- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Apple notebookok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Tessek bongeszni a hirdeteseket
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
kbyte1024
veterán
Éééééés meg jött
-
Joc24
tag
válasz Fallbala83 #487 üzenetére
Már kezdtem azt hinni, hogy gyalog jön 😄
-
bepe79
addikt
Aliról meg jön egy ilyen: [link] aminél lens protection is van, tehát emelt keret a lencséknél és a kijelzőnél is, meg erősített védelem a sarkoknál.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Tamás1966
tag
Az a baj, hogy a képek sokszor sokkal jobbat mutatnak mint a valóság. Én ezt már megtanultam. Ez pont olyan mint a társkeresés. A képeken bombanő, a valóságban meg konyhalány . / Én már párszor befürödtem ezzel. / A tokkal és egyebekkel ugyanez van. Látni kell. Érezni, hogy milyen érzés a kezedben. Ha nem oké, megnézel másikat. A Westendben rengeteg üzlet van. A Prince Phone GSM- nél nagyon jó árban vannak a tokok. 2-3 ezer Ft között. Látod, kitudod próbálni, stb.
De ha valakinek közel van a Pólus, a lenti soron az arab is nagyon jó. 2 ezer nála a tok, és rengeteg van, mondjuk az x7-hez még nincs, de lessz.
A dobozban lévő tok az valóban nem egy nagy durranás. Nagyon pici a széle az előlap körül. Jó ha azért van 2 mili, az már védi. -
bepe79
addikt
Azért messze nem ugyanaz, ez kitölti a helyet a lencsék körül meg között, ad egy kis plusz védelmet, a gyárin meg van egy nagy kivágás egyszerre a két lencsének.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
lck
senior tag
Helló!
Én [innen rendeltem] sárga 12/256-ost. ( szintén nem bírtam tovább várni )
143e. volt. Azóta már láttam Alin kicsit olcsóbban is, de mindegy, nem nagy a különbség.
Francia raktárból jön.
Kicsit izgatott vagyok, még soha nem rendeltem Aliról ilyen drágán.
Biztassatok légyszi kicsit, hogy nem lesz semmi gond!
[Ebből a Store-ból jön.] Este rendeltem, épp most értesített, hogy már fel is adták. -
bepe79
addikt
Ez az egyik tok amit rendeltem hozzá: [link] szerintem ez eléggé ott van a szeren.
-
bepe79
addikt
Na csak nem bírtam megállni, és leütöttem egy fekete 12/256-os x7 prot az alin.
Rendelek hozzá 2 helyről minőségi tokot is, mert úgy látom, hogy idehaza az még nem nagyon van.Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Tamás1966
tag
Megpróbálom. Lejöttem a kocsiba, mert most dolgozom, de itt is áll egy helyben az útvonal.
Nincs indulás gomb.
Ez az utolsó lêpés hiányzik. Mutatja a tervezett útvonalat de áll.
A régi teló Wifivel a lakásban is működik. Ha rányomok az indulás gombra, indul.
Itt viszont valami másképp van, de az biztos, hogy apróságról van szó.
Eleve elő sem jön az indulás gomb. -
D@niel
addikt
válasz Tamás1966 #462 üzenetére
Nem működik a térkép funkció? Megvan nyitva a térkép, működik.
Ami a második képen van, az egy előnézet, útvonal tervezés, hogy merre fog vinni. Arról a pontról nem fogja indítani a gps-t, ahol fizikálisan nem vagy ott, ugye - még ha valóban ott is vagy és beírtad neki, a rendszer helymeghatározás nélkül nem tudja.
Ki indulási pontnak add meg a jelenlegi lokációt (helymeghatározással!), majd célállomást beadod és ott lesz alul az indulás gomb.[ Szerkesztve ]
『 poco f4_𝔼𝕧𝕠𝕝𝕦𝕥𝕚𝕠𝕟 𝕏 v10.2 』
-
Tamás1966
tag
Vajon miért nem működik az új Pocon a térkép funkció ?? A régi telón beírtam a címet, és utána útvonalterv, majd indulás, és vezetett. [kép]
A mostani Pocon ugyanez a menet, viszont itt az útvonalterv után az jön, hogy előnézet, és az indulás nincs sehol. [kép]
Nem kezdi meg a vezetést, mint a rêgi telón.
Lehet, hogy valami nincs rendesen beállítva ??
Akàrmit csinálok, az indulás funkció nem jön elő. -
toths
újonc
Itt egy rövid videó arról, hogy mit érdemes elvégezni használatbavétel előtt. [link]
-
kbyte1024
veterán
Nem kell betojni,megkapja mindenki. Nekem Alsonémedibe rohad 2napja. Majd hozzák,tulterhekt szegény GLS
-
Tamás1966
tag
Hűha.
Ilyenkor már azért imádkozik az ember, hogy most már mindegy hogy mikor, csak egyálltalán megérkezzen a termék. -
csis_xz
újonc
Lassan őrölnek a malmok a vámon úgy érzem. Az enyém január 18-án elhagyta Hong Kongot. Azóta se kép, se hang. Van esetleg még , aki január 11-én rendelt?
-
Tamás1966
tag
Sajnos most mindenki úgy számol ahogy akar. A bankok nem, mert az hivatalos, de ezek a külföldi oldalak gyakorlatilag bármit megtehetnek. Nincs felügyeletük, bármit mondhatnak, persze azért józan határon belül
Ez olyan mint a piacon a répa. Juliska 300 ért adja, Mariska meg 500 ért. 🤷 -
courban
csendes tag
Köszi, csináltam közben egy USD számlát a revoluton, de pont ugyanazon az árfolyamon vált a rendszer mint ahogy lentebb írtam.Beszéltem az ügyfélszolgálattal, állítolag az EU területéről euroban számol a rendszer automatikusan, majd a számlázásnál visszavált dollárra. Szerintem ott lehet a gubanc, vagy pedig ott hogy a bank is dollárban számol mindent, megkapja az összeget euroban, majd vált vissza dollárra majd forintban megjeleníti....
-
courban
csendes tag
Sziasztok, tudtok segíteni dhgate -es rendelésben? Akárhogy próbálom variálni a pénznemet (HUF/EUR/USD) illetve fizetéskor a kártya mögötti EUR vagy HUF számlát, valahogy mindig pont 430 Ft ért akarja váltani a dollárt. Egy példa a több próbálkozásból:
A bank legdrágább USD eladási ára is 409 Ft. Nekik ez hogy jön ki? Van ötletetek a megoldásra? Még az jutott eszembe, hogy Revoluton lehetne dollár számlát létrehozni, de attól tartok hasonló lenne az eredmény. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Soha nem rendeltem innen. Aliról viszont sokszor rendeltem, de akár EUR ban akár Ft ban fizettem mindig ténylegesen annyit vont le amennyit kiírt fizetéskor. Itt meg csak akkor derül ki a turpisság, azaz a valódi összeg miután a bank kéri a jóváhagyó kódot -
bepe79
addikt
Hát ami több mint 1 éve nem jön le az F5-ről és a fólián sincs egy darab karc sem, azt én nem mondanám alap minőségnek. sáómi minőség, profi.
-
bepe79
addikt
Nekem ez az egyik dolog ami miatt áttértem más márkáról, mert van gyárilag tökéletesen felrakott, tartós fólia, és maga a rendszer (MIUI / HyperOS) is nagyon megtetszett.
-
RobbyJr
őstag
Az is lehet, hogy hülyén olvassa maga a telefon ki magából. Majd pár alkalmazással le tesztelem, hogy mit írnak ki. Tudom az iPhonenál kijelzi alapból a telefon, nem kell így utána bányászni mint a Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Tamás1966
tag
Talán nem ide való a kérdés, de ha van ilyen topic, akkor irányítsatok oda.
Tud e valaki jó fólia ragasztást ?? Üveglap, vagy valami jó erőss fólia az ajánlottabb ??
Elsősorban 4,15,13 kerület.
Ha valaki tud valamit jó áron, ahol nem rontják el, akkor köszönöm ha megírja.
Köszi. -
D@niel
addikt
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #417 üzenetére
Te csak ne nezegesd meg olvasgasd azt a poco izét,tudod melyik a te telód...
-
bepe79
addikt
Az F7 / F7 Pro / F7 Ultra az az X fölé lesz pozícionálva árban is.
-
-
Tamás1966
tag
válasz Luck Dragon #411 üzenetére
Szia.
Sima Google hírekben, de itt van róla egy kép. :
[kép] -
-
Tamás1966
tag
Fiúk.
Lassítson aki Pocot akár venni, mert tegnap olvastam, hogy állítólag hamarosan érkezik a
Poco X7 Ultra.
Nem tudom az mivel fog többet tudni, de hamarosan érkezik.
Nekem igazàból ez az pro bőven elég, de nagy vadaknak érdemes lehet kivárni. -
Tamás1966
tag
Szia.
Én hiszek neked. Ezt a videót, ahol azt mondta a fickó, hogy az éjszakai töltőn hagyàs nagyon kàros, azt a Youtubon làttam.
De valószinüleg neked van igazad, mert más helyeken olvastam, hogy a töltés teljesen kikapcsol, ha befejeződik.
Tehàt a lényeg, hogy nem szenved a telefon.
Köszi hogy írtál.
Üdv. Tamás. -
RobbyJr
őstag
Akkor működni fog. Első körben menj a beállításokhoz, Telefonról / részletes információk / CPU-ra koppints párszor, majd töltsd le a bug reportot, utána ha megvan, érdemes a zip fájlt gépre tölteni, és ott kibontani.
A tiéd Kínából jön, biztos nem lesz rajta vám?
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
iff
senior tag
Nekem Poco x5pro van.
Tovább kerestem, hogy hol lehet a csomag , eddig ezt találtam a csomagról:
HONG KONG - HONG KONG / Shipment arrived at facility and measured.
2025-01-20 07:59
HONG KONG - HONG KONG / picked up shipment.
2025-01-16 10:32
Parcel information received[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
bepe79
addikt
Igen, most szembesülök vele, hogy a kupont nem fogadja el amit a főoldalon találtam, mert aszondja, hogy csak specific item-ekhez van.
-
spiky03
veterán
válasz Fallbala83 #388 üzenetére
Nálam is ez van csak 4PX...
Jó lenne ha a héten megjönne.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Oneplus 13 16/512gb Blue + Oneplus Watch 2r, 3 év garanciával, újszerű állapotban, eladó!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan