- Androidos fejegységek
- VR topik
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
molnarpeter #157475 üzenetére
Szerintem az még nem érte el a mélypontot.
Egy befektetésnek vett autóval nem mennék el ide-oda, pont az hiányozna ami a célja...A boxtert én a "szegény ember porchejanak" tartom.
A cayman meg inkább 20-30e€, ami meg rengeteg.
Mindemellett egy jól felszerelt autót szeretnék(#157476) Xero: Évek óta vergődök ezen, ahogy én néztem már bőven megy felfelé az E46, pláne az, aminek nincs kint a bele.
Nyilván, Cayman, persze. Szeretnék én bevásárolni járni is Panameraval.(#157480) bitpork: Annyira szentírás, hogy valójában 0€-t szeretnék elkölteni.
De sacc/kb az utolsó benzines autó amit életemben venni fogok, szóval eccerélünk, meg találtam magamnak olyan projektet amiért úgy gondolom, hogy megérdemlem.(#157489) htomi85: A 350Z-n elgondolkozom, mégse egy sz@ros BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged