csak egymással tudnak beszélni.
Persze csak versenyen,mert elötte és utána tud mindenki mindenkivel. -
mephi666
nagyúr
na, tegnap nyomattuk barátnőmmel a játékot... egyre élvezetesebb még a gagyi controllerrel is úgy, hogy azért minden segítség be van kapcsolva
kezdek félni tőle, mert pár kör alatt láthatóan fel tud fejlődni
sao paulo-ban pl simán levert, mert azzal a rihadék force indiával folyamatosan kicsúsztam és normális köröm sem volt 5 próbából... (egyszerűen irányíthatatlan volt itt-ott a gép) viszont abu dhabi-ban (<-rühellem ezt a pályát) és monzában (egyik kedvencünk) én voltam a király
2 dolog zavar minket:
- nem lehet kikapcsolni az "invalid lap"-ot a beállításokban és itt-ott apróságokért is durván bebüntet...
- time attack party módban idegesítő a sok töltés... pl. 2 személynél és fejenként 5 próbálkozási lehetőségnél ez 10 töltés... holott be van már egyszer töltve a pálya és csak a kocsikat kell "cserélgetni", nem hiszem el, hogy nem tudták jól megoldani, mert race-nél több, mint 20 kocsi van a pályán és ott is ugyanennyit tölt... na, mindegy... töltés alatt legalább lehet beszélgetni, lehet, hogy arra gondoltak a fejlesztők, hogy a "szociális kapcsolatok se romoljanak a játék miatt"de ezeket azért lenyeljük és bízunk 1-1 patch-ben, amivel ezeket talán megoldják
ma is szerintem küldeni fogjuk ezerrel és várom a fizut meg az xbox360 controllert...
ui: jah, szerintetek van arra esély, hogy a "fun" kedvéért megcsinálják plusz tartalomnak a 2002 előtti hockenheim-i pályát? az valami brutál volt régen és szvsz. kár volt ennyit faragni rajta... szívesen mennék ott is pár kört
-
kircso13
senior tag
jópár bug van a játékban még, remélhetően a patch javítja! Nálam előfordúlt, hogy használt gumikkal indúltam a versenyen , de még csak 10-15% ot kopott és a kerekek 2 kör után kezdtek besárgúlni. Összetörtem az autót és nyomtam egy race restartot és lám már 3 kerék volt sárga az induláskor, de nyomtam még 1 race restartot és akkor már csak 1 volt sárga és így lehetett szórakozni egy kicsit. Szal vannak még hibák a játékban amit orvosolni kell.
-
joey04
titán
válasz
kircso13 #2053 üzenetére
akkor ezt közölni kéne a force india versenyzőivel is!
vezettem, mögöttem hamilton, meg a 2 force india. kimegyek, visszajöttem a 4. helyre, majd 2 kör után Hamilton is kiment a boxba. ezután a maradék pár körben hiába vártam, hogy a 2 force india is kilátogasson, nem tették. Így lettem 3. -
joey04
titán
sziasztok!
A gumiszabály a 20%os versenyeken is él vagy csak fölötte? Mert egyszer mintha kiírta volna verseny közben csak nem figyeltem mert éppen akció volt, de az ellenfelek közül nem mindenki ment ki. -
kpal
nagyúr
Most olvastam már készül a magyaritás a játékoz.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2046 üzenetére
Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik az a beállítás, ahol a többiek "ghost car" lesznek, és nem tudjuk egymást kiütni multiban,meg a maradék létszámot kipótolja az igazi F1-es versenyzők neveivel (autóival), mert több ilyen online versenyen is mentem ma
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #2043 üzenetére
Én is köszi mindenkinek!
Hát nagyon rá fogok gyúrni, mert itt-ott eléggé le vagyok maradva, főleg úgy, hogy a segítségeket nem használom ami hozhatna ugye. Vagy valami ilyesmit dumáltunk. Azért óvatosabban kell a pedálon lépkednem. Keresgélem még az autó beállításokat.
-
Pepi79
tag
Köszi srácok a ma esti csapatást! Remélem (nagyon) nem tettem keresztbe senkinek.
Az első versenyt nagyon bemákoltam, hogy Monza lett, eddig szinte csak azon pályán mentem. A második pályán már látszott a helyismeret hiánya. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Infinity" #2037 üzenetére
Ott én is megszívtam csúnyán... elég erős az ai
-
"Infinity"
aktív tag
De megszopatott a gép a spanyol pályán. Eddig vertem mindenkit legend fokozaton a szezonban, és a spanyol pályán is első lettem az időmérőn, de a versenyen örültem , hogy 4.-nek beértem valahogy. Nem értem mi lett itt az AI-val.
-
kpal
nagyúr
válasz
"Infinity" #2028 üzenetére
Köszönöm a segitséget mindenkinek
.
cyberkind: Lehet jobban fekszet Atinak a Dirt de ebben már Nv szolt bele...lehet.
-
fagy53
nagyúr
válasz
picur220 #2022 üzenetére
Első blikkre lehet, hogy így van, de be kell állítani a kormányt és nem elég a főmenű vezérlés-nél, hanem a tuning pontnál kell pl a zárszöget beállítani is merve a Te kormányod fordulási szögét. Szerencsére elég részletes ebből a szempontból a kínálat, de szükség is van rá, mert alapból az autók tényleg mókásan viselkednek és nem csodálom, hogy bill-vel nehezen birkóztak meg vele és mindenkiben a csúszkálás hagyott mély nyomot.
Ha az F1 2010 már alapból is normálisabb az egy jó pont nálam.
-
fagy53
nagyúr
válasz
heihachi #2018 üzenetére
Mivel csak a videókat láttam és a hsz-ok alapján próbálom valahogy a helyére tenni a dolgokat, természetesen nem tudom megítélni a játékot mindaddig amíg ki nem próbálom.
Az eddigiek alapján én kb a SHIFT szintjére számítok, ami egyébként nem olyan rossz a szememben és ha ilyen akkor megveszem.
Minden játék valahol tökéletlen, nem is vártam el ettől sem, hogy egy igazi F1-es autó vezetését adja vissza, de jobban közelítsen hozzá, mint pl a GRiD.
Az érveid eléggé meggyőzőek, az első bekezdéseddel egyetértek, bár a százalékokkal lehet vitatkozni. -
heihachi
addikt
Persze, ez így van, de abba is gondolj bele, hogy mennyi visszajelzést kap a pilóta a valóságban az autó viselkedéséről, és mennyit a játékos. Nyilvánvaló, hogy könnyebbnek kell lennie, mivel a valós visszajelzések 99%-a hiányzik a játékban.
Sok helyen vannak könnyítések ebben a játékban, ez tény. De a végeredmény mégis kísértetiesen hasonlít a TV-ben látottakhoz (hát legalábbis a körönkénti megcsúszások, megpördülések, blokkoló kerekek gyakoriságát tekintve). -
"Infinity"
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #2005 üzenetére
Mélyen egyet kell hogy értsek Rolly-val. Ez a játék nagyon is jóra sikerült, az meg hogy vannak hibái ne csodálkozzunk. 2002 óta nem volt hivatalos F1 PC-re, így csoda az is hogy ilyen minőségű lett ez a cucc. A grafikára sem lehet panasz, nekem bőven elég, úgy is a cockpit-ben ülök, nem látok túl sokat. Jön majd a patch 1 héten belül és akkor már végképp csak az élvezet marad.
-
skylaner
senior tag
Szingapúrban milyen beállítással érdemes menni?
Úgymint Monacóban, tehát esős beállítással ? -
cyberkind
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2011 üzenetére
Korábbi driver lehet hogy jó lesz, mert windows telepítés előtt 10.7-et használtam, és ott az avg 45 fps volt !
Köszi ! -
fagy53
nagyúr
válasz
heihachi #1989 üzenetére
"Szóval akkor minél nehezebb egy játék, minél irányíthatatlanabb, annál élethűbb?"- nem ezt azért én sem gondolom így, mert mint írtam, sok gyakorlás után rá lehetett érezni. Nálam nyilván vannak sokkal jobb pilóták, akiknek ez sokkal gyorsabban is ment volna. Az életben pedig a közvetítésekben látható pilóták profik, ez a munkájuk és persze, hogy nem pörögnek össze-vissza.
Stabil autók az igaz, hisz a kanyarsebességük és ezzel együtt a pilóta testére ható oldalgyorsulási együttható a legnagyobb, de a nagyon magas fordulatú motor, melynél a nyomatékmaximum is magas fordulatra esik egy rövid fokozatú váltóval viszi a nyomatékot az aszfaltra és így nagyon érzékeny a hirtelen gázadásra, elvételre, vagy akár a rossz visszakapcsolásra. Ez az ami szerintem a leírtak alapján kicsit sántít ennél a játéknál és ez teszi árkáddá, mert könnyebb mint a valóságban. -
cyberkind
félisten
válasz
Dantenero72 #2008 üzenetére
Kb. mint itt ?
-
cyberkind
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2005 üzenetére
"Mi játszani szeretünk, problémákat megoldani ezzel a játékkal kapcsolatban"
Akkor segíts nekem ebben !
-
Rolly Dy07
senior tag
Már egyszer leírtam, mert annyira idegesít!
Aki még egyszer fikázza a fizikát, az hagyja békén a játékot és húzzon a búsba!!! Soha nem vezetett még ilyen autókat, és miért is kéne ezeknek úgy menni a pályán mintha taknyon csúsznának??? Pont a tapadás a lényege, amit ha érzel tapadsz, ha nem mehetsz a kavicsba!!!
Nem ide kéne írni a fikázós beszólásokat, hanem menj el újságírónak és írjál ott olyan dolgokról, amit azt se tudsz milyen valójában!!! Kész!!!
És fejezze be mindenki a pocskondírozást!!!!!
Mi játszani szeretünk, problémákat megoldani ezzel a játékkal kapcsolatban és békében jókat szórakozni. És bőven megérte a pénzét, még ha sok hibája is van, mert mi mindannyian szeretjük az F1-et!!!
Nem kell fikázás!!!
-
GuruZone
őstag
19:45-től party, várok mindenkit TS3-ban!
20:15-ig várunk, addig nyomunk 3 körös versenyeket.
Utána QUALI+10%, meg lesz 20%-os is.
szóval ha nem válaszolunk a Live-os üzikre, versenyben vagyunk! -
Unbaised-Ben
senior tag
gyerünk multizni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest