Hirdetés
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Milyen TV-t vegyek?
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- 3D nyomtatás
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- iPad topik
- OLED TV topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor: ezt töltsd ki, hogy tudjunk segíteni!
Kérjük, hogy olvasd át az összefoglalót is, mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
markussandor
üzenetére
De nem kell
Értem, hogy megénekelted, de kérlek vedd a fáradtságot, hogy legalább megnézed, hogy mit veszek.Teljesen én sem vagyok hibbant, tudom jól, ha áramot kéne vinni, akkor viszem a kábelt is...
Kérlek.

-
jézusom
addikt
válasz
markussandor
üzenetére
Ja ő akkusat akar. Most amúgy elgondolkodtam a nyaralóhoz kis erdős részre jó lenne egy vadakat figyelni, csak be kell tekerni valami camou szalaggal. Tudom van vadkamera is...
-
kunberci
őstag
válasz
markussandor
üzenetére
Csak a linkelt szett (akkumulátoros, napelemes).
-
jézusom
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
jézusom
üzenetére
Köszönöm, de nem kértem, hogy méltasd hogy wifi-s fos vagy nem.
Olyan helyre kell, ahol ez a megoldható

Szóval köszi, nem járok jobban.
Nekünk most sajnos a WiFi-s fos kell, de sokat segítettél.
Van olyan helyzet, amikor ez kell és nem tudunk kábelezni. Ez van , remélem el tudod fogadni valamelyest. Hogy jobban járnék-e, nem tudom.
Ez a szett 100 ezer alatt megvan most. Ha tudsz kupont köszi, ha nem, akkor majd.

De visszakerestem, sokszor tényleg ilyen nyersen fogalmazol, ha felmerül a WiFi, elárulod mi baj van vele?
Most raktam ki 2db WiFi-s IMOU kamerát, de tökéletesen teszi a dolgát egy vidéki kis háznál. Ez is WiFi-s fos, de működik és teszi a dolgát.
Igaz ott nem kellett több, de már 4db esetében árban az Annke cucca jobban fest, mint memóriakártyázni minden kamerát.Ha valahol csak ez építhető ki hatékonyan, akkor inkább ne rakjak fel semmit, mert neked ez a véleményed?

Nem baj, ha nincs ezzel tapasztalatod
majd megírom én hogy fos. -
jézusom
addikt
Annke NVRnél mentek NAS-ra is, elég sok tárhely van, köztük 2025 novemberi videóval is. Android appal meg PC ivms-el nem tudok vissza menni odáig, csak valami márciusi dátumig.
Miért lehet ez, vagy a videókat hogyan lehetne megnyitni?
-
Graphics
Jómunkásember
Annke oldalára nincs valakinek kuponja.
4x szett kell ismerősnek, WB400 szettet néztük ki, jó az ára is szerintem és van hozzá központi egység is.
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Itteni javaslatra felkerült a egy TP-Link Tapo a folyosónkra.
Jó ideje dobálja be , hogy új firmware elérhető hozzá.
Nyilván az ilyenek biztonsági javításokat is tartalmaznak DE HA nincs semmi hibajelenség akkor is szoktátok frissíteni?
Érdemes mindig frissen tartani?
Frissítés után maradnak a beállítások?
-
dokee78
félisten
Utca felőli oldalra keresek kültéri Wifis kamerát.
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 1 db
2. Később lesz-e bővítve? Nem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés? Nem
4. Mekkora területet szeretnél figyelni(hány méterre van a kerítés vagy az utcafront)? 10-20m
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)? Nem igazán
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)? Nem
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? Max 25k
8. Mindig vezetékes rendszert ajánlunk, megfelel vagy WiFi-s kell? Inkább Wifis,de meghallgatok vezetékes opciót is,mert van Switchem.
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)?
Attól függ,mennyire megbízható a napelemes,kibírja-e reggelig?Jelenleg van 2 kültéri. Annke WPT400 Annke C500.
Ezeket nézegettem eddig:
REOLINK P320
TP LINK Tapo C510W
TP LINK Tapo C320WS
TP LINK TC40 -
válasz
boborján2
üzenetére
Nálam is folyamatosan rögzít a kamera még sd kártya esetén is!
Pl.: futár a nagy, magas mikrobusszal olyan szögben állt meg a ház előtt, hogy a sofőrt szinte teljesen kitakarta, a kamera nem is érzékelte az embert. Csak a mozgásérzékelés indult el és emiatt tudtam csak visszanézni a felvételt. Enélkül nem is lett volna semmilyen felvétel. -
válasz
hevepapa
üzenetére
Sikerult akciosan 240e ft hozzajutnom
Most uzemeltem be es eddig elegedett vagyok vele... 180m2 haz. A router a haz felenel van kb mig a homebase kb 5m tavol a routertol.
Nagyon megvoltam lepve meg mindenhol max jelet produkal egy kivitellel ahol 4bol 3 a jelerosseg.
De ami meg pozitivum h alapbol a homebase egysegre csatlakozik az osszes kamera viszon volt volt egy db ami igy sem talalt jelet igy lehetett valasztani h azt a kamerat ne honebasexegysegre hanem a haz wifi jere csatlakoztassuk igy azon is megfelelo jelerosseg alakult ki.
350-400atven sem adnek erte de pont volt egy akcio
De a hobbycity jovoltabol le volt akciozva🤞🙂 -
Chris0321
veterán
válasz
Virag.h
üzenetére
Nekem Reolink P330-as kamerám van, az elején nekem is csak mozgásra rögzített. Nekem nem jött így be, bár nekem egy kutya mozgását is kellett követnem és az nem mindig sikerült. Inkább SD kártyára is folyamatosan rögzítettem, de majd úgyis meglátod, hogy neked megfelel-e a csak mozgásra rögzítés.
-
boborján2
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Tapo kamerákat használok.
A lemarad az eleje jelenség csak akkor fordul elő ,amikor pl. egy macska sétál és közeledik a kamera felé, akkor valóban lemarad ,mert csak akkor indul a felvétel mire eléggé közel van és valós mozgásnak érzékeli. Ugyanakkor ez pont nem is érdekel.Embernél ugyanez nem fordul elő a sokkal nagyobb mérete miatt.
-
Magnat
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Nekem nincs vele jó tapasztalatom, soxor lemaradt az esemény eleje és amennyire emléxem, mástól is hallottam/olvastam hasonlót ... lehet, h van az olcsóbb kategóriában is olyan ami jól működik, akkor az annyiban jobb, h nem kell hozzá akkora diszk v sd kártya, akkus kameránál meg nyilvánvaló előny a kisebb fogyaasztás, de azt meg sosem próbáltam.
-
hevepapa
őstag
válasz
Virag.h
üzenetére
Minden kamerát be lehet állítani, hogy csak mozgásra rögzítsen/küldjön riasztást. Megoszlanak a vélemények, hogy ez a jobb vagy a folyamatos rögzítés. Én a folyamatost preferálom. Persze NVR-rel ez a logikus, de SD kártyánál is általában kb. mindegy, hogy 1 hét vagy 1 hónap van rajta.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
A hálózatos topik lesz a barátod.

-
Winnie The P
őstag
Hali!
Van egy TP-Link AX53 router illetve 3 db Re315 jeltovábbító, így egy mesh hálózat működik. Van 4 db kamera ebből (2 külső), okosdugalj ami a winfin van. Mivel a jeltovábbítók wifin kapják a jelet, így van olyan rész a ház környékén ahol már elég gyenge a minőség. Gondoltam rá, hogy veszek egy EAP225 kültéri ap-t ami a tetőn kívül lenne elhelyezve. A 225 persze már utp-n keresztül működne. Lenne minőségi változás? -
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Nem kérdés.
-
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Honnan lehet leszedni?
-
balu1977
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Van újabb fw?
-
Marci112233
addikt
válasz
markussandor
üzenetére
Ránézek a csatlakozóra, de kétlem hogy az lenne a baj amit írsz mert rajta a védő amit adtak a kamerához, plusz alu szerelődobozba van betéve. Bent meg semmi baja, azt már néztem, mert csak kihúz bedug oldja meg időre a dolgot.
RJ45 dugót passzolom hogy tömörhöz való-e vagy sem, de a másik két kamerához is ugyan ez a kábel és RJ45 csati van és ott semmi probléma sincs vele. Sőt csináltam már ebből a kábelből PC-hez is kábelt és a gigabit sebességet simán viszi.(Annyi a netem, és a roueterem is csak gigabitet tud.) -
markussandor
senior tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Jobb ötlet híján, nézd meg a kábel két végén a csatlakozókat, főleg a kameránál lévőt, lehet, hogy korrodálódott, esetleg kontakt hibás lett. Még egy ötlet: tömör kábelhez való RJ45 dugót tettél rá?
-
Marci112233
addikt
Rákérdeztem az Annke-nál hogy miért tűnik el az FCD800 időnként, ami 40-50 méter közötti tömör réz kábelen van.
A válasz az volt hogy teszteljem 20 méteres kábellel, de ez nem opció, mert azon távon nincs hova rakni a kamerát, plusz azt a részt már figyeli egy C800-as.
Másik válasz adjak neki külön áramot és úgy nézzem meg, de az sem kivitelezhető, és pont emiatt van PoE-n a kamera, majd a végére odaírták az FW frissítési lehetőséget ha az első kettő nem jönne be.
No de visszaírtam nemrég, ugyanis oké a táv, de az NVR 10W-al tud többet mint amit a kamera kér a leírásik alapján. No meg olyan 3 hónapon át egyszer sem állt meg, mert rendesen, így ha tényleg a feszültség esés a hiba forrása, annak már a kezdeteknél elő kellett volna szerintem jönnie, nem hónapok múlva csak. -
-
cyber86
őstag
-
hzsolee
őstag
válasz
cyber86
üzenetére
Hogy most milyet szoktak nem tudom, de nekem seagate skyhawk lite volt benne gyárilag. Aztán ezen felbuzdulva anno szintén skyhawk lett bele 4TB.
Amúgy jó ár szerintem a korábban linkelt. Én '22-ben vettem akciósan 51-ért. Aztán azóta 0-24 ben nyomja. Arról nem is beszélve, hogy egy frissítés után 12 csatornás lett ☺️Hoppá, elnézést. Nekem RLN8-410 van

Bár igazából nem tudom van-e különbség...
-
balu1977
senior tag
Minek van autó és ember felismerés ha pl a fák mozgására is riaszt. Vagy ti hogyan állítjátok be annkenál?
-
Sziasztok!
Sok minden kerdest igyekeztem mar kitalalni, remelem ez alapjan mar nem maradtak szurke foltok:
Kérdéssor:
1. Hány db kamerát tervezel (kültéri/beltéri)? 3 kulteri
2. Később lesz-e bővítve? Nem
3. NVR (rögzítő) kerül-e a rendszerbe, vagy SD kártyára lesz a rögzítés? Htpcn HA-ban frigate a terv
4. Mekkora területet szeretnél figyelni (hány méterre van a kerítés vagy az utcafront)? Csinaltam rajzot a kamerakrol, illetve telek alaprajzrol [kép] . A kiallasok mar keszen vannak.
5. Kellenek-e "okos" funkciók (személy/gépjármű felismerés)? Szerintem nem, azt okoskodtam ki, h a htpcn a frigate 3kamerara ezt le tudja kezelni.
6. Külföldi vásárlás szóba jöhet-e (EU raktárból, plusz költség nélkül)? Barhonnan
7. Mennyi pénz lenne a vásárlásra? Szeretnem alacsonyan tartani a koltseget 20-30k/db ahogy elnezem mar elfogadhato minoseg, de ezt lehet rosszul gondolom.
8. Mindig vezetékes rendszert ajánlunk, megfelel vagy WiFi-s kell? Utp ki van vezetve a vegpontokra. Ilyen switchet tervezek venni, hogy meghajtsam oket.
9. Egyéb igények (pl forgatható, sim kártyás, napelemes, színes éjjeli kép stb)? Nulla forgalmat akarjon a net fele kuldeni. Nem akarok appot, regisztralni, kuldje el szepen a video streamet localban, es mukodjon anelkul, h netet kapna.
Elore is koszonom a gondolatokat! -
Anker Eufy Cam S3 Pro velemeny?
mostca 4db os kitt sztem eleg jo aron van🤞🙂
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Milyen hddt szoktak gyárilag adni a Reolink NVS8-hoz?
-
Graphics
Jómunkásember
Egy kis kiegészítés, akkor az Annke nem lehet OEM gyártó, ha máshonnan szerzi be a cuccokat.
Simán csak egy brand.
Az OEM (Original Equipment Manufacturer – eredeti berendezésgyártó) olyan vállalat, amely alkatrészeket vagy termékeket gyárt más cégek számára, melyeket azok saját márkanevük alatt értékesítenek
Az Annke nem gyárt semmit, ezt át kellene írni, mert ez így nem helyes. De én ezt így leírva nem találtam sehol.

Az Annke
egy oem gyártó, forgalmazó!A Hikvision az OEM. Nem az Annke.

-
válasz
dokee78
üzenetére
Az oldal tetején az összefoglalóban az ANNKE résznél egyértelműen leírtam, hogy:
"Az Annke wifis kamerák kevésbé ajánlottak, mert azok NEM Hikvision oem termékek, rendelés előtt érdeklődj a topikban!
Az Annke egy oem gyártó, forgalmazó!
A Hikvision-től licenszelt termékei jó minőségűek, remek ár/érték aránnyal rendelkeznek!
Az ilyen Annke kamerákra fel lehet tenni a Hik firmware-t és 100%-ban kompatibilisek egy Hik rögzítővel.
A Hikvision Hik-Connect mobil és az Ivms 4200 windows app kezeli az Annke kamerákat!
A topikban mi ezeket a vezetékes 5-8-12 MP-es kamera rendszereket szoktunk ajánlani!
De, az Annke vásárol xy egyéb gyártótól is kevésbe megbízható, rosszabb minőségű kamerákat, majd ezeket (a jellemzően wifis cuccokat) saját néven forgalmazzák!
Az ilyen kamerákat NEM kezeli a Hikvision Hik-Connect!
Te egy ilyenbe futottál bele, ezeket sem én, sem itt a többiek nem szoktuk ajánlani!
A Hikvison oem termékei továbbra is ajánlott, remek rendszerek!" -
Graphics
Jómunkásember
Tudom nem teljesen idevág . Csak félig.
Szomszéd keresne olyan kamerát ami WiFi-s és napelemes üzemű.
Én ezekkel annyira nem vagyok képben.
Van-e esetleg ilyesmi?
Imou, Xiaomi egyéb jöhet

Nem kell "központi" doboz hozzá, kamerankent memóriakartya teljesen jó neki. -
dokee78
félisten
válasz
Marci112233
üzenetére
Két annke kamerám van.
Az egyikhez az Annke Vision kell.
Másikhoz a MyAnnke.Telómon rajta van,de már a Play Áruházban nem találom.
-
dokee78
félisten
Eltűnt a Play Áruházból a Myannke alkalmazás.
Ez milyen már vettem egy kamerát korábban és már nincs hozzá alkalmazás.Vagy át került másba?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dahua NVR4116HS , Dahua Poe switch, és pár Dahua IPC-HDW1230S-0280B-S5.
Ezekkel cserélném a jelenlegi 2mp-s analóg rendszert.
Arra gondoltam lehet jó lenne (2db) 4MP 3,6mm-es kamera az utca frontra, a 2mp-sek meg mehetnének telken belülre.Érdemes Dahua márka mellett maradni, vagy lehet ezeket mixelni?
-
Magnat
veterán
válasz
Marci112233
üzenetére
Az tényleg nagyon jó! Onvifet tud egyébként? Leírásban csak az rtsp-t látom, bár már az is elég jó, mivel forgatni úgysem kell.
-
Marci112233
addikt
válasz
Magnat
üzenetére
Ezen ár körül mozog egy Annke FCD800-as is mivel egy magában 100 dollár. De időnként ki lehet fogni akció keretén belül kettes csomagban, akkor darabja 30 ezer alatt maradhat, ugyanis én megléptem már régebben és vettem egy kettes csomagot 130 dollárért. Az kimondottan jó vásár volt szerintem. Utoljára már 150 dollár volt kettes csomag, de azon áron is jó vétel lehet.
-
Magnat
veterán
Ha valakinek dual optika fétise van mint nekem: [link]
-
Victoryus
addikt
Igen, vagy komplett rendszerben gondolkozom, vagy 2 lépésben, nvr csere, aztán kamera csere is. Lehetne élesebb, nagyobb felbontású kamera, mert ezek a 3mp-es kamerák nem annyira jók. Nappal még ok, de lehetne élesebb a kép.
onvif-et támogatja a Reolink is meg a Hiseeu is, feltételezem képet kapna az nvr, de lehet hogy nem tudná mozgatni, vagy a mozgás detektálás nem működne?
Reolink app YouTube demó alapján elég tetszetős, az is jó, hogy pc-n is nézhető.
Még azt nem tudom, hogy mennyi kamera meg milyen kéne. Most ugye a 2 kamera 4 irányt néz, Reo-nak nem ismerem még a kamera kínálatát. Elvileg nekik is van dupla lencsés kamerájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem, hogy megénekelted, de kérlek vedd a fáradtságot, hogy legalább megnézed,

majd megírom én hogy fos.

bigrock