Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sirandrish
üzenetére
4 napja jelent meg a játék, nem csoda ha leköti most az embert. Majd pár hónap múlva nézzünk rá újra, meg is tartja-e a játékosokat.
(nem baj a konkurencia, hátha felpörgeti a hoyo-t)
Amúgy WuWa-n kívül van olyan gacha játék, ami méltó kihívója a hoyo játékainak hosszú távon? -
Citrone39
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem a napokban megjelent Arknights: Endfield köt le. Konkrétan csak 10 perc napira lépek be Genshinre. Nem tudom ebből hogyan lesz Lantern Rite event...
-
Roland861010
veterán
Azért na...
Ez elég perverz:
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Na jó de itt azért tényleg van mit megcsinálni és felfedezni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Csak megnyugtatlak nekem 6000+órâm van Genshinben. Itt is annyi mindent lehet csinâlni...
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olyan nem lesz már szerintem!
Toltam az elmúlt 1 évben PoE2-t D4-et WoW meg Arc Raiders de mindegyik csak ideig óráig köt már le.Vagy nagyon függenek kell lenni. Vannak olyanok akik 3-4ezer órát tolnak a Red Dead Redemption 2 -be vagy a Hogwarts Legacyba... Ott vajon mit tud csinálni annyi ideig ?
-
Shiro
senior tag
Ganyu C2 feloldva

A szomorú tény, hogy Skirk így is másfélszer annyit sebez.Őszintén remélem, hogy lesz majd Luyue/Adepti buff.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Urzu_7
üzenetére
Annyira visszás ez a megnevezés. Gyanítom inkább a Honkai Impact 2.0-hoz fog hasonlítani, azaz a sztorit lezárják, és kezdődik egy új. Ugye simán mehetnek tovább a tesókkal egy új világba majd, tehát nem a nulláról kell újra kezdeni. Legalábbis ha minden eddigi karaktert kukáznának, és újra kell építeni mindent, akkor kösz nem.
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd a Genshin Impact 2-be visszatérsz
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pedig az elejen milyet mentunk, azota tobben is abbahagytak a jatekot.

-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
A játék univerzumok már kapcsolódnak egymáshoz.
Star Rail Welt pl a HI3-ból ment oda.
Anno egy event kapcsán Keqing, Fischl és Andrius átkerültek a HI3-ba.
Mivel a Hoyoverse egy multiverzum, amiben létezik a kvázi összes játékuk, de nem fel tétlen ugyan abban az univerzumban léteznek.
Ezzel tegnap találkoztam a HI3 Abyssában
Old Mondstadt környéke, ami részben vulkanikus, ja meg Andrius is jóval táposabb és nem igen enged nézelődni. -
Sirandrish
legenda
válasz
Citrone39
üzenetére
Ha ez nekem célzás, akkor közlöm hogy nagyon jól megvagyok a játék nélkül. Csak és kizárólag azért szedtem le újra pár év után mert két ismerősöm erősködött hogy játsszunk ezzel. Én mondtam nekik hogy milyen, de nem hitték el. Kb 20 percet játszottak vele

Én még talán adtam volna neki egy lehetőséget, ha a "gyerekbetegségeit" kinőtte volna, de nagyon nem úgy fest a dolog.
Egyáltalán nem hiányzott/hiányzik, csak carryzni akartam a skacokat, de mire belemelegedtem volna, már elengedték
-
Citrone39
tag
Egy rövid kihagyással, de mondhatni 5 éve játszom már. Szóval igen, szerintem én is benne vagyok, és bármikor abba tudnám hagyni, ha már nem szórakoztatna. Régen rossz, ha csak azért jelentkezel be, mert már nem tudod elengedni sehogyan sem. Egy live service játék sem tart örökké, a Genshin szervereit is lefogják kapcsolni egyszer. Akkor meg kénytelen leszel hátrahagyni minden eddigi munkádat benne.
A régi karakterek meg nem évülnek el, max nem veszed hasznukat az Abyssban, de arról már írtam, hogy mi a véleményem az Abyssról, meg az összes endgame contentről. Teljesen vihető a játék 99%-a jól kiépített 5 éves karakterekkel is. Max le kell mondani a maximalizmusról.
-
F34R
nagyúr
válasz
Citrone39
üzenetére
Ezt mar reg nem elvezem... es ha eleg regota benne lennel te is tudnad. (Nezd meg az accomat, a jatek kezdetol folyamat vagyok, nem hagytam ki semmit, rengeteg idot es turelmet foccoltem bele, olyan artifactokkal amik minden karaktert a top10-be tettek. Amikor tobb mint 200 ezret koltottem ra teljesen igazsagtalan volt a jatek, most f2p-kent tobb karaktert huztam be mint elotte. Endgame? ebben a jatekban nem lesz endgame mert folyamatosan bovul, ha tudnam hogy mar csak Shneznaya van biztos nem sietnek semmivel. Ez a jatek amugy is vastagon a FOMO jegyeben szuletett.
#21912 Sirandrish
Igaz-e hogy ki lehet egni?
es garantalom hogy te pedig turelmesebb vagy. 
#21913 Roland861010
Az mar reg nem erdekel hogy nem minden karakter van meg, az viszont mostmar kezd duhiteni hogy vannak meta karakterek akik nelkul tenyleg semmire nem megy. Meg az is hogy legtobbnek mar kell a C1/C2 constellation is. -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értem, nem is vitatom.
Lehet most egyedül azért látom másképp mert két olyan karaktert húztam be ami könnyebbé teszi a játékot. -
Roland861010
veterán
Itt inkább az van hogy max abban tud az ember lemaradni, hogy nincs meg minden karaktere de ez egy Gacha.
El kell fogadni, hogy vannak a bálnák akik minden ilyen játékot uralnak.
Szerencsére a Genshin azért bőven játszható folyamatosan és még így is. Ráadásul azért szinte az egész világban lehet jönni menni és nem igazán ütközől akadályba. Régen is és ahogy nézem most is az eventeknek több szintje van.
A küldetéseknek pedig nincs akadálya, hogy egyedül tudja az ember teljesíteni.
Itt ami probléma az a rohadt skip gomb hiánya. -
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Annak idején minden nap toltam. Költöttem is rá. Kb minden Meta karit ki is szedtem.
Visszatérésemnél 3 dolgot tapasztaltam. Hónapokig questezhetek mire utolérem magam, az akkori TOP karikjaimat lehúzhatom a WC-n, és ami annak idején idegesített a játékba, az még egytől egyik jelen van ma is.
És akkor nem is említem a lucky faktort...32K+ primoból és úgy 30 egyéb wishból egy azaz egy darab banneres karit sikerült kiszednem, mert minden arany kari 70+on jött, és a 3ból 2szer buktam az 50%ot.
És ahogy elnézem még a 4 csillagos drop rate is le van véve, mert a cirka 22-24 10es wishnél talán 2be volt 1 darabnál több 4 csillagos.
Aztán ezeket összeraktam és rájöttem hogy nem véletlenül hagytam abba annak idején
Ennyi ..se türelmem se időm nincs már egy ilyen játékra
-
Citrone39
tag
Mondjuk egy játékot érdemes azért játszani, mert élevezed, és nem azért, mert minnél hamarabb az endgameben akarsz lenni (ami után megint csak unatkozni fogsz, mert ledaráltad a tartalmat). A 300 óra lemaradás a történetben azt jelenti, hogy van 300 óra új tartalom számodra a játékban.
Szóval nem értem miért végső cél elérni az endgamet, amikor ott már úgyis csak a következő patcheket várod a monoton napi feladatok között.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
2-3 Nation-t kihagyott (story-quest/archon-quest, world questek) exploration stb... ezek mind nagyon sok ido, o altalaban mindent 100%-ra csinalt, es megertem ha frusztralt, hogy amiert eppen abbahagyta az azota sem valtozott semmit.
Nekem is minden szaz % legtobb contentet megtudom csinalni megis kezd tele lenni a tokom vele, de tudom ha kihagyok 2-3 honapot akkor kb lehetlen osszekaparni utanna magad.
#21908 xeon forever
Nekem nincs Laumam
lehet o az egyik kulcs karakter ehhez a bosshoz. -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Na jó az lehet tényleg sok de azért lehet haladni.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A tortenetben kb 300 ora lemaradasod van, amiben rohadt sok a nyomkodas, mert nem lehet skippelni. Igy ertette.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nagyon sok minden van benne de ha engedsz neki időt azért lehet matekozni rendesen.
Igaz lehet azért ekkora a szám mert ott van a csapatban Ineffa és Columbina is. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Mert megunta.... erdemben nem lehet mar utolerni magad.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Meg vagyok! Már csak a többi kell de az már csak holnap lesz meg.
A boss 2 matikat adott csak...Sirandrish: Miért?
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Mindjart online szerver privatban kuldom az uidt...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Én ismét töröltem a játékot a francba, nekem nem kell, de már késő...
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Akinek nincs szüksége Ineffa virágjára az vegyen már fel légyszíves!
718205413 -
Roland861010
veterán
Hát ilyen lett tegnap még.
Teljesen más kategória lett így játék.
Azon gondolkodtam hogy ahogy az oldal is írja lehet Talent és minden helyett szinetet kellene neki növelni még.
Megnézem a 11-es Abysst első csapat pillanatok alatt ledurantotta de a 2-es csapatban Ineffa volt a gyenge láncszem. Elfogyott a HP-ja.
-
Wayne
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Kár pazarolni a morat rossz main és substatos artifaktok felhúzására. Inkább legyenek random, de jó statos artifaktok rajta, mint hogy ráerőltesd a saját setjét ótvar minőségben, annyit nem ér a setbonus. Ajánlom figyelmedbe a [keqingmains.com] oldalt. Colombina kivételével megtalálod minden karakter számára az ideális buildet rangsorolva.
Egyébként ez a buildelés legnehezebb része, mert amíg nagyon sok pénzzel fel tudsz húzni karaktereket minden korlát nélkül C6R5-re, addig az aftifaktok farmolása limitálva van. Naponta 6-szor lehet 60 resinenként frissíteni. Így az ingyenes napi 180-t meg lehet toldani még 360-al, 800 primogenért cserébe
. Ami ugye csak az esélyét növeli meg, annak hogy kapjál valami jót, nem úgy, mint a constiknál és a fegyvereknél. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
HP meg DEF? ezek nem jok neki. Ineffa-nak ATK kell.
-
Roland861010
veterán
Holnap még kicsit finomitom őket de aztán mostmár a többit is kellene csiszolni.
-
Wayne
aktív tag
Már egy ideje "szenvedtem" vele, de egy kulcskarakter mindig hiányzott valamelyik csapatból, de az ingyen C1 Nilunak hála éppen csak sikerült megcsinálni
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Hát én ma összesen 3200 primot szedtem ki
és rá nyomtam még a fegyver bannerre de ennyi volt. -
xeon forever
addikt
Ezert gyujtik rolunk az infokat 5+ éve.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
A heti boss-os material változtatóra gondolsz? Abból nekem is van, az nem gond, de Columbina saját fegyverének domain-es materialjat tudtommal nem lehet változtatni, és csak szerda/szombat/vasárnap elérhető a domainből.
Ez hiányzik, még csak lvl70 a fegyver. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
En 2 eve mar csak bp+welkin...leszoktam a kristalyrol, [meg jo, most ez a delta akcio amit nyomatnak elegge veszelyesse teszi.
] viccet felreteve hacsak nem elhivatott az ember a Genshin fele akkor tobbet felesleges kolteni, igy is jatszhato.
Este online leszek. -
Citrone39
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Köszi a kódokat!
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Jó neked, én örülök hogy Nefer-nek le tudtam craftolni a neki valót, de abból is csak kettő esett eddig. Eddig billetekből így estek nekem: catalyst 2 db, calymore 3 db, bow 1 db, sword 1 db, polearm 0 db. Most hétről hétre várhatok, addig Ineffa egy deathmatch-et kapott.
Illetve most Sucrose-t is előszedtem, hát még neki is lehet farmolgatni, lvl70-en van szegényke.
Legalább van újra célom hova kell menni resint költeni, cserébe lehet idegeskedni hogy töltődjön újra, vagy legyen szombat végre, hogy tudjam Columbina fegyverének materiálját gyűjteni. -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Felvettelek amúgy ismerősnek tegnap!
Ma neki állok Ineffa talentjeit is húzni mivel mind lvl1-es.
Ennél többet ennyi idő alatt nem is tudom ki lehet-e hozni a játékból.
Majdnem 0Ft (1350Ft egy Welkinert) ráfordítással.
Jövő hónapban még a BP-t lehet behúzom. -
Roland861010
veterán
Működő limitált idejű kódok!
Nekem mindegyik adott.
Amúgy ha már ekkorát makoltam az elmúlt időszakban és azt írja 50% akkor már nem érintéssem gondolom a pullokat. Ineffa C1-e jó lenne de tuti nem adná már be.
UOEP8CP3D62C8X73KH58KDHN
P3GXX56W3VG9
GS63YTO02X
TSUKINOARIKAE
-
Sordoran
Topikgazda
Nekem is meglett Ineffa, de persze előtte Qiqi jött ismét... Eléggé lenulláztam a primogemjeimet, de úgy vagyok vele hogy Ineffa megéri. Szomorú, hogy nincs billetem a craftolható polearm-hoz, szóval azzal kivárok...
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
fasza kis porgettyus.... nekem mar nem ert annyit hogy kihuzzam. majd kap valami ertelmeset meg a jovoben.
-
Roland861010
veterán
Hát ez így már na..
-
Roland861010
veterán
Azt kell mondjam ez a két kis nyomorult elég beteg .
Ha lenne elég alapanyagom fejleszteni még durvább lenne. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát nem kizárt, mert mégis mi a fenéért akartak "gyalogosan" távozni, mikor volt űrhajójuk?
Ez talán a játék jelenlegi legnagyobb plothólja.A másik furcsaság még az előző verzió AQ-jából van.
Megjelentek szellemek, közt ott volt a hajó is.
Az egyik emberi szellemről (Akinek Durin próbált segíteni) kb 6000 éve élt, és valószínűleg a Divine Envoy Era végnapjaiból láthattunk részleteket.
Miért volt ott az űrhajó is? -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Szia,
Itt az ID-m: 718205413 Lidërc -
Sordoran
Topikgazda
Én szerintem várjuk ki a magyarázatot majd, mert lehet a hoyo se döntötte el a sztorit még akkor, vagy később esetleg csiszolhattak rajta ami miatt nem logikus ez vagy az. Az sincs kizárva, hogy később az új játékosok már picit módosított nyitányt kapnak majd, ha már végére érünk a sztorinak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
xeon forever: A hoyo szereti a honkai univerzum játékait megjeleníteni máshol is, de az hogy reinkarnációk, multiverzum karakterek vagy csak szimplán easter egg, esetleg a művészeti csapat kreativitásának hiánya-e az ok, nem tudjuk meg soha.
Szimplán lehet hogy kipróbálták egy karakterrel, és aztán rájöttek hogy erre vevő a nép.
Most pl. fog jönni Yae alternatíva a HSR-be is, és van olyan játékos aki azt mondja amióta játszik csak rá spórol (valami 2300~ wish-re valója van).
Nem fogják szerintem összevonni a játék univerzumokat, pont elég ennyi információ morzsa ami van most is, hogy az elmélet gyárak beinduljanak. Így megspórolják, hogy megmagyarázzanak mindent. -
Shiro
senior tag
Észrevettem valamit furcsát az openingben.
Mikor kiválasztjuk a Travellert, akkor Asmoday őt támadja meg először, de egy pillanattal előtte, egy hümmögéssel kvázi figyelmezteti, ezért is tud kitérni.
Az Abysstesót ez után támadja meg kb másfél két másodperc eltéréssel. Ő mintha mentálisan teljesen lenullázott volna, azt se tudván milyen rendezvényen van, nem tért ki.Egyrészt logikusabb lett volna a fordított sorrend.
Asmoday az Abysstesót támadja elsőnek és annak sorsából okulva menekül meg.
Másrészt az Abysstesónak bőven lett volna rá ideje, hogy reagáljon, de mégsem tette.Persze Asmoday végül Travellert is elkapja, de akkor is valahogy fura az egész.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem lehet biztosra tudni, hogy ezek easter eggek vagy valóban van kapcsolat. Valószínűleg soha nem is lesz megerősítve, de semmi se zárja ki hogy egy univerzumban játszódik a két játék.
-
Citrone39
tag
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Full team azokbol amik megvannak neked:
Columbina-Ineffa-Aino-Nahida
Columbina-Ineffa-Barbara-Nahida
Jelolj ismerosnek in game csomo coop achievment van primoert. Leginkabb boss fightok.. -
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát nekem ez most meglepetés volt
Egyik Dps karakter sem fullos . Persze tudom itt már több százezres dpst kellene produkálni...
Kipróbáltam őket máshol is és egyenlőre elég OP.
Ineffa még sehol sincs fejlesztésben mivel nem aktív az "insta" ami kellene.
Egyedül a craftolt fegyvert szedtem ki. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ahogy nézegettem elmúlt héten Columbina guide-okat, szembejött az, hogy egy Columbina-Ineffa-Sucrose csapathoz szinte bármely dps karakter berakhatod. Én is adok majd neki esélyt (feltéve, hogy nyerem 50/50-et majd Ineffa-n), jó lenne régi karaktereket újra elővenni.
(példának Keqing-et hozták, ő is jól működik velük) -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Köszönöm!
Néztem amúgy mi kell majd neki.
Megpróbálok párat pörgetni de tán még sosem eset belőle semmi. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Grat!.
Ha nem szeded ki a fegyverét bannerről akkor ez a ideális fegyver neki. A helyi kovácsnál lehet megvenni a tervrajzot.
Prospector's Shovel - Genshin Impact - HoYoWiki -
Roland861010
veterán
Megjött végre!
Nagyjából 65-70 pull
-
Roland861010
veterán
PC-n van olcsóbb Welkin 1350Ft-nal?
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Sanszos... most az Abyss a cel?
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Kicsit túl lett tolva szerintem, Hoyo nyugodtan készíthetett volna egy animációs filmet inkább mert ez a két nap( voltak feltételek amik nem voltak meg) elég tömény volt így.
Mostmár jöhetnek az Archon Questek meg a terület felfedezés. Közben meg az ajánlott karikat kipróbálom.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem tudok olyan karakterrel játszani egy játékban sem ami nem tetszik.
Diabloban sem toltam csak azért Barbart mert az volt a meta mert nem tudtam rá hangolódni arra a builder akkor.Itt is vannak olyan karakterek amik annyira hidegben hagynak hogy az már fáj.
Amíg én eljutok most Abysig addig kijön a következő Banner is. -
Roland861010
veterán
Végre én is voltam a holdon!
-
Sordoran
Topikgazda
Egy jó kis teória, ami megmagyaráz MINDENT a játékról. Kik vagyunk, ki Paimon, micsoda Teyvat stb. Nekem tetszik, bár ha valóban így van, akkor remélem elfelejtem mire ide jut a játék, mert nem ütne akkorát.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Benett-Xianling-Amy-Ei.
Ei helyett lehet Diluc, ott viszont Xianlingnak több ER-re lehet szüksége.
Vagy Venti, ha felfejleszted és megcsinálod neki a Hexerei küldetést.
Meg úgy hallottam Razor is elég erős lett Hexereiel -
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb addig jatszottam aktívan amíg Raiden megérkezett aztán elég sokáig nem is játszottam sőt szinte semennyit.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ahogy látom a karakterfejlesztésre nem fektettél valami nagy hangsúlyt

-
Roland861010
veterán
Ezek vannak.
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mono pyro, (overload, burning), azzal tudod a legjobban s bezni.
Hydrot vagy Cryot ne vigyél odaPl Chevreus köré építs egy csapatot.
Milyen karaktereid vannak?
-
Roland861010
veterán
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Változó de sok esetben a hasznosság java részét akár olcsón is meglehet úszni.
Supportok:
Benett:
A burstje növeli az aktív karakter ATK-ját. Ez két dologból skálázódik, a talent szintjéből és a Base ATK-ból. Tehát szintezed a Q-t, egészen a koronáig. Olyan kardot adsz neki, aminek minél magasabb a Base ATK értéke. illetve ugyan ezért minél magasabbra növeled Bennett szintjét. (lvl90-ig elég , a lvl100 aktiválása már prémium kategória)
Artifactnak a Noblesse Obliege-t adod neki, ami a Burst használatakor ATK bónuszt ad a csapatnak.
Statok. Energy Recharge és tök mindegy. Tehát legyen egy lvl20-as ER Sands of Eonod, a többi akár maradhat lvl1-es is.
Normal ATK-t nem használod, marad lvl1. A Skill szintén maradhat lvl1, enenk fő célja amúgy is az energia töltés.
Chevreuse:
A karakter léynege, hogy csak Pyro és Electro karakter legyen a csapatodban, és legalább egy mindkettőből. (2:2, vagy 3:1)
A HP-jét növeled egészen 40K-ig, ez ATK-buffot ad.
Skill HP alapján gyógyít, rád van bízva meddig szintezed.
Artifact Song of Day Past: HP-HP-HP/Heal.
A többi bónusz a passzívjaiból jön. Normal Attack és Burst fejlesztése nem szükséges.
Citlali:
Na ő tényleg olcsó, mivel az összes buffja a passzívjaiból jön, és azok függetlenek a karakter és a talentjei szinjétől.
persze, ah pajszot is szeretnél tőle, akor érdemes a Skilljét fejleszteni
Artifact Scroll of the Hero of Cinder City, lehetőleg minél több Elemental Mastery.
Fegyvernek, a 3 csillagos Dragon Tale R5, amit szintezni szükségtelen.
--
Sub DPS-ek
Burst DPS pl Durin, Xianling, Yelan, Xingqiu..stb
Fontos a minél jobb fegyver és Artifact szett. Első sorban a Burst fejlesztésére kell fókuszálni, a Skill opcionális, az NA szükségtelen.
Illetve fontos a megfelelő energy recharge is.
SkillDPS Fischl, Emilie..stb
Annyibban különböznek, hogy a Burst helyett a Skill.t kell fejleszteni
Vannak a karakterek, akik egyszerre több funkciót látnak el.
Pl Furina, subb dps, és buff, Escoffier, sub dps, buff és heal. Az ős esetüken a Skill sé a Burst fejlesztése egyaránt fontos lehet.
Összességében karaktere válogatja, van akit mondhatni olcsón lehet fejleszteni, míg mások több erőforrást igényelnek.
Érdemes elolvasnia karakter leírását.
Ha ad valamilyen buffot, az milyen statból skálázódik.
Ha a Talent, sebez, akkor annak mekkora szorzója, az alapjén eldönthető hogy érdemes, e a sebzésre fókuszálni vagy sem.
Ha a Talentól származik a buff, akkor azokat érdemes maxolni.
Stb stb, majd idővel beletanulsz -
Citrone39
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Jó artifacttel mindent lehet ellensúlyozni, akár lv 70-en is tudnak bevethetőek lenni 6-os talentekkel, így én elsősorban ezt a célt mondanám fontosnak. Utána jöhet a lv 90 és 9-10 talent, de utóbbiból csak az, ami ténylegesen fontos a karakternek. Sub-dpsnek pl nem kell normal attack.
-
Roland861010
veterán
Karakter fejlesztési szempontból mi a legfontosabb egy Sub-dps vagy support karakternel?
Minél magasabb szint vagy megfelelő AF vagy talent?
Tudom minden egyszerre!
Jelenleg ezt nem tudom megoldani!
Próbálom okosan elkölteni a resit és készülni Ineffara de egyenlőre nem akar jönni... Nagyjából Columbina óta már 40-et húztam.Szerdán jön egy laptop mert telefonon egyszerűen nem tudom élvezni a játékot.
Aztán mire lejár a 14 nap lehet meg is unom és mehet is vissza ... -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Akkor, jó, csak ezért kérdeztem:
Moonpiercer
Long before Aramuhukunda had been born from the pomegranate, and before a great and noble race and your ancestors walked the earth together,
There were once three sisters. When night came, they would leave the pearl-colored palace to roam the desert, and Nilotpala Lotuses would bloom at their feet.
-
Sordoran
Topikgazda
Én is úgy emlékszem, hogy azt mondták nem jártak ott. Igazából ez is olyan zavaros, a legtöbb infó róluk a world questekből, könyvekből stb. jön. Aki csak archon questekre koncentrál, az most sokat pislogott. Nicole kis összefoglalása pont kellett ehhez korábbi archon questekben, hogy legyen fogalmunk a hold nővérekről és Nibelungról.
-
-
Citrone39
tag
Hoyoék valószínűleg animét akarnak csinálni, de videójáték az jóval jövedelmezőbb.
Valahogy több játékbeli interakciót vártam volna.
Ugyanez a problémám nekem is. Hiába hintenek el érdekes információkat néha, amikor az egész töménytelen szöveg mögé van rejtve, ahol karakterek egyhelyben álldogálva mesélnek órákon keresztül. Nem hiszem el, hogy egy ekkora bevétellel rendelkező cég még mindig csupán ennyi munkát képes beletenni a játékába, ha történetmesélésről van szó. Natlanban ennél jóval több volt a gameplay, bár az meg írásban múlta alul a többi AQ-t. Viszont Natlan inkább érződik közöttük egy kivételnek, sem mint az átlagnak.
Kezdenek megjelenni más cégek AAA gacha játékai is, szóval jó lesz, ha Snezhnayara változtatnak ezen.Mintha nem rég lett volna egy interjú ahol azt mondták, hogy még jó sok évre terveznek. Hogyan, elmegyünk más bolygókra? Ja bocs azt már a Star Rail csinálja.
Lehet a Miliastra Wonderlandre értették.

-
Shiro
senior tag
Varka benne
https://gidmgcalculator.web.app/
Signature
Pyro (Venti, Durin, Benett)
1-Hit (infusable) 71328
2-Hit (anemo) 22198Hydro (Venti, Yelan, Mona) (nincs heal)
1-Hit (infusable) 71378
2-Hit (anemo) 20475Electro Venti, Sara, Iansan) nincs sub dps
1-Hit (infusable) 89863
2-Hit (anemo) 19104
Cryo csapatnak nem sok értelme van
Pyro alte1r (Sucrose, Durin, Benett)
1-Hit (infusable) 68727
2-Hit (anemo) 18690
Pyro alter2 (Sucrose, Xianling, Benett)
1-Hit (infusable) 69148
2-Hit (anemo) 15260
------------------
"F2P" Fegyver
Pyro változat Wolf's Greatsword
1-Hit (infusable) 55714
2-Hit (anemo) 17339Pyro változat Fontaine kraftolható
1-Hit (infusable) 49827
2-Hit (anemo) 15507
Full F2P (fegyó+csapat) (Sucrose, Xianling, Benett)+Fontaine kraftolható
1-Hit (infusable) 47743
2-Hit (anemo) 12697 -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nekem sem azért sikerült duo csapatokkal, mert ügyes voltam, vagy nagyon jók a buildek, hanem amit te írtál... 7.x-től gondolom új játék mechanika jön be és akkor majd az fog kelleni az aktuális top tartalom teljesítéséhez. Amit a legtöbb mostani karakter, power level szinten nem fog jól átvészelni. Nem is olyan rég még Alhaitham top DPS volt, ma már még említés szintjén sem jön fel sehol, nem is beszélve a régebbi karakterekről.
Azzal a fegyverrel mocsok nehéz DPS Columbinát buildelni.
Fegyver 36.8 CR
Set 30 CR
Lauma 10 CR
Ha jól tudom neked van Nahida C2 is, az is ad 10 CR-t
Tehát 86,8 CR-ről indulsz artifaktok nélkül. Nálad 23,6 CR megy a levesbe, ha jól számoltam
-
Sordoran
Topikgazda
Vicces, hogy itt kapjuk az újabb és újabb heti bossokat, és írod, hogy miért nem lehet 3x leütni ugyanazt. Te is látod gondolom, hogy HSR-nél és ZZZ-nél pont ez a helyzet.
Ott van heti 3 lehetőség, de az lehet ugyanaz is, és egy boss csak egy fajtát dob. Ott érdekes módon sose okoz gondot a heti boss material, itt meg... Ráadásul nekem rossz szokás, hogy minden heti boss-t leütök minden héten. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől szerdáig csak azokat csapkodom, rájuk megy el a resin. Értelme van? Nem sok, de pont az átváltó materiálból nincs hiányom mondjuk...
Erre most kaptunk még egyet, ejj...
Azért az jó, hogy nem volt vészes, Skirk csapattal hamar megfeküdt. Natlan abyss sárkányt rühellem, mert oda kell a Natlan team, és biztos én bénázom, de sokáig tart. -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Na én már első sorban ezért is nézek lékeket, hogy tudjam mire szórjam el a resint.
A Boss material farm a legrosszabb. Kell neked 6db az egyikből, ami nincs, de ugyanattól a WB-től van 20 másik fajta. Át lehet konvertálni de az ehhez kellő materiális is ritka, szóval csekkold le, hogy mely karakternek kéne. meg ott van, hogy hetente az első 3 WB fele resinbe kerül. megint csekkold, hogy kinek kéne, meg kire érdemes, mert hát 100-nál több karakternél járunk. Ja persze azt nem lehet, hogy 3x ütöd ki ugyan azt a WB-t. (pedig a Dock Thort azt lehetne most csapkodni
)Aztán Wörd Level váltásnál mi a francért kell a 24órás CD? 4-6óra bőven elég lenne. Drop szempontból egyedül a Boss materail miatt érni meg. WL8 esetében a lvl90-es ellenfelek solo Travellerrel barangolva, World Questeket csinálva egy kellemesen balanszolt hard módot adnak. WL9 esetében meg az egész szétesik. (4 karakterrel meg az is csicska könnyű).
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever
üzenetére
De akkor a francnak ment oda?
Meg is érdemli az ilyen
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Ineffa helyett Aino vagy Nahida ajánlott ide, gondolom hogy ne zavarjon be elemi reakciókba az electro. Attól még lehet megnézem majd, ha kiszedem Ineffa-t, de egyelőre ahogy írtam elég felhúzni Columbina-t és Nefer-t, de még Lauma-n is van mit alakítani. Na itt volt a nagy hiba részemről, két utóbbi csaj megvolt megjelenésük óta, mégis félbehagytam a fejlesztésüket, és most ahelyett hogy csak Columbina-ra kéne koncentrálnom, itt van másik kettő is...
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
A karakter fejlesztés amúgy ördögi. Ugye amikor fejleszteni akarunk, akkor kevés a resin. Viszont amikor nem kell senkinek semmi, akkor is el kell költeni, menni valahova, hogy ne vesszen kárba. Csak jó lenne, ha tudnánk hosszú távon tartalékolni. Persze én is legszívesebben nyüstölném most a domain-eket fegyver anyagért, artifactért stb. Szóval most de jó lenne, ha lenne több hétnyi, hónapnyi resin elraktározva valahol, és csapathatnám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Roland861010
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Kiderült annyira elvagyok maradva, hogy haladni tudjak a karakter küldiket is csinálnom kell.
Így hát egyenlőre nem sok olyan helyzet van ahová ők nem jók.
Columbina 80-as jelenleg és 7-7 a talentjei.
Nincs elég holdam, hogy több karaktert is fejleszek.
Még Ineffat megpróbálom pörgetni. Nekem ő az 50/50... -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Az jó hír! Ahogy írták, Columbina a lunar csapatokkal igazán jó, de ez nem jelenti azt, hogy máshol ne lenne.
Én végül kiszedtem a dedikált fegyverét is. Lehet nem érte meg, de a többi fegyver ami van, és jó lenne neki már foglalt, és nem szeretem elvenni olyan karakterektől akiket használni is szoktam.
Persze buktam az 50/50-et, ráadásul nem is Ineffa fegyvere esett...
Közben ránéztem Nefer-re is, ő is hitványul áll, és neki is nehezen találtam jó fegyvert. Lehet rerun-kor az övét is kiszedem, ha lesz elég primom. Lesz pár hét míg összeáll az új csapat. -
Roland861010
veterán
Tudom, hogy amíg nincs meg Ineffa addig Columbina nem sokat ér de Zhongli - Raiden - Nahida csapatban egész jól tudom alkalmazni.
Jelenleg a Questek mellé tökéletesen jó ez így. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Jobb alsó sarokban ott van a View Details-nél felsorolva mely quest akadályozza, és rá tudsz ugrani.
-
Roland861010
veterán
Ilyenkor merre hogyan tovább?
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Kb 2 éve van bent ez az achievement.
Dragonspine-t már felfedezted? Mert ott is van 1-2 magyar utalás. -
Roland861010
veterán
Mióta van magyar vonatkozású quest?
-
Shiro
senior tag
Hoyo: Nem lesz többé külön Story Quest, azok bele lesznek építve az Archon Questbe.
Mindeközben: Illuga, aki 4 csillagos gyakorlatilag kapott egy saját Story Qestet.
-
Wayne
aktív tag
Szerintem a mostani Abyss könnyebb, mint az előző volt. Sikerült duo csapatokkal megcsinálni. [video link] Buildek:

-
Roland861010
veterán
Rá jöttem nem is a skip gomb a legnagyobb hátránya a járéknak hanem a rohadt napi korlátozás...
Ha nem készülsz hetek hónapok óta egy egy új karakterre akkor hetek mire maxolod...
Régen sem tetszett ez igy és most sem jön át.
Mindent is el lőttem Columbina AF-re de 3 5*os esett a többi mint 4 és egyik sem a bis kiosztás de még bis stat. -
xeon forever
addikt
Skip gomb ugyan még nem sikerült, de ez legalább lett QoL fejlesztve... 
-
xeon forever
addikt
"Mintha nem rég lett volna egy interjú ahol azt mondták, hogy még jó sok évre terveznek. Hogyan, elmegyünk más bolygókra? Ja bocs azt már a Star Rail csinálja."
Tudjuk, hogy a traveler az traveler...
Igazából a Star Rail vonalból még mindig úgy érzem, hogy Teyvat fontos és lesz keveredés a storyban...De ez csak spekuláció. -
Shiro
senior tag
Tegnap késő este sikerült nekem is befejezni. A part1-el kb este 7-8 körül végeztem, így úgy volt, hogy ott abba hagyom, de a kíváncsiság nagy úr volt. Megjegyzem reggel kezdtem, szóval azt mondanám, hogy többszörösen élek át minden pillanatot.
Sztori szempontjából összességében tetszett, de mint játék már nem annyira.
Hoyoék valószínűleg animét akarnak csinálni, de videójáték az jóval jövedelmezőbb.
Valahogy több játékbeli interakciót vártam volna. Jó lett volna, ha belekerül némi felfedezés az új területtel kapcsolatban, nem csak odateleportálsz az egyik sarkába némi csevegésért. na jó volt egy kis harc Peruere és Ajax részvételével. Iszonyat nagy volt kettejük között a power creep. Tudom, lore szerint is van, de szerintem játékmenet szempontjából jóval több.
Triál karakterek, lehetnének opcionálisak.
Valami fura groteszk élményt adott, hogy a Traveller az kvázi rosszabb buildet kapott, mint sajátom, a többiek meg C3-as konstikkal rohangáltak és így lore szerinti "legerősebb" karakterem képességei messze elmaradtak a többiekétől.
Dottore ellen is ugyan az a csapat felállás volt, mit Rerir ellen. Amit se itt, se ott nem értek.
Hydro Trtaveller, Flins, Lauma, Nefer. Olyan ellenfél ellenfelek ellen akik az archon szint felett vannak kötőjel, vetekszenek a shadekkel
Flinst megértem, mert volt rá vizuális utalás, hogy az archon szint közelében van, de Lauma és Nefer esetében nem kaptam ilyenfajta megerősítést. Az a meggyőződésem, hogy Ineffa egymaga jóval erősebb, mint azok ketten együtt. Ha már feltétel, hogy női karakter, Nod-Krai, és játszható. De tényleg erő szempontjából jóval relevánsabbak lettek volna Arle, Sandrona, Nicole és Varka, Durin, Albedo Ja hogy a többségük nem játszható, meg nem Nod-Krai karakter?
Arle és Sandrone mintha szebbek lettek volna.
Sandrone sorsát sikerült előre elspoilereznem, így az ú jelnetei eléggé keserédesek volt a számomra.
Főleg ez a jelenet:
Bár megjegyzem azt is tudtam, hogy a rendszer magját megmentik, így volt egy olyan prekoncepcióm, hogy talán Ainohoz kerül és akkor Ineffának lesz egy "kishúga".
De végül Fontine-be került, hát remélem jó kezekben lesz! Nem azon aggódók, hogy játszható lesz-e, hanem hogy mekkora változás lesz a karakter dizájnban. Remélem nem túl sok.
Aztán találkoztunk a Holdnővérekkel is.

A játékban messze jobban néznek ki, mint a lékekben, ott még meg is akartam győzni magam, hogy biztos csak papnők és nem istennők.
De a karakter dizájnnal valahogy nem tudok kibékülni. Egyszerűen nem elég istenszerű. Lore szempontjából a Shadek szintjén vannak, sőt talán még felettük is, de dizájn szempontjából szerintem elmaradnak tőlük.
Ott van Sonett, ő miért vörös? Rendben, van, hogy ő a Crimson Moon, de eddig úgy tudtam, hogy az csak egy darabja, vagy árnyalata miután összetört.
Ő eredetileg az iridescent Moon, Mistress of the Seven Hues. Szóval lehetett volna ezüst haja, ami fény hatására különféle színárnyalatokat kap, magyarul "irizál".
Vagy lehetett volna a hármójuk dizájnját valahogy jobban harmonizálni.
Szóval Sonnet haja vörös, a hajvégei szőkék, Aria szőke, a hajvégei kékek. Ezek alapján Cannonak kék haj vörös hajvégekkel lenne a logikus.
A Holdglóriák is állhattak volna olyan szögben, hogy együtt kirakják a Triquetrát.
itt csak megjegyzem hogy a másik játékukból Seele-től Nod Krai hát örökölt egy két dolgot.
Maga Seele észt származású, ami Baltikum, kulturálisan köthető Nod-Kraihoz.
Az egyik outfitjén(battlesuit) lévő virágok, hát pont olyanok, mint a Ratnikikhez köthető artifact
kettős személyisége van, Seele a kék az alteregója Velonia a vörös színhez köthető, ami megfelel a vörös és kék Kuuhenkiknek, vagy kuuvakinak, ami két ellentétes energiát képvisel.
A Herrscher of Rebirth formájáról nem is beszélve
Van egy Diana nevű szarvasa (Frostmoon Scion, Lauma), egy némileg Paimonra hasonlító seelie szerű szelleme, A lunar oculire hasonlító gömbje. A trailerben látott környezz elég Nod-Kra, Hold-szerű
A Herrscher of Rebirth meg kb dizájnilag is úgy néz ki, mint egy Holdistennő.
Meg úgy jobban hasonlít Columbinára, mint Cannon.
(A Seele Selie név (és jelentésbeli) hasonlóságot már meg sem említem.
Persze, ha ő lett volna a Cannon akkor elveszik a lehetőség, hogy játszható karakter legyen belőle.
Egyrészt mintha a Genshin esetében elkezdték volna kerülni a variánsok alkalmazását, de ugyanakkor a hozzájuk köthető dizájnelemeket meg belerakják a játékba,
hasonló helyzet volt még a Pyro Archon esete. megvolt rá a lehetőség, hogy Himeko lesz az. Hirtelen kiderült, hogy s Pyro Archon az halandó, Murata az nem is Archon, hanem a törzs neve, csak valami félrement a fordításnál.
De aztán Mauvika az Himeko is meg nem is.
Mauvika törzse a Scions of Canopy talán nem véletlen cseng össze a Herrscher of Flamescion megnevezéssel.
A motor is ilyen. Amikor Kiana Himeko örökségeként felébresztette a Herrscher of Flamescion erejét, akkor vele harcolt Bronya, aki egy motrot használt "fegyverként"
Szóval érdekes dolog ez.
Visszatérve a fősodorhóz.
Gondoltam mi lenne jobb hely, mint a Hold Columbinéra wishselni.
Hát az algoritmus úgy vélte, hogy mivel tetszik a karakter, ezért hát biztos fizetnék érte többet. Zeneimélyhang, Zibai esetében még örültem is volna, mert az több illuga konstellációt jelentene. (Hoyo te nem hallottál semmt!).
Teyvat látképe a Holdról.
A lékekben még így nézett ki:
Teyvat mint kontinens a bolygó déli féltekéjén helyezkedik el, ez megegyezik a játékon belüli árnyékok helyzetével ami szintén arra utal, hogy a déli féltekén barangolunk (Bár a szélességi körökhöz kapcsolódó árnyék megnyúlás az nincs)
Szóval egyrészt logikus az ábrázolás, másrészt ott a potenciál, hogy a világnak még a felét sem fedeztük fel.
Aztán megkaptuk ezt, ahol a játék térképe ygakorlatilag kitölti az egész bolygót
Mintha nem rég lett volna egy interjú ahol azt mondták, hogy még jó sok évre terveznek. Hogyan, elmegyünk más bolygókra? Ja bocs azt már a Star Rail csinálja.
Visszatérve a Holdnővérekhez. Elmesélték, hogy Primo1, még Nibelunk hazatérése előtt megdobálta divine naillel a népet fenyíteni. A First Angelt, és a Voyagert meg sem említik, hogy kirobbantottak egy lázadást a mennyek ellen.
Az is lederült, hogy az angyalok azok közel egyidősek a Holdnővérekkel. Olyanok mint Columbina és a kuuhenkik. Az angyalok(seelie-k) lennének a Holdnővérek kuuhenkijei.
Ezért van ott Nicole ruháján a Triquetra?
Szóval akkor őket nem a Primo1 teremtette? Dehát Koitar elvileg az ő lánya, meg ott vannak a Shadek, náluk is ott a Triquetra. Meg kb megfelelnek a az arkangyalok koncepciókénak és meg is feleltethetőek velük. Nem mellesleg Mona asztro-varázskörén olvasható is Mikael, Gabriel, Uriel és Rafael neve. És Koiter lenne Lucifer.
Na de tényleg a Holdnővérek miért nem említették Koitart? Talán Primo1 kimosta az egyukat? Így visszagondolva Koitar is pont amiatt lázadt fel.
Meg ugye illik is a gnoszticizmus koncepció, hogy Primo1 a hamis isten, akinek úgy néz ki az agymosás a fő fegyvere.
ja meg kiderült, hogy Travellerék hajója már járt erre. Már az elöző AC kapcsán is gyanús hogy közel 6 ezer éve landoltak. Az outfit leírásból meg kiderül, hogy a hajó képes a terraformálásra, meg több ezer évet utazgattak. Szóval ez egy utalás, hogy vagy a Voyagerrel, vagy a Primo1-el van valami szorosabb kapcsolatuk.
(Megjegyzem a görög mitológia Orphikus változata szerint Aether és Phanes testvérek) -
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Komolyan tolod.
Köszönöm szépen! -
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mellette Aino (neki férne még egy kis crit rate, de nem az ő sebzése a lényeg):
Meg most már Ineffa:
-
Citrone39
tag
válasz
xeon forever
üzenetére
5 éve játszom, és soha nem csináltam meg az Abyss 12-t 9 csillagra.
Anélkül is van élet a játékban. Bírom, amikor azzal jönnek, hogy "de hát primo veszteség". Ja, az is primo veszteség, ha minden alkalommal wishelsz az aktuális meta karakterre (és fegyverére), miközben 2 patchenként változik, hogy mi a meta. Az endgame pedig nem jutalmaz olyan jól, hogy visszanyerd ezt a primo mennyiséget. Ez egy örökké tartó körforgás, amin állandóan csak veszítesz.Szóval a lényeg, hogy nem maradsz le semmiről sem.
-
xeon forever
addikt
Osszegezve mindenkinek:
Én imádom a tõrténetét, néha még kevés is...
Ha valaki casuàl/csak kikapcsolódásként jatszik azoknak mindegy a build, a primot 50% os karakterekkel is meg lehet csinálni.
End game tartartalom meg olyan nehéz lett, hogy az tulajdonképpen C6 bálnák szórakoztatására van.
Abyssal már nem tudok mit kezdeni én sem pl, pedig minden qrv@ karakterem maxos amivel bemegyek...
Amikor egy C3 lvl100 top1% Raiden kuka az már gáz...
vagy Ayakám... Cryo artifact set 40Critet ad, ami 60/280 alapból...100/280 azert az na.
Ilyenkor úgy érzem, hogy Hoyo rendesen arcon csapott. Kb minek foglalkoztam vele ennyi időn keresztül, ugymond miert basztam el 6000+ órát?
Szoval most a 33 csillag eleg abyssbol pont leszarom azt a 100 primot...annyira nem de muszaly. -
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Milyen buildet használsz, tudod linkelni?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
kill_switch
üzenetére
Nekem nincs Flins, de még a Nefer csapatom is feljesztés alatt, szóval saját tapasztalatom nincs. Szimplán a legjobb csapatokat puskáztam le Columbina guide-ból.
Ezért is írtam, hogy nem kőbe vésett, mert vannak F2P összeállítások is, mindennek van alternatívája. Van ami jelentősen, de van ami kis mértékben befolyásolja a csapat összesített sebzését. Na meg az artifactok, fegyverek is nagyban befolyásolják a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem baj a konkurencia, hátha felpörgeti a hoyo-t)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Skip gomb ugyan még nem sikerült, de ez legalább lett QoL fejlesztve...
vagy Ayakám... Cryo artifact set 40Critet ad, ami 60/280 alapból...100/280 azert az na.