Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Az a 275HX proci van nálam is és lazán elbír a (175W) RTX 5090-el (ami 200W+ is tud) és a proci is 200aw+ max simán megy bármi gond nélkül.
-
bakelitlemez
tag
Megjött végül az OLEDes Legion, amit @Chris0000 linkelt fentebb.
Igazából teljesen az általam elvárt szintet hozza, eddig sok komolyabb cÍmet nem próbáltam vele, de pl a mostani Skate alapból Ultrara rakta fel a presetet, Balanced DLSS-szel Quiet módban 55-70 fps között mozog, Turbo módban meg 90-110 között.
Érdekes mondjuk - de gondoltam, hogy ez lesz -, hogy pl a pár évvel ezelött MWIII benchmarkon High grafikával és ugyanúgy Balanced DLSS-szel Quiet módban az átlag FPS 80-ra jön ki, ahol jelzi is a Benchmark, hogy 100%os GPU bottleneck van. De ezzel ellentétben Turbo módban, ugyanezzekkel a beállÍtásokkal az átlag FPS 122re jön ki és ott már csak 87% a GPU Bottleneck -, de itt már van 13% CPU bottleneck is, ami eddig nem volt. Úgy látszik, hogy az Ultra 9 275HX elbÍrna egy kicsivel erősebb GPUt is
Ezeken kÍvül amúgy a laptop eléggé rendben van, nekem szokatlanul szÍnes az OLED kijelző gyári Lenovo kalibrált profillal is, de ami mindenhogy gyenge a gépben, az a hangszóró. Lehet a G14 tette fel nekem magasra a lécet, de ez valami nagyon gyengusz szintet hoz rap-phonk-funk kategóriában
Na de mindegy is, nem lehet minden tökéletes
A billentyűzet meg olyan US kiosztás, amit itt beszéltünk is a fórumban, hiányzik róla a hosszú Í, de helyette van Copilot gomb
Ugyanitt lassacskán eladóvá válik egy 2022es Zephyrus G14 (Ryzen™ 9 6900HS, RX 6700S 8GB, 16GB RAM és 512GB SSDvel, szürke, Anime Matrix nélkül) még garisan, ha valaki pont olyat keresne
-
Növeltem a belső tárhelyem 3 ssd tárhely méret duplázással. Az HDD lemez maradt. Ugyan mi lenne nélküle, úgy hozzám nőtt.

Közben alaplapot cseréltem a régi vagy mondjuk úgy egy bizonyos MSI laptopban, minek eredménye nem lett teljesen felhőtlen. A laptop működik, van kép meg minden csak az ősrégi rendszerem Win10 frissítés közben behalt. Rendszer visszaállítás követően is ugyanaz lett miután újra nekiment a frissítésnek. Van rá gondolatom talán miért, úgy most azt a projektet elraktam későbbi időre.
-
bakelitlemez
tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Jogos, nem végeztem alapos kutatómunktá, csak eMagon meg digiprimeon néztem meg a 17-18as laptopokat
-
Juhaszatti
addikt
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Ugyanez az A18 van magyar billentyűzettel is, picivel olcsóbban, ha nem csak az emagot nézzük.
-
Chiller
őstag
válasz
fcbarca
üzenetére
Ez 8C/16T magos egész vállalható CPU (főleg gaming notiba).
Igazi előrelépés szvsz AMD oldalon egy HX 370 lenne, esetleg 9955HX3D. Intelnél 275HX. Viszont ezeknél vastag a ceruza eléggé, és nincs is túl nagy választék.17-18" laptop szintén elég kevés van amúgy is, már az XMG se jött új szériával. Lenovo is csak intel alapon. Minőségre meg kell a legalább 100% SRGB vagy tesztet nézni. Ha még a 16:9 igény is befigyel, hát...
Sok opciót biztos nem találsz, max 1-2 gép lesz.
-
fcbarca
őstag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Köszi, de ezek is 16 10 sajnos. 17.3 col lenne jó, azol kijelző minőségével van valakinek tapasztalata?
Illetve a mostani ryzen 7 7745hx, ennél jobb kellene mindenképp. -
Chiller
őstag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Ezek az Asus A18-ak 16:10-es képarányúak.
1920x1200. WUXGA. -
bakelitlemez
tag
-
fcbarca
őstag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Ez már cucc, ennyiért, csak az a 16:10 képarány szörnyű, 17-18' 16:9-be van akármilyen hasonló jó vétel?
-
bakelitlemez
tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Akkor az ilyen le/elárazás szokásos dolog lehet nálunk. Tekintve azt, hogy most ott a legolcsóbb 5070-es (meg szerintem úgy összességében mindenhol a legolcsóbb) 575 ezerbe megy, ahhoz képest a 616 ezres OLEDes Legion 5070nel elég jó deal volt szerintem.
743 ezerért is elfogyott végül ez a model, szóval remélhetőleg lesz megint a 600as áron újra raktáron. -
Mrdevil
addikt
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Tavaly így vettem náluk rtx4070 legión pro 590-ért. Akkor az volt a best buy.
-
Ubul86
őstag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
igazából tavaly hasonló volt, 1 millió 70 ezerért volt 4090es asus...egyszer lemondtam, mert áruhtitellel akartam, visszarakták, de 1.4 millióval
aztán rá fél órára már visszatették az árát -
arcsi84
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek érdemes váltani egy ASUS TUF A15 (R7 7735 HS, 24GB, RTX 4060 140W) laptopról erre a most akciós Lenovo LOQ [15AHP10] laptopra?
Mekkora lehetne az előre lépés? Processzor erősebb, +8GB ram, GPU is kicsit jobb elvileg.Köszi.
-
bakelitlemez
tag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Töröltem az egyik rendelést, újra elérhető az az OLED kijelzős, 5070es Legion, de mostmár megemelte az árát az eMAG 743 ezerre
lehet alapból is annyiért akarta forgalmazni/eladni az eMAG, csak későn vették észre. -
bakelitlemez
tag
válasz
chris0000
üzenetére
Az egyik rendelést áruhitellel intéztem, a másikat előre kifizettem kártyával. Az áruhitelest fogom törölni, mert végül arra nem lesz szükség, de ja, egy laptop esetében sem vállaltak volna utánvétet.
Szóval szerencsére nem egy rendelésben van a kettő gép, így jól jártam ilyen szempontból
-
chris0000
őstag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
hi. mivel fizettél, 500.000 fölött nincs utánvét (vagyis nem vállalják a futárcégek a kézbesítést, max ha megvan osztva a költség több csomagra, de ugynaz a cím)?
betoltad az 1.032.000-et utalással, most meg 1-nek majd visszautalják az árát? thx.
-
A mai napon beruháztam 2db ilyen ssd-re. [link] Két hasonlót vagyis alacsonyabb verzás SN560-as 1+1TB lemezt duplázok velük. Már régen költöttem kedvenc laptopomra, épp itt volt az ideje.
Este fel is lesz adva.....GTA6 és társaira készítem a helyet. Tudom az még sehol a láthatáron, hát időben kell elkezdeni készülődni.
Jó ha fele sebességet fog vinni a maga helyén. Nem számít, amit hoz az is bőven elég. Több helyem lesz.
-
bakelitlemez
tag
Rendeltem 2 db ilyen Legiont [link] , azonban az egyik rendelést a mai nap folyamán le fogom mondani. Ha valaki igényt tartaná rá, szóljon és akkor a lemondás után meg is tudja helyettem rendelni
616 ezres áron árulja alapból az eMag -
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az biztos segítene ha azt is odaírnád, hogy honnan vagy hogyan?
-
bakelitlemez
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Igaz, utána rájöttem, hogy ott csak azt jelzik, hogy max 24 gigával értékesítik hivatalosan azt az adott "konfigszámot".
-
peet05
aktív tag
válasz
rwin5
üzenetére
Szia!
Nagyjából meg is válaszoltad magadnak a kérdést. De ez nagyon keret függő.
Ha megteheted, akkor igen, 5060. A későbbiekben jól fog jönni a +kraft, illetve a +2GB VRAM a 4050-hez képest.
Persze lehet vitatkozni, hogy már most kevés a 8GB (szívem szerint mindenkinek 4080, vagy 5070Ti-t mondanám, de az már árban is egy másik polc), de ha erre van keret, akkor lehetőleg aknázzuk ki. -
Elektrosokk
veterán
válasz
bakelitlemez
üzenetére
érdekességként a max RAM kapacitás is 24 gigánál áll meg: [link]
Több is mehet bele.
-
-
Dhampir
félisten
-
bakelitlemez
tag
válasz
Vadász420
üzenetére
A PSREF oldal szerint 12-12GB, de ott érdekességként a max RAM kapacitás is 24 gigánál áll meg: [link]
Ha nem ragaszkodsz az OLED kijelzőhöz és nem zavar az angol billentyűzet, akkor én ezt is javasolnám: [link]
115W-os 5070, i7-13650HX, 24 GB DDR5 RAM (max 32 lehet), 1 terrás ssd és 144Hz-es IPS kijelző - PSREF: [link] -
rwin5
őstag
Sziasztok,
Nem akarom hosszúra fogni a mondandót, de tudom, hogy információ hiányában sem egyszerű megválaszolni a kérdésem. Jelen vásárlás szerint, ha hosszútávban gondolkozik az ember, akkor megéri inkább az 5050/5060-nal szerelt laptopokat nézni vagy elegendő lehet kisebb játékokhoz a 4050-nel szerelt gépek is?összesen 3 játékkal játszottam az utóbbi években: dota 2, Farming simulator 2025 (4050-nel is már tűrhető a képi világ, és nem is szaggat be), minimálisan Fortnite
Ha nincsenek újabb játékok tervben, megelégedjek a 4050-nel kisebb anyagi költség végett vagy bölcsebb az erősebb hardverrel szerelt laptopokat nézni?
Farming Simulator a játékok közül a legigényesebb, de nem tudom, hogy heti pár óra játék végett érdemes-e kifizetni azt a pár százezer ft felárat?
Olvasgattam teszteket, olyan 40-50 fps-sel várható nagyobb teljesítmény ez már szemmel elég látható különbség?
Kicsit kesze-kusza a mondandó, de remélem érthető nagyjából a dilemmám.
Köszi -
arcsi84
aktív tag
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Köszönöm. -
bakelitlemez
tag
válasz
arcsi84
üzenetére
Keyboard: 24-Zone RGB Backlit, Hungarian
forrás: https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15AHP10?M=83JG002VHV -
peet05
aktív tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Akkor nincs mese, keresd fel KillHates-t.
-
Ubul86
őstag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Killhates gariban csinálja a legtöbb esetben
-
Vadász420
csendes tag
Sziasztok!
Két laptop között vaciálok,
-XMG CORE 16 (M25) 10% akcióval és egy 20€ kuponnal 1460€, 567k Ft, [link]
AMD Ryzen AI 7 350
NVIDIA GeForce RTX 5060 Laptop | 8 GB GDDR7
Kingston 2 x 8 GB (16 GB) DDR5-5600
A másik pedig amit a napokban Mrdevil linkelt:
LENOVO LOQ 15AHP10 83JG002VHV, 490.000 Ft, [link]AMD Ryzen 7 250 processzor
NVIDIA GeForce RTX 5060 Laptop
2 x 8 GB (16 GB) DDR5-5600
Az XMG 77k-ért jobb procival, nagyobb aksival és jobb kijelzővel jön, de nem ismerem az XMG-t. Vajon megbízható, strapabíró és jó a hűtése? Esetleg van más alternatíva 550k körül hasonló vagy jobb hardverekkel?
Az Asus Halloween akció után elvileg érkezik a Black Friday, bár 15% kedvezménynél többre ott se számítok.
-
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Lehet beviszed és ott 1-2 hetet eltölt és nem lesz jobb...sőt!
KH-hoz elviszed, megcsinálja neked, hogy gond nélkül használhasd és garid is megmarad!
-
peet05
aktív tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Egyelőre szoftveresen (amit említettem), nézzük meg, hogy úgy milyen hőfokokat produkál.
Ha továbbra is fennáll a probléma, bizalommal fordulhatsz, elsőnek KillHates felé. Sokunknak itt a topikban (is) segített már, nyugodtan keresd fel.
-
peet05
aktív tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Annyit még megnézhetsz, hogy Lenovo Vantage-ban performance-ra állítod a teljesítményt, és úgy megnézni a hőmérsékletet, mert ez így valóban magas (lehet, hogy turbo módban megy, azért ilyen kirívó - de még akkor sem normális).
Ha 60fps-re korlátozod, akkor azért nem fogja teljesen kihajtani, ezért látsz néha kevesebb értéket a kihasználtságnál.
Ha a hőmérséklet továbbra is ilyen magas marad, akkor a többiek által említett KillHates fórumtársat keresd fel, újrapasztázás végett.
Vagy írsz a boltnak/supportnak, hogy itt valami nem kerek, kezdjenek vele valamit.Ehhez egyébként 170W-os töltőt adtak, vagy 230W-os járt hozzá?
-
echterion
nagyúr
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Ezek elég gyanús hőfokok. Ha alig 60W-on a gpu 88 fokos, akkor nem csodálkoznék, hogy trottyol. CPU szintúgy. Én egy bontással összekötött pasztázással kezdenék, simán lehet, hogy gyárilag valamit elszúrtak. Alienware gép is volt olyan, hogy egy pengedarab volt a cpu és a hűtőborda között, sztem KillHates-nek még képe is van valahol róla.
-
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Azok elég magas hőfokok!
Repasted nem ártana...szerintem!
Keresd KH mestert. /akár telefonon is/
-
peet05
aktív tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Szia!
Ez pontosan milyen laptop?
Monitorozd a hőfokokat (pl. HWInfo, Msi Afterburner), mert lehet, hogy "trottyol" a gép.
-
Vadernagyúr
senior tag
Adott egy “gamer” laptop.
RTX 4050
i5 12450hx
32gb ram
Az lenne a problémám, hogy nagyon régi játékok is megröccennek rajta.. Nem laggol, de mégis olyan.. Fps nem esik le, cpu 30%-on, ram sincs a teljes méret közelében sem.. Vram 1-2-3 a 6-bol.. Vsync meg mindenfajta beállítást próbáltam már
Viszont azt vettem észre, hogy valamelyik játéknál pl a videókártyára azt írja, hogy 30w, valamelyiknél meg 100.. Ezt nem lehetne úgy beállítani, hogy mindig kilegyen használva?
Amiket láttam teszteket, szinte soha nincs a tdp-je 100w alatt.. Próbáltam win11-ben, hogy teljesítmény módban legyen meg ilyesmik, de ugyanaz.. -
echterion
nagyúr
válasz
jozsef83
üzenetére
Pl.: Asus TUF Gaming A15 FA507NV 419.900 Ft. Vagy gyak. bármelyik 4060-nal szerelt LOQ, ott arra kell figyelni, hogy ha a 4 mag / 8 szálas 12. generációs cpu van benne, az lehet szűk keresztmetszet néhány játéknál (a többségnél nem gond ez azért).
-
jozsef83
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata ezzel a gaming laptoppal?
MSI Cyborg 15 A13VF-1816 9S7-15K111-1816
Megéri az árát vagy inkább kerülendő? Köszi. -
Ubul86
őstag
én most vettem egy Philips 55OLED769/12 16:9 4K UHD OLED tv-t, az OLED bejött a Samsung Odyssey G8-nál nagyon, ezért jó kérdés volt hogy a tv is át tudja -e ezt adni számomra
Hát, nem tudom, olyan, mint ha más OLED-et néznék, pedig elvileg nincs sok különbség OLED és OLED között.
És itt gondoltam arra, hogy valószínűlega méretváltás miatt más az élmény az eddig megszokottól, főleg hogy egymás mellett van a kettő, így kicsit jobban előtérbe is jön.
Mondjuk a tv ettől még jó, de már most látom a sok problémát a Titan rendszerrel, amit előtte az LG sima UHD tv-inél nem volt, és megszoktunk (usb-ről játszunk le sokszor gyerekmesét, olykor problémái vannak egyáltalán azzal, hogy a magyar hangsáv legyen a default - ezt az LG tudja jól , vagy sokszor ki-bekell dugni a konnektorba a tv-t, hogy elfelejtse a settinget, mert van, hogy be se tölt a tv egy kikapcsolás után ha épp usb-ről volt lejátszva valami...agyrém 2025-ben - jó , 24-es tv, de most is az olcsóbbik titan-nal jön...)
na de ez már nagyon off, gondolom egy komolyabb LG hozná a WOW élményt, 7-800K körül akár

-
wanted5
őstag
Másrészt meg azt írta, hogy 4k a tv. Attól hogy a játék render felbontását lejjebb veszi még nem lesz kevesebb a ppi, fizikailag nem tűnnek el a pixelek.
-
Semin
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
1080p-ben 55"-on (gobdolom ilyesmi colos tv) meg 40 PPI-t

Jójó, de ehhez hozzátartozik az is, hogy a 40ppi-t sokkal távolabbról nézed. A távolság pedig nagyon jót tesz a képminőségnek
A ami TV-k felskálázó algoritmusairól meg ne is beszéljünk.Régi Babylon 5-ös sorozatot vettem elő legutóbb nosztalgiából, sajnos nem a legjobb minőségben. Úgy felskálázta a TV a nem HD anyagot, hogy majdnem dobtam egy hátast.
-
asr27
tag
Sziasztok. Adott egy nagyon megkímélt Asus G752VS gamer laptop, Windows 11-el.
A Windows frissítéseket telepített, többször újraindult. A gépet kb fél órára hagytam az asztalon, amíg frissített. Mire visszaértem végzett, de valamiért eltűnt a billentyűzet megvilágítása. Sehogy nem tudom visszahozni. Már újra telepítettem a windowst, de akkor se világít a billentyűzet. Szétszedve soha nem volt a laptop.
Mi lehet a megoldás?
-
válasz
RM007
üzenetére
Visszatérve egy bizonyos akkumulátor vásárlásomhoz, ami igaz nem laptop akku, de a lényegen nem változtat, nevezetesen hogy már megint nem kellett áfát fizetnem, sőt.
(Magyar posta hozta ki) Aki esetleg Kínából szeretne rendelni valamit nagy áruházlánc keretein belül, annak jelenleg van esélye jó áron kifogni ezt-azt, szerintem. Akár jobban mint itt EU-belül ugyanabban illetve többért hirdetve, persze ha van olyan. Legalábbis áprilisig egész biztosan. Kedden vagy utána laptopot szerelek, alaplap csere lesz az egyik régi msi laptopomban. Aztán megpróbálom az azon lévő Win10 rendszert 11-re frissíteni. Egy videóból megtudva, nem baj ha reklamál emiatt és amiatt, tovább kell léptetni és onnantól megy minden ahogy kell. Nem frissen a meglévőt kell ápdételni.
-
Mrdevil
addikt
Haver ilyet rendelt most, ez elég jó vételnek tűnik.
[link] -
BalageK
tag
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Lenovo legion 5 pro 18arx ryzen 7 7745hx milyen ddr5 5200 javasolt? Ide is jobb a kétoldalas ram, mint a ryzen 5600h-s legionhoz? :R
-
BalageK
tag
válasz
vvttt
üzenetére
A 4060 gyorsabb, de az 5050 tud MFG-t (bár hogy a 8 GB RAM FG és MFG esetén is limitáló faktor). Ha minden egyforma, azaz két azonos kiépítést nézünk, CPU, ugyanannyi RAM, akku, SSD, kijelző etc - és az ár is hasonló, én hajlanék az 5050 felé. Konkrét típust nem tudok ajánlani - de itt többen is a TUF-ot kedvelik az olcsóbb gépek közül.
-
sisi24
tag
Sziasztok. Lehet nem ide tartozik, de a fejhallgató topikban nem kapok választ, illetve lehet ebben ti is tudtok segiteni. Nem régiben vásároltam egy Skull Candy Crusher Evo fejhallgatót, de valamiért nem tudok rá csatlakozni bt-vel a laptopomra. Mi lehet a gond? Egyszerüen nem találja.

Egy Hp victus 16-lapim van. A közeli eszközök is bevan kapcsolva és nem találja. Telefonról azonnal rá csatlakozik, de laptoppal is szeretném használni.

-
vvttt
friss újonc
sziasztok, laptopot szeretnék vásárolni, minimum 400 és 500, ezer forint magasságában. Elvárásaim igazából annyi, hogy nagyjából fussanak az újjabb játékok, esetlegesen a gta 6 majd(?). A kérdésem az lenne, hogy inkább vásároljak RTX 4060-as videókártyával szereltet, vagy 5050-es laptopot? Előnyben részesítem az Acer, Asus, Lenovo márkákat, ha valaki esetleg tudna ajánlani konkrétumot is, azt megköszönném.
-
consono
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ez viszont nem qhd, "csak" 1080p...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
barcaloki
üzenetére
Ebből a keretből kapsz már RTX 5060-ast is, 32GB RAM-al
Lenovo LOQ 15IRX10 -
barcaloki
csendes tag
Üdv!
Laikusként (sosem volt még gamer laptopom) gondolkozom egy új masina vásárlásában, 600k- körül lenne a keret. Ebben a kategóriában ez a példány szimpatikus nekem:
-Asus TUF Gaming F16 16"QHD/Intel Core i7-13650HX/16GB/1TB SSD/RTX 4060 8GB
A BF6 futtatása lenne az elsődleges cél, mit gondoltok megfelelő lenne-e hozzá vagy egy erősebb VGA-val rendelkező vasat kellene keresnem?
Előre is köszönöm a választ!
-
echterion
nagyúr
válasz
benikeee
üzenetére
Ejj, azzal az intel procival sokat nem lehet szoftveresen kezdeni, szóval első körben ne nézd a hőfokokat. Második körben próbáld ki a gépet úgy, hogy az energiagazdálkodásban leveszed a cpu-t 99%-ra, ezzel ugyan bukod a turbót és a teljesítmény egy jelentősebb hányadát, de hűvös lesz a proci és játékokhoz még mindig maradni fog benne elégséges kakaó. Aztán jöhet a gondolkodás, hogy kivel fogod újrapasztáztatni a gépet valami értelmes anyaggal, mert kb. ez a végső és egyetlen opció, ami úgy hozhat javulást, hogy nem buksz vele teljesítményt. Innen a fórumról KillHates kollégát tudom javasolni, megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezik ehhez a művelethez. A fordított hűtőkialakítás miatt kb. atomjaira kell majd szétszedni a gépet, ha az a géped lett, amit itt korábban írtál.
-
benikeee
tag
Sziasztok.
Ma jött meg a Dell G15 5530 laptopom. Most próbálgatom és a processzor hőfoka játék menüjében már eléri a 100 fokot.
Mit csináljak? Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Köszönöm -
Muerte
Topikgazda
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Mennyire jó választás ACER Aspire Nitro ANV16 Gamer Notebook - RTX 4060/ Ryzen 7 8845HS , elvileg 100%sRGB a monitor kijelzője és 300nits fölött van a fényereje (maga a kijelző 16' 165Hz WUXGA) ,viszont a GPU RTX 4060 85W , az mennyire hátrány játékoknál?
Jelenleg Lenovo LOQ i7 13620H+RTX 4050 (95W) , maradjak inkább ennél?
-
-
echterion
nagyúr
válasz
guts1
üzenetére
Nem éppen: pl. Lenovo Legion Pro 5 16IAX10H 1.049.990 Ft
De én nem itthon nézelődnék, inkább EU-ban, pl. itt. De van jópár bolt, ahol jelentősen olcsóbbak az ilyen gpu-s gépek, némeéyiknél még magyar billentyűzettel is lehet kapni. Kint még BF akció sem kell ahhoz, hogy 800ezer körül megkapj egy ilyen gépet, pár hét múlva ezekre még jönni fog 10-20%-os akció is.
-
guts1
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Pedig a Legion 7i Pro gyári pasztája is ez, én nem hallottam rosszat róla. Neked hogyhogy nem vált be?
Persze nem ragaszkodom hozzá, de azt hallottam hogy ez van a folyékony fémhez legközelebb, ami nem konduktív. -
-
peet05
aktív tag
válasz
guts1
üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a 18-as mérethez, és Legion, akkor én is ajánlom Bluesummers-t, itt HA-n.
Amennyiben mégis kell a nagyobb méret, és marad a G18, akkor Asus estore-ból rendelve, a kosárnál, kedvezménykódnál, beírva, hogy HALLOWEEN, 15% lejön, így jobban jössz ki, és még a proci is erősebb (275HX), mint a notebook.hu-n.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Na de mindegy is, nem lehet minden tökéletes

Muerte