Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
15fok van nálunk, kedvet kaptam hogy feldobjam a nyárit, de inkább csak tekerek egyet
-
Balupapa
senior tag
válasz
tomcsi23 #38586 üzenetére
nem tudom már eladtam, de ujonnan vettem, tul régi nem lehetett
Ahhoz képest hogy az ADAC tesztben ez a hankook nem szerepelt tul jol
a cimkéjén mégis C B 69 van. jobb mint a conti.viszont egy kérdés,
voltam a gumisomnál feltetetni a nyárikat és a gyári csavarom nem jo az alufelnimhez, mondta hogy mi a neve ami kell és 500ft / db ( gyors fejszamolas utan rajottem 10 ezret nem adok ki csavarokra ) persze a nevét elfelejtettemMilyen fajta csavar kell akkor? tudja valaki a nevét? Polo 9N 5x100 és az alufelni pedig keskin kt5
-
Balupapa
senior tag
Ma támogattam a magyar gazdásgot egy pár Hankook K425-ös gummedlivel (175 55 15)
DOT 0213 Made in HungaryAmit észrevettem a mislejn enerdzsi szévörökhöz képest hogy az anyaga sokkal puhább
-
TaaT
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Egy golf nem lehet rossz. Ha az akkor sem.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Dare2Live #38571 üzenetére
HI!
igy vagyom en a aesnsis ombival, nemteknekl meg alobl dragabb mint itthon, /habar a multko likrlt t27es kombi 3 napig fenn vot, csak idom nem volt ra meg igzi elhatoarozas/:- (
amugy mg mi torpent? nem aszontad 12 evig jo a yaris, meg hogy minek a cov mert ott van a tetucsoamgtarto...?:- )udv
neduddki
-
zolikaDB
veterán
-
hobizoli
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
-
válasz
Csaby25 #38547 üzenetére
szerintem is 1.6, az 1.4 kevés lesz. a zasszony egy 1.6 tdci-t hajt egy hete (abból asszem a gyengébbet), az teljesen jól elviszi a kombi kasztnit, pályán sincsen vele gond. cserébe pedig vegyesen fogyaszt 5,6 litert. szóval ha most a benzinesek voltak a kérdés, akkor a válasz nem. az 1.6 dízelt venném, a magasabb felszereltséggel.
-
ABE
őstag
válasz
Csaby25 #38547 üzenetére
Kell az 1.6. Sőt, 3-4 személyt még az is meg fog érezni, főleg klímával. Viszont az már nem egyértelmű, hogy a 100 vagy 115 lovas a nyerő. Utóbbinak magas fordulaton (értsd: 4000-től) jön ki a plusz ereje, de alacsonyabb fordulatszám tartományban szerintem a 100 lovas kellemesebb karakterisztikájú.
-
Csaby25
őstag
Szerintetek Ford Focus hathcback-bol (max 5 eves), melyik az ajanlottabb, az 1.4 vagy az 1.6 literes?
Foleg videken lesz hasznalva, naponta min. 60 km 3-4 szemellyel.
Koszi! -
-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyit erdemes adni egy Seat Leon-ert: ev: 2008, 1.4 benzin, 82LE, manualis klima, 2 elektromos ablak, hatchback.
Koszi! -
_NCT
addikt
Like a boss
-
-
(#38490) giigz : Mész te a tudod hova! Valóban az elsők között linkeltem, de az ördögűző stílusában rókáztam tőle , nem pedig megvenni akartam...
-
Bati0501
őstag
válasz
Balupapa #38516 üzenetére
Azt megkérdezhetem,h miért kedvezményesek?Csak annyi érdekelne,mert 1,ismerős csinálta 2,tagja vagyok vminek/olyan helyen dolgozok vagy vmi ilyesmi.Remélem nem vagyok indiszkrét.
És kedvezmény nélkül mennyibe lenne egy ilyen művelet?
Írtátok többen,h 40-45%-os kedvezményetek volt a Bárdinál(ott talán,ha jól emlékszek).Az azért jár,mert sokat vásároltatok már ott?
-
szignum7
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Két autón gondolkodom 1. Skoda Octavia RS 170L (2010 évjárat, dízel) 2.Volkswagen golf VI 1,4 Tsi DSG 160L (2011évjárat, benzin)
Köszi..
-
hdman
őstag
válasz
Balupapa #38520 üzenetére
Ja, egy 6. nekem sem ártana, 130-nál 3200 körül forog, 140nél már inkább 3500. Akkor jó vagyok az 5,51l-rel
Munez: ez 1248ccm-es kis csettegő, Neked meg 2500, örülj neki, hogy nem a dupláját eszi
giigz: Hang alapján hány f/p?
Amúgy azt nem értem, sokáig miért volt extra a fordulatszámmérő? A helye megvolt, elfért volna. Biztos kurva fontos volt az óra helyette
-
Balupapa
senior tag
Pénteken nyomattam egy kis országutat. Város 60 kint 90 végig finoman, tempomattal.
Ennél lejjebb már nem tudtam vinni. téligumikon. -
Balupapa
senior tag
faternak
A elég sokat vezetem a c5t, szal amikor utálom a francia kocsikat, van alapja
Elvileg 180e km van benne
38 volt a kuplung szett, 91 a kettős, 25 a munka díj. de most legalabb "jó" a kocsi
Azért nem szettbe lett rendelve mert előszőr csak a kuplungot rendeltuk meg utána derült ki hogy kell a kettős isés masik helyrol kellet aki 1 oran belul kihozza a muhelyhez, igy is 10 re lettek kész a srácok
ESP, olvastam
-
middleaged
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne:vajon mi foglaltatik ebben a félmondatban:" AZ ÁR TARTALMAZZA A FORGALOMBA HELYEZÉS ÖSSZES KÖLTSÉGÉT!" Két olyan jármű, amely azonos reg.adóval bír, 56k, mégis a teljes költség ennek a duplája vagy közel annyi.A majdnem duplát még csak csak értem, de a különbséget nem. Hogyan tudnám kikalkulálni a regadón felüli (rendszámozás, m.v.) esetleg egyebek költségeit?
Csak, hogy tudjam, mennyivel érné meg jobban ezeket nekem intézni. A kgfb benne lehet-e, vagy az alku tárgya?
[link] 110k vs [link] 135k -
Balupapa
senior tag
egy kis infó a kettős tömegű mizériárol
mert ha jol tudom még egy topikos autoban sem volt cserélve eddig
Hát nálunk eljött az ideje, 2002 C5 1gen HDI tegnap lett előszőr cserélve. -
ESP
őstag
Ide is belököm.
-
.:Kristian:.
addikt
Nem tudjátok, JTS motort lehet alakítani autógázosra?
Esetemben Alfa GT-t szeretném még az évben, ha van rá mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest