Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
Üdv, DSG váltó optimalizálás érdekelne, hogy Budapest és környékén van ajánlott szaki? Egy 2021-es 150 LE dízel Octavián kelllene finomítani. Köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Ehhez csak lazán kapcsolódik, de épp az imént láttam egy vellanyos Grande Pandát, életemben először. Sajnos totál fekete volt, nem látszanak a formai játékok, mint a dombornyomott PANDA felirat az oldalán. Én pirosban választanám és fehér acélfelnivel, úgy egész jól hajaz az eredetire.
-
tototos
addikt
-
N_A_S
veterán
Sziasztok! Új féknyergeket kell vennem hátra, és ezeket szeretném porfestetni. Festő már megvan, csak ember kellene aki szétszedi nekem nyerget. Esetleg tudnátok ajánlani valakit XI. ker környékén?
szerk: a mostani féknyereg ezen már túl van, eredetileg ezt szerettem volna felújítani, de azt mondták hogy alu nyerget nem szokás felújítani. Ez megállja a helyét?
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Android auto adapterrel kinek milyen tapasztalata van? Melyik típus ajánlott?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cOxeR
üzenetére
Vegyes de inkabb varos
tatasanfinoman vezetve.Az eGolf utan nyilvan egy fosch. Viszont sajat helyierteken nezve vallalhato. Futomu oke (a masik amivel mentem mostansag a CorollaCross, ahhoz kepest kimondottan jo).
Olcso muanyag nyilvan ez is, elvileg 125 kw de meg sport modban se tul acelos. Az ulese kenyelmes (jobb mint a Superb-e), hutott-futott. A fedelzeti elektronika stabil es gyors. 350-400 km-t tippelget tele akksival, inkabb az utobbi realis de az mar vallalhato tav ide a varosba boven.Van benne jopofa geg, pl a beepitett gitar. A forgathato tablet az inkabb parasztvakitas mint hasznos.
-
válasz
cOxeR
üzenetére
Reggeli indulás megborult. Viharos volt kicsit.
GLS értesítő 45 perccel indulás előtt jött, hogy a következő 4 órában jön valamikor... miközben előző nap még a hétfőt jelezték. De kellett a motyó is. Így a futár elé mentünk es lett egy 1 órás csúszás... utána meg M6 egészen az aljáig...és nem voltak sokan. Lehetett haladni. 11.21 re érkeztünk. Wazr 12t tippelt induláskor. Egyszer meg kellett állni WC szünetre.
-
válasz
cOxeR
üzenetére
Alcsútdobozig több mint parádés az út. Kiválló minőségű és elég technikás is. Van hely ahol még repülhetsz is ha megfelelő sebességgel hajtasz rá a "dobbantóra". Viszonylag gyér forgalmú, lehet csapatni. A fűszer a végére ahogy focvis is írta a platánsor Alcsút előtt. Zebrákat nem fogsz látni, az úttól messze van, a birodalmi bejárat is, szóval még az sem látszik. Az előrejelzés alapján nem fáznánk, nem ír rossz időd a jósda 28-ra.
-
Mai fogyi.
-
Volt benne részem, ráadásul mivel “éldolgozó” voltam, az új telephely kialakításban is néha véleményt kellett mondani.
Én többnyire akkor állandóan dolgoztam, nem győzték kifizetni a bent maradt szabadságokat, meg írogattuk ki papíron, aztán bent dekkoltam. Elcseszett 7 év volt, 3 után lécelni kellett volna a konkurenciához, csak nyeretlen vidéki voltam ehhez.
-
tboldi
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha jól rémlik, van is egy efféle találmánya az egyik prominens politikusunknak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én a 77-esen mentem, Gyulakeszin ettem egy finom velős pirítóst.

Régi 7-es Székesfehérvárig, E66 Veszprémig, onnan 77→71. Zömében jó az út. -
Peter.70
addikt
-
tasiadam
veterán
BP-Szekesfehervar-BP 6.9 atlagfogyasztas a BMW-vel. Ebben benne van a dugo oda vissza. Egesz barati
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Sajnos mar a teli se nagyon bir 5 evet. Legalabbis ami nekunk vt Hankook/Bs az nem
-
-
KAMELOT
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Mivel nincsenek nagy telek, nekem elég a 4S.
Alig vannak mínuszok. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ANDROID???
üzenetére
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Kösz, hogy leírtad helyettem.
-
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Igen, igen,
Keszthelyre Fehérvárig ahogy jól esik, van sok lehetőség, pl. Etyek felé is. Onnan:
- 7, 76, 71 vagy
- 8, 77, 71 vagy
- 7, (710), 71
Egyik irányban erre, másikban arra mennék. -
Peter.70
addikt
Keszthelyre merre érdemes menni Budapestről? Autópályán nem akarok menni
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
tasiadam
üzenetére
A mondás szerint egy téli kb 5 téli szezont bír el, mire felkeményedik. Egy 4S inkább csak 3-at. Persze azt feltételezve, hogy ezidő alatt sem a nyári, sem a téli, sem a 4S nem kopik el.
Én is nekiülök majd kiszámolni, hogy melyikkel járok jobban. 4S 3 évig, vagy téli+nyári 5 évig. Tárolni tudom, szerszámom van hozzá.Abban igazat adok, hogy a 4S az átmeneti időszakban veri a télit és a nyárit is, de kimondottan nyáron, illetve kimondottan télen a szezonos gumi a jobb.
Ahhoz meg azért rendesen kell kenni neki, hogy a gumi legyen a szűk keresztmetszet.

-
tasiadam
veterán
válasz
MunezXBK
üzenetére
Hat itthon azert eleg ritkan kell a teli. Marmint az a par hoeses es fagy oke, de ha az ember vegignezi a decembert, megint siman eleg egy 4S. Amint lekopik v rloregszik az RS2 nalam, en is azt rakok fel. A fabiara meg iden akartam venni, csak hamarabb bealt a hideg, es 1 par teli ment ra 4 uj 4evszakos helyett

-
Chereiose
addikt
Barum Polaris 6 XL FR vagy Kumho WP52+ Wintercraft XL téli gumik közül ti melyiket vennétek?

-
ncc1701
veterán
Szombat nálam default szabi. Tök felesleges bemennem.
-
Ugyan szombati munkanapokon délben mindenkit hazaengednek, inkább szabit vettem ki.
pècsimunkás: Első helyen jelöljük meg december 28-át. Most szólok, ez vasárnap!
Az időjárás függvényében módosítjuk, az aktuális előrejelzés szerint például 29-én havaseső várható, ami alkalmatlanná teszi.Amennyiben rajtam ragad* a szervezés, szavazás nem lesz, az itteni bekiabálásokat veszem figyelembe egy bizonyos mértékig. A helyszín Börs Auchan, B terv Etyek.

*Nem ragaszkodom hozzá, sőt...
-
válasz
ParmaBoy
üzenetére
Amennyire ennek bő két hétre előre hihetünk, december 28. és január 2./3. lesz az optimális.
(Hiába rühellem a szilvesztert, január elsején másnapos leszek.)
Most szólok, ha rám marad a szervezés, akkor Budaörs, Auchan parkoló.
Szóval jelentkezzen aki szívesen organizálná! -
-
F-ECT$
titán
válasz
macilaci78
üzenetére
Lehet hogy az lesz, hogy elkérjük a pénzt (még próbálunk kicst alkudni), kicsit kipofozzuk, használjuk amíg van műszakija, és utána eladjuk.
-
MunezXBK
nagyúr
-
Ma vitába keveredtem, átbringázott előttem egy csóka, csordogáltam a kereszteződéshez, elnéztem balra majd jobbra, mire visszanéztem előre már szólt a feleségem, hogy vigyázz (10- km/h-nál rúgtam egy satut)… járda van, nincs bicikliút, nincs zebra, nekem van stop tábla. Egyszer tuti félreállok és kontaktusba kerülök egy ilyennel. Mondjuk párszor elborult a bringával utána csak úgy magától, mikor próbáltam kiszedni belőle hol lát itt kerékpár utat, de csak annyira magyarázta mit szeretne ha megtennék neki... jah persze azt is megkaptam, hogy “agyagedény” elektromos autós. Nem értem ezeket az embereket, hogy nem féltik az életüket, ha már azt nem tudja, hogy meg kell állnia és elengednie, stop tábla nekem ide vagy oda.
[link] -
kisza25
félisten
Én az insigniát sokszor feleslegesen nagynak érzem🫣
Új hozzászólás Aktív témák
- NA550/00 Philips 5000 Series Dupla kosaras Airfryer
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Dyson Supersonic Origin (Fekete/Nikkel)
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kenytelen voltam megelozni.