Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Fujifilm X
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ez nálam most pontosan mit jelent?

-
esbii22
őstag
válasz
Lexus sc
üzenetére
Igen ott lehet, látod a tervezett kapacitást, es a valósat. Bár azt utólag már nem tudod mennyiről indult, most azt látod hogy éppen mennyi. Ezt mindig a vásárláskor jó csekkolni.
janeszgol:
De alapból nagyobb akkuval indul mindenki, csak van akinél ez pár mAh-el nagyobb mint a tervezett kapacitás, van akinél meg jóval több. A telefon nem mutatja a 100% feletti értéket, ez a 3utools progival látod windowson. Mac-en nem tudom a Finder mutatja-e.
Ezert van az hogy hónapokon at 100% az akku kapacitás a telefon menüjében, mert az nem jelzi a 100% feletti értéket. -
janeszgol
félisten
Ez tök érdekes. Fél éve nézegettem a vaterán a sima 15-öt és többnél is 150-270 ciklus között már 90% alatti volt az akku. 89% volt a 200 ciklus alatti, 84% volt a 265 ciklussal rendelkező. De ez a sima 15.
-
zzz03
őstag
Nem nagyon figyelek a törlésre. Van hogy egyhuzamban fent van 10 órát is CarPlay-en. Össze vissza töltöm ahogy épp kijön. Van hogy csak 10 percet van h elfelejtem aztán 2 órát is fent van…
-
AMD Power
titán
Nálam nem ilyen jó a helyzet. Mondjuk ezt a telefont én csak 3 hete használom...
-
esbii22
őstag
válasz
Lexus sc
üzenetére
Rengetegszer ki volt már tárgyalva ez a nagy iPhone topikban.
anugy a telefon annyit vesz fel amennyit tud, tölthetem én 100w töltővel akkor is csak 20-27w között fog felvenni…
Semmi előnyöd nem lesz azzal, hogy töltöd a telefont.
Nagy átlagban 2 év után ha nagyon vigyázol rá akkor mondjuk neked 90%-os lesz az akku kapacitásod, én meg töltöm össze vissza, kocsiba, magsafe-el stb nekem meg lesz 87%. Akksi úgyis cserés a 3. évben pláne ha még tervezel a telefonnal min 2 évet. Én az előző telomat (i11) éjjel töltöttem vezetek nélkül mindig maxra. 83% akksival adtam el úgy hogy 3 éves volt akkor az akkuja.Javaslom használd a keresőt a nagy iPhone topikban, sok hasonló témát találsz ha rakeresel a kulcsszavakra
-
Lexus sc
tag
válasz
s_zoltan
üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint a gyorstöltés nem degradálja az akksit nagymértékben. Most egy gyári Apple 20 W-os fejet használok 80%-os töltési korláttal, de azt vettem észre, hogy töltés közben felhevült a telefon…a hő pedig degradálja az akksit. Nálatok van ilyen, a több mint dupla teljesítményű töltővel?
-
honeker
őstag
Ez még mindig elö jön
[kép] -
zzz03
őstag
Tölthető.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Pár napja vagyok tulaja egy felújított Telekomos kék i16-nak. Szerettem nagyon az előtte lévő i13-t, de érezhetően gyorsabb a 16-s.
-
pepetech
őstag
Sziasztok! Feleségem megleptem egy 16-al. Minden faszányosan működik viszont viber és gmail app nem küld értesítést. Viber egyszerű volt viszont gmail leszivat teljesen…. Írok neki emailt nem jön értesítés megnyitom az appot megjelenik a levél. Ha nyitva az app csak akkor jön levél ha manuálisan szinkronizálok.
már kijelentkeztem, töröltem, újratelepítettem minden szinkronizálás bekapcsolva google naptár adatok is megvannak mégsem szinkronizál.valami ötlet?
-
brownus
veterán
Bocs, hogy ide: melyik airpods tölthető vezetéknélkül?
Köszi. -
Starann
tag
Sziasztok, szerintetek a 16-os iPhone a 15-höz képest megéri azt a kb 50 ezres felárat? Semmi extra nincs a felhasználásomban, gps, net, youtube, scan, pdf, fotó (gyerek is). Ai nem érdekel, kb 4 évre szoktam tervezni egy telefonnal. Köszönöm a válaszokat
-
brownus
veterán
A hangot le lehet venni külön az értesítéseknél? az a pötty vagymi legyen csak ne pittyegjen xd. Csajom nem találja ezt a lehetőséget.
-
brownus
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hello,
Mous tokok? https://eu.mous.co/ [link]De nem kell ehhez a telefonhoz amúgy a magsafe tok? A jobb illeszkedeshez, töltéshez? Magam miatt kérdezem mert tervezek venni egy iq2 töltőt...
-
mtm800
senior tag
IOS 26.1 elérhető.
-
esbii22
őstag
Ilyen kérdéseket az iPhone topikban tegyél fel, ott többen vagyunk előbb kapsz rá választ, viszont ebben nem tudok segíteni, nem használom az Apple TV-t.
-
Ganzer
aktív tag
-
esbii22
őstag
A páromnál pont fordítva van. Engedélyezve van a billentyűhang, már az iPhone 11-esen is csinálta hogy random mintha maxra nyomnád a hangerőt úgy kattog..16 pro-n se változott a helyzet, de kap majd egy teljes visszaállítást a telefonja jövő héten a 26.1-el. (Adatok mentése, gyári visszaállítás, frissítés 26.1-re, majd ismét gyári visszaállítás, aztán belakja újra a telefont) Sajna a 11-ről váltás nem volt zökkenőmentes anno, igy ez akkor elmaradt.
-
Ganzer
aktív tag
Másnál is előfordult hogy gépelés közben elnémul a gombnyomások hangja? Illetve ugyanez az ébresztőóra beállításakor mikor görgetjük az órát, szintén. Már másodszor fordul elő nálam, most újraindítottam, jelenleg működik.
-
esbii22
őstag
Nagyobb iPhone topikban volt erről szó nemrég, olvass vissza, vagy keress rá. Visa kártyát kaptál?
-
Ganzer
aktív tag
Hali, tegnap én is vettem egy iPhone 16ot. Tárcához való hozzáadáskor az OTP-s bankkártya ellenőrzőkódja sosem érkezik meg. Van valami beállítás az üzeneteknél amit nem vettem figyelembe? Tudtok ebben segíteni? 🙏🏻
-
esbii22
őstag
Már ne is haragudj, de józan paraszti ésszel is lehet gondolkodni. A világos-sötét mód kapcsolót biztos hogy nem rakják a Tárcsázó beállításai közé….
De ha neked jó, hogy minden egyes pitiáner dologért a fórumra rohansz kérdezni, hát legyen.
Csak egy javaslat/ajánlás volt részemről, hogy az ilyen általános dolgokban előbb kapsz segítséget az említett 2 helyen. -
honeker
őstag
Ios 26….hol tudom a világos modot be állitani ? Sötét modban be kapcsoláskor nem jelenik meg a sim cod csak fekete kockák
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Valaki használ 16 Plust a topikból ? Tudom, nem ez a topikja, de célirányost nem találtam. -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
16os iphone mostanában elkezdte előhozni az autofokusz hibát, egyszerűen nem hajlandó fókuszálni.
Újraindítás után jellemzően megjavul, de most egymás után eljőjött a következő napon kamera indításnál. (Újraindítás után közvetlenül még jó volt)
(18.7.1 van rajta)
Hardveres probléma lesz ebből vagy majd az iOS 26 megoldja, ha felkerül rá?
-
mtm800
senior tag
Első a bizt mentés. Ha azzal készen vagy beállitások- általános-Iphone átvitel/alaphelyzetbe állitás-összes tartalom ,beállitás törlése. Utána végigmegy a törlés és olyan mintha most vennéd ki a telefont a dobozából.Utana a szokásos beállitások és egy ponton megkérdezi h beállitás újként vagy visszaállitás biztonsági mentésből.
-
mtm800
senior tag
Nálam ilyent nem ir ki. Hozzáteszem 26- ra frissités után észrevettem , hogy kb 12 giga tárhely a telón "kvázi eltünt", rögtön csináltam egy teljes törlést majd visszaállitást biztonsági mentésből, visszajött a "valahol" lefoglalt" tárhely és minden normálisan múködik anomália mentesen azóta.
-
honeker
őstag
Szerkezteni akartam egy kontaktot…..nem sikerült
-
s_zoltan
csendes tag
Ma pont 1 éves a telefonom, nyugi tortát nem kapott pedig megérdemelné. Teljesen átlagos felhasználó vagyok, elégedett vagyok vele amit kiemelnék azaz akkumulátor, 211 ciklus van benne s még 100%-os. Az első naptól bevan állítva a 80%-os töltési korlát. Este 80-nál leveszem a töltőről másnap este 20-30 között van amikor felrakom újból. Az elődjénél(iPhone 11) ezzel nem foglalkoztam, az 1 évesen már csak 95%-os volt.
-
honeker
őstag
Up
-
Savage75
újonc
Sziasztok,
Tegnap beüzemeltem az új 17-est, de sajnos annyira zavaró számomra a PWM, még csökkentett beállítás esetén is, hogy rosszul vagyok tőle. Sajnos vissza kell küldenem.
Kérdéssel fordulok a 16-os használókhoz, hogy ennél a készüléknél is jelen van ez a probléma? XS-t váltott, aminél ilyen gondom sosem volt. Nem tudom mi legyen helyette, mert ezt képtelenség megszokni.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux haladóknak
- Autós topik
- Tesla topik
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Vadonatúj, nem aktivált!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem is jó állapotban van az akksim ezért bátorkodok én is válaszolni, 15 hónapos lesz a telefon, a 80%-os töltési korlát első naptól be van kapcsolva. Ikeás SJÖSS töltött használok ami 45 wattos.