Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
pedig az jó, de kell neki a zászló is, sokat jelent...
-
- = Zk = -
félisten
hallgattam Rátok... .
éééés megvettem a Yoshinot
(tudom, Napoli 2x)
hát b+... csepp tűz nincs ebben.
30% fájörcsensz és nuku túz

mivan jóóóidő
namind1.. még van 51K dublonom, értelmesebbre verem el majd -
Plata
félisten
Próbáltam T8 hajókat húzni operationsban,de nem lehet,mintha az összes játékos totál be lenne rúgva.
Az egyik cruiserrel addig sem jutottam el hogy a repülőjét el tudjam küldeni,hamarabb volt defeat. -
scyllarus
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
+1 a Napolira.
-
Plata
félisten
Operationsban próbálom csinálni a CV-s küldit,amihez sok torpedó sebzés kell,de hihetetlenül nehéz,három operationsból egy sikerült,az első operationsban a legelső hullámtól elhulottak a többiek.
Ráadásul Chkalov-al próbálom,amitől teljesen elszoktam már. -
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát az ja manapság olyan randomban. Assymben funny csak tartani kell a távolságot különben lerohannak. Ameddig a cheeck citadelt nem ütik be elég jól is bírja. 510 meg nem sokat kérdez
-
Plata
félisten
Randomba én úgysem megyek,csak operations és asszimetrikus,esetleg co-op. Ha olyan küldi van hogy menj x csatát.
-
dokee78
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Napoli OP.
Yoshino az nem valami nagy szám,mondjuk a 20 km-re elszórt torpedóiba sokszor bele úszik 1-2 hajó. -
scyllarus
veterán
Ráadásul sem a Minonak, sem az Utrechtnek nincs több ágyúja, sőt.
-
-
KJ82
senior tag
válasz
Novver
üzenetére
Nikolai nekem is hiányzik. Somerset meg valamiért lehetetlen megszerezni. Semmi létező ládából nem eshet. Igazából ezt sem értem hogy miért, ok, amcsi Shima, de 5 éve vették ki és azóta jó pár hajó megenné keresztbe.
Loewenhardtnak meg T8 szintű repcsiket adtak, ráadásul kb. Graf Zeppelin erősségű a secondaryje T6-ban ( ami most még problémásabb lenne a manual secondary miatt ).
-
Plata
félisten
25HOLIDAYSWITHOMEN
Pár bónusz. -
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
Köszi srácok a válaszokat,azt hiszem kihúzom Utrecht-et is meg a Mino-t is.
Holland könnyebb mert T8-nál vagyok az angol meg T6.
Ezek vannak a kikötőben. -
-
Plata
félisten
Tudnátok mondani egy olyan tech tree cruisert aminek sok ágyúja van és gyorsan lő?
Dockyard küldire keresnék egy jó t10 cruisert ami gyorsan lő és sokat hogy könnyen túl legyek a cruiseres és a main battery hit-es küldiken.
Most San Diego-val vagy mi a szösszel csináltam,bár elég sűrűn lő de nincs túl sok ágyúja.
Egyedül amcsi T10 cruiser van kifejlesztve,de ha adtok egy tippet hogy melyik a legjobb az ilyen küldire akkor nekifogok és kifejlesztem free xp-ből. -
-
Plata
félisten
Black friday körül sok Jean Bart volt.
Ha lett volna Enterprise lecsaptam volna rá.
Bár,fogadok arra nem tehető fel a spéci Enterprise skin amit vettem aranyért.
Mondjuk az lenne a poén ha a skin eltűnne amíg várok a hajóra.
Sőt még a kapitány is megvan hozzá. Bár asszem most Exeter-en van. -
KJ82
senior tag
válasz
Novver
üzenetére
The list of removed ships:
RU: Imperator Nikolai IV, Gremyaschy, Kutuzov, Lenin, Kronshtadt, Smolensk
US: Massachusetts, Enterprise, Georgia, Missouri, Alaska, Benham, Somers
IJN: Kamikaze (and clones), Asashio, Musashi
KM: Konig Albert, Graf Spee, T61, Erich Loewenhardt, Z39
UK: Belfast, Nelson, Thunderer
FR: Jean Bart
CW: technically Vampire, Haida
Italy: Giulio Cesare
EU: Friesland, Smaland
-
KJ82
senior tag
-
Novver
senior tag
Bannolt? Mire gondolsz ez alatt?
Igazából a legtöbb megvan kontis listáról. Ocean esett még az event elején de arról nincs képem. Pár szovjet hiányzik pl mint a Kozma meg Borodino. Amúgy a többi lényeges megvan.
Szén csak mutatóba gyűlik már csak amíg nem jön valami szenes hajó. Acélból még 2 hajó hiányzik a mostani francia cirkálót és az I-56 44'-et leszámítva. Aki, Hawaii és Bremen pedig kiesett a Golden kontikból.Anno a Smalandról és a Musashiról is lemaradtam, az nagy szívfájdalmam volt. Smaland rendkívül hasznos hajó kláncsatákon.
Benham meg szívem csücske régóta és nagyon vágytam rá hogy kiessen bárhonnan is.
Hildebrandért pedig nem voltam hajlandó leszurkolni annyi pénzt, hiába van meg az összes többi Német hajó. Így viszont örül a fejem
@Plata, szerintem nincs CV és SUB ami ne lenne meg, imádom a type C játékstílusú hajókat

@subaruwrc Azt megkönnyeztem én is

-
Novver
senior tag
Kinyitogattam én is a kontikat, meg vettem 20 megát doubloonért. Azt kell hogy mondjam nincs okom a panaszra. Kiesett kb minden ami érdekelt.
Hildebrand elég sealclubber.
Boldogabb új évet!
-
tbw
aktív tag
Az miért van amúgy most. Mióta fejlesztettem gépet. Az fps 144, nem is esik le, minden maxon, mégis a hajók úgy mozognak mintha szaggatnának.
-
Plata
félisten
Próbáltam menni Tier 8-ban operationst,de nagyon csúfos kudarc lett.
Raptor rescue volt és az első hullámtól elhullott a csapat fele,többiek meg nem segítettek védeni a carriert.
Úgy szétkapták egyből mint a fene.
Ilyen gyors buktát még nem is láttam. -
Plata
félisten
Ma ugyanaz az operations ugyanúgy cumi.
Piszok BB-k mindent elloptak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit én pingeltem azt fix valamelyik Hawai kilőtte.
Megjelöltem cruisert kilőttem rá 10 torpedót a hawai meg hazavágta.
Érdekes hogy a bombázó amit spotol az nem kerül be mint spot,de a spot sebzést megkapom érte.
Összesen 62 torpedóm ment a levesbe.
Sajnos Hornet-el mostanában nem kapom ezt az operationst.Régen szinte mindig ide dobta és egyből ki is végeztem amint a szuperbombázók megjöttek.
Sub-al hiába kerülök közel a bázishoz,nem tudok rálőni. -
subaruwrc
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
satsuma nem rossz 510mm-es gunok odab...nak ha betalálnak de a hull az yamato szóval ha úgy adódik könnyen kivégeznek
inkább egy maine vagy a személyes kedvencem a patrie
ushakov az egy még nagyobb kremlin kb semmi extra, devastation meg még nincs meg
-
Plata
félisten
Sub-al operationsban sokkal több xp-t kaptam spotra mint sebzésre.
Nagyon peches operations volt,mindig a többiek előtt voltam és spotoltam ellenséget,na meg próbáltam lőni őket,de fix hogy ha valamelyik ellenséget megjelöltem és kilőttem torpedókat akkor pont azt lőtték ki.
Egész végig ez ment,lőttem torpedókat kilőtték célpontot.
Pedig direkt bementem a cruiser dd tömeg alá hátha mázlim lesz,de azért sem. -
- = Zk = -
félisten
Nos.. Urak
Felteszem a játékot, 5-6(?) év után. Megnézem mennyire tudok "funolni" vele, ennyi idő után
Tudom, rohadt sok dolog megváltozott. Meglátjuk.
Nem lesz main game nálam, ezt most leszögezem. Költeni sem szeretnék rá, elég volt Alaskát megvenni megjelenésekor. Acélból egy Stalingrad volt az utolsó, ami... Hát...MegláSSuk...
Amúgy melyik supersip érné meg? van 135 milla kreditem, 105e freexp, 50ezer dublon.. .adakozott a WG amíg távol voltam :
elsőre egy Satsumán agyalok. Wisconsint már nem szerzem be, szerintem -
dokee78
félisten
Vásároltam egy utolsó Ulra Gift Containert.
Kiesett belőle a VIII. Kidd!
Ez a DD jónak számít? -
Plata
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Cv-vel szeretek játszani.

Operations nagyon szórakoztató Cv-vel,főleg supportal.
Kár hogy az aknázós Cv-k nem kerültek be végül.
Az nagyon jó poén lenne operationsban.
Vagy lehetne olyan support CV aminek a repcsije nem füstöt dob le hanem egy átmeneti repair pontot,ami x másodpercig gyógyítja a csapattársakat.
Olyan operationsban jól jönne amiben nincs repair pont és hosszú.
Nekem van egy Jem'Hadar Cv-m aminek olyan repcsijei vannak amik lopnak harc közben. Az már igazán szórakoztató. valami hasonló mókás új repcsis CV kellene WoWs-ban is. -
Plata
félisten
Két csata Ocean-al és megvan a napi xp.
Bár nem épp egy támadó Cv,de szeretem,nagyon jó support carrier.
De szerintem a kapitány skill hiába aktiválódik,nem mindent kapok meg,az tény hogy a hajó gyors lesz a repcsik meg már túl gyorsak,de a squadron consumable száma nem nő. -
Plata
félisten
Ma megint láttam operationsban olyat hogy elsüllyedt bot hajó lő.
Szerintetek ez hiba lehet?
Cv-vel voltam,japcsi cruiser süllyedt el és azt hiszem fejjel lefelé volt,a víz alól mégis lőtt rá a repülő rajomra piros lövedékkel.
Vagy a japcsik az utolsó lehelletükig harcolnak?
De már láttam oylat is hogy teljesen elsüllyedt hajó lő repülőkre. -
-
Plata
félisten
Elmentem egy rankedre amcsi T7 DD-vel,randomba nem volt kedvem,gyorsan akartam sok xp-t. Mert szeretnék eljutni t10-be.
Végül is összejött,a kapitányom kapásból két skillt is kapott.
Plusz volt a csapatban egy okoskodó barom,már csata elején induláskor pofázott hogy rosszul csinálom.
Utolsó lett a csapatban.

-
Plata
félisten
NBLU8VNY26
Küldit ad. mit ha megcsinálsz kapsz egy sánta kontit. -
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Nekem az elmúlt 30 napban 0 csatám volt.

De másik oldal sem mutatja jól operations és asszimetrikus csatákat,valami agyatlan egyszer belém kötött hogy nekem nincs is olyan hajóm amiről írtam mert megnézte a statom és hónapok óta nem is játszottam a játékkal és csak low tier hajóm van. -
dokee78
félisten
A statomat miért nem mutatja a https://wows.wn8.info/?
Tegnap azt hittem,hogy a rejtett profil miatt van,de azt átkapcsoltam publikusra,de ígysem mutatja! -
Plata
félisten
Event pass 2 sima sánta konti.
-
Plata
félisten
Szerintetek a napi xp-ért szerezhető konténerből melyiket éri meg leginkább választani?
Én megszokásból mindig szenest választom,mert szén mindig jó.
De talán nem az a legjobb. -
Plata
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Tegnap voltam rankeden, kellene acél, de elfogyott a türelmem, Dd-vel voltam, valami Tech tree.
Írták játékban is hogy ügyi voltam, meg csata után jött elismerés.
De másik csatában BB be vonult a térkép sarkába és onnan szidott minket, nem tudom milyen modja volt, de csak pofázott és a sarokban afkolt.
Szerinte úgyis vesztünk úgyhogy ő nem csinál semmit.
Ezzel el ment a kedvem.
Kezdek kifogyni boosterből megint.
Ui. Ha félre írtam egy két szót akkor bocs, melózok és ez a süket telefon mindent átír.
Nem mindent veszek észre. -
dokee78
félisten
Jó pár Asymmetric után vissza tértem pár körre Randomba.
Ennyi inkompetens idiótát ami ott van.
Van 230 nap prémium napom.
Játszom amíg tart az Asymmetric,utána abba hagyom.
Randomban nem vagyok hajlandó idegbajt kapni. -
Plata
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
CV ág?
Én az amerikait szeretem.
Abból T11 is megvan,másik ágon T8 és T10 is,mert annyira megszerettem T8-at hogy nem adtam el.
Némettel és japánnal barátkozom.
Egyébként Immelmann félelmetesen durva másodlagos tüzérséggel rendelkezik.
Mondjuk a Graf Zeppelin még elmebetegebb.
A T8 A parseval nem a kedvencem,csak Ap van rajta,Ap bomba Ap rakéta,a torpedója rövid távú.Úgy emlékszem 2.5 km,míg a Graf 6 torpedója 6 kilóméteres,Immelman szintén.
Amerikai Cv-ken nagy szinten a torpedóvetők kettesével dobják a torpedót.
United States torpedó raja egyszerre hat torpedót dob le.Na és 4km hatótávjuk van.
Essex raj két repülő és 2-2 torpedó. 3.5km.Viszont 4 raj repül egyszerre.
Essex különlegessége hogy csak egy repülő van rajta sima,a torpedós,az ha elfogy várni kell,attack repcsi és bombázó sosem fogy el.termelődik mindig egy újab teljes raj és ezeken füst is van.
Japcsiknál a Shökaku nem modhatnám hogy kedvencem,nehéz vele. Ap bombája van ami sajnos nem tud gyújtani,de ha jól találsz akkor citadellákat ad.
Shinano-t szeretem.Azon skip bomber füstös bombázó és torpedó van,egyetlen szépséghibája hogy a repcsijei low tier repcsik.A hajó maga T10 de a repcsik csak T8-ak.
Kaga meg fantasztikusan jó.Gyorsan termeli a repcsiket és jók is.Attack aircraft és a bombázó is He,szeret gyújtani.
Amit még mondanék hogy a német CV-k bombázóival igazán szívás célozni.
Graf vagy Parseval bombázójával DD-t hamarabb eltalálod ha a szomszéd tehenét célzod meg.
De egy cruiser is simán kikerüli a bombákat.
Az angol hajók meg nem normálisan bombáznak,ledobnak egy fél városra elegendő bombát,nincs olyan hogy nem talál.
Ez az Ocean-ra nem érvényes,neki sugárhajtású bombázói vannak kissebb célzóköre.
Viszont az Ocean imád gyújtani.Operationsban simán le lehet égetni vele bármelyik hajót.Igaz a repcsik eszement gyorsak,ha aktiválod a kapitány skilljét akkor 350 csomó felett repülnek.
Malta-nak Ap bombája van,amivel szönyegbobázást csinál.Célzóköre akármelyik Bb-nél nagyobb.
De le is dob egy rahedli bombát.
Implacable is hasonló csak He bombával.
Egy baj van a Máltával,Queen elizabeth van benne mint kapitány,az agyamra megy a sikítozása.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

éééés megvettem a Yoshinot

Ezek vannak a kikötőben.

Úgy szétkapták egyből mint a fene. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekes hogy a bombázó amit spotol az nem kerül be mint spot,de a spot sebzést megkapom érte.
Nagyon peches operations volt,mindig a többiek előtt voltam és spotoltam ellenséget,na meg próbáltam lőni őket,de fix hogy ha valamelyik ellenséget megjelöltem és kilőttem torpedókat akkor pont azt lőtték ki.
Most is megköszönték amiért support repcsivel segítettem,cseten is meg csata után is.
Bár nem épp egy támadó Cv,de szeretem,nagyon jó support carrier.