- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
Üdv mivel tudok laptoprol zenét másolni a telora és hova
volt valami programom de lecseréltem a laptopot meg a telot is és nem tudom a nevét
-
1995M
kezdő
válasz
BreamHunter #749 üzenetére
Fordítva nálam, fehér és SE és Mini után. 17-re nem akartam várni, nekem mindegy a 60 Hz és ki tudja mennyibe kerül majd, 16-ra már van némi kedvezmény. (kinézetre tetszett még a 16e is, viszont annyival nem olcsóbb, a normál 16 azért többet tud)
Szerintem frissítsd, csak jobb lehet. Nekem a 18 UI változtatásokat szoknom kell, iOS 17-tel nem lehet használni, így nincs más hátra mint előre: legyen akkor naprakész a 18 és bízni abban javítják folyamatosan a hibákat.
-
válasz
Nem mindenkinek jön be, de nekem is tetszik a dinamikus sziget.
Nyugodtan frissítsd 18.5 verzióra. -
janeszgol
félisten
válasz
A 18.5 nagyon jó lett. Üzemidőben is javított picit. Ez már a végletekig optimalizált. Ha minden igaz 18.6 még lesz, utána pedig a 19 jön.
-
BreamHunter
tag
Üdv mindenkinek.
A tegnapi nappal beléptem a táborba egy fekete példánnyal.
13 pro maxot váltott. Sajnos kapott egy nagyot és elhalálozott.
Mértet szoknom kell, a max után furán kicsinek érzem.
Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez az aktív notch. Mondjuk nekem a a 13-as szélesebb notch-a is tetszett.Jelenleg 18.1.1-es iOS van rajta, de dobálja fel a 18.5-öt.
Akinek van tapasztalata korábbi verzióval és 18.5-el is, szerintetek érdemes frissítenem? Nincs semmi negatív változás a korábbi verziókkal szemben? -
blueMerle
veterán
De akkor miért nem veszel refurb 16 Pro-t ha ez ennyire zavar? Az úgy annyi, mint egy új 16, és problem solved.
Egy új 17-es bőven több lesz mint most egy refurb 16 Pro...
BTW, ha valóban át szeretnél térni iPhonera, akkor nem halasztgatnád, és keresnél kifogásokat. Mindig lesz valami, ami pro-kontra a serpenyőben hol az egyik, hol a másik oldalon. És akkor ott leszel, hogy majd a 20-as iPhoneon fogsz morfondírozni évek múlva, és mindig lesz valami, amibe bele tudsz kötni.
És hidd el átérzem, mert én 2-3 évig játszottam ezt
Pontosan ugyanígy. Jajj ezért nem váltok, meg azért, mindig kerestem a mondvacsinált kifogásokat. Igen, lesz bőven olyan dolog, amiben más, vagy kevesebb, de ugyanúgy sok dolog amiben több és jobb
Én februárban úgy keltem fel, hogy oké, elég a kifogásokból, megyek és veszek egy használt iPhone 13-at próbára az S23 FE mellé, mert ha épp nem jön be, nullásan akkor is ki tudok szállni a dologból. És bevállt, most váltottam egy új 16-ra, és őszintén szólva teljesen kizártnak tartom, hogy az elkövetkező 10 évben visszamennék Androidra. Az égvilágon semmi sem hiányzik a Droidból, pedig nálam ez munkaeszköz, rengeteg olyan funckiót használok rajta, amit az átlag-userek nem, vagy mégcsak nem is tudnak a létezéséről. És zökkenőmentes volt az áttérés
-
janeszgol
félisten
Ha tartasz tőle ne vedd meg. Hidd el zavarni fog!
Engem nem zavar, pedig van 120 Hz-es és 144Hz-es telóm is.Igaz ebben a módban nem használtam őket sokat.
Meg lehet szokni, utána rossz visszaszokni. Engem mondjuk annyira nem érdekel. Az jobban érdekelt, hogy olyan órám legyen, ami szintén 60Hz-es és nem 24 meg 30 Hz-es, mint a Honor Band 5-6 és társai régebbről. -
janeszgol
félisten
Gondolkodtam mit hozzak ki a vezetekes elofizumhoz. S25-ot akartam, de aztan a lehetseges dragulas hatasara inkabb megegy sima 16 lett a valasztasom. A 16 Pron is gondolkodtam, de a lenyegesen gyengebb uzemido miatt nem azt valasztottam.
-
blueMerle
veterán
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy holnap érkezik egy 16-os, 13-at fog váltani, abban egy klasszikus simet használtam egy e-simmel.
Olvastam hogy ebben van Dual e-sim támogatás. Namost ezt úgy kell érteni hogy létezik a telóból kétféle verzió, ami:
klasszikus sim + esimet támogat
és egy másik ami
esim + esim,vagy pedig ezt alapból tudja az európai modell (esim + esim)?
Mert utóbbinak nagyon tudnék örülniKöszi a válaszokat előre is.
-
válasz
janeszgol #726 üzenetére
Felhasználói szokásoktól függ. Nekem nem szokásom kapcsolgatni a dolgokat, mert egyszer beállítom az iPhone-t és utána úgy használom.
Háttérkép cseréje miatt sem kell a menübe lépni, a Vezérlőközpont is lehetővé teszi, hogy sok féle dolog elérhető legyen. Ha pedig keresek valamit, akkor Spotlight, de ha valaki nem szereti (ilyet is olvastam már), akkor marad a menüben bóklászás. -
zzola
titán
Amikor görgeted az oldalakat, pl. FB, Tiktok, web akkor érezhető és látható (főleg, ha 120Hz-es volt az előző mobil). Másban nem igazán zavaró, menüben sem, ott amúgy is keveset van az ember. Ez egyéni kérdés, hogy szokható vagy sem. Együtt lehet élni vele.
Én pl. Pixelről érkeztem vissza i16-ra, nem mondom, hogy nem látni különbséget, de mint fentebb írtam, egy idő után meg lehet szokni. -
kid46
tag
Sziasztok. Valaki váltott s24FE-ről -> iPhone 16-ra? Engem a 120hz VS 60hz érdekelne. Mennyire feltűnő ? Köszönöm
-
-
Az Apple azt szeretné, hogy tok nélkül használjuk az iPhone 16-ot
Az egy fontos dolog, hogy túléli, de megkarcolódhat. Sőt a kamera is. Arról nem beszélve, hogy tok nélkül, a kamerasziget miatt billeg is.
-
honeker
őstag
18.4.1 up
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Segítség kéne ! Az a bajom hogy ha megnyomom oldlt kétszer a gombot a fizetéshez akkor elég sürün csak a bankértyám jelenik meg és az arcfelismerő kis arc jel nem és nem tudok fizetni vele . Ha ujra índitom a telefont akkor szokot müködni de nem mindíg . A képernyőt feltudom nyitni arcommal de a fizetésnél nem adja be néha csak a kártyát ! Van valami megoldás ?
-
niof
veterán
válasz
csaba1203 #714 üzenetére
Akkor a kameragombról úgy érzem egy a véleményünk. Szerintem pl. abszolút rossz helyen van, ha a gomb középvonalát nézem, kb. 2,5-3 cm-el lejjebb kellene legyen. A kompakt fényképezőknél sem véletlenül van a szélén a gépeknek (de még a nagy vasaknál is). Így rohadt nehezen használható, fogást kell hozzá váltani, akkor meg igazából minek.
Maga a találmány sem az Apple-é, ha jól rémlik, ezer éve valami Nokián volt már ilyesmi. Mondjuk nem tudom, hogy a marketingben hogy hozta le az Apple, lehet nem céloztak rá, hogy ők most ezt kitalálták, de jellemző lenne rájuk. -
csaba1203
addikt
Nálam 12 minit váltott hát ég és föld...
Szeretem a hosszú üzemidejét a nagyobb kijelzőt a fürgébb működést....
A dedikált kamera gomb egy bullshit sőt néha idegesítő ha jobban benyomódik de ez van.
Kamera téren is van azért fejlődés pedig a mini sem csinált rossz képeket.
A helyedben igen megtartanám a 11-et akár tartaléknak is.
Akku sajnos fogyó eszköz, mint kocsinál is... -
niof
veterán
válasz
csaba1203 #712 üzenetére
Inkább abban a kontextusban gondoltam a kibír 5 évet dolgot, hogy ennyi idő alatt a 11-el írd és mondd, semmi problémám nem volt. Persze az, hogy az akksi halódik, az nem igazán róható fel neki. Mégis csak elmúlt 5 éves. Erősen fontolóra vettem amúgy, hogy tartalék telónak megtartom, és elküldöm akksicserére. Állítólag a következő iOS verziót még kapja, de utána is szokott még az Apple kitolni frissítéseket a telóira, és mondjuk kocsiba navinak egy feltöltős kártyával szerintem elég jó lehetne.
-
niof
veterán
Sziasztok!
11-ről váltottam múlt héten. Meg kell mondjam, hogy megérte. Sokkal fürgébb, reszponzívabb. Pedig egyébként azt sem éreztem lassúnak, de ezzel összehasonlítva már igen. Elégedett vagyok vele. Ha ez is kibír 5+évet, le a kalappal az Apple előtt!
-
1995M
kezdő
350 most az egyik hivatalos viszonteladónál.
-
woros
őstag
Üdv,
Belépek a topikba egy 16-al, i13-at váltott. Eddig jó. -
nikilauda
senior tag
Tudtok ajánlani jó minőségű vékony tokot a Pitakán kívül ?
-
válasz
vadkörte #702 üzenetére
Újra elolvastam a posztom és még mindig nem látom, hogy hol írtam benne olyat, hogy “ugyanaz” vagy “hasonlít”. Ennek pont az ellenkezője szerepel az utolsó bekezdésemben…
No mindegy, részletesen reagáltam a felvetéseidre, a tőled kapott szűk válasz viszont ahhoz érdemben alig kapcsolódik.
Lapozzunk…….
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest