Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
Hopp, kijött a 6.0? Új zene van
-
Shiro
senior tag
Nem, más karakterrel is.
Egyszerűen kíváncsi voltam, hogy a nehézség, vagyis az ellenfelek ereje mennyire hű a lore-hoz.
Ezt elsőnek anno még statok, és viselkedés alapján próbáltam kiszámolni.
Ezt követte, hogy különféle karakterekkel mentem neki az ellenfeleknek. Az elemenkénti 4-4 (28) karaktert egyszerre éreztem soknak és kevésnek.
Ebből lett az, hogy akkor már Travellert használom, egyrészt képes minden elemet használni, másrészt ő a főszereplő. Illetve, hogy videó formájában rögzítem az eredményt. Ezért is van, hogy nem csupán a győzelmet, de az oda vezető kudarcokat is rögzítem.Nightsoul mérő. Egyfajta energia amit a Natlani karakterek, illetve Pyro Traveller használ.
-
Shiro
senior tag
Gyakorlatilag webnovellként olvasható a Honkai Gakuen 2 (A Honkai Impact 3rd előző verziója)
https://ggz.amaryllisworks.pw -
Shiro
senior tag
Legyőztem Kanária robotttyait (igen 3 tyé
)Ruin Sentinelek
Gyengébbek, mint egy Ruin Guard, de azért erősebbek, mint egy Mitachurl. Kb a Fatui Skirmisherek, és az Oprichniki tisztek szintjein vannak
==================================================================
A jó öreg Parasztermiátor
Egyszerre négy, alias Tartaglia kihívás. (Kb. pont olyan nehéz is volt, mint a harrbringert legyőzni.)
Egy kicsit bosszantó, hogy repül, de kb ugyan olyan erős, mint a Ruin Guard.
A Ruin Guard szteroidokon nevelve.
Az hogy kétféle támadásra is resistje van nem kellemes, így a Ruin Guard helyett, inkább a Ruin Grader szintjén vannak
Nem értem, hogy hogyan, de Hydro Traveller működik. Mert oda nem tudsz lőni, ahova úgy gondolod, hogy kéne.
Gazdálkodás a fénnyel:
Ha úgy mész oda, hogy a Lumenstone fáklya az aktív gadget, akkor leszívja az aksit
Az egész több, mint a részek összessége.
Mivel, négy Ruin Sentinel alkotja, így gondoltam, amik gyengébbek a Ruin Guardoknál, így gondoltam, gyengébb lesz, mint Tartaglia. Hát meglepetésemre inkább erősen rivalizál vele.
Ez az egyetlen ahol erősebb fegyver kellett.
-
Urzu_7
aktív tag
Melyik fegyó lenne jó neki? Vagy próbáljam megszerezni a sajátját?
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
IMO Felejtsd el, 2-3 Nationt skippeltel, rengeteg must have karakterrol lemaradtal. Mennyi az idoszak amit kihagytal?
-
xeon forever
addikt
Megszenvedtem vele megint.
-
Shiro
senior tag
Raskolnikov
Őt kétféle módon lehet legyőzni, vagy túlsebzed azt a pajzsot, vagy electro charged.
Az első verzióhoz Geo Travellernek buffokkal együtt pont nincs elég sebzése. (Ha felhasználnám a mastertless stella fortunát, és/vagy lvl10-re növelném a talentjeik, akkor elvileg elég lenne, de akkor meg ezt az egész kihívást kukázhatnám.
A másik opcióval az electro chargeddel az a gond, hogy itt ezen a területen nem esik az eső, de még pocsolya sincs. Szóval kell egy hydro karakter. S azért Nilou, mert a skilljének nincs sebzése. -
Shiro
senior tag
Már csak a Local Legendeket kell elintéznem és a teljes Fatui frakció végig van verve.
(A Natlanban lévő három skirmishertől félek.
)Meglepődve jegyzem meg, hogy könnyebb volt, mint Tartaglia, így mondhatni teljesen lore accurate.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Amikor még Genshineztem, kb. 70-75%-ban ment a géppel az MSI AB, és a RTSS, és semmi gond nem volt, kb. két hónapig még az FPS unlockert is használtam, de nem ért annyit, hogy kockáztassam a fiókom.
Tippre az MSI AB, és hasonszőrű programokkal nem lesz gond. -
Shiro
senior tag
Notice Regarding Recent Actions Taken Against Third-Party Tool Violations
Röviden, szigorúbban fogják nézni ha harmadik féltől származó szoftvert használsz, pl egér makró, vagy fps növelő stb, és akár bannolnak a πcsába.
Ennek elősegítéséhez még tudjuk is egymást reportolni.
Sejthetően, ezt is Milliastra hozta magával. -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nilou C2 messze a legerősebb ezek közül, én biztosan azt választanám, ha nekem is meglenne már a C1. Persze, csak ha szeretsz játszani vele... Én Albedo C1-t választottam
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
ja
-
xeon forever
addikt
Vegig ment a 8 hetes event, most jol vacillálok egy C2 Niloun vagy egy C3 HuTao vagy C3 Yae kozott. Nehéz kenyér. [Nilou C2 és Yae C3 is tud profitálni az új reakciokbol Ineffa, Nefer, Aino mellett...]
Szerintetek? -
xeon forever
addikt
"Finished the Archon quest and got Nefer's secret mora in her room, it seems only Nefer havers can get it, and once per day, will last only for three days(?)"
Jó tudni kb 300k mora, jól jön az talentekhez. Nefer 3 koronás lesz. -
Citrone39
csendes tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Ha 5 éven keresztül egy elbaltázott Horizon collabon kívül nem volt erre más példa a Genshinben, akkor én már nem is hiányolok bele ilyet.
Aloy messze a leghaszontalanabb karakter mind közül, és azóta is C0 annak, akinek sikerült abban a rövid időben megkapnia.
Tegyenek ilyen collab karaktert a roblox játékmódjukba, oda még elfér. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
5 hónapos reddit postot találtam ezzel a képpel, és kamu. Ez a WuWa x Cyberpunk collab képének átalakított verziója. Vicces ötlet amúgy, de mégis melyik játékból mi kerülhetne át a másikba értelmes módon?
-
xeon forever
addikt
Amugy ha mar collab:
Errol tudunk valamit, hogy mi lesz? -
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
milyen Shiro?
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
lesz Kirito a játékban a SAO-ból?
-
Citrone39
csendes tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Köszi! Jó pár működött.
-
xeon forever
addikt
Hát igen...
* -
xeon forever
addikt
Freemogems:
https://hoyo.link/80GCFBAL?q=2MggyzX6NxT -
Shiro
senior tag
Eskü leszólóznám.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Elfelejtettem.
-
Shiro
senior tag
Haza megyek kipróbálom.
https://www.reddit.com/r/KleeMains/s/oOHz1gfaaw -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez, volt az ami ígért valami One Piece féle grandiózusságot, de nem tartotta be.
Szóval tekerd meg azokat a fogaskereket!
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Mióta lettél te Noelle main?
Nekem meg találj valaki jobbat!
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Chin Who? Az ki?
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Venti, nem igen kell oda, inkább Ganyut vidd.
(Vagy bárkit, aki nem Anemo) -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem ne akarj egy nap alatt mindent behozni. Menj vegig a questeken, gyujts primot es xpt. Ha utol erted a storyt akkor fekudj bele jobban a karakter fejlesztesre.
-
Shiro
senior tag
Scara Mouse legyőzve
ui.Megjegyzem valamivel nehezebb volt, mint Peruere
-
Roland861010
veterán
Tegnap neki feküdtem de egyszerűen annyi minden van amit kellene és lehetne csinálni hogy jaj.
Viszont Sucroset elkezdtem tapolni de a boss ami dobja a cuccokat hozzá kifogott rajtam aztán eszembe jutott hogy Venti kellene hozzá.
De addigra teljesen meguntam.Öreg vagyok én már ehhez.
-
Roland861010
veterán
Egyszerűen nincs nekem ehhez idegztem.
Nem kell valakinek !?
-
Wayne
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
[Ezt] az oldalt ajánlom, itt minden karakternek megtalálod a legjobb buildet
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)

Jó tudni kb 300k mora, jól jön az talentekhez. Nefer 3 koronás lesz.
Errol tudunk valamit, hogy mi lesz?
*