Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ursache
senior tag
Sziasztok!
Már követem a topicot pár hónapja, de mindig oda lyukadok ki, hogy ezt az autóvásárlást nem fogom zsebre tenni..
Az hogy egy fing 2021-es corsa is >5M mert tele van nyomva ilyen-olyan nélkülözhetetlen szenzorral és fejlesztéssel.. radar, elől-hátul, prediktív fisz-fasz, ilyan assistant, olyen smart function, bla-bla..
Minek? Csak én vagyok maradi és mert egy 20 éves kocsit hajt az apa? Ezért érzem feleslegesnek?
Egy skoda kodiaq néhány (kényelmi) funkciója:
Kanyarkövető ködfényszoró - elmúlt pár (1-2) százezer km után soha nem hiányzott, soha nem is volt ebből eredendő baleset, se okozott kár, se semmi.
Parkolóradar - igaz, hogy az aktuál kocsi kevesebb, mint 4 méter, de 4.20-nál mi van? És 4,5 fölött? Semmi? Azért ez nem egy nyerges..
Távolsági fényszóró szabályozás - nem törik le a kezem, kapcsolgatom, ahogy az indexelés is megy..
Közlekedési torlódás asszisztens - nincs is kuplung! nem fogok megint bedagadt, viszeres lábbal kiszállni, mert budáról át kellett mennem pestre a városon...
Közlekedési tábla felismerő rendszer - úgy van reklámozva a funkció, hogy "meglepően könnyű nem észrevenni..., főleg éjszaka". ?????Jól van, persze, legyen klíma, meg üléshűtés/fűtés, meg navigáció esetleg. De ez a sok marhaság minek?
Meggyőzhető vagyok, és értem én, hogy hajtánnyal is le tudok jutni a rokonokhoz, csak minek? De van két szemem, két fülem.. Én is felismerem a táblát, én is tudok parkolni, én is... minden. Sparnál beparkol magától a parkolóhelyre, és akkor én addig összeszedem a cuccaimat a kocsiban? Ez lenne az a bűvös 10 másodperc / alkalom, aminek a végén kijön, hogy az életemből 1.5 évet parkoltam, amikor lehet automatikára is ezt bízni??
Egy olyan kocsit keresek, ami "új" (>2015-2016) és nincs ennyi nettó baromsággal telenyomva. Lehet 5-7M a kocsi, de az akkor a nagy szilárdságú acél kasztni miatt legyen, meg a defektűrő abroncs miatt, meg a 20" felni miatt, hogy ne essek ki az ülésből a hungárián.
Tehát 5-10M között, minél kevesebb "kényelmi" funkció, minél biztonságossabb. (Hagyjuk az egyéb tényezőket: mire kell, család, hány liter (100-on és csomi), éves járás, ingázás, benzin-dízel satöbbi.)
Ja, és automataváltó kizárva
(na jó, ez még maximum beleférhetne, de ennek sem látom értelmét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest