Hirdetés
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Mikor kiszállok a kocsiból, akkor megráz, ha hozzáérek az ajtóhoz. Ez ugye a statikus elektromosság, de a kérdés, hogy lehet-e tenni valamit ellene? Nem mindig jelentkezik (gondolom függ a ruhától is), de amikor igen, az néha elég kellemetlen tud lenni, főleg ha nem számítok rá. Van esetleg valami párna, amit a fenekem alá téve ez megszüntethető?
-
Fandango
veterán
Dióhéjas motortisztítás kb. mennyibe kerül? Illetve mennyi ideig tart míg megcsinálják?
Van valami ajánlott hely Budapest déli részén, agglomerációjában? -
tboldi
nagyúr
Itthon.
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem bevált a Fusso grafit-metálon, polírozós kérdezte mivel volt waxolva, mert tetszik neki, mikor mondtam neki, hogy Fusso örült, de mondta, hogy hologrammosodott neki egyszer, és azóta nem használja.
Lehet volt egy gagyi gyártás, ki tudjam
-
tboldi
nagyúr
Ismét BP-n, egyáltalán nem volt vészes az ideút, összesen úgy 2h 10m. Az M1-M7 közös szakaszától a BAH csomópontig volt egy kis araszolás, de majdnem végig lehetett 1-esben, alapjáraton gurulni, ritkán kellett állóra fékezni. Parkolni pedig a MOM parknál sikerült.
-
Chereiose
addikt
Hát igen.
Csak ugye azért fizet 40k-t ezeknek az ember, hogy ne járjon így. Valóban én sem vettem észre, de hogy ő sem...aztán legalább a felét visszaadta, valamint 80%-ban fizette a szalon az elsumákolásból eredő javítást. Persze legalább így is át lett vizsgálva, meg nem volt törve, de azért nyilván nem vettük volna meg, ha ez ott kiderül. -
albiosz
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi, ő radaron van, ha KIA lenne.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igyekeztem.

Szerintem nem. Én meg vagyok magammal elégedve.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Jóvanakko. Ne vegyél ám komolyan.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
albiosz
üzenetére
Esetleg a Varga Tibor de azért ő sem tévedhetetlen: [link]
Eladói oldalról találkoztunk vele és pl nem vette észre, hogy nem működik rendesen az ülésfűtés a sofőrülésben. Pedig alap, hogy minden extrát ki kell próbálni. Meg örült az üres hibatárolónak. Persze, mert előtte 1 órával volt törölve az összes hibakód.

-
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Kérem szépen a sasszemeteket/szemüvegeteket az alábbi hirdetéshez: [link]
Jól látom az 5. képen, hogy van egy kis rozsda a küszöbön? Nagyítva: [kép]
Különösen a jobb szélén, de a bal szélen is mintha lenne valami nem oda illő sötétebb folt.Egyéb észrevétel is jöhet az autóval kapcsolatban.
-
tboldi
nagyúr
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
842-ért tankoltam ma a MM gázolajat.
Fogyi 6,28 lett a pesti úttal (beleértve a Törökbálintig tartó araszolást), 2 hétnyi óvári rövidtávozással és 1 órányi egy helyben járatással, amit klímatisztítás címszóval csináltam.

-
Emunem
őstag
válasz
tototos
üzenetére
...engem aztán nem.
Hátvégén tankoltam telit, mert se a totemen, de a kúton nem a teli árat mutatta. Én mikor fizettem, a hatóságit fizettem, aztán jött a hölgyike, hogy nem lesz jó, mert az autóm osztrák, fizessek. Megmutattam a totemet, megmutattam a kutat, megmutattam az Index cikkjét (most az egyszer hasznos volt), aztán jónapot. Nem tudom ki hibázott, de mint fogyasztónak igazam volt, fönit se hívta.
-
Grillo
őstag
válasz
Peter.70
üzenetére
Hát az, hogy érdemes-e rá időt fordítanod, az attól függ, mi a célod. A parkoló szinte biztosan közforgalom részére megnyitott magánterület, tehát az van, amit Qru ír.
Ha kevés a parkolóhely és ez az ok, akkor mindenképpen a Lidl-et keresd. Ha csak a házmesterség tört fel belőled, akkor meg hagyd, lehet valamelyik alkalmazotté, és meg van neki engedve. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha lidl parkolóban van 2 db autó, amelynek lejárt a műszakija, ki intézkedik az elszállításról? Kinek jelentsem be?Egyáltalán érdemes-e időt pazarolnom rá?
-
tasiadam
veterán
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Kene egy ablakmoso csovezes e39-hez, aztan a gyari 25e, az autodocoon meg 12 a VEMO. De 4e a posta....
-
tasiadam
veterán
Rendel valaki autodocrol mostanaban?
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nálunk a családban mindenki.
Viszont a pdf-ben lévő link jelenleg nem üzemel...
"A fizetési szolgáltatás nem elérhető. Kérjük, próbálja meg később!" -
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Nem jon ki a matek, a keszletnapok szama szerintem a nyers koolajjal egyutt ertendo szerintem, a feldolgozott termekek ~20% korul vannak az 1 honappal ezelotti allapothoz kepest, az nem eleg 44 napra, ha a 100% volt 91.
Egy rendes Golf meg mindig van, szoval erint a dolog.
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Valamilyen szinten az is igaz, hogy nem a pazarlásra kéne fókuszálni, hanem a spórolásra. És most igen, politika, de ha valamit olcsón adnak, soha nem fognak áttérni a spórolásra. Ugyan ez a tüzelőanyagokkal. Nem szigetelnek, mert drága, de ahány évig ment ez az olcsón tüzelünk story, annyi idő alatt megspórolták volna ennek az árát.
Most jobb példát nem tudok mondani, de amikor "drága" volt az üzemanyag, akkor élte az LPG a reneszánszát. Ugye ez már nem divat, mert amennyi a beépítés + új autó + szenvedés vele, annyiért van hybrid is, amivel meg a sima benyához képest spórolnak. -
tasiadam
veterán
válasz
tototos
üzenetére
Engem még mindig érdekelne ez, hogy hogy lehet, hogy a szlovákoknál még mindig barátibb áron tankoltam legutóbb, mint itthon a végett, holott ott szó sem volt védett árról. Nemtom a jelenlegi állást, de nálam pl nem tesz hozzá semmit, hogy 12 vagy 15 ezerért tankolok heti 1x. Nyilván aki sokat meg megy 100-ast kell tankoljon, ott érthető
-
brumi1024
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Van még bőven stratégiai tartalék.
Hat boven mar nincs, 31 nap alatt elfogyott 47 napnyi tartalek, ebben az utemben a honap vegere elfogy. -
tototos
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Holtankoljak.hu írást találtam a bevezetésről és ott anynit írnak hogy a kútoszlopon nem lehet védett árat mutatni, tehát amikor tankolsz akkor a teli árat kell látnod(mondjuk ez teljesül), totemről nem írnak. Amúgy ez elég szürke zóna, hiszen megtéveszted a nem jogosult vevőt.
@ParmaBoy: Mire ténylegesen új kormány lesz az több hét. Most már cikkeznek hogy eléggé elfogyott a tartalék, szóval 1 héttel az új kormány előtt simán kivezethetik aztán mondhatják hogy na ezt akartátok? -
-
tototos
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Nekem az rémlik az első bejelentésből, hogy a totemen a teli árnak kellene lenni, és kútfejen tájékoztató, hogy tudsz olcsóbban tankolni.
Amúgy szerintetek megtartják az árstoppot vagy átadás előtt még kivezetik? Én a helyükben kivezetném, a legtöbb ember fejében úgyis már új kormány van és csak azt látnák hogy drágább az üzemanyag. -
szebe
addikt
B6-ról B7-be lépve Allianz 40-ről 54-re emelne, úgyhogy a héten végigkattintgatom a netrisket.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen a Red Sun Fest-nél is elszaladtak a jegyárak (de írhatnám a Fritzen Fest-et is) részben ezért...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
KAMELOT
üzenetére
Bármilyen kívül eső helyen nem csak a rosszalló szomszédok hiányozhatnak, hanem közművek, kiszolgáló létesítmények, mint WC, büfé.
Vagy van az 1600 m egyenes aszfalt, meg egy kerítés az illetéktelen használat ellen és csak tényleg a júzerek, meg a vaskos használati díj, vagy kell a sallang rendezvényeken és akkor már népesebb társaság lesz motivált a költségek kompenzálásában. -
tboldi
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Kelenföld vagy Keleti. A Déliben nem is jártam még soha.

De ettől függetlenül nem opció sajnos, anyum miatt csak az autó jöhet szóba, ami ajtótól ajtóig viszi.
szerk.: Visszafele meg pláne nem lesz jó a tömegközl. Elvileg kapni fog valamiféle érzéstelenítő injekciót a gerincébe, és amíg tart a hatása, még annyira sem fog tudni lábra állni, mint most.
-
-
Peter.70
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Már majd 1 hónapja be fizettem
NAV mobilban369112 cOxer: Teslára sztem nem kell
-
cOxeR
Ármester
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én nem kaptam semmit…
-
tasiadam
veterán
válasz
kenguru99
üzenetére
Melyik irányból jössz?
M3 lehajtó: Mész a hősök tele irányába, majd egyből jobbra. De amúgy itt
Vagy a múzeum mélygarázs -
kenguru99
senior tag
Tuudnátok segíteni, hogy a hősök tere környékén szombaton hol tudok biztosan parkolni? Lehet fizetős is, csak legyen hely.
"Melyik irányból jössz?"
M7 -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kene látni. De hivjatok fel a NAV-ot az a tuti.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Igen, be is csengettem már.
-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Itt már ki is van fizetve mind a 4.

-
BigBlackDog
veterán
Gépjárműadó értesítést/kiírást mindenki megkapta már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Nvidia Quadro FX570
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest