Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Szilikát #14572 üzenetére
Lm47-et rendeltem, ez litiumos. megkenem azzal és még az autó ajtózsanérra is jó lesz. Legalább el is fogy
-
-
válasz
Dr. Szilikát #14568 üzenetére
Akkor vegyek a patikában vazelint és ennyi? Végül nagy terhelés nincs azon a menetesszaron.
-
Nagya21
addikt
válasz
Dr. Szilikát #14566 üzenetére
És csak most mondod a vazelint.....vazz
Üdv Nagya -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Cyberbeni #14563 üzenetére
Az adott esetben nem olyan vészes, én nem tartanék tőle, ilyen alapon az őrlő fogaskerekes, csigahajtásos áttételének zsírjától is félni kellene, de nem. Egyébként kerékpáros alkatrészekkel kapcsolatos helyeken is kapható általában lítiumos zsír, kisebb kiszerelésben. Mindamellett:
"Ez a termék élelmiszerekkel véletlenszerűen kapcsolatba kerülő (H1) kenőanyagként alkalmazható az élelmiszer-előállítás közvetlen és közvetett környezetében."
Úgyis mondhatnám, hogy vazelin (egyik lehetőség), amit konkrétan alkalmaznak is az élelmiszeripari gépek kenésére. Kapható ilyen ipari vazelin.
A gyógyszertári tiszta vazelin is megehető, ártalmatlan anyag. Bemegy, eltávozik. Vagy a drogériákban kapható kozmetikai célú, adalékmentes vazelin is ugyanaz gyakorlatilag, csak a minősítése más, illetve a gyártási követelmények szigorúsága.
Nekem sokkal jobban bevált a szilikongumi tömítések kezelésre is a gyógyszertári vazelin, most már majdnem 1 éves tapasztalat birtokában. Nem támadja az anyagot, nem duzzasztja, mint az Oxett A2 például, ami szerintem ecetsavat is tartalmaz, nekem csak kárt okozott, legalábbis a gumialkatrészekben. Másra jó, de nem erre.
Mindennek tetejébe olcsó, könnyen beszerezhető.
-
-
Cyberbeni
addikt
Kávégéphez ne használj ilyet. Olyat használj, amire valami hasonló van írva:
NSF által regisztrált H1 kategóriájú termék: "Ez a termék élelmiszerekkel véletlenszerűen kapcsolatba kerülő (H1) kenőanyagként alkalmazható az élelmiszer-előállítás közvetlen és közvetett környezetében."
-
TheProb
veterán
Valakinek esetleg tipp, hogy miért nem tudom a képen láthatónál finomabbra állítani az őrlést? Egyszerűen nem tudom tovább tekerni, erőltetni meg nem akarom. Már próbáltam azt is, hogy kiüreítem az őrlőt és kicsitt visszább is tekerem, de nem megy.
Egyébként a jelenlegi finomságon is kurva vízes a kv, crema meg semmi... -
-
WiZARD
addikt
Sziasztok!
~250ig mit ajánlanátok világos pörkölésű kávéhoz? Tej nem szempont...
Thx
-
-
válasz
Dr. Szilikát #14550 üzenetére
Köszi az infókat egyébként. Egyelőre megjavult. Kiszereltem, féktisztító a kefék köré, mini jettel kifújva. Indít, darál és azóta jó. De a hangja nagyon durva, sebaj jön donor.
Szerk: Jah, megjavult, de véres a torka ez látható. A főző egységet mozgató motor kívül is kormos, a kefék körül Nagyon.
Szivattyú nem ment, megoldottam, nem csinálta meg a vízkőtelenítést, megoldottam, a főzőműbe bele ragadt a dugattyú, megoldottam, kisujjal megy, folyt belőle a víz főzés közben, megoldódottam. Motorrikusan kapott pofont főleg úgy látom.
Az utolsó csavart is kivettem belőle, kenve ahol kell a megfelelő zsírral. A tömítések jók nem bántottam.
[kép] [kép] [kép] [kép] részlet. -
válasz
Dr. Szilikát #14550 üzenetére
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Kolondrum #14548 üzenetére
Krups és Saeco technikáját ismerem, egyik az őrlési időt változtatja, másik az őrlő fordulatait számolja, Hall-szenzor és mágnes segítségével.
Mindkettőnél van visszacsatolás is, azaz figyeli, mennyire sikerült telepakolni a kamrát, annak függvényében képes korrigálni is, ha kell. De ez már csak a préselésnél derül ki, tehát a következő ciklusban fog korrigálni.
DeLonghi esetében, amit láttam videón, a dugattyúfejben van egy mikrokapcsoló, ami a kamra túltöltése esetén bejelez a processzor felé, ezután elvileg visszavesz az őrlési időből (ha nem számol fordulatot).
Egyébként lehet hibás szimplán a potméter is, vagy a nyomógomb kis kapcsolója.
-
Bandus99
őstag
Köszönöm mindenkinek az RO vízzel kapcsolatos kérdésemre adott válaszokat.
Felmerült itt témaként a szivattyú nyomásának erőssége.
Biztos ebben is profik vagytok, bár ez egy másik típus. Szóval van egy Gaggia classic is. Ennek a szivattyúkat mekkora nyomásra érdemes állítani? -
Nagya21
addikt
válasz
Kolondrum #14546 üzenetére
Már az indulással baj van, mert ha hidegen kapcsolod be akkor minden esetben van öblítés.
Zacctartót csak bekapcsolt állapotban ürítünk, mert érzékeli az ajtónyitást, és onnantól indul a fözés számláló, és akkor tudja mikor van tele a zacctartó.
Lehet csak kezd meghülyülni az eeprom az alaplapon, újra kéne prrogramozni.
Üdv Nagya -
Alaplap vagy előlapi panel felé mennétek el ha egy Esam 3000b (ECO-s) nem mindig kapcsol be?
Akkor van baj ha úgy van kiürítve a zacctároló, hogy előtte nem volt bekapcsolva a gép. Ilyenkor 3 dolgot csinálhat:
- Rendben elindul öblítés főegység mozogással, öblítés nélkül ahogyan kell.
- Nyomkodom a gombot, semmi, főkapcsoló ki, vár, vissza és már megy is.
- Nyomkodom a bekapcs gombot majd elkapja és indul.
Ez az egész folyamat akkor is így zajlik le ha este kiürítem és másnap reggelig nem nyúlok hozzá. A kulcs a nyitás körül van, ott történik valami.
Lehet kéne rádobni egy másik előlapi panelt, hátha "csak" az a baja, mert a remény hal meg utoljára.
VDR1-2-3-4 panelek egymással hogyan cserszabatosak? Van erről infótok?Üdv
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gasparius #14542 üzenetére
Vízkövet a kalcium- és magnézium-ionok képezik, amit a kancsós megoldások ioncserélő gyantája is képes megkötni, pontosabban lecserélni H+ ionokra. (Ivóvíznél nem nátriumra cserél, mint a központi vízlágyítók.)
Ha vásárolsz egy kancsós márkát, annál megadják a betét kapacitását, amit persze befolyásolhatnak tényezők, így biztosra nem tudsz menni. Kínából lehet rendelni TDS-mérőt, ami a víz vezetőképességén keresztül kimutatja a mésztartalmat gyakorlatilag. Vagy valami másfajta indikátorral.
Az is egyfajta teszt, amikor valamennyi vizet elfőzünk egy rozsdamentes edényben és látjuk a meszes maradványokat. Ami nem jó, mivel az rakódik le a bojlerben is.
Ahol extrém vasas, mangános víz van, az persze egy másik műfaj, azt ezek a kancsók sem veszik ki, a gép gyári betétje sem.
-
Gasparius
aktív tag
Helló!
Pár napja van egy DeLonghi ECAM 350.35 -ös gépünk, amivel még most ismerkedünk.
Korábban szóba került a vízlágyítás, vízszűrés kérdése.
Tudható, hogy egy idő múlva riasztani fog a gép, hogy cserélni kell a vízszűrőt és vízkőteleníteni kell.
Úgy látom, ha nem akarunk bizonytalan ideig tartó, ám nem olcsó vízszűrőt venni újra és újra, és inkább szűrni tanácsos a vizet más úton, illetve olyan vizet venni.
Volt már erről szó pár napja, de nem látok tisztán, milyen a legjobb ár-érték arányú megoldás, mire kell képesnek lennie egy egyszerű szűrőedény betétjének?
Mire kell tudnia szűrni?
És hát egy idő után annak a szűrőjét is cserélni kell....A vízkeménység..nálunk 3-as fokozatú, tehát kemény a víz, így vízkőtleníteni kell, ebben a kérdéskörben is várok tanácsokat.
Köszönöm előre is!
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Bandus99 #14531 üzenetére
A mai gépek bojlerei saválló acélcsöveinek a savazást is ki kell bírni, amikor a vízkövet támadjuk benne. A vízpumpának szintén, meg a többi alkatrésznek.
Egyik spirál a fűtőbetét, másikban a víz halad, az egész alumíniumba van öntve.
Egyébként RO-csaptelep van fémből is. A víztisztítók egyéb alkatrészei, csövei praktikus okból is készülnek műanyagból.
Tengerparti sótalanító vízműveknél lehet olyan probléma, amikor az agresszív víz nem tenne jót a csőhálózatnak, amit kalcium-karbonát adagolásával semlegesítenek.
-
Pá
addikt
"Hivatalosan" 25-30mp lenne az ideális espressonak.
Én pont azzal szenvedtem az én gépemmel, hogy alapból túl hamar lefolyt, kb 15mp körül.
Én a darálóval játszottam sokáig, amíg nagyjából sikerült kétszereznem a lefolyási időt. Érzetre sokkal sűrűbb, zsírosabbnak tűnik így, szóval nekem itt van a sweet spot.A darálóval kisérletezgetve volt, hogy sikerült eldugítanom és igen, olyankor nem folyik le.
De az már nagyon extrém, bőven túlmentem a gyári kereteken. Előtte voltak jóval 1 perc feletti lefolyások is (inkább lecsöpögések). A leghosszabb talán 1 perc 40 mp körül volt.
Szóval nálam valahol a 2 perc környéki lefolyásnál lehet a dugulás határ.
Persze ezek az 1 perc fölöttiek már nem finomak, nagyon keserűek.De igazából annyi a fontos, hogy neked megfeleljen. Próbáld ki pár beállítással, aztán be fogod tudni lőni a számodra ideálisat. Annyi, hogy ha a darálót állítod, akkor érdemes utána pár kávét lefőzni, amire beáll az új egyensúly.
-
jokerone
tag
-
Dr. Szilikát
őstag
Több automata és karos gép problémája, hogy túl gyorsan nyomja ki a kávét, holott elvileg 25-30 másodperc kellene az alapos munkához:
https://en.wikipedia.org/wiki/Espresso
Nemrég kísérleteztem a vízpumpa gyengítésével, mivel korábbi tapasztalatok alapján a szemcseméret finomítása kellemetlen ízeket, illetve nem jó utóhatást eredményezett.
Szerintem nem probléma, amikor annyira legyengítettem, hogy csak csordogál, ízhatás szempontjából csak "sűrűbb" lesz, de kellemetlen mellékízek nélkül.
Eldugulni nem fog, ha lefullad a vízpumpa, az nem jár meghibásodással, csak megáll. Utána ugyanúgy kidobja a pogácsát. Amikor a szemcseméret finomításával fojtom le, jobban feszülnek az alkatrészek, főleg amikor az őrlőt szétszedéssel elállítva, a gyári beállítás alá is próbáltam menni.
Hogy a pogácsa szilárd, az annyit árul el, hogy az őrlemény rendesen kitölti a kamrát, ami képes rugalmasan tágulni. De van egy minimális méret, amiben már csak kavarogna a lé, ha túl kevés lenne az őrlemény.
Az intenzitás a beőrölt mennyiséget változtatja, vagyis a pogácsa vastagságát. De azt befolyásolja a szemcseméret is. Azonos őrlési idő alatt vékonyabb lesz az eredmény, ha finomabbra van állítva, amit a Saeco vagy Krups korrigál is, a mennyiség növelésével.
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Életem első automata gépét szereztem be a hétvégén. Rivelia EXAM440.55.B glamour napok alatt jó áron volt a media marktban. Kimbo szemest vettem hozza első körben. Az őrlő 4 es fokozaton van és espresso esetén amennyiben az intenzitast 3as fokozatra rakom akkor a gép erőlködik , a kávé csopog és kb 23 masodperc alatt jön le. A pogácsa viszont szép. Ha az intenzitás 2es fokozaton van akkor pedig vekonyan de folyamatosan folyik és kb 18 masodperc (M es méret kb 40ml)nespresso után ez olyan erős hogy a homlokom is lüktet így a nap későbbi részében inkább alacsonyabb intenzitast választanék.
A fenti tünet alapján, az orlest durvábbra kellene állítani amikor hármas intenzitas van vagy ez így üzemszerű hogy csöpög? Tényleg, abszolút nem folyamatosmagasabb intenzitason mi történne, totálisan eldugulna? Alig néhány gramm eltérés van őrleményben pedig az intenzitások között
koszonom
-
Üdv. Ha főz kv-t (kiválót, max hőfokon tűz forrót -arra állítottam- minden mint a nagykönyvben), de a tejhabosító része halott. Illetve nem fut le a vízkőtelenítés (hiána forgatom el a kart jobbra amikor kellene), akkor merre keressem a bajt? Esam 3000B (VDR1)
Max annyi történik, hogy pár pillanatig nyomja a gőzt, majd megáll.
Ez egy kukaszökevény volt, a penészes, belerohadt főzőművön át a rossz szivattyúig minden volt vele. Már csak ez nem működő.
Talán a mikrokapcsoló amit kicsavart állapotban megnyom rossz lehet? Kattani kattan.
Biztosan meglenne ez a hiba is, de nem szégyen segítséget kérni, hogy haladjon az ügy. Köszi!És akinek van linkje a belső összes tömítéshez jó áron, az írjon köszi.
-
jokerone
tag
Sziasztok,
hónap elején vásároltunk egy Saeco GranAroma SM6582/30 gépet. Az elején szép tejes italokat főzött, viszont azóta párszor csinált érdekességeket: pl a Latte Macchiato-n egyre kevésbé különölnek el a rétegek, van hogy latte helyett sima presszót főz le.
Találkozott már valaki hasonlóval? Küldjem inkább vissza?Köszi előre is a válaszokat.
Üdv:
Laci -
8
senior tag
válasz
TheProb #14522 üzenetére
Tényleg nem teljesen egyértelmű.
Ha azt veszed, hogy bárhol van egy igazodási pont (a két végállást kipróbálva meg is tudod találni, hogy hol van, és szerintem tényleg a pirossal bekarikázott jelölésnél), akkor az óramutatóval megegyezően nagyobb a szemcseméret, ellentétesen finomabb.De könnyen kiderítheted, hiszen a két végállásban néhány kávé különbséggel egyértelműen kell látszódnia a zaccban.
Vagy ürítsd ki teljesen a kávétartót (őrlőt is, úgy, hogy kidaráltatod vele a maradékot), és szemmel is láthatod az őrlőben ahogy állítod. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
TheProb #14524 üzenetére
Nincs ilyen általános szabály, a mechanika kialakítása hozza magával, ahogy egyszerűbb. Ha például további alkatrészeket kellene beépíteni, hogy fordítva tekeredjen, ami plusz költség, helyfoglalás, hibaforrás, akkor valószínűleg nem fogja bonyolítani a tervező, felesleges.
-
TheProb
veterán
+1: Akinek Granaroma-ja van, a wifi hogy muszikál? Nekem kb az esetek kb felében nem hajlandó csatlakozni...
-
TheProb
veterán
Azt néztem én is, de bennem az volt, hogy órajárás szerinti irányban csökkentem az őrlési méretet, ellentétesen meg növelem. Ez a koncepció meg szembe benne azzal, hogy ahhoz a pöcökhöz igazítsam a finomságot. Tuti fix, hogy az a pöcök lesz az igazodási alap? Mert akkor értem, miért nincs cremám...
-
TheProb
veterán
Saeco/Philipsnél miből derül ki, hogy mi az aktuális őrlési finomság? Lehet én vagyok vak, de én itt nem látok referenciát.:
-
Dr. Szilikát
őstag
Csak akkor meg túl hamar kiöblítődik, miközben a tabletta szerepe a folyamatos adagolás lenne. Nem azt mondom, hogy porrá törve nem tisztít semmit és túl nagy jelentősége lenne, csak elvileg nem ez lett volna a tervezési cél.
Lehet, hogy néhány nagyobb darabra kellene törni, ami által nő a felület, úgy sem túl gyors, sem túl lassú nem lenne a folyamat. De nem olyan lényeges voltaképpen, csak az elmélet kedvéért.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Dr. Szilikát #14517 üzenetére
Köszönöm a segítséget, egyenlőre működik a gép. Remélem így is marad.
biker, Bear nektek is köszi.
Ha esetleg szervizre kerülne sor, melyik szervizt ajánlanátok?
Köszönöm -
Bear
aktív tag
válasz
bajtokarpi #14516 üzenetére
Én a tablettát mindig porrá töröm, és úgy rakom bele....
-
biker
nagyúr
válasz
tabletta: mindig visszarakom ameddig el nem fogy, 4-5 öblítésig tart.
Amúgy szerintem eldugult
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Amikor levegőt szív be a vízpumpa, szokott megváltozni a hang, de inkább erősebb, zakatoló jellegű.
A tabletta teljes feloldódását nem mindig tudják eltalálni a tervezők, ilyen előfordulhat.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Van egy Philips EP3246/70 kávéfőzőnk. Nagy megelégedéssel használjuk, mi nagyon szeretjük ezt a gépet, napi 4-8 kávé megy le rajta. 3 éves elmúlt, rendszeresen karbantartva, tisztítás, zsírozás, kávéolaj eltávolítás, vízszűrő csere ahogy kell. Viszont ma reggel csinált egy érdekes dolgot. Bekapcsolás után úgymond öblít egyet, de most csak búgó hangot adott, és nem jött ki belőle víz. Szétszedtem, kitakarítottam, a vízszűrőt is megigazítottam (2 hete cseréltem), ezután jobb lett, de mintha úgy hallanám, hogy jobban "erőlködik", mint eddig. Mitől lehet ez?
KöszönömMás:
Kávéolaj tisztító tabletta (eredeti). Miért van az, hogy a tisztítás végeztével gyakorlatilag a tabletta több, mint fele a zacctartóban végzi? Ez mindig is így volt, csak gondoltam rákérdezek. -
Jenne
őstag
válasz
Memmaao #14513 üzenetére
Szia!
Én a közeli Nemzeti Dohányboltban szoktam venni, 70 méterre van tőlünk az út másik oldalán, de közvetlenül mellette 15 méterrel a TomMarketben is van ilyen víz.
Szerintem ezekben az üzletekben Pécsett bármelyikben van a kínálatban. Viszont szépen megemelték az árát, egy éve még 760 Ft volt, most (éppen a héten) amit vettem a ND-ben már 920 Ft lett... -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gasparius #14498 üzenetére
A gépeknél reklámozott 15 vagy 19 bar a vízpumpa technikai képessége, valójában a pogácsára nem hat ekkora nyomás, nem is lenne jó az ínyencek szerint.
9 bar egyfajta ipari szabvány, amit a profi vendéglátós gépeknek nyomni kell, ha jól tudom, a házi gyakorlatban lehet eltérés. Korábban említettem, hogy a Krups egyik hibája miatt savanyú kávé kezdett lejönni, amit a vízpumpa lassításával, a nyomás gyengítésével kompenzálni tudtam, vagyis jobb lett a kávé.
Ezután a gép hibáját is elhárítva, valamint a bojler alapos tisztítása után tesztelve, tudok választani egy barkácsolt megoldással, hogy a kávé eredeti gyorsasággal / nyomással, vagy lassítva folyik le, például 25 másodperc alatt. Miközben az őrlési finomságot sem állítom túlzásba, csak a gyári alaphelyzetben marad.
Ahogy kóstolgattam, a gyengített lefolyás vagy gyorsabb akció között olyan feltűnő különbség most már nem észlelhető, de azért a gyengített nyomás mellett mégis mintha valamivel "sűrűbb", jobb lenne a kávé.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gasparius #14509 üzenetére
Elöljáróban:
https://www.google.com/images?q=víztisztító+kancsó
De van adalékoló betét is (pl. magnéziumos) vagy részlegesen megtartó, a géphez nem olyan kell. Bár szokták mondani, hogy az ideális extrakcióhoz, vagyis a jó minőségű kávéhoz nem jó a desztillált víz minőség, a bojlernek meg az a jó, úgyhogy ez felemás dolog.
-
Gasparius
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát #14508 üzenetére
Köszi mindenkinek, ha van még infó, jöhet ...most még nem nagyon értem ezt a külön kancsós dolgot, de majd ha a gép itt lesz rájövök.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gasparius #14505 üzenetére
A gyári víztisztító betét drága, ha jól tudom és 2 havonta felszólít a cseréjére.
Ha nem használod a gépet (nyaralás, ilyesmi) 3 hét után kidobatja, mert a vízmozgás hiánya miatt a baktériumok jobban szaporodhatnak az aktív szenes betétben. Amellett ioncserélő gyantát is tartalmaz, a kalcium és magnézium ionok lecserélésére, így nem vízkövesedik a gép, legalábbis a literben maghatározott kapacitáson belül, amit mér a gép és figyelmeztet a betét cseréjére.
Mindezek helyett érdemesebb szerintem egy Tesco Oval betétes kancsót használni, ami ugyanazt tudja, de olcsóbb, ugyanakkor nagyobb a szűrőkapacitás, azaz több töltet van benne. Otthoni gépemnél mondjuk RO-vizet használok, van egy általam épített víztisztító a konyhában.
Tehát ebben az esetben nem kell savazni a gépet, illetve azt nem tudom, hogy a DeLonghi mikor figyelmeztet, ha beállítod a menüben, hogy a vízkeménység minimális, illetve azt "hazudják" neki, hogy be van téve egy víztisztító betét is. A külső kancsó ugyanis ezzel egyenértékű vagy jobb.
De ilyenkor is lehetséges sav nélkül, tiszta vízzel lefuttatni a programot, ha úgy gondoljuk, hogy mi nem adtunk a gépnek vízkövet egyáltalán. Vagy egy kis citromsav, hogy mégis csináljon is valamit. Nagyon jól semlegesíti a rendszer mellékízeit is, ha netán bedohosodott volna valami például.
Tömegre vetítve 10 %-os citromsavas oldat a normál géptisztító (Krups gyári ajánlás is), 5 % az enyhébb, amit alumínium bojlerekhez is javasolnak.
-
Nagya21
addikt
-
Vanka
tag
válasz
Gasparius #14487 üzenetére
[Ha csak a jó kávé fontos]
Az acél örlős kevésbé kényes, nagyrészt 1 márkán belül a belső részek egyformák,a plusz tudásért fizetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest