Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Rock wa Lady no Tashinami deshite / Rock Is a Lady's Modesty
Már az elején leszögezném, hogy nem ajánlom mindenkinek alábbi sorozatot. Aki nem szereti a lány zenekaros sorozatokat, a rock zenét, és a CGI-t, annak nem is kell tovább olvasnia, bele se kezdjen ebbe az anime-ba.
Egy elit leányakadémián, ahol kifinomult fiatal hölgyek gyűlnek össze, Lilisa Suzunomiya – aki édesanyja újraházasodása után egy ingatlanmágnás mostohalánya lett – kénytelen feladni a gitárját és a rockzenét, hogy beilleszkedjen. Ám szenvedélye újra fellángol, amikor az iskola régi épületéből kiszűrődő hangok vezetik el egy tehetséges doboshoz, aki osztozik rock iránti szeretetében. Együtt szabadjára engedik belső rocksztár énjüket, elegánsan csapva össze és kiáltva át az akadémia szabályain ebben a magával ragadó történetben, amely a kecsességről és a lázadásról szól. - fordította a chatgpt.
Nekem tetszik eddig a sorozat, a sok cuki csajzenekaros sorozat után itt picit szabadszájúbbak a szereplők, de persze nem viszik túlzásba. Ami szembeötlik hamar, hogy amikor a húrok közé csapnak, már CGI bábuk mozognak. Nem igénytelen mint sok isekai sorozatban a különböző varázslények, de nagyon szembetűnő, így sokakat zavarhat. Biztos hogy tele lesz sablon fordulattal, de nem az a habcsók könnyed sorozat mint a love live széria. -
coco2
őstag
Ha valaki azon gondolkodik, elkezdje-e nézni a szégyenlős gorilla otome kalandjait, rövid megjegyzésként annyit fűznék hozzá, hogy a részek 50%-ának nagyobb része időhúzás gyanánt szégyenlősködéssel telik, amibe bele lehet fáradni. A 4. rész után én ledobtam a listámról.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom hogy jött ez a mid-season pause, de gyárilag Season 2-nek bejelentve a folytatás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #55842 üzenetére
Oké, szóval kakalot TBATE sorozat, kvázi bizonyíték van rá 212-ben, hogy márpedig azok kihagyott részek. 197-ben abbamarad egy történet szál. 198..208 részek mind ismétlések 197 és azelőttről. Aztán 209-ben nem az folytatódik, ami 197-ben abbamaradt. 212-ben pedig említés van egy küzdelem kimeneteléről, ami nem történt meg a meglévő részekben. Azok a részek 198..208 chapterekben valós sztori részek kellene legyenek, de fake mind. Kakaloton ami van, 197-ig okés (asszem a 70-es és a 176 hiányzik, azt másutt kell megtalálni), de azután ami található, az broken stuff. Azokat a részeket fel kellene kutatni valahol.
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #55840 üzenetére
A 198-as részről 3 évvel ezelőtti kommenteket találtam, és hogy havi 1 rész. Az 3 év alatt 36 rész lenne, és most tartana a sorozat kb 235 körül. Mínusz az a hiatus. A 214-es szám azt mondja, volt kb 1.5 év hiatus. A 209 már 2 évnyi hiatust mondana. Mennyi volt az annyi?
-
Farkassacred
őstag
Kiegészítés a fentihez:
A Summer Pockets meg akkor lesz folytatva, ha a főszereplő loli lányok elkezdik legyilkolni brutálisan a srácot.
Műfajt téveszthettek itt úgy érzem. -
Farkassacred
őstag
Két animét szerintem én már nyugdíjazok is a mostani szezonból.
A Katainaka no Ossannál a második rész alapján nem érzem már úgy, hogy folytatni akarnám. Az első részhez képest ez a rengeteg flashback szimplán csak időhúzásnak tűnt, nem pedig olyan epic chill lassú hatásnak mint ami a Frieren-ben volt pl.
A másik anime a Kanpekisugite Kawaige, őt a harmadik rész végén éreztem úgy, hogy ezt nem biztos, hogy folytatni akarom.Ha valamit mondanom kéne róla, talán az lenne hogy unalmas és már láttam valahol ezt a felállást (amivel még nem lenne feltétlen baj, ha nem lenne unalmas mellette).
Annyi jó anime van jelenleg, hogy bűntudatot sem érzek. Bár ha említve lesznek még itt, mint remek cucc akkor uccu neki újra akár. -
coco2
őstag
The beginning after the end képregény (kakaloton) chapter 198 fake (187 van beillesztve a helyére), 199 fake, 200 fake (188 es 189 vannak ott). Tovább nem is néztem. Tud valaki valahol valós részekről?
-
coco2
őstag
válasz
Farkassacred #55833 üzenetére
Egy anime vagy legyen fantasy érdekes koncepcióval, vagy legyen sztori érdekes tanulsággal, vagy legyen akármi, amiért érdemes nézni. A lazarus-ban az első rész alapján nem találtam semmit.
-
-
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #55830 üzenetére
Legyen igazad, mivel egy anime-ről van szó tényleg lehet a 4. rész elején feloldják a konfliktust, és a rész közepén már újra szent a béke. Viszont megijesztett az a komment, ami szerint ez még rosszabb lesz. Hátha csak trollkodnak, legyen neked igazad és legyen jó.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55828 üzenetére
Fejlődni fognak biztosan még mind a ketten ahogy halad előre a sztorijuk. Voltak egyébként jó gondolatai a srácnak is a részben, meg aztán a harmadik epizódban nyílván nem fognak ellőni mindent. Csak jól megkavarják nekünk a szitut.
A mellékszereplő meg szerintem azért nem olyan acélos, mert nem akartak egy újabb hárem/szerelmi háromszög melodrámát. Így hogy könnyebb karakter érezni valamelyest, hogy kiken van a hangsúly.Bár igen kemény előzménysztorit kapott a fekete hajú lány, ezt elnézve bármi lehetséges még vele kapcsolatban is. Egyszer megtáltosodik majd az ő karaktere is akár. -
válasz
Sordoran #55828 üzenetére
Jaj, a Snafu vége nekem is egy örök rejtély. A terem sarkában lévő kuka jobb waifu volt ott, mint őfelsége, aki maga volt a személyiség hiánya - és ugye ez is volt a karaktere, hogy ő
.annyira el van nyomva hogy nincs személyisége
Na most ez vagy valami gigabrain szarkazmus/vicc az író részéről, vagy az ötlettelenség csúcsa.Részemről #Team_Iroha, és öri-hari az íróra.
Farkassacred #55823
Szintén nagy örömmel figyelem ezt az évadot.
Majd egyszer írok egy listát arról, hogy mik maradtak meg...> Ami nekem nagy meglepetés az a Catch me at the Ballpark. Nekem műkődnek a poénok, és ez a kis light-os setting.
> Beginning after the end nekem eddig annyira nem ütött el a sok trash isekai-tól, se a story "erősségében", sem pedig az animációkban. Az látszik, hogy nem raktak mögé pénzt.
> Shoshimin ismét jó.
> To be hero X: op és Ed ott van, de azon túl az én ízlésemnek túl gyerekes a megvalósítás. Gondolom 10-12 évesek a célcsoport, vagy az átlag amerikai felnőtt.
> Kowloon-t minden héten várom.
> aktuális Gundam elég meh. Az alternatív idővonal tetszik, de megint gagyi a megvalósítás, és egyre csúnyább a CGI.
> Boy-girl friendahip: banger OP és ED. A story eddig eléggé megúszós, már most látszik hogy a mellékszereplőket lespórolták, szülők meg sose voltak.> És nagy örömömre folytatódott a Go! Go! Loser ranger! (Sentai Daishikkaku) is egy megérdemelt második évaddal.
-
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #55823 üzenetére
Ilyen szempontból érthető lenne a dolog. Viszont attól még a csaj se százas. Előzőleg kétszer játszotta el, hogy csókolj meg, majd mikor a srác megtenné, akkor "jajj csak poénból mondtam!" Később pedig a srác sugallja, hogy már unja a játékait (nem érzem annyira pipogyának), és erre jön a rész végén a fejen öntés. Szóval lényegében lehetne zsák meg a foltja amúgy. Az tény, hogy a szokásos fekete hajú szépség karakter pedig itt is unalmas. Ő neki is csak Himarival van kémiája, amúgy elég semmi a flörtölése a sráccal. A SNAFU-nál volt számomra hasonlóan érdektelen Yukino karaktere, a top3-ba se fért be nekem abból a sorozatból.
emiki6: Amit olvasok az alapján nagyon elrontották animációban a The Beginning After the End-et, szóval én már ezért skippelem.
A The Gorilla God's Go-To Girl-ről írtam korábban, az egész jópofa ha az ember szereti ezt a könnyed, humoros stílust, unaloműzőnek jó szerintem. -
Farkassacred
őstag
válasz
emiki6 #55826 üzenetére
Én elakadtam már az első évad második részénél, valahogy nem vitt rá a lélek hogy elő vegyem ismét. Pedig nem volt rossz ahogy írtad is fentebb, talán a kuszasága volt sok nekem.
Jómagam eddig még sokat nem dobtam az elkezdettek közül, csodálkoztam is hogy ez most akkor ilyen jó szezon lesz. -
emiki6
veterán
válasz
Farkassacred #55825 üzenetére
Sőt, kedveltem is. Kicsit kusza, de érdekes volt. Meg tetszett a rajzstílus, amivel a főhőst rajzolták. Van benne potenciál, de nyilván ha szarnak ítélem útközben, akkor majd elengedem, ahogy a Sasaki-t is elengedtem, pedig az kifejezetten jól indult.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55822 üzenetére
A végén amikor
nyakon öntötte a csaj az irritáló majom srácot na ott lett a számomra a kedvenc., Bár az a grimasz is megvett kilóra amit utána mutatott nekünk Himari.
Egyszerűen ezt kívánom minden pipogya srác karakternek az animékben.. bár a való életben is kijárna ám néhánynak hasonló.
Egyébként totál megértem amit írtál az animéről, ha nem láttam volna a rész utolsó pár percét valószínűleg én is hasonlóan vélekedtem volna róla. De ezzel a lezárással ez számomra mindent vitt.
Viszont megnéztem a Lazarus második epizódját is és amellett, hogy szerintem viheti az idei legjobb aláfestő zenéket az animében címet valszeg a legjobb cím esélyese is nálam a szezonban. Bár ha a Kowloon és a Danjo is marad ilyen amilyen, akkor nehéz dolga lesz.
Tetszik ez a szezon, sőt talán nem is lehetne ennél jobb eddig. -
Sordoran
addikt
válasz
Farkassacred #55821 üzenetére
Hát nagyon nem egyformán látjuk a dolgot. Persze a srác itt is szokásos nem látja a fától az erdőt típus, ebben egyetértünk, de hogy Himari mitől lett a kedvenced azt tényleg nem értem.
Pont rajta akadtam ki, és sok más néző is. Az tény, hogy kevésbé sablonos, de nem pozitív értelembe. Bár lepjen meg a 4. rész.
Van LN alapanyag, szóval teljesen mindegy mit akar a stúdió, megvan a sztorivezetés tekintetében kötve a kezük. Nem tudom hogy megy tovább, tényleg szeretném ha jó lenne. -
Farkassacred
őstag
válasz
Sordoran #55819 üzenetére
A Can a Boy-Girl Friendship Survive? harmadik részében engemet most már teljesen megfogott a Losing Heroines érzés. Bár a főszereplő csávót meg már most jelölném a legidegesítőbb férfi szerepére az évben.
Teljesen kiakaszt, viszont a kék hajú csaj meg most lett a kedvenc waifum!!
Ilyen állat jó lány karakterünk animében szerintem még nem volt. Happy end lesz ez, legalábbis ha meg akarják tartani a jelenlegi pontszámot akkor az lesz.
Ezt a Witchet meg még mindig nem kezdtem el.. ideje lenne most már lassan. -
coco2
őstag
válasz
Sordoran #55819 üzenetére
A witch-ben azért akadnak erőltetett részek, amiket csak áttekerek. Low budget cuccoknak még ha vannak is tehetséges részei, ha a final check és pár környi utólagos finomhangolás nincsen rajta, ilyesmi az eredmény. Elpocsékolt potenciál. Annyi az én véleményem róla. Azzal együtt, hogy nézem (B kategóriába egyenlőre belefér).
A summer pocket-et dobtam. Nálam átesett az alsó korláton. Hasonló a bajom vele, mint a lúzer heroins-el volt.
-
Sordoran
addikt
A múlt hét hozott pozitív és negatív meglepetést is. Kezdjük előbb a rosszal:
Can a Boy-Girl Friendship Survive? 3. rész
Bizakodó voltam, és drukkoltam hogy itt a gyerekkori barát, rövid, kék hajú lány nyerjen majd, de a 3. rész végén úgy lenullázta magát nálam a csaj, hogy borzalom. Nem nagyon akarok spoilerezni, bár nem is ajánlom senkinek már, mivel a rész után a közösségi felületek kommentszekciója alapján ez még rosszabb lesz... Kitartok, mert ez rossz szokásom, de most tényleg sokat zuhant a szemembe a sorozat, ez a dráma ide nagyon nem kellett szerintem.Viszont legyen pozitív is, ezt már itt is dícsértétek, és most hogy felkerült attis listájára is 5. helyen (még ha az ő szavára ritkán is adok), gondoltam megnézem magamnak:
Witch Watch
Féltem hogy valami gagyibb romcom lesz, dráma, hárem stb., de pozitív meglepetésként ért, hogy egy nagyon könnyed, és jól összerakott vígjátékot kaptunk. Nem azért várom hétről hétre mert úristen mi lesz szereplőkkel, hanem szimplán tudom hogy lesz 20 perc kellemes szórakozás. Kissé bugyuta, de jó. Ichi-ni, beep-beep, ichi-ni, beep-beep, imádom. -
pRoject22
őstag
válasz
markknight #55812 üzenetére
Megvan az a jelenet belőle neked fejben amit leírtam?
-
emiki6
veterán
válasz
Farkassacred #55816 üzenetére
+1
Ezek nem "otaku bűntető lepontozós" oldalak, hanem átlagemberek pontozzák, hogy mennyire élveztek egy művet. Occam borotvája. -
etomcat
tag
Sugiredo című, "cuki főiskolás lányok remekül főznek" témájú animét most nagyon hype-olja a Reddit értő népe. A jogtulajdonos viszont mindenfelé levadászta a nyitó epizódot a netről, úgyhogy kincses galleon fedélzetéről nehézkes nézni.
-
etomcat
tag
Your Forma sorozat nagyon le van szavazva a MAL-on (6.4 körül) és kíváncsi voltam miért - mert bár a sztori tényleg tele van logikai lyukakkal, az animáció és a hang nem annyira rossz. Szóval "Psycho-Pass" koppintásnak tartják az otakuk és azért büntető-pontozzák le.
-
-
-
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Kissé bajban vagyok, keresek aegy animét aminek a címét nem tudom sajnos, csak egy harc jelenetet láttam belőle ahol egy fehér vagy ősz és egy fekete hajú srác harcol egymással ,puszta kezi harc volt egy tradícionális japán épület belsejében, a fekete hajú srcác az fekete modern ruhában volt a fehér hajú srác meg ilyen vékonyabb piros színű energia támadásokkal is támadta, na itt akartam rákeresni, hogy mi ez de elment a net, a chatgépt sem tud segíteni, esetleg valaki nem tudja innen ,hogy melyik anime lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest