Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Miért van az az érzésem hogy mióta 103-asok a bossok sokkal gyorsabban végzek velük?
-
Roland861010
veterán
Hát ez nem tartott sokáig!
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Na igen! Ez így pont elég is!
Pénzt nem igazán akarok rá költeni! -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A lényeg meg van, ezen felül sok dollár, vagy nagyon kiépített karakterek kellenek.
Én olyan 70-90% közöttinek tekintem az általában c0 karjaimat. C1-C3 95+% aza pár darab, arra meg nem alapozok e felett én sem.
-
Roland861010
veterán
Itt megállt a tudomány!
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Sledgehammer az destroyer class, majd end(end)(last)(end) gameben elerhetove valik
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
A HI3-ban is van kalapácsos loli.
Aszem még a 2000-es évek környékén kezdett megjelenni az animékben:
Lehet van régebbi is, meg mintha valamelyik Fate sorozatban is lett volna. -
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
Na igy legalabb lvl 100 lesz Mavuika is.
-
Sordoran
Topikgazda
Következő patchben érkező karakterek, azoknak akik nem néznek leakeket:

-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
A WQ-ban érintőlegesen szó van a pszichológiátol.
Ez a három menyét egy tempetamentumot jelképez.
Az aurájuk színe alapján:
Piros - Szangvinikus
Sárga - Kolerikus
Fehér - Flegmatikus.Itt (az elhelyezkedésük alapján is) kellene lenni egy negyediknek, amelyiknek fekete az aurája, ami a melankólikus vérmérsékletet szimbólizálja.
Mivel Asmoday összefüggésbe lett hozva a melankóliával, és ugye ő is, meg az azt jelképező menyét is hiányzik, így következik belőle, hogy az itt lévő menyétek a másik három Shade-et szimbolizálják.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Mostanra sikerült majdnem mindenkit jatszhatova tennem, es azota tok fun, hogy ow minden szitura van karaktere, akivel lehet potyogni.
Kicsit atalakitott csapat beallitasok:
Mining: Zhongli-Ningguang-Mavuika-Xilo...
Farming: 4 olyan karakter akinek a passzivja a local cuccokat mutatja, ebbol van 2 csapat is, minden teruletre jok.
Anemo csapat: Kazu-Hatboy-Xianyun-Mizuki(helyette szeretnem Chascat)
Stb.... -
Shiro
senior tag
Egy sokat mondó easter egg.

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Egyedül a design az ami miatt én is így érzek, de azért jó lenne ha hasznos is lenne. Első 2 napban még nem láttam olyan bemutatót ahol nem hex csapatban van használva. Xianyun-t is hasonló okból, design alapján szereztem be, mert hogy évek óta hergeltek vele. Aztán meglett, és soha nem volt élesben használva. Ezt jó lenne elkerülni. Persze OW-ben meglenne a helye, és végül is nekem sok felfedezni valóm van korábbi területekről is még, így oda marha hasznos lenne.
-
Sordoran
Topikgazda
Nos végeztem Linnea story questtel, szóval rámentem wish-re is, és szerencsém volt. Mindössze 20 húzás elég volt hozzá, és közben Illuga is meglett C2. Annyira bátor nem vagyok, hogy fegyverére rámenjek, így megkapta a Skyward Harp-ot jelenleg. Jövő héttől jöhet a karakter építés.
Nicole sajnos úgy néz ki nem lesz számomra hasznos, így lehet őt hagyom majd ki. Se Varka, se Durin, nem is hiányoznak, így pedig primogem kidobás lenne. Azért majd meglátom, egy 50/50-et talán megér, de még előtte úgyis jön majd Sandrone béta leakek. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
van meg ott lada jocskan... en az uj teruletre meg nem is mereszkedtem es igy allnak a szamok...
-
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
2026. 02.17
2026.04.12
-
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Chasca meg anno lett meg, nem is tudom kivel volt akkor.Nem játszottam akkoriban csak vissza néztem és kiesett!
2026.01.-be jöttem vissza azóta két welkint ami 3200Ft volt és 2 BP-t vettem az első akciós volt a Samsung Storeba volt egy 5 vagy 10%os kupon!
Ami 3800Ft körül volt .
Ha úgy vesszük havi 3k eddig.Az összes többi primo az Farm!
-
Shiro
senior tag
Antiochiai Szent Kézigránát

-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Kiszedted őt is meg Linnea-t is meg még a fegyvert is?
Tudsz élni. Fájdalmas lesz visszagondolni arra a pénzre.
-
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Jelenleg kb ezzel a legnagyobb a sebzésem, E spameles és mellé sima hydro amit átalakít és 300k critet csap.
Amúgy meg Elég komoly lett ez a Chasca így.
Ilyen gyorsan nem haladtam még területen na jó de mondjuk 80ig fel is húztam őt is meg a fegyver a talenteket meg 7-ig. -
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Crit DMG bow az is, max a képességeit nem tudod kihasználni, de az ereje attól még adott.
-
Roland861010
veterán
Azt hiszem ez az Abyss ennyibe marad !
-
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Fegyver bannert nagyon el kell engedni.... az nagyobb primo veszteseg mintha karakterre huznal. Megtettem parszor nem esett jol.
F2P best weapont rakja ra es szevasz. Wayne is javasolta >> [link] -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
1600 primot ha veszel az egy 30 dolláros csomagból kijön efelett még a hoyo sem hunyhat szemet...
ahhoz azert meg kell tenni ingame, hogy a coop óraszám egy játékos társal meglegyen...szóval mindenkinek win win lenne, majd írok is a supportnak.
de lehet inkább kristályról lenne szó, primo f2p is jatszana... -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Hát ja, egy ilyen rendszert adnék én is.
Nagyon nem esett jól...most ez .
Mindegy még van 18 nap ...
De nem igazán van már miből primot szedni. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Jo lenne egy opció, hogy a barátok (minimum 12 hónap és x óra coop így közeli barátnak lenne titulálva))tradelhetnének fegyvert, csak az adott banneren lévők, pl 1600 primo mind két féltől mínusz és csere....csak egy ötlet de mindenkinek élhető lenne.... Én most Chascara megyek pl...
-
Roland861010
veterán
Igazán meg roh..na..
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Es a powercreeping folyamatos..... az Inuzamai, Fontaine karakterek sem ernek mar lassan semmmit. Belegondolva en is jo hulye voltam hogy tobbet koltottem mint amit megengedhettem magamnak.
-
Shiro
senior tag
S itt nem lehet tovább jutni...
Tudom... -
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez a rohadt power creepelés volt a hülyeség... Az, hogy ott tartunk, hogy a mostani 4 csillagos karakterek C1-ben van, hogy erősebbek, mint némelyik régi 5-ös C6-on, saját fegyverrel.
Hogy örülhetnek azok, akik sok pénzt öltek 1-1 régi karakterbe. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Van meg world quest is meg miegymas azert nem 1 napnyi content van benne.
-
Roland861010
veterán
válasz
Urzu_7
üzenetére
Hát mondjuk ilyen szempontból tényleg siralmas lett! Ennyire kevés tartalmat nem is értem.
Majdnem hosszabb volt a Linneas küldi mint ez az új terület.
Én vártam, hogy valami nagyobb durranás legyen, nod - Krai területen is de semmi.
Jóformán már csak a karakter küldik vannak vissza.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Mar annyi sem.... full f2p be tolom honapok ota.
-
Urzu_7
aktív tag
Kezd végleg kiidegelni a játék és a fejlesztői. Nem elég hogy már rendesen szöveg sincs mert lusta dögök lettek (vagy elfogyott a pénz), az egész új területen annyi új mechanika van, hogy az semmi. Tartsd lenyomva a bal klikket és mozgasd az egeret. Szenzációs. Ezek tényleg arra játszanak, hogy majd a miliastra-s emberek megcsinálják helyettük a játékot... Nulla tesztelés, nulla erőfeszítés. Szomorú
-
Wayne
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Inkább ezt a fegyvert használd, egyenértékű más 5 star fegyverekkel. Base atk nem számít neki, mivel defscaler, viszont ad 31.2 CR-t, ami 62,4 CV.
-
Wayne
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nálam még maradt 8 darab az új mapon, azt elviheted. UID alul a képen. Egyébként pedig lépj be random emberek világába, én is úgy szedtem össze, elég gyorsan.
-
Roland861010
veterán
Helló
Valakinek szabad matterial Linneahoz esetlegesen? -
Wayne
aktív tag
Kiesett Linnea, sajnos negatív rekorddal
Szerencsére pont elég lett a primo, de most úgy sem kell más a leakek alapján.
Az EM kevésbé hasznos substat, mint a DEF%, de azért egész jó lett day2 buildnek.
-
Shiro
senior tag
Szóval az új Asmodayhez kapcsolódó történetszál/lore jobb megértéséhez elkezdtem utánaolvasni a személyiségtipusoknak, ami kapcsolódik az ókori görög orvosláshoz, a filozófiához, a geometriához és az alkímiához.
Jó kis nyúlüreg.Asmoday geo elemű lesz az tuti.
-
Mike
veterán
A 7 főbűnt próbálta valaki?
-
Roland861010
veterán
Na ezek után csak meg lesz Aino C6 meg Illuga C2.
-
xeon forever
addikt
Klasszik Yanfei team.
-
xeon forever
addikt
Egy kis lore bomba spekuláció:
-
Roland861010
veterán
-
Shiro
senior tag
A "pucérra vetkőztetett" Travellerel sem okoz gondot, egy Mitachurl legyőzése, így kellett valami megoldás, amivel felmérhetem az egyszerű Hilichurlok képességeit is.
Egyszerűen lekorlátoztam a használható cselekvéseket.
Így pl egy Hilichurl legyőzéséhez elegendő a Normál Attack 1. és 2. szekvenciáját használni, anélkül, hogy bármely más cselekvést használnánk, beleértve a mozgást is.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nebazz Aurora enekli
aki amugy is kis hippy josag. szerettem regen a zeneit. -
xeon forever
addikt
https://youtu.be/RuXa_yxZMGI
Szóval neki van ilyen hangja. Nekem nagyon adja ez a Kelta jellegű zenei vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem a bányász és a gyűjtögető képessége tetszik igazán, meg fogja gyorsítani a folyamatot...
-
Roland861010
veterán
2-3 órája jönnek a videók Linnearol hát eléggé...
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Nahbazzzz latod mondhattad volna hogy Zibai szar
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
En nem errem miert csalodtok geo dps-ben...Mivel geo dps nincs is...
Geo mindig is a kristalyos blaha lujza teri lesz...kivéve : Gorou, ő hős utcai femboy... -
F34R
nagyúr
Jo de o 1.0 ota stabilan mindenben IS ott van. es nem csak Geo only. Ugyanugy mint Xilonen sem. Oket talan annyira nem lehet elfeledtetni, Nahde : Itto? Navia?
#22334 kill_switch
Arrol nem beszelve hogy a kovetkezo Abyss es Stygan Nigthsoul reletaed lesz, Szoval Natlani tagok nelkul szoporoller.

-
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ziabai előtt szóltunk, hogy ne pörögj rá, mert geo, hosszú távon nem lesz érdekes, a többi elem elhúz mellette. Kiszedted, írtad is, hogy csalódtál. Most szóltunk, hogy nem fog annyit érni Linnea, hogy megérje, mégis inkább Esco-t skippeled, miközben ő egy elég jó, erős és sok team-ben használható support + healer (főleg ha van Furinád is).
Linnea ugyanúgy geo, nem fogod más csapatokban használni, csak ott ahova geo support kell konkrétan, tehát geo DPS mellé, akiben ugye csalódtál. 
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Tárgytalan
-
Roland861010
veterán
Valaki megtudna szánni 4 db Sprayfeather Gill-el?
Össze szedtem már az összeset és kellene az utolsó Pyroculushoz!
Még mindig 718205413
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Pedig de a Geo es az Anemo olyan elem ami niche.. ezert altalaban hamar kaszaljak oket.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Dehogy a Geo ugyanugy lelesz szarva mint eddig. Nemzetenkent bedobnak egy dps - t beloluk oszt csa.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
1.: Genshiben nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés.
2 .: Minden tartalom mögött ott van az RNG.
3 .: A karaktereket érdemes érzelmi alapon kiválasztani, ugyanis minden egyes karaktert ki lehet úgy építeni, hogy open world játszható legyen.
4 .: Akkor, ha nem folyamatosan játszol (mint itt sokan szinte semmi kihagyással..) érdemes minden fajta elemből 1 DpS 1 support karaktert kiépíteni, hogy hosszabb távon is élvezhető legyen a játék, és az end game tartalmakat legalább közepes szinten (összes primot ki lehet szedni) megcsináld.
5. Tapasztalatom szerint előre menni a csapat tervezésben felesleges, sokszor Rerunra elég koncentrálni a primot egyes karaktereknél. Skirk nálam így volt, mert Skirk első bannerjénél fontosabb volt előtte az adott csapatomba az akkori fegyver, hogy a tartalmakat meg tudjam csinálni. -
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Mint egy lelkes kisgyerek, vagy pokemongyujto
-
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Miért?
Őszintén kérdem!
Nem jó döntés? -
kill_switch
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Te amúgy szereted szivatni magad, ugye?

-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Szép!
Én már elengedtem Escoffiert.
Marad Linnea.
Fefyver és AF már kész van hozzá. -
xeon forever
addikt
Reggel kiszedtem...Ma idaig jutottam:
-
xeon forever
addikt
Freemogem 60primo
PSCA8NL4ZSPD -
Shiro
senior tag
Arra számítottam, hogy ez majd sokkal nehezebb lesz:
Oké 15 perc alatt lehet hibázni, és a végén a pajzsos fázis, tud bosszantó lenni, ha nem marad már oda gyógyítási lehetőséged, de egyszerűen alig tudtam elhinni.
S beismerem háromszor haltam meg a pajzsos fázisnál, de ez akkor is szinte egy vicc. Ez a lore szerint egy "erős" ellenfél, szóval legalább olyan erősnek kellett volna lennie, mint egy Lawachurlnak, vagy ha autentikusk akarunk lenni, akkor megközelítenie Tartaglia 2. fázisát.
Persze ha két eltérő elemű jön ebből akkor az tényleg szopacs... lenne. -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Az jó lenne .
Az a nyamvadt Furina minden hol ott van..
Remélem valamikor jön majd újra! -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Freeze pl: Furina, Shenhe, Columbina, Sucdose is elég jó...
-
Roland861010
veterán
Melyik most a jelenlegi legerősebb team combo most a Flins Ineffa Columbina Sucrose mellett?
-
xeon forever
addikt
Na reg volt ilyen, pity 80-on all....
holnap 5 wish kiesik a shopbol, ha az se akkor hosszu ido utan kolteni kenyszerulok Skirk miatt, 3welkinre meg hajlando vsgyok kolteni.
Endfield ebbol a szempontbolerdekesebb rendszert hozott letre:
120wish a garantalt, viszont ha kozben esik akar 2db 6* kari akkor is 120 marad a garantalt, es a fegyvereknel is ez a helyzet. Hoyo tsnulhatna...
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Hungaricum kezd lenni, hogy mar a szorakozasra se koltunk...
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor jutott eszembe kiszedni, pedig vagy 4 évig folyamatosan volt plus.
Azóta már inkább azt sem fizetem.
-
xeon forever
addikt
Kedves gyerekek, akinek van ps plus szolgáltatása azne feletse el kiszedni az ingyenes csomagot...05.20.-áig.

Purchase this product and obtain the following Genshin Impact in-game rewards:
- Primogems ×160
- Fragile Resin ×4
- Hero's Wit ×20
- Mystic Enhancement Ore ×30
- Mora ×150,000
"Genshin Impact Promotion for PlayStation®Plus" Redemption Deadline Rules: You need to log in to the game via PlayStation™Network within 365 days of purchase to claim the bundle. If you log in to the game via the PlayStation™Network after that time, you will be unable to claim it. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Előbb jelenjen meg, legyen legalább trial. Oké, hogy bemutatták, de valós tapasztalat továbbra is csak bétából van, azaz a többség mások véleményére alapoz (korábban leírtam, hogy 10-15% körüli pluszt hoz csak Zibai-nak).
Nagyon gyorsan változhat véleményem, de jelenleg maximum egy 50/50-et próbálok rá. Ha bejön oké, ha bukom, akkor kihagyom. -
Roland861010
veterán
Ti, hogy látjátok ezt az új Crystallize reakcióra kihegyezett karaktert.
Főleg ha meg van a prémium team hozzá. -
Roland861010
veterán
-
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Illuga esetében egy Favouniusszal jobban jársz.
-
Roland861010
veterán
Alakul mind a kettő.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Sosem értettem ezt az oldalt.
Teljesen más buildek pörögnek. -
Shiro
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Emlékszem, hogy ezek annó úgy megszivattak (mindenkit) hogy négy karaktert vittem. S talán pont ez volt anno a Genshin lényege, hogy van egy feladat, és old meg, legyél kreatív.
S nem az, hogy a kihívás teljesítése azon múlik, hogy mennyit költöttél a játékra.Ma meg add egy kis Souls Lite élményt
F34R #22300
Nem, mert a második körben raktam oda teleport oszlopot. -
xeon forever
addikt
Akashaval mi van, nem tudja beolvasni az accrol az adatokat megfeleloen.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

F2P best weapont rakja ra es szevasz. Wayne is javasolta >>
Hogy örülhetnek azok, akik sok pénzt öltek 1-1 régi karakterbe.
holnap 5 wish kiesik a shopbol, ha az se akkor hosszu ido utan kolteni kenyszerulok Skirk miatt, 3welkinre meg hajlando vsgyok kolteni.