Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
-FreaK- #188045 üzenetére
Most néztem rá én is, ahogy írtad, eddig csak a dízel B8-at néztem, nem is jutott eszembe, hogy a hibridek között is szétnézhetnék. Megörültem, mondom milyen jó, ez eddig eszembe nem jutott, hogy egy hibrid lenne a legjobb megoldás, városban elektromos, ha pedig utazom nagyobb távot, dízel. El is kezdtem nézni a találatokat, és akkor láttam, hogy ebből nincs dízel-elektromos hibrid, csak az az 1.4 TSI... De azt meg minek? Nem értem. Ha rövid távon akarom használni, ott az elektromos. Ha pedig utaznék vele, kellene a dízel - vagy egy nagy(obb) benzines, de semmiképp nem egy 1.4 TSI... Ennek így mi értelme van?
(Félre ne értsetek, biztosan valakinek pont ez az ideális kombináció, de úgy látom, nem én vagyok ennek a kombónak a célközönsége. Pedig már megörültem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest