Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A használtautó.hu-n lehet valahogy regisztrálva elmenteni (gyűjteni) az érdekes hirdetéseket? Mert van ez a "parkolóba rakom" funckió, de nálam az eltűnt egy idő után Chrome alatt. Persze másolgathatom a linkeket, de ha van jobb, akkor nem nyomnám 20. századi módon.
-
kalmanchris
tag
válasz
MikeWazowski #157578 üzenetére
Lehet hogy tudják javítani, de hogy emlegetik közben a tulaj édesanyját az is biztos. Azok a megoldások a beltérben...
-
Valaki ötlet, hogyan tudnám kideríteni az 1.4 pd-t szerelik-e kettős tömegűvel? Neten egyszerűen semmi infó nincs róla, unix, bárdi nem hoz rá semmit. A 80 lovas verzió érdekelne.
-
Xero
nagyúr
válasz
#47205632 #157590 üzenetére
Ilyen értékben az automata vagy mission impossible, vagy piszok nagy rizikó. Mondom ezt automatas autoval.
Alap lenne, hogy kipróbálod, jól kapcsoljon hidegen-melegen, és mellé legyen meg a számla, hogy 2-3 évente cserélték legalább a váltó olajat, valamint a szűrőt. Na ez ilyen értéknél marha nehéz.Én is tiszta véletlenül futottam bele egy emberkébe, akinek megvolt minden papír és számla az autóról a gyártás napjától, valamint mivel csak automata autoi vannak, így következetesen 2 évente cserélte a váltóban a dolgokat. Na az ilyen az 1000-ből 1.
Viszont ha letérdel a váltó, mert tojtak rá, akkor simán bele lehet futni egy 3-500e Ft-os számlába.
-
törölt tag
válasz
molnarpeter #157588 üzenetére
És utána mennyit számoljak nagyszervizre, illetve mik kerüljenek bele? Mármint gumi, olaj, szíj, légszűrő, gyertya blabla ezek mindenképp. Váltóolaj, fékfolyadék, hűtővíz stb. csere kell az ilyen öreg autónál vagy kiröhögnek a szervizben, ha ilyennel odaállítok? Ezeket még sose láttam leírva sehol mint cserére érett folyadékok, csak eszembe jutott, hogy ez is van benne.
Extrák közül egy érdekelne az automata, de inkább meg se említem, mert szerintem mindent fejre állít.
De ehhh. Nekem az nem élvezet, hogy állandóan váltogatnom kell, férfi létemre sose voltam oda érte.
-
AMD Power
titán
válasz
molnarpeter #157588 üzenetére
Golf 3 nem lenne nagy "elorelepes" egy F Astra utan. Es igen rohad mint a dog.
-
törölt tag
Üdv.
Kocsivásárlás előtt állunk, max 500 ezer. 5 ajtós kombi kell, először F Astrában gondolkoztunk jól helyrepofozva ennyiért, de annyira fapadosak és rohadnak mind, megnéztem párat, hogy elment a kedvem tőle.
G Astra a következő, de ebben az árban már ott a lehetőség a B Vectrára is, a kettő közül melyiket lenne érdemesebb, melyikkel van kevesebb gond? Mert ezt nem tudom. Vectra felszereltebb, nagyobb, magasabb kategória volt annak idején is nyilván, én hajlanék afelé emiatt.
Csak benzines, rövid távos autó lesz, ha jól tudom szinte mind első generációs Ecotec már. Kevés Km (évi ~5 ezer), eleinte 1.4-ben gondolkodtam, de lehet érdemesebb lenne egy 1.6-os inkább, ha véletlenül pályára keveredne. Nem hinném, hogy olyan nagy különbség lenne fenntartásban.Árban mi a reális ezekért? Mert találtam nagyon szépet 350-ért és egy átlagos állapotút 650-ért, ugyanolyan felszereltséggel és motorral, mi az árkülönbség oka?
-
grizlisandor
veterán
válasz
vodrosjozsi #157576 üzenetére
A max 2M-be nem fér bele a Sportsvan.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
grizlisandor #157575 üzenetére
Hát pedig azt hittem, hogy a sportsvan-ra fogadsz. Annyival nagyobb a plus-nál és annyival kisebb a touran-nál hogy pont ez lenne a megfelelő, motorilag is jók az 1.4-esek. Szerintem még gondold át.
Miért jobb szerinted a plus vagy az altea a sportsvan-nál? -
grizlisandor
veterán
válasz
vodrosjozsi #157532 üzenetére
Még nem sikerült, jelenleg mint (#157533) molnarpeter is írta, Golf Plus és Seat Altea játszik.
-
-
gaster
csendes tag
Sziasztok!
Első autónak mennyire életképes egy Stilo? Olvastam róla hideget-meleget, igazából ami miatt eléggé bejön, az a 6 sebesség, alacsony ár, alacsony fogyasztás. Hétvégi szaladgálós autó lenne, havonta kb. kétszer két nagyobb ~500km-es utazással. Hasonló árban 4-es golfokat, illetve G Astrákat nézegettem még, de a Stilo valamiért külsőleg is jobban tetszik.
Előre is köszi,
G -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Motion_Blur #157565 üzenetére
Majd megmondom este ha bejön az amire gondolok.
Maga az elektromos autók nem röhejesek, csak az, hogy tesla túl van hypeolva és olyan amilyen.
A leaf az jó, talán az e-golfnál is jobb. -
Motion_Blur
félisten
válasz
vodrosjozsi #157564 üzenetére
Miért röhejes?
Új Leaf nem opció? Állami támogatással 6 misi. -
vodrosjozsi
addikt
Vett már innen valaki tesla-t?
Ma fogok megnézni egyet szemlézés céljából de tiszta röhejnek érzem így egyelőre.előbb vennék egy olcsóbb e-golfot vagy egy up!-ot.
-
HKorn
veterán
válasz
Napfénysüti #157561 üzenetére
Persze, én ezzel nem leszólni akartam a Baleno-t, csak fura volt nekem, hogy valakinek jobban tetszik, mint a Vitara, ami a legjobban eltalált Suzuki a most kapható modellek közül, pesze szigorúan szerintem.
De ízléseken tényleg nem vitatkozuk, jó látni, hogy a Suzuki meg tud fogni minden embert a dizájnjaival.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
AMD Power #157560 üzenetére
Nyilván a belső tértől ne várjuk el egy Merci szintjét anyaghasználatban de mindennapi rohangálósnak tényleg teljesen oké.
Ahogy a FB csoportjából kivettem az ott található tulajok mind nagyon szeretik és elégedettek vele.A forma meg szubjektív, szerintem nem néz ki rosszul főleg a GLX alufelnivel.
-
AMD Power
titán
válasz
Napfénysüti #157558 üzenetére
Annyi penzert az a Baleno ajandek!!
-
válasz
diegho #157542 üzenetére
Ha 10 évesnél fiatalabb kocsit nézel, akkor azt érdemes tudni, hogy a hybrid rendszer 10 éves garanciájának érvényben tartásához évente el kell látogatni egy Toyota márkaszervizbe. A pontos intervallum: 1 év / 15.000 km.
Ha a szokásos dolgokat is kéred (olaj-, szűrők cseréje), akkor 4.750 Ft a hybrid garancia hosszabbítása, amúgy önmagában drágább. -
lsc
nagyúr
-
HKorn
veterán
válasz
Luck Dragon #157553 üzenetére
De akkor már érdemesebb egyből rámenni a J-re!
-
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Az alábbi autókban (kombi vagy egyterű, de mindenképp benzines) gondolkodunk, lehetőség szerint 1000000Ft-ig bezárólag:
Toyota Corolla E12
Opel Astra H
Opel Zafira
Ford Focus II
Ford C-Max
Volkswagen Touran, hagyományos 1.6-os motorral
Renault Grand ScénicMegközelítőleg 10-15 év a kiszemelt példányok életkora. A hahu mindegyikre dob fel találatot, csupán nem tudni mennyire reális az ajánlat.
A kezdeti tervekben kizárólag Astra G Caraván szerepelt 800000Ft max értékben, hogy leváltsa az Astra F családi autónkat. Az utóbbi három héten több hirdetetés helyszínét felkerestük ez ügyben.
Inkább nem részletezném a tapasztalatokat.
A kérdésem, hogy a felsorolt típusok közül, az általam megjelölt árkategóriában létezik érvényes megoldás, vagy emelni kell a tétet?
Megbízhatóság, korrózió, alkatrész ár/ellátottság szempontjából mit érdemes kizárni a körből? -
Beca1990
senior tag
Ford Fiesta 1.3 (2006) benzin.
Ajánljátok? Megbízható ?Egy ilyen vagy inkább egy 2-es Swift?
-
diegho
nagyúr
válasz
molnarpeter #157544 üzenetére
Tehát vidéken felejtsem el.
-
diegho
nagyúr
A Toyota hibridek mennyire macerásak szerelés szempontjából? Ezekkel gondolom csak márkaszerviz vagy kimondottan ezekkel foglalkozó szakihoz lehet menni, ami itt vidéken elég necces, pedig a Prius nagyon racionalitás döntés lenne számomra.
-
válasz
Integrale #157527 üzenetére
5 m-ig beleférhet az Astra K is. Ha a pápai rokonságról van szót, akkor a helyi Opelt nagyon jó szívvel ajánlom.
Digó vonalon Giulietta? Öcsém 5,2-t fizetett októberben.
Szvsz necces, hogy Golfból az 1.0 TSI fér bele értelmes felszereltség mellett.
Hunyadi i30? Nem vagyok képben a részletekkel. -
Integrale
veterán
válasz
rbalint88 #157535 üzenetére
és mindenki
Baleno ár/érték arányban jött képbe, Vitarától kirázta őket a hideg, véleményük szerint a Balenonak jobb élhetőbb a bele, kívülről is szebb és nincs szükségük magasabb építésű autóra, így a Vitara kiesett.
Tipo képbe került, viszont a 4 ajtós olcsóbb, én viszont terelném őket inkább 5 ajtós kialakítás felé, jön a gyerek, babakocsi, könnyebb pakolhatóság stb.
Yarissal az a gond, hogy kicsi a csomagtartó és úgy alapból az autó sem nagy, viszont városba az lenne a legjobb, ajánlottam én is.
Ezért került szóba egy pár éves Jazz is, 2 millió körül vannak 1.4-es változatok, kettőt asszem már meg is néztek, méretre az lenne a legjobb, elköltött pénzmag szempontjából is, megbízható is, "tágas" is.
Arról nem is beszélve, hogy olyan kell, amit nem lopnak annyira, pár éve elvitték tőlük ház elől a családi Seat Alhambrát, így rossz az ómen.
(nekem gyanús ebben a történetben a szerviz, egy hónapon belül kétszer volt bent az autó, összesen közel 1 milliós számlával, majd rá pár napra eltűnt az autó, úgy, hogy ott állt mellette a céges Passat és egy új Cordoba is...) -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érhet kb egy 2000 őszi IV Golf Variant Trendline 1.6? 140k km van benne, extrák nincsenek klímán kívül.
Köszi előre is
-
rbalint88
addikt
válasz
Integrale #157527 üzenetére
őstermelőivel VW-nél nézelődnék, kifutó, készletes polo jó lehet, golf 7-ből is vannak elég jó ajánlatok.
ha az egész büdzsét el kell költeni, akkor ebbe az irányba mennék, mert ebben a kategóriában a VW-nek vannak a legjobb minőségű belterei.
a bevált olasz vonal miatt tiponak lehet adni egy esélyt.
baleno nem tudom hogy jött szóba a többi felsorolt mellé. még ha vitara vagy s-cross lenne, érteném a dolgot, így nem -
molnarpeter
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #157532 üzenetére
Golf Plus játszik nála
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
grizlisandor #155553 üzenetére
A mai nap visszaolvastam pár oldalt touran témában, nrm tudom, hogy sikerült e választani avagy venni autót de golf sportsvan-ba gondolkodtál már? Az nem akkora mint a touran de van olyan magasra állítva.
-
-
Integrale
veterán
Új autót keresnek a családban, 5 millió a plafon, inkább alatta, 4-5 ajtó, klíma és társai legyenek, nagyrészt városban lenne használva, havonta 1-2 alkalommal hosszabb táv, de az sem több 200 km-nél.
Ami eddig képbe került, az a Baleno, Tipo, 308, Astra J, Megane és a többi hasonszőrű modell.
Astrára, Balenora már kértek ajánlatot, többire még nem.Mik kerülhetnek még képbe, melyik gyártó ad kedvezmény őstermelőire és melyik mennyit, vannak ajánlott kereskedések pl Opelra, VW-re és Suzukira?
A Baleno eddig a befutó, de szóba került már 3. generációs Jazz is 3-6 évesen, és családból egy első generációs Mazda 6 is.
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #157502 üzenetére
Igaz i30 "csak" 5 év km korlátozás nélkül, fater is egyedül használja mégis az lett/lesz, öreg korra rájött a pakolás mánia
Olyan , mint egy kia ceed kombi, csak kicsit magasabb
Amúgy én is kia ceed-re gyúrok megint
A kia pro ceedem csak azért adtam el, mert 3 ajtós volt és jött a gyerek.
I30-ra kíváncsi voltam, megnéztem elötte jópár ceedet is.
Mostani fejjel már lehet nem adnám el a proceedet, mert lasan egyedül beül a gyerek a gyerekülésbe
Na mindegy az úgyis 5 évet az alpokban volt használva, lehet, hogy már most rohad.
Viszont nekem a kombi jobban adja, lehet kia ceed kombi lesz a befutóm, de most még gyüjtögetek.
Jelenleg i20 van (2015-ös) -
diegho
nagyúr
A golf6 1.4 szívóval mennyire élhető, ha nuku autópálya?
-
válasz
vodrosjozsi #157521 üzenetére
Kamuzott és gyökér, vagy félreértetted. (majd elolvasod a garancia füzetet, addig ezt fusd át.)
-
gooool
őstag
válasz
vodrosjozsi #157521 üzenetére
Mert abbol meg szep kis aftermarket penz leesik a szalonnak, ha addig mindenki, aki beveszi ezt oda viszi.
A gyari garancia feltetele a gyari technologiaval vegzett szervizek meglete a garancia teljes idotartama alatt. Az, hogy ezt ki es mi vegzi a tulaj dolga alapvetoen. -
válasz
vodrosjozsi #157519 üzenetére
Nem csak a Porsche M5-be lehet vinni. Viheted bármelyik VW márkaszervizbe, én pl. Érdre járok szervizre, normálisak és megfizethetőbbek.
Benzines részecskeszűrő új dolog, itt a fórumban szvsz nulla tapasztalat van vele. A dízel részecskeszűrő viszont elég hirhedt (közkeletű rövidítése: DPF, így keresd).
-
válasz
vodrosjozsi #157507 üzenetére
"Pl a 7-es szériából ha van itt valakinek és beszámolna róla (kisebb probléma is érdekel, illetve ha valaki egyenesen szalonból hozta ki és már talált valami bugot a rendszerben és megosztaná szerény személyemmel azt megköszönném)."
A 2. van belőle, egyet újonnan, egyet 3 évesen vettem. Nincs semmi baja; a szerviz - különösen Bp-en - drága. Többet nem tudok és nem is érdemes mondani róla.
Ami érdekes lehet, hogy az 1.5 TSI-ről korábban azt írták, hogy részecskeszűrős lesz. Az aktuális 1.4 TSI egy igen jó, mára kiforrott motor, inkább azzal venném. Nem tudom, hogy miben lehet jobb egy Sportsvan egy kombinál.
#157501) Morris: a mostaniban, nálam is nyikorog a b.h. ajtó határolója, azt hittem egyedi probléma, már befújtam lítiumos zsírral, grafitos zsírral, mindig visszajön a nyekergés.
-
gooool
őstag
válasz
grizlisandor #157512 üzenetére
Es a sperrdiffi is...
-
válasz
grizlisandor #157512 üzenetére
Jéé és tényleg, nem is figyeltem, de legalább bevallják.
Gondolom sose fogják eladni így a képek is jó régieknek tűnnek.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
bitpork #157496 üzenetére
Hjaj ne ijesztgess, rendszeresen járom ezt a topicot olvasni és megfogadtam, hogy ha lesz új autóm akkor ide ziher, hogy nem írom le a hibákat
De amúgy meg nem a motorra lennék kíváncsi hanem a golf nyűgjeire. Pl a 7-es szériából ha van itt valakinek és beszámolna róla (kisebb probléma is érdekel, illetve ha valaki egyenesen szalonból hozta ki és már talált valami bugot a rendszerben és megosztaná szerény személyemmel azt megköszönném).
Addig kikölcsönöztünk egy rönyó clio-t.
Nincsenek szavak rá csak ilyen mondatok jöttek ki belőlem: hű ebbe belefér 2 ember? Aztakrva ez megy? Jé ebbe van klíma és működik? -
Motion_Blur
félisten
válasz
D1Rect #157503 üzenetére
Majd 10 éves már az A6-os, 2.0 PDTDI, multitronic.
Ez már szerintem önmagában egy ok, de az utóbbi időben többször megállt alatta, elkokszosodott az EGR, lejött a turbó csöve, most legutóbb kettőstömegű... ez volt az utolsó csepp, nem akarja megvárni amig a váltó, turbó megadja magát.. nagyon kényelmes autó, csak ha megáll alatta akkor megb*szhatja...
hülyegyerek: évi 17-18e km-nél többet nem fog menni, amúgy köszi az infót, lehet Hyundait megéri még megnézni
-
hülyegyerek
addikt
válasz
5 év km korlátozás nélküli gari van a Hunyadikra. A Kiákra 7 év vagy 150k km. Aki sokat megy, annak a Hunyadi jobban megéri.
-
diegho
nagyúr
válasz
Viszont a Hyundai 5 évig fizet mindent, vagy legalábbis fizetett korábban, most nem tudom mi a helyzet.
-
válasz
Motion_Blur #157500 üzenetére
Mi annak az oka, hogy cserélni akarja a jelenlegit?
A Vitarával egyetértek, kívülről nagyon csecse, de beleülve elég "meh".
(#157502) Motion_Blur: i20?
-
-
Morris
veterán
válasz
vodrosjozsi #157494 üzenetére
Faternak az 1.4-es 150lovas van. Nagyon jól megy, keveset fogyaszt. Nagyon szereti.
Számomra az egy kicsit lehangoló volt, hogy nyekereg a hátsó ajtók beúzója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest