- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113176 üzenetére
M2 16 Gb :-)
De inkább a 16 Gb mint az M2.
Bár az M2 (várhatóan) +1 év OS támogatást kap az M1-hez képest - de ezt majd meglátjuk mikor elérünk oda. -
Ubul86
őstag
válasz
Angelland13 #113173 üzenetére
és a büdzsébe nem férhet bele esetleg ha van 0%-os hitel is?
-
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113173 üzenetére
Volt egy A14 330-ért, ami azért jó ár. Slim 14 420K... de nem, a képernyő, akku, hangszóró miatt az M2 _az adott felhasználásra_ jobb választás véleményem szerint.
-
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113171 üzenetére
APPSolute is, meg MacSzerez, pl.
Windows. Nos. TUF A14, Legion 5 slim 14, Zephyrus G14, Flow X13, Vivobook Pro, MSI Cyborg (ez azért elég sok szódával), Acer Triton 300, Acer Predator Helios Neo, Razer Blade, Blade Stealth.... elég hosszú a lista :-D -
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113167 üzenetére
-
BalageK
tag
válasz
Lalikiraly #113166 üzenetére
Asus-nál van az AC-ben egy power mode sync gomb - az tud ilyen varázslatokat. MSI-m még nem volt, így azt sajnos nem ismerem ilyen téren (sem)
-
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113167 üzenetére
Összegezve, de ez pusztán szubjektív vélemény.
16 Gb alá nem mennék - de ha a use case annyira specifikus, hogy soha, semmi másra nem használom, mint amire elég 8 Gb, akkor legyen. De én nem tenném - eladhatóság is megsínyli.
1 - akár itt is, HA-n, vagy olyan boltban, pl. iSamurai, ahol azért adnak némi garit is. HA-n van ez a pontrendszer, ami megint ad(hat) valamennyi biztonságot.
2 - ha a nagyobb képernyő több pixelt is jelent, akkor igen, az hatással van a teljesítményre. Akkuidőre is nagy valószínűséggel.
3 - passz. Ez már nem a butterfly keyboard, úgyhogy, nem, nem kéne, hogy számítson. -
Angelland13
csendes tag
Utánajártam, 8gb elég kell legyen.
1.) Mivel M2 úgy látom már csak használtan elérhető, hol javasoljátok, hogy vásároljak? Biztonság a legfőbb szempont számomra.
2.) Illetve ha látok Macbook Pro M2 hirdetéseket, de más-más méretű kijelzőben, az számít valamit a gép teljesítményében? Feleségem Macbook Air-je 13,3`` és az nekem bőven elég lenne.
3.) Ugyancsak látok más évjáratú hirdetéseket ugyanolyan Macbook Pro M2-k között, itt mire figyeljek? Számít valamit? -
Nekem segtség kellene srácok.
Bármilyen módba rakom a MSI Centerben a gépet, akár extreme performance, a tálcánál az MSI Center marad: Balanced Battery Mode ban. Hiába van csatlakoztatva. Ez mi a retektől van? Már minden létező beálltást kipróbáltam.
-
-
chris0000
őstag
hi. ilyen 2880x1800-as laptop kijelzökhőz, érdemes volt 4060 8GB ramot rakni?
az már nem is 2K, 2,5K, hanem már 2,8K.
egy sima alapjáték mint pl. The Precint, amit most néztem, semmi extra grafika beállítással, és megeszik közel 5GB Vramot, 1080p-ben. az hol lesz elég a 2,8K-hoz? thx. -
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113159 üzenetére
Apple egeret NE vegyél :-) Xar. Nem csak a háton fekve töltés miatt. Az vicc :-)
Melegedni fog, mert melegszik, de a throttle nem jellemző annyira, mint az Air-ekre.
Persze thermal pad mod-al ez csökkenthető (throttling az Air-en) De cserébe meleg az alja.
Fogyasztás jó, ha Pro, ha Air.
Repülő esetén még azt is nézd, hogy max 100 WHr akkut vihetsz fel. -
válasz
Angelland13 #113159 üzenetére
Egyébként én most elgondolkoztam egy M2 Air beszerzésén. 15 colloson csakis. Tudom hogy nem ez a best topic hozzá, de most normál netezésnél annyira melegedne? Az a szimpi hogy nincs benne venti. Egyébként mi igaz az akksi időből amiket írnak?
Nekem volt M1 air em még régen egy pár hétig, napig... Az nemigazán melegedett... Egyébként a Type C porton egy monitort tud meghajtani. Nekem olyan AOC van ami 65W PD töltést támogat. Szóval a mellé jó is nagyon.
-
Angelland13
csendes tag
válasz
BalageK #113155 üzenetére
Macbook Pro M2-ben gondolkodom, a keret bővült időközben de bonyolult a helyzet, röviden felvázolom azért: adott a feleségem Macbook Air M1 2020 13 inch gépe, amitől megválna, helyette szüksége van egy asztali gépre vagy laptopra, amin tud Adobe termékeket jól futtatni (grafikai munkákra), illetve nekem is kéne egy PC vagy laptop, amin tudok WoWozni. A keret 400e huf, de benne van az is, hogy beszámíttatjuk a meglévő MBA-t, amit egyelőre passzolok, hogy mennyit ér (95%-os akksi, 120 ciklussal).
Kérdés: nyilván látom, hogy a MBP M2-vel tökéletesen fut a retail WoW is, szal a Classic nem fog gondot okozni neki, fogyasztását tekintve a legjobb megoldás, sokat bír az akksi full töltéssel, halk, gondolom nem forrósodik annyira, szal kb a tökéletes választás lenne számomra. Elképzelhető, hogy kiesik a keretből, tudván, hogy venni kell Mac-es egeret hozzá pluszba, ami nem tudom mennyibe kerül, illetve nem tudom, hogy sima mezei monitorra lehet-e csatlakoztatni (mac analfabéta vagyok kb, de könnyen tanulok!
), de lehet nem is lenne szükség monitorra csatlakoztatni. Szal a kérdésem az, hogy Macbook Air M2 az mennyivel szarabb ilyen tekintetben ha a fogyasztás, halkság, nem forrósodás és WoW futtatása a szempont? Mintha úgy olvastam volna, hogy az Air-ben nincs venti, szal jobban forrósodhat. Szeretném repülőn használni, szóval szempont, hogy ne égesse a lábam
Valamint az MBP M2-nél 8gb ram nem kevéske? 16gb-tal már a kereten kívül esik.Hálásan köszi a segítséget és a meglátásaitokat!
-
MSI Thin 15 ben i5-12450h van. Elvileg ezeket nem lehet undervoltolni. Nincs rá lehetőség? Mert a venti folyamatosan ki - be kapcsolgat olyan kicsi a hókülönbség ki és bekapcsolás között. Elvileg a bővített BIOS ban ezeket lehet állítani de nincs rá egy leírás valahol? Hogy mi lenne az optimális?
-
-
Halo
senior tag
válasz
peet05 #113153 üzenetére
Igen... Gondolkodtam erősen ezen is.
Helyszűke, és szobaszűke. Laptopot könnyebben tudja a lakás egyéb pontjain "felállítani"...
A két gyerekből az egyik bagoly, a másik tyúk. Ő mint bagoly ki tud vonulni így konyha-nappali-"eresz-alá-a-gangra", mert csak wifi kell.
Van még pár nap átgondolni, mert utána jön az áremelés: a ballagási roham.És köszönöm a tippeket!
-
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113145 üzenetére
Pár video arról, hogy mire lehet számítani.
Fogyasztás? Nevetségesen alacsony....
Beszerzés ... M3 M4 nem gond, de a régebbiek?
Talán ő tud segíteni -
Semin
őstag
válasz
consono #113152 üzenetére
A kérdés a 2k vs. natív 1080p-re vonatkozott. Az pedig egy egyszerű 1440p Quality DLSS-el kompenzálható. Szó sem volt 1080p DLSS-ről.
De ha fel is merülne, a 1080p DLSS Quality és a 1440p DLSS Performance teljesen ugyanaz a render felbontás, vagyis 1280x720!
A használhatóság szempontjából nem gondolom gátló tényezőnek, hogy egy csúszka épp quality vagy performance módban van.
-
peet05
aktív tag
Szia!
A leányzó hordozni is fogja, vagy csak otthon használja majd? Azért kérdezem, mert ha hordozva lesz, akkor arra készüljön fel, hogy ezek a gépek 2,5kg-tól indulnak+töltő. Illetve, ha nem lesz hordozva, lehet egy asztalival jobban járna.
Első körben mondanám a TUF A17-et, de az 1440p-s kijelzővel (sajna az 1080p-s elég ergya kijelzőt kapott), 7735HS, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4060 - perpill én nem találtam, az említett kijelzővel, de hátha Neked sikerülni fog.
Legion Slim 5 (16") - 8845HS, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4060 ~560k
Van RTX 4070-nel szerelt is ~700k, de azt a felárat nem biztos, hogy megéri.Legion 5 Pro (16") - 14650HX, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX 4060 ~679k, vagy 7745HX procival 659k
-
Semin
őstag
Azt vágom, hogy a 2k-hoz jobb vidikari, proci kell - többen írtátok, hogy a 2k-s kijelzőt játék alatt visszaveszitek fHD-ra, fps miatt is.
Régebben PC-n ha nem natívban használtam a monitort, "mosott" lett a kép... Ez meg van laptopon is?
Szóval lesz valami látványos visszaesés a megjelenítésben?
Manuálisan az 1080p- re állítás itt is vacak képet eredményezne. (hiszen 720p a váltó)Szerencsére ezt manapság a DLSS elintézi. Ott gyakorlatilag a render felbontás lesz alacsonyabb (pl quality =960p) utána scaleli vissza 2k-ra. Így szinte minőségromlás nélkül lehet 2k-s kijelzőn is játszani, miközben desktop módban -vagy kevésbé erőforrás igényes játékoknál - élvezheted a 2k előnyeit.
-
Halo
senior tag
Üdv!
Gimnazista másodikba készülő lánykának keresek "gamer laptopot".
FullHd, 17", 32Gb Ram (ddr5), 4060 (minimum), 1Tb ssd.
Fortnite, Roblox, Minecraft, Epic játékok, esetleg GTA, CS2, hasonló játékokat űz, kikapcsolódásként.
(17" jó lenne, de ha 16" 2k...?)
500-650k HUF (700 max)
magyar billentyűzet - és legalább 2 év itthoni gari.
Kérdéseim:
1: FullHd vs 2k
Azt vágom, hogy a 2k-hoz jobb vidikari, proci kell - többen írtátok, hogy a 2k-s kijelzőt játék alatt visszaveszitek fHD-ra, fps miatt is.
Régebben PC-n ha nem natívban használtam a monitort, "mosott" lett a kép... Ez meg van laptopon is?
Szóval lesz valami látványos visszaesés a megjelenítésben?
2: Gyártó, típus
Nézegetem a fórumot, mindegyikkel lehet akár mellé is lőni...
Mik azok a gyártók, családok, amikkel a legkevesebb a gond?
Bocs az esetleges hülye kérdésekért - ötven fölött már lassan minden dolog új lesz...És inkább kérdezek: több szem, több csipa alapon.
Köszönöm! -
peet05
aktív tag
válasz
-
Pferi
senior tag
válasz
Esetleg a World of Warcraft topicban is rakerdezhetsz, biztosan van ott olyan aki olyan géppel játszik ami téged érdekel.
-
consono
nagyúr
válasz
Egy tesztet megérne az asszony gépe, hogy lásd milyen minőségben, meg fps-sel fut a WoW. Ha az Air-en sincs fps drop hosszabb session alatt akkor felesleges szerintem a Pro csak erre...
-
Angelland13
csendes tag
válasz
BalageK #113142 üzenetére
Ohh, feleségemnek van egy használatlan 2020-as Macbook Air M1, de az nem a Pro változat. Lényegtelen számomra, hogy mac vagy windows laptop, csak a WoW fusson rajta jól. Megpróbálok M1-2-es Macbook Pro-kat keresni, de tudnál segíteni benne, hogy hol érdemes ezek után nézni? És ez a Pro változat valóban annyira pöpec, hogy a WoW-ot jól futtatja, akár sok addonnal is? Illetve ha jól tudom, akármilyen egeret nem lehet használni machez, márpedig a játékhoz kéne egy valamirevaló.
Valamint érdekelne az is, hogy áram szempontjából egy PC vagy egy ilyen laptop napi szintű töltése fogyaszt többet.
Köszi a segítséget! Bejön ez a Macbook Pro lehetőség, ha a keretbe belefér.
-
válasz
ZsoltGoku26 #113136 üzenetére
Az ilyen kérdéseket KillHates topiktársnak kellene főként feltenni, ő itt a szakember, persze ide is hátha olvassa, vagy ha nem válaszol privátban csak nyugodtan. Nekem és másoknak már sokszor segített itt, személyesen, vagy akár telefonos segítséggel,
50% elvétel......
Nálam volt már minden éppen ami kellett. Az ilyen hibákkal érdemes ide benézni. -
BalageK
tag
válasz
Angelland13 #113138 üzenetére
M1-2-3-4 MacBook Pro :-) Újat 1-2-ből talán kihívás találni, a többi meg nem az ár-spektrum olcsó felére esik, de jó kijelzők, jó akkuidő, nagyon jó hangszórók. M3/4 Air is jó lehet Neked. De persze MacOS, nem Windows. Egy igpu-s Windows laptop is jó lehet, csak kicsit pontosabban meg kéne határozni az elvárásokat. Na meg belőni az árat.... egy "csúcs" laptop-hoz képest (1.5 - 2M HUF) egy 400E HUF-os is olcsónak számít, miközben Te lehet, hogy 200K-t szánsz rá.
OLED? IPS? Felbontás?
A vallásod piros? Kék? Vagy alma?
RAM méret? (minimum 16 Gb)
SSD? (minimum 500 Gb)
Akkuidő? Portok? Méret?
Satöbbi. -
válasz
Angelland13 #113138 üzenetére
M az a procira utal M1-M4 az MBP pedig MacBook Pro
Amúgy lehet én is egy Macbokk Airt néznék. Persze az más árkategória.
-
válasz
Angelland13 #113126 üzenetére
Szia.
Lenovo Ideapad Slim 3 pl jarható. Prociba en inkább AMD felé hajlanék. A Celeronos valtozatot kerüld
Minimum 8GB ram legyen. Ha nem értesz hozzá akkor windows is legyen rajta. 100k+ ért bőven kifoghatsz jókat. -
-
BalageK
tag
válasz
Szia! Erre kb bármi jó - én lehet, hogy egy M-es MBP-t választanék.... dacolva a megkövezés lehetőségével :-)
-
ZsoltGoku26
junior tag
Sziasztok! Ti tapasztalatok már ilyen hogy:
Asus rog strix GL504GW laptopom csak billentyűzet problémás lett hogy billentyűzet elektronikája sérült emiatt zavarodás okozott ezért le kellett húzni szalagkábeleket (billentyűzet + led) de touchpad hibátlanul. Alaplapon először észrevettem h akksi le volt húzva (biztos előző tulajdonosnak csinálta)
Egy furcsa problémás hogy nemrég billentyűzet szalagkábel és akksi együtt visszarakni, kíváncsi leszek h okozhat-e. Kiderült hogy bekapcsolnàl csak billentyűzet villog majd 5mp után hirtelen kikapcsolt, töltésnél nem veszik el emiatt megint le kellett húzni szalagkábeleket utána már bekapcsolt és elindult windows...nem tudom hogy összefüggés-e akksi és billentyűzet között de valószínűleg billentyűzet vagy alaplap problémás...
Valaki írta h valószínűleg miféle alaplap hiba
-
Angelland13
csendes tag
válasz
Erre valaki?
-
chris0000
őstag
válasz
PedroPascal #113113 üzenetére
hi. meg tudod nézni, h ha kikapcsolod teljesen a DLSS-t, akkor mit mutat a mérés? thx.
szerintem nálad is kihasználja majd teljesen a 4080-at. üdv. -
chris0000
őstag
válasz
Muerte #113119 üzenetére
fene tudja, az új oled legionök is 92°C-on mennek úgy látom cpu szinten fullon, pedig azon is brutál hűtés van. az enyémen is volt újrapasztázás, 4 hónapja, semmi gondom vele, 3,5 éve használom, és újként vettem. egy fagyás nem volt, még windows se volt újrarakva. most fogok win11re váltani. biztos vannak jobb cpu hűtésű laptopok gyárilag, de ahogy írtad, kevés az ilyen...
thx az infokat többieknek, rakok fel még képet, h több info legyen. -
válasz
RM007 #113114 üzenetére
Már régen nyomkodtam a Stalker 2 játékot. Az imént csak belenéztem állítgatásra mit produkál. Nem egészen erre emlékeztem, mert sokat nem változik ott semmi fps számra Epic beall. mellett. Maga a DLSS módok valamit változtatnak a fogyasztásnál. DLSS DLAA lenne a legszebb és lefelé araszolva csökken valamelyest a fogyasztás és a minőség. + - 70W amit érzékelek. FSR-re állítva a legkisebb a fogyasztás kb hasonló fps szám mellett. Illetve az FG kikapcsolása leveszi az fps szám kb felét. A lényeg így nézve még mindig nem a legjobban optimalizált a játék mert dlss quality és mondjuk dlss ultra performance között kellene lennie valami eltérésnek fps terén papírforma alapján.
Ettől még amit állítottam nem vonom vissza, nem is kell, maga a sebesség nem csökken semmit dlss kapcsán, sőt inkább nő bizonyos esetekben, csak nem itt.
Folyamatos változásban van minden. -
-
Rathrol
senior tag
Szerintettek nagy változás lenne játékoknál FULLHD felbontáson a képkockaszám ha
i7 13620H + RTX 4050 6GB cserélném le egy ilyenre
i7 13650HX + RTX 4060 8GB ?
Vagy várjam meg a RTX 5060 vagy RTX 5050 ? -
Semin
őstag
válasz
chris0000 #113118 üzenetére
Az ok talán jelen esetben a DLSS működésében keresendő.
Ahogy bekapcsolod a render felbontásod leesik, így a GPU-ra valóban kevesebb munka hárul, ellenben a CPU-nak még jobban kéne dolgoznia.
Akár az is lehet a gond, hogy beleszaladsz egy szép kövér CPU limitbe, itt a
a hőfokokat elnézve lehetséges, hogy visszaveszi magát a CPU.Nyilván ahhoz, hogy ez ne elmélet hanem magyarázat legyen tesztelni kellene.
-
Angelland13
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy saját laptopot, felhasználás szempontjából rendkívül egyszerű a képlet: böngészés, torrentezés, youtube/twitch és egyetlen egy játék: Classic Hardcore WoW. Ennek a játéknak rendkívül alacsony a gépigénye. Mindenképp új laptopot szeretnék vásárolni, keret pedig minél olcsóbb annál jobb.
Kaphatnék némi ötletet, hogy hol kezdjek el keresgélni ilyen felhasználásra budget laptopot?
-
-
echterion
nagyúr
válasz
chris0000 #113118 üzenetére
Ez a kép azt mutatja, hogy kb. minden rendben van ilyen szempontból. Nyilván a cpu hő magas, de ez nem is várható ennél a gépnél sokkal jobbra. A dlss-t talán annyiből lehetne "okolni", hogy az elvileg könnyíti a gpu munkáját, lehet, ez látszik a terheléseken, bár nálam nem mutat ilyen anomáliákat és elvileg nem is kellene, lehet, valami driverbug lehet ez. Megpróbálnám másik (korábbi) driverrel, hátha megjavul DDU-vel leszedni csökkentett módban a régit és úgy feltenni a másikat.
-
conexke
tag
Sziasztok kettö kérdésem is lenne
1. melyik progival nezhetem meg melyik slotba van az ssd
2. melyik progi mutatja most 2x16 vagy 1x32gb ramom van ?köszönöm szépen
-
chris0000
őstag
thx a helpeket. msi leopard 10uh 3080 16gb vramos. i7-10750H
most hirtelen ez a kép van, nem vok otthon.. hátha ebből több látszik..
nem akad a játék egyáltalán, de a DLSS miatt volt, úgy néz ki. kikapcsoltam teljesen, és egyből maxon megy... egy így érdekes amúgy, h a DLSS bezavar a játékban... pont az lenne a lényege, h több fps-ed legyen, de cserébe, ha bekapcsolod, vissza veszi a gpu teljesítményt, és kevesebb fps-t kapsz. DLSS nélkül meg kevés a nyers teljesítmény és uúgy kevesebb lesz az fps-ed.
full low-on se változott semmi a 0fps dolgoknál.
laptopoknál mindig 90-100 között van a cpu hőfok terhelés alatt, azzal nincs gond.. -
válasz
PedroPascal #113113 üzenetére
Nem hiszem hogy optimalizálatlanság, inkább tudatosan van megírva a nem teljes csúcson járatás annak megfelelően ki milyen hardver erővel rendelkezik. Nálam pl sokkal többet fogyaszt a vga, mert a TDP sokkal magasabb (fentebbről vesz vissza, más az egész összeállítás) és biztos nem azért mert a procim jelentősen erősebb lenne, (csak kicsit).
Van biztos hw meg egyéb korlátozás is főleg egy laptopnál ami szabályozza meddig mehet el bizonyos körülmények(fogyasztás-melegedés) között, ebbe nem láthatunk bele, ezeket beállították a gyártók, ez bios kérdés.
100% futásának natív beállítás mellett van lehetősége, dlss esetén esélytelen. De ez is csak akkor ha valami más tényező nem szól bele, mint bottleneck ami valahol limitál, vagyis több tényezős végül mi jön ki. -
PedroPascal
őstag
válasz
chris0000 #113107 üzenetére
A Stalker 2 sok ramot eszik, nálam 32-ből 22-24 használt ha ezzel játszok. A legfrissebb minden a gépemen a játék is mégis a 4080 (175W) sokszor csak 110-120W játék alatt, nálam 1440p minden max, DLS 80-100 fps. Szerintem ez a játék ilyen, nem jól optimalizált. Nem hiszem hogy nálam CPU limit lenne 7945HX-el. Vannak más játszok is ami ilyen. Van ahol szinte 100%ban 175W végig.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
chris0000 #113107 üzenetére
Amíg nem látszik, hogy milyen cpu és milyen kihasználtsággal megy, addig csak tippelgetni lehet. Az milyen 3080? 8 vagy 16GB-os verzió? Kellene a gép típusa.
A ram valóban határesetnek tűnik (nem szerencsés, de nem is katasztrófa), de attól nem fog összecsuklani a vga kihasználtság. Nálam is ez a helyzet AC Shadows-nál, csutkán van a ram 16 GB-nál, de a gpu akkor is folyamat max. közelében pörög. Én inkább cpu bottleneck-re tippelek.
-
-
-
chris0000
őstag
hi. a kevés ramom miatt(16gb), nem hajtja meg rendesen a gpu-t egy hardverigényesebb játék alatt? (stalker2) lapozófileozik? csak 60-70%-ban megy végig... 130W-os a dedikált gpu benne. úgy emlékszem a Cyberpunknál ment maxon, csak most nincs fent. thx. üdv.
-
echterion
nagyúr
válasz
Lalikiraly #113105 üzenetére
Játékon belül állítsd be a display settings-ben primary kijelzőnél, hogy melyik legyen. Nem tudom, melyik játékról van szó, de ezt általában be lehet állítani a játékokban.
-
válasz
Lalikiraly #113100 üzenetére
Srácok, hogy lehet azt beállítani, hogy a noti képernyője a fő képernyő, de pl a játek a nagy monitoron menjen?
-
FőDudu
veterán
válasz
conexke #113103 üzenetére
Temu?
Nem erdemes ilyesmit onnan rendelni. Szare-hugye kapsz Budaapesten is.
Nem a lehuzos banda, van naluk minden. -
conexke
tag
Kokány sufni Vasipari tuning 4es rozsdamentesbol hajtottunk es hegesztettünk neki egy kis helyet nem akartam az asztalon pihenjen 🥺🥹 jó kis höálló wurtos puha szivacs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest