Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loik
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én nem sajnálnám a pénzt a Spigen üvegre, de az ujjlenyomat-olvasó jól fog vele működni? Mert például ennél ki is hangsúlyozza a forgalmazó, hogy:
AZ UJJLENYOMAT OLVASÓ NEM TÁMOGATJA EZT AZ ÜVEGFÓLIÁT, AZ ÜVEGFÓLIÁVAL AZ UJJLENYOMAT OLVASÓ NEM HASZNÁLHATÓ (AZ UJJLENYOMAT OLVASÓ A FELXIBILIS TIPUSÚ ÜVEGFÓLIÁVAL HASZNÁLHATÓ).
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
A kameravédő üveg árát akár meg is spórolhatod, ha egy Nillkin kameravédő tokot választasz, bizonyított, jó minőségű. A Spigen üveg továbbra is remek döntés .
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Hello..
Mai napon megvettem a telót. Eddig oké, igaz még fura, még nem használom pár napig..
DE! Csak addig, míg nem veszek rá fóliát és tokot
iPhone 12 minin kezdetek óta Spigen tok van, hátuljára ragasztva egy mágnessel. Fólia valami butikos, valahol rakattam rá. Utóbbi időben kb 2 havonta kellett rá újat rakni, mert keresztbe repedt az üvegfólia sajnos.. Olyan munkát végzek, ahova kell a strapabíróság..favágás, stb 
Olyan kérdésem lenne, ki mit ajánl? Én ezeket néztem, fólia + tok : [link] [link]
Ezen kívül, ha ezek ajánlottak, akkor merjek a hátlaphoz rakni mágnest? Spigen mágnes. Megmondom mér.. Kocsiban és a teherautóban mágneses tartóm van. Mennyire keveri, teszi tönkre a telefont? Esetleg ki milyen alternatívát tudna ajánlani? Próbálok vigyázni a telóra..
Érdekelne még USB-s töltő is, kocsiba is plussz itthonra is.
Ilyet esetleg merjek rá venni? [link] Hátlap védelmére van valami megoldás tokon kívül?Köszi!
-
tobias40
veterán
-
-
zeus_2k14
senior tag
Lehet nem érdekel senkit sem, de a napokban megtörténik a váltás iPhone 12 miniről.. kiváncsi leszek. Apple Pay hiányozni fog, de gondolom itt is van nfc-s megoldás. Majd csak rájövök
-
-
gerner1
nagyúr
Az utolsó mondatod nagyon találó. 👍🏻 Egyetértek .
-
qltsar
veterán
válasz
gerner1
üzenetére
Anno Watch 4-em is Romaniaba ment eMAG altal, gyorsabban visszakerult javitva, mintha itthon a TMX csinalta volna
, a papirokon szerepelt a szerviz neve, anno utananeztem, es a hivatalos romaniai Samsung partnerhez kuldtek, nagy gond nem lehet, ha eMAG-eMAG a forgalmazo, nem pedig marketplace partner. -
DshadoW
tag
Megérkezett a készülék, 98K lett végül a román emagról rendeltem.
Mivel galaxy s3 óta ez az első samsung telóm, ezért lehet egy párszor befogok nézni ide, segítséget/tanácsot kérni.
-
tobias40
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
linket tudsz adni?

-
-
tobias40
veterán
válasz
DshadoW
üzenetére
Vettem egy fehér átlátszó tokot rá aminek a sarkai megvannak erősítve ey telefonos kis boltban 5.000-ért és vettem hozzá üvegfóliát szintén 5-ért(jó drága volt) és egy készletet amiben öntapadós fémlapok vannak az volt 1.000 ft.
Megnézem majd a temu-n is de nem akartam addig se tok nélkül használni mert nekem nagyon csúszós volt...
konkrét linket nincs a tokról és az üvegfóliáról?

-
DshadoW
tag
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Samsung galaxy a56 5g telóhoz milyen tok-ot és kijelző védő fóliát ajánlotok ami jó minőségű és a mágneses autóstartómba beletudom rakni majd?(aminek a szellőzőrácsba van a mágneses része befogatva)
Itthoni és külföldi vásárlás is érdekel,de ma meg kell vennem a tokot és a fóliát is,de tartalékba vennék esetleg külföldről is ha annyival olcsóbb vagy minőségibb!
A lényeg hogh jól védjen a tok ne legyen nagyon bumszli és ne csússzon!(a telefon qrvára csúszik tok nélkül)
Köszi előre is az ajánlást! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Szerintem ez egy teljesen jó telefon a hétköznapi használatra. Az akkumulátor elég jól bírja, kiváló kijelző, ami a legnagyobb napsütésben is faszán látható. Kamera ennyi pénzért oké, a hangszórók szintén. Szoftvertámogatás még vagy 5 évig rendben lesz.
Őszintén? Tavasszal vettem függetlenül az MMben, szarrá akciózva, ~101 ezer forintért. Ennyiért életem vétele ez a telefon.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Átlagos felhasználásra mennyire lenne jó ez a teló? Nem akarok sokat költeni telóra, ezért gondoltam erre. Általános felhasználás, fényképezés téren pedig család stb , akksi mennyire bírja? iPhone 12 miniről váltanék, elegem lett az almából
( Tudom, hogy ez android, és igen, alma előtt az volt
) -
erikke17
őstag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Az egyértelmű viszont azok csak "megapixelek" telefonos viszonylatokban
Sose használtam 108mpx felbontasban csak amikor ki próbáltam.
Inkább arra gondolok h nem lesz hatalmas különbség vissza lépés. Nincsenek ultra brutálisan nagy elvarasaim de ha hozza a 5 éves xiaomi telefon szintjén akkor nincs kérdés
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Új telefonra lesz szükségem Samsung felé kacsintgálok mivel Samsung órám van működjön rajta minden
Jelenleg egy Xiaomi Mi Note 10 van még vagyok elégedve vele de már 5 éves rottyon van az akkuja sajnos.
A kérdésem kamera tekintetben nem lenne hozzá képest vissza lépés?
Nem nagyon használom a 2x, 5x zoomot szóval az nem hiányozna inkább a fő kamerán van a hangsúly.
Tuti az egy S25 lenne de annyit nem akarok telefonert adni
Előre is köszönöm.
-
qltsar
veterán
Valoszinuleg sajna nem igy megy, hogy akarmilyen telefon lehet.
Nekem pont forditva van, az iPhone erlelodik a fiokban
.zzola: van barmifele MDM, vagy WorkProfile?
Bar a kepeden a ket ikonnal nincs elkulonitve latszolag.
Akkor lehetne ket ikon, ha a ceges WorkProfile alatt is van egy Yettel Appod es a privatban is van egy, de ennek az ikon aljanal latszodnia kellene.
Valahogy igy:
Illetve, ha keszitettel SecureFolder, de szerintem annal is kellene lennie valamifele jelzesnek az ikonon.
-
zzola
titán
válasz
giroud199
üzenetére
Te már csak tudod. De kíváncsian várom a véleményedet - ha már így megszólítottál - hogy hogyan lesz egy appnak 2x ikonja, hogyan lesz ez "user error"? Annyit segítek, hogy smart switch-el frissítettem, majd volt recoveryből full wipe. Minden app a play áruházból van. Várom válaszod.
-
zzola
titán
válasz
zoltaneger
üzenetére
Kiszedtem a SIM-et és eltűnt az egyik ikon.
Én végeztem ezzel a mobillal. Jó lesz tarcsiba. -
zzola
titán
Valakinek van tippje, hogy egy appból miért 2 ikont jelenít meg az eszköz? Ha törlöm az egyiket, mindkettő eltűnik. Én még nem is láttam ilyent. -
troller
senior tag
válasz
gerner1
üzenetére
De telefonon a Brave se tudja a legalapabb mobil böngészős fícsört, hogy az oldal nagyításakor tördelje a szöveget a kijelzőn belülre. (legalábbis annak kéne lennie).
Tudtommal még mindig csak az Opera képes erre a mobil böngészők közül.
Jutúb háttérben történő lejátszására meg szerintem sokkal jobb a NewPipe vagy a ReVanced, mint böngészőből elindítani.
De persze ízlések és pofonok...
-
csubííí
senior tag
Igen, minden reklámmentes, és a YouTube megy kikapcsolt kijelzővel is.
Ha jól emlékszem én úgy csináltam, hogy PC-én szinkronizáltam a Chrome és Brave böngészőt. Utána már telefonra is tudtam szinkronizálni, a beállításában kiválasztva, hogy honnan szinkronizáljon.
Aztán lehet más megoldás is van, előfordul lesz aki tud más megoldást is. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
-
gerner1
nagyúr
válasz
zoltaneger
üzenetére
Ez nagyban függ, hogy a napi rutinom során bejárt lokációkon milyen(?) a térerő, és a felhasználói szokásaim .
Telekomot nem tudom, mert az nálunk nincs. De, ignorált 5G -vel, bármelyik korábbi hétvégi használati szokásokkal azonosan, statikusan egyhelyben....- azaz a következő töltésig ugyanazokhoz a tornyokhoz csatlakozva végig , fallback nélkül ... :
- One ( ⁴ᴳ⁺ full térerő/5pálcika) & Yettel ( ⁴ᴳ⁺ 3pálcika) = ~65 perccel rövidebb az üzemidő, mint csak a One -os kártyával ( ⁴ᴳ⁺ 5pálcika).
- 2db One kártyával (mindkettő ⁴ᴳ⁺ 5-ös térerő) ~18perccel jobb, mint ugyan azokkal körülményekkel & f.szokásokkal a One & Yettel kombinációval .
- eSiM -ekkel (One & Yettel) is ugyanígy, közel ~1ó -val kevesebb, de a fizikai SiM -mel mért eredményhez képest ~2,3% -kal jobb .Bár máshogy nem teszteltem, de szerintem fordítottan is kb ugyan ez lett volna az eredmény, ha a Yettel lett volna 5-ös térerővel, és a One 3-assal . A ⁴ᴳ⁺ -szal pedig biztosan volt/van CA, amellyel mindegyik teló jobban merül .
Nálunk, az eSIM -es használat ~1,1% -ot "hoz" ( per SiM) ennél a típusnál. Más eSiM -es tesóknál is hasonló eredményekre jutottam .
Szóval lehet ez jobb is, ha plö kedvezőbb a lefedettség (& stb). Ahogy lehet sokkal rosszabb is, ha a napom gyakran moslék térerős helye(ke)n/körülményekkel telik, és/vagy sokat vált tornyot a készülék, gyakran van fallback, stb. & ehhez jönnek még mindazok, amelyek az eltérő felhasználói szokásokra vezethetőek vissza ...
-
válasz
zoltaneger
üzenetére
Jól bírja 2 simmel is, minimális a túlfogyasztás. Asszonynak 2 sim van benne. Telekom / Yettel.
-
csubííí
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Próbáld ki és kiderül, hogy mennyi lesz a különbség, de biztos jobban fog merülni, mivel két hálózatot kell fenntartania.
Aki kettővel használja az többet tud majd mondani, én csak eggyel használom. -
zoltaneger
tag
Ha két sim kártyát rakok a telefonba egy Telekom és egy Yettelt, akkor memmyivel fog gyorsabban merülni az akksi?
-
gerner1
nagyúr
válasz
dellforeva
üzenetére
25W -ig (3A -s).
-
dellforeva
csendes tag
Az a kábel, ami mellékelve van, hány W-os töltésig jó?
UI: kellemes meglepetés volt, hogy 2 fizikai sim is belefér, azt hittem 1+1esim, de nem szerencsére.
-
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Egy frissen vásárolt A56 készülékkel van olyan problémánk, hogy szétkapcsolja a bt headset kapcsolatot hivás közben, amint elsötétül a képernyő. Amikor újra bekapcsoljuk a kijelzőt újra csatlakozik és megy tovább a beszélgetés a fülesen. Nem találom, hol lehetne ezen állítani. Valami energiatakarékosság lehet? -
válasz
zoltan77
üzenetére
Koszi, igen, ebben is lehet valami, erre nem (sem
) gondoltam.Kereken 50%-ot merult a telefon az elmult 21 oraban, igaz sokat nem hasznaltam, mert meg szabadsagon vagyok, de azert este ment par orat folyamatosan.
Ez igy mar nagyon jo, nagyon elegedett vagyok, meg egyszer koszonom a segitsegeteket! -
zoltan77
aktív tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Szia. Ha új a telefon, akkor azt is vedd figyelembe, hogy kell egy pár töltés amíg be áll az akkuidő.
-
válasz
gerner1
üzenetére
Be- es atallitgattam mindent, amit javasoltatok, kapott ujrainditast, azota 8%-ot merult az elmult 4 oraban ugy, hogy egy kicsit meg olvastam is (Moon reader).
Par nap mulva okosabb leszek, de ez igy azert joval szimpatikusabbnak tunik mar
Nagyon koszi, tenyleg!
Tok jo erzes amugy ilyen segitokesz kollegak koze csoppenni.
-
troller
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lehet hogy célszerű lenne legalább Android főverzió frissítés után egy fucktory rezetet adni a telónak, pláne, ha valaki ilyen extra merülést tapasztal. Előtte egy full mentés külső usb-re mondjuk, hogy az újra belakás gyors legyen.
Lekopogom, nálam nem jelentkezett ilyen effekt az A16 OneUI 8- ra frissítés után, erős használat (2 sim One és Yettel, 5G, WiFi hívás, NFC, blútyúk folyamatosan bekapcsolva, este 1-2 óra játék) után is kb. 40% marad az akksiban, nem volt még ilyen jó üzemidjű telóm, pedig a felhasználási szokásaim évek óta ugyanazok. -
gerner1
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Sajnos, ez a SOT-érték is... - picit, túl van misztifikálva, mintha csak az az egy fogyasztana a mindennapos használattal, miközben nem.
-
válasz
gerner1
üzenetére
Fúúú, nagyon-nagyon szépen köszönöm

Rengeteget segítettél!Social media-t alig használok, fényerőt is okosan, szinte mindenben megy a dark theme.
A wifi call-t akkor nem lövöm be. És beállítgatom egyenként a helyadatokat, nem is értem, miért akar egy Messenger hozzáférni - nekem elég a térkép és a BudapestGo.
A Wifit 2.4GHz-t használom.Röstellem, én azt hittem, az 5G hatékonyabb, esetleg kevesebbet fogyaszt a modernebb technológia miatt. De a korábbi telefonjaimon is 4G-t használtam, azt hiszem remekül el leszek nélküle.
Köszönöm szépen mindannyiótok segítségét!
@Luck Dragon: Erre nem is gondoltam, köszi!
Nincs viszonyítási alapom, mert ahogy felállt első alkalommal a telefon, egyből telepítette is az UI 8.0-t -
válasz
Peterhappy
üzenetére
Én még annyit tennék hozzá , hogy sok helyen panaszkodnak ugyan erre a jelenségre amióta települt a készüléken a One Ui 8. Modelltől függetlenül. Akár lehet ez is problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mai napon megvettem a telót. Eddig oké, igaz még fura, még nem használom pár napig..

, a papirokon szerepelt a szerviz neve, anno utananeztem, es a hivatalos romaniai Samsung partnerhez kuldtek, nagy gond nem lehet, ha eMAG-eMAG a forgalmazo, nem pedig marketplace partner.

.