- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
-
Bazsi84
senior tag
Ja bocs 🙂 Csak jeleztem,h másnak működik rendesen. Elején belaktam,azóta nem babrálom. Legújabb frissités,EU. Nova launcher.
-
jFox
addikt
-
Bazsi84
senior tag
Sziasztok!
Másnak is van ez probléma, hogy nem lehet kikapcsolni a háttérben induló appokat?
Ha kikapcsolgatom, és utána ki lépek, majd újra be lépek, megint be van kapcsolva az összes. Ha egy újat akarok bele tenni, akkor az sem megy.
EU rom, a legfrissebb 3.0.300
De a korábbival is ez volt a probléma.
Ja és van egy Redmi Pad 2 Pro-m is, de azon simán ki tudom kapcsolni ezeket.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Másnak is van ez probléma, hogy nem lehet kikapcsolni a háttérben induló appokat?
Ha kikapcsolgatom, és utána ki lépek, majd újra be lépek, megint be van kapcsolva az összes. Ha egy újat akarok bele tenni, akkor az sem megy.
EU rom, a legfrissebb 3.0.300
De a korábbival is ez volt a probléma.
Ja és van egy Redmi Pad 2 Pro-m is, de azon simán ki tudom kapcsolni ezeket. -
jFox
addikt
Nem kapkodjak el a global frissítést...
X7 prora...
Át lehet térni eu-ra valahogy?Sajnos csak bootloader nyitással és teljes adatvesztéssel.
Anno Redmi 7pro-n megcsináltam. -
Roland861010
veterán
itt mindenki megtudja nézni hogy épp mi a legfrissebb rom verzió ami elérhető.
Az euxm és a mixm nem együtt frissül, számozás is eltérhet.
Egyébként én úgy figyeltem meg, bár lehet tévedek de először mindig az euxm frissül, utánna pedig a mixm 😊Kezdek feszes lenni hogy eltelt két hét és semmi sehol globalba!
-
nils11
csendes tag
Figyi, felraktam itthon 3 másik telefonra ezt az ezeréves MÁV appot és ott sem működik megfelelően, Szóval amikor azt állítod, hogy mindenen működik, csak az X7 Pro-n nem, akkor ez nem igaz.

OP13R, X7 Pro, Realme GT7,, ezeken direkt kipróbáltam és mindegyiken egyformán szar
De szívesen kipróbálom még a Redmi Note 12 Pro-n is, ha gondolod..Tehát akkor szerinted 3 készülékgyártó szarul csinál valamit és biztosan nem az ezeréves nem reszponzív app a probléma?

Ennyit erről.

Kérlek ne vitázzatok azon ami nyilvánvaló. Graphics megállapítása a helyes.
De ezért ne legyen köztetek ellentét. -
aprokaroka87
nagyúr
itt mindenki megtudja nézni hogy épp mi a legfrissebb rom verzió ami elérhető.
Az euxm és a mixm nem együtt frissül, számozás is eltérhet.
Egyébként én úgy figyeltem meg, bár lehet tévedek de először mindig az euxm frissül, utánna pedig a mixm 😊 -
Pityu.
nagyúr
-
Tamás1966
aktív tag
X7 prora...
Át lehet térni eu-ra valahogy?Neked mi van ??
Mert itt már szinte mindenkinek 3.0.300.0. Van. -
Roland861010
veterán
X7 prora...
Át lehet térni eu-ra valahogy? -
Tamás1966
aktív tag
Minden weboldalnak van elméletben egy tanúsítványa és itt az nem jó. Ez lehet a webhely hibája vagy a böngésző hibája is. Érdemes lehet bepötyögni külön a böngészőbe, hogy úgy is ugyanazt csinálja-e. Böngésző cache törlés is segíthet. Ide beírhatod a weboldal címét is. Nem kell az egészet csak a fő domaint pl google.com
https://downforeveryoneorjustme.com/
Megmondja, hogy csak nálad van-e a baj.Megnéztem. Ha beírtam a keresőbe, akkor működött, de egyébként most már az app is helyreállt. Valami miatt a google egy par napig úgy észlelte, hogy ez az oldal veszélyes, de nem. Több mint 1 évig nem volt az. Mindegy. helyreállt.
Köszi -
Tamás1966
aktív tag
Minden weboldalnak van elméletben egy tanúsítványa és itt az nem jó. Ez lehet a webhely hibája vagy a böngésző hibája is. Érdemes lehet bepötyögni külön a böngészőbe, hogy úgy is ugyanazt csinálja-e. Böngésző cache törlés is segíthet. Ide beírhatod a weboldal címét is. Nem kell az egészet csak a fő domaint pl google.com
Megmondja, hogy csak nálad van-e a baj.Köszi. Megnézem majd és írok.
-
playmore
tag
Üdvözlök mindenkit a topicban, látom vannak még itt jóképű régi arcok, akikhez most segítségért fordulok. Az X7 pro egyébként hibátlanul működik, mondjuk én nem nyúzom azért annyira. Van jó pár oldal és hely, amit kitettem kezdőképernyőre, így csak egy kattintás a használata.
Pár napja azonban az egyik nem működik, és a következőt produkálja:
Kép: [kép]
Ezt írja ki, és nem tudok vele mit csinálni.
Mi az, hogy az én kapcsolatom nem privát ???
A többi tökéletesen működik.
Tudja valaki, hogy mi lehet a baj ???
Miért írja ezt ki, és hogy mit lehet ezzel csinálni ?
Kb jó 1 évig tökéletesen jó volt, most pár napja ez van.
Köszi ha valaki tud segíteni.Minden weboldalnak van elméletben egy tanúsítványa és itt az nem jó. Ez lehet a webhely hibája vagy a böngésző hibája is. Érdemes lehet bepötyögni külön a böngészőbe, hogy úgy is ugyanazt csinálja-e. Böngésző cache törlés is segíthet. Ide beírhatod a weboldal címét is. Nem kell az egészet csak a fő domaint pl google.com
Megmondja, hogy csak nálad van-e a baj. -
Tamás1966
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Üdvözlök mindenkit a topicban, látom vannak még itt jóképű régi arcok, akikhez most segítségért fordulok. Az X7 pro egyébként hibátlanul működik, mondjuk én nem nyúzom azért annyira. Van jó pár oldal és hely, amit kitettem kezdőképernyőre, így csak egy kattintás a használata.
Köszi ha valaki tud segíteni.Lehet nem kéne azt a weboldalt látogatni.

-
Tamás1966
aktív tag
Köszi ha valaki tud segíteni. -
Graphics
Jómunkásember
Ne farassz mar ezzel az uzer error dumaval. Ha egy program mindenen mukodik csak ezen nem, az nem programhiba hanem hardverhiba.
Elfogult vagy a telefonnal en meg nem. Velemenyt irtam amit nem akarsz elfogadni, de ettol nem lesz jobb a velemenyem.Figyi, felraktam itthon 3 másik telefonra ezt az ezeréves MÁV appot és ott sem működik megfelelően, Szóval amikor azt állítod, hogy mindenen működik, csak az X7 Pro-n nem, akkor ez nem igaz.

OP13R, X7 Pro, Realme GT7,, ezeken direkt kipróbáltam és mindegyiken egyformán szar
De szívesen kipróbálom még a Redmi Note 12 Pro-n is, ha gondolod..Tehát akkor szerinted 3 készülékgyártó szarul csinál valamit és biztosan nem az ezeréves nem reszponzív app a probléma?

Ennyit erről.

-
Graphics
Jómunkásember
Ne farassz mar ezzel az uzer error dumaval. Ha egy program mindenen mukodik csak ezen nem, az nem programhiba hanem hardverhiba.
Elfogult vagy a telefonnal en meg nem. Velemenyt irtam amit nem akarsz elfogadni, de ettol nem lesz jobb a velemenyem.Nem vagyok elfogult. A te véleményed egy elavult és már nem támogatott app...

Add el ezt a telefont gyorsan. És nem fárasztó senki.
Vélemény, szuper. Nem is fejlesztik azt az alkalmazást.
Ez nem a telefon hibája.
-
pataslogeza
aktív tag
@pataslogeza
Szerintem arról meg te is tudsz, hogy az ezeréves MÁV appot akarod használni... Amit nem erre találták ki, elavult, szarOtt a MÁV+ , tudsz róla, létezik. Ezt fejlesztik. És működik normálisan.
Értem , hogy nem akarod használni, és ezért a telefont szidod...
Nem a telefonnal van baj. Ez user error.

Vagy add el, vagy töltsd le a normális appot és ne itt hisztizz, hogy mi nem működik...Keress még kifogást, és 50 ezerért átveszi itt valaki

Én ajánlom, hogy add el, figyelem majd a hirdetéseid.
Elfogult vagy a telefonnal en meg nem. Velemenyt irtam amit nem akarsz elfogadni, de ettol nem lesz jobb a velemenyem. -
pataslogeza
aktív tag
Az applikacio nem szar, mert más telefonon meg tableten rendesen mukodik a csaladban, csak ezen nem, es nem a mav az egyetlen program ami ilyen. Tudom hogy van az ujabb mav+ csak az szarabb mint a regi.
A makro hiányárol tudtam, arra azt mondtam oké, kompromisszum, de mi a helyzet az akksival? 33%-kal nagyobb mint a regi telefonome megis csak hajszalnyival birja tovabb fel evesen mint az a regi 5 evesen, pedig nem maxon toltom hanem normalban, hogy kiméljem az akksit.
Abban egyet ertek, hogy nem nekem valo ez a telefon, mert en azt szeretem, ha mukodik minden ahogy kell. -
Graphics
Jómunkásember
@pataslogeza
Szerintem arról meg te is tudsz, hogy az ezeréves MÁV appot akarod használni... Amit nem erre találták ki, elavult, szarOtt a MÁV+ , tudsz róla, létezik. Ezt fejlesztik. És működik normálisan.
Értem , hogy nem akarod használni, és ezért a telefont szidod...
Nem a telefonnal van baj. Ez user error.

Vagy add el, vagy töltsd le a normális appot és ne itt hisztizz, hogy mi nem működik...Keress még kifogást, és 50 ezerért átveszi itt valaki

Én ajánlom, hogy add el, figyelem majd a hirdetéseid.
-
Janou
őstag
Ma reggel jött újabb rendszer frissítés de természetesen most sem lett javitva a kijelző megjelenitési hibája. Én már nagyon megbántam, hogy megvettem ezt a telefont. Az előző telefonjaimmal is voltak kissebb gondok, de ilyen mint ezzel, hogy nem tudok hasznalni egyes programokat, mert szarul jeleniti meg a kijelzőn és az alsó-felső túlnyúlások miatt elérhetetlenek az ott lévő gombok, még soha nem tapasztaltam.
Már csak hab a tortán, hogy a bika akksi fél évesen alig birja jobban mint a regi telefonom 5 évesen. Mi lesz ezzel 5 év múlva? A kamerája meg a makro hianya miatt még rosszabb mint az 5 éves telefonomé.
Én nem ajanlom senkinek hogy ilyen telefont vegyen.Szerintem tök jó telefon. Nyilván ez szubjektív, kinek mire kell és mik az elvárásai.
Nekem egy Note 9S volt előtte. A kamera fényévekkel jobb annál. Neked milyen telefonod volt előtte? -
Pityu.
nagyúr
Ma reggel jött újabb rendszer frissítés de természetesen most sem lett javitva a kijelző megjelenitési hibája. Én már nagyon megbántam, hogy megvettem ezt a telefont. Az előző telefonjaimmal is voltak kissebb gondok, de ilyen mint ezzel, hogy nem tudok hasznalni egyes programokat, mert szarul jeleniti meg a kijelzőn és az alsó-felső túlnyúlások miatt elérhetetlenek az ott lévő gombok, még soha nem tapasztaltam.
Már csak hab a tortán, hogy a bika akksi fél évesen alig birja jobban mint a regi telefonom 5 évesen. Mi lesz ezzel 5 év múlva? A kamerája meg a makro hianya miatt még rosszabb mint az 5 éves telefonomé.
Én nem ajanlom senkinek hogy ilyen telefont vegyen.Szerintem ez a telefon nem neked való. Bár bármelyik telefonba bele lehet kötni ha nagyon akar az ember.
-
Graphics
Jómunkásember
Én nem ajanlom senkinek hogy ilyen telefont vegyen.Add el.

A makró hiányáról tudtál.
Az általad használt appok fejlesztőinél kéne először kopogtatni, hogy miért nem reszponzív az alkalmazásuk.
Ez nem a telefon hibája. Az applikáció a szar, nem csinálták meg normálisan.. Az egyik MÁV-os app, az késik is, jellemző.
-
pataslogeza
aktív tag
Én nem ajanlom senkinek hogy ilyen telefont vegyen. -
Graphics
Jómunkásember
Nem látszik semennyire! Legalábbis nem látom.
Aztán lehet csak a hátlapot nagyon megnyomtam.Egy totál vékony műanyag hátlap van rajta.
Nem túl vastag.
-
Roland861010
veterán
lehet képek alapján jobban tudunk valamit mondani
Nem látszik semennyire! Legalábbis nem látom.
Aztán lehet csak a hátlapot nagyon megnyomtam. -
aprokaroka87
nagyúr
Egy hónapos! Nem látszik semmi!
Sokat játszom!lehet képek alapján jobban tudunk valamit mondani
-
Roland861010
veterán
Egy hónapos! Nem látszik semmi!
Sokat játszom! -
Tamás1966
aktív tag
Sziasztok,
Arra lettem figyelmes ahogy takarítottam a telefont hogy a hátulján több helyen hullámos vagy ilyen hepehupás.
Másnak is ilyen?Jujjj. Nem. Pedig tavaly Januárban vettem, az elsők között. Én úgy töltöm, hogy oldalára álítom, és neki támasztom valaminek, mert ha teljesen a hàtán fekszik, akkor felmelegszik könnyen. Lehetséges, hogy nàlad ebből lett a probléma.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Arra lettem figyelmes ahogy takarítottam a telefont hogy a hátulján több helyen hullámos vagy ilyen hepehupás.
Másnak is ilyen? -
Bitpalace
senior tag
Nem az appok, hanem maga az OS. Jó felépítés, egyszerű, letisztult!
-
Bazsi84
senior tag
Hát amúgy erre van egy cheatkód. Vegyél egy régi pixelt.Költözz át erre és áthozza az appokat. Persze a rendszer más lesz,de nova launcherrel én pl elvétve mászkálok a rendszerben és meg van minden app,ami kell.
-
Bitpalace
senior tag
-
nils11
csendes tag
Új frissítés poco x7 telefonra 3.0.11.0 WOOMIXM.
A frissítés után eltünt a gyári óra főképernyőről. Pótoltam egy vidgettel de azért furcsa. A telefon viszont gyors és minden más hibátlan.
Nils -
Graphics
Jómunkásember
Hó vége van.
.
Fizetés körul nagyobb a vásárlási hajlandóság.A másik, hogy a hirdetésbe illene beleírni, hogy mikor, honnan van, garancia .
Ezek hiányában én például továbblépek a hirdetésen.

Egészítsd ki.
Hiába hirdeted, ha az eladó nem tud meg semmit).(
-
Pityu.
nagyúr
Jó kis telefon volt ez de azon döbbentem le,hogy eladhatatlan még jó áron is.
-
aprokaroka87
nagyúr
3.0.5 volt fenn, ez meg 3.0.3 WTF? Akkor ez lenne a 3.1?
3.0.300 az
-
kalozhun100
őstag
3.0.5 volt fenn, ez meg 3.0.3 WTF? Akkor ez lenne a 3.1?
-
aprokaroka87
nagyúr
Global semmi!
Tippem szerint 1-2 héten belül az is megkapja.
-
Roland861010
veterán
Global semmi!
-
Fulár
senior tag
Kösz az infót.Fel nem dobta de rákeresve meglett.Már települ.
-
aprokaroka87
nagyúr
bocsánat poco x7 pro verzió ☺️
-
aprokaroka87
nagyúr
-
drr
őstag
-
RBJ
addikt
Ki lehet kapcsolni hogy erre a mozdulatra mit hozzon a telefon.
Megtaláltam. -
Graphics
Jómunkásember
-
drr
őstag
-
playmore
tag
Ja, hogy a képernyő közepén (mert fentről a szokásos menük jönnek). Ott nekem csak az a kereső sáv van. A három pöttyös menüjében van egy olyan opció, hogy alkalmazás ajánlások ami nekem off és az egyéb beállításokban, meg valami személyre szabott szolgáltatások ami off. Ha ez segít.
-
RBJ
addikt
-
avl
senior tag
köszi, ezeket megtettem, mókolni nem akarok/merek
azert kerdeztem különbözö topikokban, mert több szem többet lát, hatha mas - es igy is van - jön rá...ráadásul egy Poco M8 Pro -rol van szo, annak nem lattam aktiv topikját, sorry -
Graphics
Jómunkásember
El tudod távolítani az ikonját, meg ki tudod kapcsolni az értesítéseit.
Ennyit lehet sajnos, mókolás nélkül.
Ha van drasztikusabb megoldás, más megírja.(elég egy topicban megkérdezni
) -
avl
senior tag
Game Center-t hogyan lehet örökre maradvanymentesen eltavolitani ?
App Mall-t hogyan lehet örökre maradvanymentesen eltavolitani ?
-
Pityu.
nagyúr
-
versionen
tag
-
playmore
tag
-
Graphics
Jómunkásember
Ha jól nézem az kb 72000 ft, itthon meg kb 130-140 ezer ft, szerintem igen megéri
Nincs belőle készleten

-
judas13
veterán
Ha jól nézem az kb 72000 ft, itthon meg kb 130-140 ezer ft, szerintem igen megéri
-
aprokaroka87
nagyúr
-
judas13
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
RBJ
addikt
Ezt hol lehet kikapcsolni a reklámot?

Ha meg tiltom ez van.
-
ginola
addikt
-
versionen
tag
Az unio miatt hivatalosan nem lehet hívásrögzítés.
Ezért kell régió kód csere.
Thailand vagy India régiókódja jó erre.
Van hozzá szoftver és laikusok is könnyen tudják használni.
Kettő perc alatt megvan a csere.
Ha akarod visszateszed az európai régióba hasonlóan gyorsan.
SamFwTool a szoftver.
A galaxy s24 az első naptól így működik. -
TripleB
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
Érdekes. Én úgy tudom nem lehet az újabb Android rendszereken már hívást rögzíteni.. Az aplikációval is csak úgy lehet a másik felet felvenni ha kihangosítva beszélünk. Pocon legalábbis, nem működik.
-
Tökimanó
senior tag
-
ginola
addikt
TripleB
Milyen szoftver van a telefonon pontosan?
-
TripleB
senior tag
Szia!
Samsung S21FE legújabb android verzióval simán rögzítette, két napja váltottam x7 Pro-ra.
-
versionen
tag
Az összes Samsung okos alatt működik régió váltás után a hívásrögzítés.
Annyi a változás utána, hogy a frissítések máskor jönnek.
A gyári hívásrögzítő lesz elérhető.
Mindkettő oldalt felveszi tisztán. -
Tökimanó
senior tag
Biztos hogy nem a hyper os miatt van. Már elég régóta nem lehet rögzíteni hívást. A törvények nem engedik. Vannak kísérletek a kijátszására, néha sikerül is, de általánosságban elmondható hogy egyik aplikáció sem működik a célnak megfelelően.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Cube ACR hívás közbeni hangfelvevőt használ valamelyikőtök? Nálam csak az én hangomat rögzíti. Ez a hyper os miatt van így? -
nils11
csendes tag
T. Fórumtársak!
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat és tanácsokat.1. A tisztító használata alapvetően nem túl hasznos és néha reklám is marad benne a tiltás ellenére.
2. A video útmutatása alapján a reklámok szinte kiirthatóak így kapunk egy jobban használható készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autószerelők, autószerelés
- Óra topik
- Parfüm topik
- Okos lesz a következő szemüveged
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB eladó! 86% akku, Patika állapot, 12 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB eladó! 94% Akku, Szép állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB eladó! 89% Akku, Patika, 12 hó garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB eladó! 92% akku, megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- 27% - LG NanoCell 75NANO769QA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest