Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
Tökmindegy mivel készül a HMD.
Amit a Nokia brand-del műveltek, azok után értelmetlen az egész.
Legalább a Nokia dolgot elhagyták, de attól jobbak nem lesznek.
A top kínai brandek közelébe sincsenek és nem is lesznek soha. -
serpeti86
újonc
Nekem sajnos vegyesek a tapasztalataim vele. Szoftveresen a legfrisebb firmware-el is elég komoly chrash -eket és összeakadásokat tud produkálni. Értsd: teljesen random eltűnnek a fő vezérlő gombok napjában kb 10 -szer , ehhez semmilyen appnak nem kell futnia. Már megpróbált segíteni a HMD helpdesk , de nincs megoldás.
Remélem ez egyedi hiba, de én most kénytelen vagyok cserélni ,mert a teljesen hétköznapi használatot akadályozza.
Amúgy nagyon szép teló, jó kijelzővel, de szoftveresen nagyon rá kellene feküdniük, hogy befejezzék, és tartok tőle hogy a skyline2 miatt már a skyline1-et már nem igen fogják fejleszteni,,,, -
lolal
senior tag
Amennyire szidtuk (köztük én is) az első modellt, ahhoz képest most egy teljesen jó deal a Skyline 1. Ennek is ha beesik az ára teljesen rendben lesz.
-
scyllarus
veterán
Furák a kijelzőméretek az óráknál. Ezek szerint a nagyobb nem kerek lesz? A kisebbik meg nagyon kicsinek tűnik, akármilyen is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged