Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
-
-
lsc
nagyúr
válasz endruboy1 #118360 üzenetére
Corolla nincs a fenti feltételekkel, elég alacsony is lenne az említett célra. Sx4 magasabb, az már jobb lenne, de azzal 1,5-össel mentem, már három fővel is elég harmatos olt. Biztosan menne 130-at terhelve, de a vevés fogyasztás sem jönne össze.
Az élet kegyetlen .
-
tixem
addikt
válasz endruboy1 #100068 üzenetére
Focust ennyiért esélytelen. Ezt már beláttuk, hitelezni meg nem akarunk de ha mégis az lenne belőle akkor is inkább G Astra. Van már egy a családban, ismerjük már a széria nyűgjeit és jóval egyszerűbb szerkezet is, mint a Ford.
Átnyálazom akkor a Primera kínálatot is hátha.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
DeFranco
nagyúr
-
Kornel
veterán
válasz endruboy1 #98581 üzenetére
szerintem ez már egy olyan keret, amiből tényleg kocsit is vehetnél.
persze biztos többet kellene költeni rá, de legalább nem undorodnál tőle, ha beleülsz.
mondjuk kicsit kipótolod, és egy fóka1 ghia, 1.8-as már szépen szedi a lábát, de 1.6 se rossz.
és akkor nem egy konzervdobozban ülsz, aminek a belsejét PET palackból öntötték ki, és már annak is örülhetsz benne, ha az ablakot nem kézzel kell tekergetni.
szvsz kopó dolog, meg úgy általában minden még olcsóbb is lesz hozzá, mint a japánokhoz, és a motorjaikkal se szokott gond lenni, annyi, hogy talán nehezebb megkíméltet kifogni belőlük, de aki keres, az talál. -
raczger
őstag
válasz endruboy1 #98546 üzenetére
Esetleg Renault Mégane?
Néhány hónapja anyám vett egyet, 1.6 benzines, illetve egyik ismerősünknek is ilyen van kb 5 éve, kopó alkatrészeken kívül mást nem kellett még cserélnie. 1.6-osok közül az egyik legjobb a fogyasztása, töréstesztjei elég jók, mondjuk a beltere nem egy főnyeremény (értsd, nekem csúnya, nem tetszenek a műanyagok, a formák), illetve az első ülések deréktájon nem túl kényelmesek (ez inkább hosszabb útnál jön ki). 500 környékén találsz ebből jót, nézhetsz 1.4, 1.6 motorokkal (8v és 16v is van mindkettőből).www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
!Overdose!
őstag
válasz endruboy1 #97987 üzenetére
Vásárlás után 100k nem biztos, hogy elég lesz. A szokásos vezérlés, szíjak, folyadékok, szűrők, gyertyák cseréje önmagában simán meghaladhatja ezt az összeget és akkor még nem beszéltünk arról, ha esetleg javítani is kell valamit, esetleg gumit kell venni rá.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
jozefgucci1
addikt
válasz endruboy1 #97981 üzenetére
Most nyáron adtam el a 2004-es Corollámat 1.4 benzin amit nagyon szerettem . Első tulaj voltam és a szokásos olaj+ szűrőkön kívül nem cseréltem rajta semmit . Megbízható ,de valóban unalmas autó . Foogyasztás nekem városban 7,0-7,5 körül alakult . Városon kívül 6 liter . Pályán kényelmesen elment 130-at és még lehetett benne beszélgetni is . Összességében összerakott kocsi nem lenne vele baj ha sikerül egy jó példányt kifogni . Viszont 700K kevés lesz szerintem !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
sasa134
addikt
válasz endruboy1 #97981 üzenetére
Talan 1x vagy 2x ültem Corollaban, de soha nem vezettem, nem tudok nyilatkozni erröl. Igazabol ugye a Corolla nagyobb, jobban pakolhato, motorikusan rendben van, de belülröl talan nem nyujt olyan minösegi feelinget mint a felsorolt nemetek. Nezd meg mindegyiket es amelyik jobban tetszik, azt vedd.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz endruboy1 #97975 üzenetére
Olyanom is volt 2 evig hasznaltam egy 1.4-es verziot, az se eros, de jobban ment mint az 1.6-os Audi. Az 1.2-eset nem javaslom, az igen gyengus lehet. En szerettem nagyon, remek kis kocsi a Polo, nekem 5 ajtos fekete volt, 16os kerekekkel, jol is mutatott. Ha eleg a merete, akkor mindenkepp 1.4-est nezz. En 2 szemellyel ausztriai sieleseket (tetöbox-al) , nyaralasokat (Olaszo. Szlovenia, CSehorszag, Lengyelorszag) hoztam le vele, ilyen 30-35k km-t tettem bele, szerettem, de nagyobb kellett. A valtoja pl jpobb volt mint az audie, de lehet ez csak a konkret peldanyokra vonatkozott.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz endruboy1 #97948 üzenetére
5 evig hasznaltam 2001-es evjaratu, 1.6-os A3-at. Szerettem, gondom sem volt vele, most adtam el szeptemberben 900-ert. Carat felszereltseg, valos 185ezer km, 2. tulaj, full bör, ülesfütes, teli-nyari gumi szett,stb. Fogyasztast tekintve egyaltalan nem eszik keveset, söt a teljesitmenyehez kepest sokat, vegyesben böven 8 felett, inkabb 8-9l között mondanam, persze labtol függ. 700ert nem tudom mit kapsz, de eselyes, hogy egy lerugott, csak eladasra kivackolt peldanyt. A Corollat vedd sztem.
Avanti Roma
-
bitpork
nagyúr
válasz endruboy1 #97954 üzenetére
Hangsúlyozom, nem A3 tapasztalat, de nekem évente egy 100-160k gyártótól és típustól függően amit a futóműre költöttem, költök. Igaz én heti szinten járok úttalan utakon a család miatt ( ezért kellett az emelt hasmagasság).
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
válasz endruboy1 #97952 üzenetére
A3-am még nem volt. A6 és passat igen. Mindkettőnek a futóműve odafigyelést igényel itthon. Ha az a3 motorja ugyanaz az 1.6 mint az a4ben akkor ott pl a gyújtótrafók szeretnek meghalni és egyesével nem cserélhetőek. Nekem érzetre az 1.6 102 LE-s nagyon ... nem lomha, inkább nyögvenyelős volt.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest