Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
:@ hat ez asztan marha jo, jovo heten itthon leszek, h atleeuk kocsit muszakira, hat nm hoesest irnak :@
-
-
qdak
addikt
-
válasz
kovacsroli #39592 üzenetére
újraírható lemezre írtad?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kovacsroli #39592 üzenetére
Ha clone cd-vel másolod akkor sem?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy a BMW Business CD autórádió lejátsza a másolt lemezt?
Audio lemezként írom, .cda kiterjesztést kap, de nem játsza le, csak kizárólag az eredeti lemezeket! -
-
tresh
veterán
-
Nem hiszem h ellenőrzés, mert az nem tart órákig. A fuvar megrendelésekor ki volt kötve h 8-ra itt kell h legyen. Sztem a sofőr alszik valahol, mert Kolozsvárról jött a szállítmány.
Mindegy, majd csak lesz valahogy.MOD : Nah addig pofáztam hogy közben hívott a sofőr h 20 perc és itt van
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
dizlesztem 6 evet es pont bugos 90es evek kozpen, ha csak nem a falusi beniztkutban tankoltam nem volt semmi gondom, csinalni lehet lelket megnyugtatni lehet, de tok fololeges:- ) de ha raersz es eze akrsz foglkaozi lelked rajta, inkabb mar akkor egy rendes vizlevalszto otomatikat csinaljatok anak tobbertlemet latom
udv
neduddki
-
-
törölt tag
Punto-t mindenki szidja, mi az igazság?
-
-
-
qdak
addikt
-
Xero
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
szervóolaj témában tud nekem valaki segíteni?
vennem kellene szervóolajat, csak nem tudom, hogy milyet és hol vegyek (Budapest)
-
hobizoli
nagyúr
-
Rivaul
addikt
Gyereknek lesz játszani Azért házon belül is vannak nagyon kemény arcok
-
-
hobizoli
nagyúr
-
-
TaaT
nagyúr
-
stangli
senior tag
-
ABE
őstag
válasz
Dluinet #39527 üzenetére
Azzal semmi gond, hogy előre számol, de ha az a 425e forint olyan, hogy az fedez mindent (még az utazási költséget is), akkor nem szabad a vételárral ennyire centizni tartalék nélkül. Persze, meg lehet venni az autót, aztán ledobni parkolni, mert nincs pénz üzemanyagra, alapvető szervizre, vagy bármi váratlanra (legyen az egy büntetés akár). Így szerintem vagy érdemes várni és gyűjtögetni még egy kicsit, vagy olcsóbb autót kell keresni.
-
Szerintem csak átgondol mindent, és előre tervez, a legtöbb ember eddig sem jut el, és jön a pofára esés átíráskor.
Az emberek már nem akarnak hitelt felvenni és sokkal körültekintőebek lettek, de ugyan így belekalkulálja a szervizt, gumikat és egyéb felmerülő költségeket egy évre előre.
Én mindig úgy számolok, hogy ha például 15000Ft beletankolok, akkor 15000Ft félre is rakok. Ez fedezi a felmerülő költségeket és a következő autó árát is.
-
Kornel
veterán
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Ismét itt vagyok!Az utóbbi időben eléggé ráálltam a 80-as B4-es Audikra, abból is az 1.6 Limited-re.
Viszont olvasgattam és az megeszik elméletileg 9-11l-eket. Ami nekem azért sok.A keret az most jelen esetben úgy néz ki, hogy 425K mindennel együtt. Sajna alul maradt az eredetileg tervezettnél.
Találtam egy Golf III-at ami tetszik és megy is és minden van benne ami nekem kellene.
Tény a felnik nagyon trógerek rajta meg a rádió, de azokat idővel lehet cserélni, viszont elektromos ablak, klíma, 3 ajtós és fekete.
Átírással együtt 410K és kb. 4-5K a benzin mire itthon is lenne.Ötletek? Tanácsok?
-
GabN73
addikt
válasz
ReSeTer #39511 üzenetére
Én is régebbi Suzy-t kergetek...
1.3 8v...
Egyszer sikeresen megcsókolták a vonóhorgunkat, fiatal srác telefonált+bambult. Nekünk semmi bajunk nem lett (na jó, a hátsó lökös egy helyen lepattant, de visszapattintottuk, azóta is olyan, mintha gyári lenne), barátunknak pedig egy hűtőtörés + lökös + a fene tudja, hogy mi... Első utunk szerelőhöz vezetett, átnézettük, hogy van e valami baja, de sehol semmi, szóval mi megúsztuk. -
ReSeTer
senior tag
Az a baj, hogy négykerekű tejfölös dobozt (régi swift) vezetek, ha belém jön valaki hátulról, akkor szerintem nézhetek másik autó után, annyit meg nem fog fizetni a biztosító, hogy bírjak is venni ilyen állapotút. És nem szoktam tötymörögni, szinte mindig a tábla szerinti maximális sebességgel megyek, gyorsabban már rég életveszély ez az autó. Matrica kell
Nem azért mert akkor befogják tartani, de azért kíváncsi vagyok milyenek vannak.
Hú, találtam egyet: "Ha ezt eltudod olvasni, az már régen rossz!"
-
ReSeTer
senior tag
Na érdekes kérdésem van felétek
Tudtok olyan matrica szövegeket, amit az autó hátsórészére lehet ragasztani, és a követési távolság be nem tartása ellen van?
Pl: Ne mássz rám te köcsög bla bla, vagy valami hasonló. Olyan mint a klasszikus: Ez öreg autó, de legalább ki van fizetve.
-
whitezo88
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Akciókamerák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest