Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Rivaul
addikt
Ezt imádom, rang: Újonc
Hmm vannak még nagy öregek azért szép számmal akik aktívak ennyi idő után is
bitpork
Nekem fontos mert sokat üzletelek. S itt jószerivel ez alapján ítélnek meg. Most csak azért pofázok mindenhol mert sikerült munkanélkülinek lennem. Bár megérdemeltem már a pihenést -
válasz
Rivaul #37686 üzenetére
Vannak jószerével 2001-s emberek is. És én nem pánikoltam be, megcsináltam ezt. Ráadásul utólag mondták meg hogy lehetett kérni a vissza állítást külön
IJ esete volt, de nem izgat mert annyira sokat nem üzletelek. Én ide pofázni jövök, meg különben is hülye vagyok és semmihez nem értek
-
Rivaul
addikt
-
Dare2Live
félisten
-
neduddki
nagyúr
válasz
KonzolKartel #37675 üzenetére
HI!
van nekije dexos2? van akkkor?:- )
udv
neduddki.
-
-
válasz
milomi #37678 üzenetére
Őt keresd, neki Punto jtd-je van.
És igen cink az egész. 2 fajta 1.9 motor van benn, az kicsi az 75 LE-s, ezt mindenki csippeli és lhalasztja, a nagyobbik 90LE-s ez jó. Egyik se melegszik télen az Istennek sem. Az általam leírtakért felelősséget nem vállalok, mert sör van a kezemben
-
milomi
tag
Sziasztok Fiat Punto 1.9 JTD ről valami vélemény ? asszem 80 ló körül van ! Gondolom ha az 1.9 es motor vissza van butitva 80 lóerő.. gondolom igy Tartós lehet ??? vagy Cink az egész
???
-
-
KonzolKartel
őstag
Liquidmoly toptec 4600 5w30 jó az 1.9cdti-be? z19dth
-
Rivaul
addikt
válasz
zolikaDB #37672 üzenetére
Sztem erre is megfelel az ultra szavo.
-
zolikaDB
veterán
Üdv urak!
Lenne egy kis probléma: megjelent pár penészfolt a csomagtartókárpiton... Ahogy nyitottam ki, gondolom elég volt pár csepp hólé a jó télen.
Mi a legjobb módszer ennek orvoslására? -
Bull Boss
őstag
Szasztok! Tudna nekem linkelni valaki egy jelenleg elfogadott gépjármű adásvételit? (Sajnos elgutóbb megjártam és messziről kellett visszautaznom mert nem volt megfelelő) Köszi előre is !
-
Adják írásba hogy nincs hangja annak ellenére hogy te ezért vitted oda. Fizess ki nekik egy óra bevizsgálási díjat. Oszt ha tönkremén, akkor ott a papper a kezedben h ki a hunyó.
(#37657) MMA87 : az eladó nem állhat el a szavatosság adásától, neki ez törvényi kötelezettsége. A vevő mondhatja hogy nem tart igényt rá, de én ilyet elképzelni sem tudok.
-
Tankblock
aktív tag
Hello,
[Passat] mekkora "kockázat" ?
Mire lehet számítani? Gondolom céges kocsi volt saccolok bele min 160ekm.
-
_NCT
addikt
Attól függ, hogy hogyan vásároltad az autót. Ezt olvasd át szerintem. Valamint ezt is.
Ha le akarnak rázni, akkor lehet bedobni a fogyasztóvédelem labdát, illetve az igazságügyi szakértőt is. Ha bizományos értékesítéssel árulták az autót, akkor (ha az adásvételiben nincs kikötve az, hogy az eladó eláll a szavatossági jogától és nem tartozik felelősséggel a továbbiakban az autóban eredő károkért, vagy ilyesmi szöveg) a magánszemélyek közötti szerződésre 6 hónap szavatosságot mond PTK. De elég nehéz és rögös út bizonyítani az igazad
-
m3tr0
őstag
Jó, de ez az. Én odaviszem,hogy bizony ennek hangja van. Ott állnak hárman és azt mondogatják,hogy ennek nincs is hangja, ha meg van is kicsi, az meg normális.
Ilyenkor mit lehet csinálni? Mert most így nem költenék rá csak úgy 60 ezret amikor nekik kéne megcsinálni garanciában.
-
-
Sotho
őstag
[link]
A biztosító is megvált egy munkatársától az az érzésem. -
_NCT
addikt
Hülyeséget írtam, sorry.
Nekem kinyomócsapágy volt, most ahogy belegondolok benyomott kuplung mellett,ha egész este kinn állt, és reggel indítottam, akkor mintha ékszíj csúszott volna, de ahogy engedtem fel a kuplungot, elhallgatott. Hideg időben előjön, ahogy melegedik, elhallgat, cserére nekem azt mondták akkor kell, mikor már melegebb időben (10 °C) is megnyikkan.
Szal valószínű váltócsapágy lesz.
A szakszervizesek meg pont fordítva mondták...igaz, nekik kéne megcsinálni ha váltócsapágyas is, mert mondtam,hogy nem 2000 km alatt romlott el az autót pedig ott vettük náluk használtan 2 hónapja.
Ők is megpróbálták, ők pl. a hangot se hallották...Nem is fogják elismerni, még ha hallották is. Nem akarnak fizetni, ennyi a titok nyitja. Főleg, ha bizományos értékesítés volt. Ha kereskedőként adták át neked az autót, akkor van a 2 éves szavatosság, amit 1 évre szoktak korlátozni. Pont múltkor volt róla szó talán itt, hogy az első 6 hónapban nekik kell bizonyítani, h a vételnél nem állt fenn a probléma, 2. 6 hónapban pedig neked, hogy megvolt a hiba.
-
m3tr0
őstag
Srácok,
az mitől lehet,hogy üresben a motor szépen jár, de valami nagyon halk kis súrlódó hangot hallok a motortérből, de ahogy szépen benyomom a kuplung pedált elhallgat.(hidegen-melegen)
(Suzuki Swift III 2005)
Alapjáraton és magasabb fordulaton is hallani, magasabb fordulaton jobban. Viszont sebességben nem hallani.Eddig két verziót hallottam, az egyik,hogy váltócsapágy...a másik kinyomócsapágy.
Az a baj,hogy a szerelőm a váltócsapágyat mondta, azt is mondta,hogy nem összekeverendő a kinyomócsapággyal mert annak pont akkor kéne szólnia,ha benyomom a pedált.
A szakszervizesek meg pont fordítva mondták...igaz, nekik kéne megcsinálni ha váltócsapágyas is, mert mondtam,hogy nem 2000 km alatt romlott el az autót pedig ott vettük náluk használtan 2 hónapja.
Ők is megpróbálták, ők pl. a hangot se hallották...
Nem tudom mi legyen vele.
Ötlet? Vélemény?
-
lsc
nagyúr
Újra a motormelegítésről.
Érdekes a 3 gyártó eltérő hozzáállása. -
neduddki
nagyúr
válasz
Bigemperor #37643 üzenetére
HI!
akor Teged ki fognak hgyani mert egymassal beszegetnek:- )
udv
neduddki
-
macskajancsi
aktív tag
Külföldre nem tervez mostanság menni valaki autóvásárlás céljából? (Németo., Hollandia, Osztrákia)
Betársulnék / betársulhatna hozzám valaki, úgy olcsóbb lenne.
Érdeklődni privátban.
Ha off, akkor elnézést: -
válasz
Napfénysüti #37632 üzenetére
Azért mert valószínűleg a BO hifi több mint az allroad teljes értéke
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bigemperor #37629 üzenetére
HI!
1 ki tugya mijota llt raktaron
2 vegyel egy inteligens totot /jho vele beszelgetni;- )/ es 2-3 hetent lopjalneki aramot vhonanuv
neduddki
-
törölt tag
válasz
Bigemperor #37629 üzenetére
A sok indítás, alacsony fordulat a városi közlekedés miatt és a hideg időjárás együtt egy-két hónap alatt képes lemeríteni az akkut. Töltsd fel meleg helyen 12-24 órán keresztül és mehet, ez, amiket írtál, normális viselkedés az akkudtól.
-
Őszinte leszek: A BG hifi miatt kellene
-
Bigemperor
senior tag
2008-as Honda Civic (1.8 ES Aut) -be gyári akksit vettem Honda márkaszervizben, úgy két hónapja. Namost nem is volt extrém hideg az utóbbi időben, fagypont körüli a leghidegebb, ennek ellenére elég hernyán indul reggelente a gép (csillaggarázs jelenleg), semmiképpen sem úgy, ahogy azt egy új akksitól elvárnám. Napi használatban van, a héten legfeljebb egy-két hétvégi nap esik ki. Többet csak városon belül, de vidéki útjaim is vannak, akkor nyilván több töltést kap. Szerintetek ez normális dolog?
Jah és adalékként azzal próbált a helyi hondás erő kábítani, hogy nekik nincsenek akksijaik raktáron, azt mindig csak akkor kérik le, ha vkinek kell, az én esetemben is épp akkor kérték le a beszállítótól.ez vicces.
-
-v-
addikt
válasz
DeFranco #37624 üzenetére
Igen, egy db távirányítós, a pótkulcs csak sima.
Másoláshoz van a kulcsnak egy kódja, ez a pótkulcsra rá van fűzve kis műanyag cuccal ha még nem veszett el róla, de vannak másolók ahol enélkül is meg tudják állaptani a kódját, utána pedig a kód alapján tudnak már másolni, tehát nem közvetlen a kulcsról. -
zolikaDB
veterán
válasz
bigmasterg #37615 üzenetére
Igen, Gallardo. Vagy 20x lattam mar ezt a videot.
-
zoo8800
veterán
válasz
Napfénysüti #37619 üzenetére
Inkább a fotók miatt tépem a hajam...
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Arról tud valaki biztos infót, hogy egy 1. gen Focushoz gyárilag mennyi és milyen kulcsot adnak?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bigmasterg #37615 üzenetére
másik V10, és nem is ekkora hodály (hasonló ár)
más:
Yo Dawg... [link] -
qdak
addikt
tegnap mi is ugy hegesztettunk csillagbol meg csobol cuccot h kiszedjuk a porlasztokat, gondolom 20-30 at elkertek volna erte, meg addig csak neztem volna az autot mig megjon, vszinu
amugy annak a 3 szog re hasonlito, de meg a sarkain bevagasokkal rendelkezo csavarnak mi a neve? ahhoz se talatam semmit...
-
TaaT
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest