Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
XIV. Örs mellett (ingyencucc révén nem szórakoznék postával, és messzebbre se vinném).
Aki többet visz azt preferálom, pénteken megyek a hulladékudvarba úgyhogy tartogatni nem fogok semmit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78
üzenetére
Semmi. A hatarido 1x 30 nappal meghosszabithato ha jol tudom.
-
Zolka75
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen sajna így müködik
sajna muszáj ki várnod a hivatalos átfutási időt -
macilaci78
nagyúr
válasz
Zolka75
üzenetére
És a saját felelősségre intézés még adott esetben hátrányt is jelent az ügyben, ezt is tudom. De jelenleg semmilyen papírunk nincs, ami alapján legalább megtörtént volna a baleset. Hova tovább, azt se tudom, ki az illetékes. Az egyik rendőr azt mondta, valószínűleg be kell menjek Dabasra kihallgatásra, de egy másik rendőr már Szigetszenmiklósra íratta velem az e-mailt a baleset igazolásról, amire majd 30 napon belül válaszolnak. Tapasztalt fórumtárs meg azzal vidított fel, hogy Szigetszentmiklós a 30 napot nem szokta tartani, én meg nem tudom, hogy az 5-ös fogat 2. tagjaként vétkes, vagy vétlen vagyok-e?
Amikor én voltam a hibás, az rendben volt. Az esetet követő 3. nap eladtuk a kocsit, a 10. napon már az újban ültünk. Vétlenként meg várjak 30 napot, mire egyáltalán elkezdhetek kilincselni a javítás ügyében?
-
Zolka75
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
El kell szomoritsalak , nem fogsz tudni előre lépni nem fogja a Rendörség kiadói előbb a jegyzőkönyvet míg át nem fut odabent mindenhol!
Azonkívül amig nem hivatalosan adja ki neked a rendőrség a jegyzőkönyvet adig a biztosító sem fog veled szóba állni és addig szervizes sem nyulhat hozzá
Minden más formában való intézés ( saját felelőségre) -
Hellok!
Eladó igen sürgősen 2 db mobilklíma, mert költözünk és nem vinném őket magammal.
Nekünk 3 panel-nyarat segítettek átvészelni.
Ha érdekes lehet a jövő nyárra készülve valakinek, katt. -
macilaci78
nagyúr
Van valakinek ismerettsége a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságnál? Egy baleseti jegyzőkönyvet várok, amíg az nincs meg, addig nem lehet a kocsihoz nyúlni. Szeretnénk haladni vele.
-
blp85
senior tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Itt próbálj belépni, mert a NÚSZ és az NMFR az két különböző dolog.
[NMFR belépés] -
-
blp85
senior tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Szia!
Lehet frissíteni kell az alkalmazást, esetleg töröld le és töltsd le újra a Google playről.
Megnéztem, nálam rendesen működik.Illetve ilyen email címről küldik a számlát emailre (NMFR számla vagy milyen néven):
noreply@nemzetimobilfizetes.hu -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem kaptam e-mail-t, ha aplikációban vásároltam.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
A honlap nekem is mukodik, de a korábbi vásárlásaim az app-ban elérhetőek voltak, most meg sehol semmi. Magyarul, ha igazol ok kellene a matrica vasarlasaimat, azt nem tudnám megtenni…
-
HUTCHDB
nagyúr
Van, aki használja/használta a Mobilfizetés alkalmazást (app-ot)?
Ez a NÚSZ aplikációja.
Eddig mindent ezen intéztem, ami parkolás, pályamatrica.
Sajnos nem tudok belépni, és emlékeztető e-mailt is hiába kérek, egyszerűen nem jön semmilyen reakció.
Tud esetleg valaki valamit erről? -
Sirandrish
legenda
válasz
mexicanraven
üzenetére
Csak el kell nekik küldeni az alapítvány címére, de biztos meg is írják majd!
És igazán nincsen mit
-
mexicanraven
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon szépen köszi az ajánlást, már írtam is nekik egy emailt!
-
bul07
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt találtam, és eladó se tudott többről.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mexicanraven
üzenetére
Bethesda gyermekkórház
Én minden évben nekik küldöm karácsonyra az ilyen motyóimat. Szerintem jobb helyre nem kerülhet
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok,
Az alábbi vegyes, gyerekjátékokat szeretném odaadni/felajánlani egy rászoruló család részére.
Tudtok erre alkalmas személyt, megoldást?
-
anorche1
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Bontottat szereznék, egyszerűen kényelmesebb és gyorsabb, max a régit elrakom tartalékba, meg megjavíttatom.
Jövő héten viszem vezérlés cserére a bejáratott szerelőmhöz (aki elektromos hibákat annyira nem szereti keresgélni, javítgatni), inkább adnék a kezébe egy másik zárat amit percek alatt kicserél.
Bár jogos felvetés, hogy lehet szakadás máshol is, ez most picit rulett, de bevállalom.
Csak jó lenne tudni melyik zár az -
macilaci78
nagyúr
válasz
anorche1
üzenetére
Nekem a 99-es Passaton csak a forrasztási pontok voltak eltörve, elöregedve. Újraforrasztva kiváló volt, nem kellett venni semmit sem hozzá.
Engem is zárcserével riogattak, méghozzá csak a gyári, mert a negyedannyiba kerülő utángyártott csak pár évet bír, a bontott meg ki tudja, meddig teszi. És a zárcsere sem biztos, hogy megoldás, lehet például a kábelátvezetőben is szakadás.
Nekem a szerelő olvasta ki, miszerint az egyik hátsó ajtó volt a ludas. Bontáskor kiderült, hogy 4 ajtóból 3 kehes.
Én inkább elvittem olyan szakihoz, akit kb mindenki ajánlott és nem akart velem látatlanban alkatrészt vetetni, de amúgy van neki polcon, ha kellene. Ráment egy szabadnapom, de megvárós sztori volt.
-
anorche1
őstag
SziasztoK!
Tudna nekem valaki segíteni kiolvasni a 98 -as A3-mam komfort modulját OBD csatin?
Valamelyik ajtót folyamatosan nyitottnak érzékeli, csak nem tudom melyiket, melyikhez szerezzek be zárat. És ha minden igaz, OBD megmondja. -
bul07
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem felejtem el holnap a Debrecenibe meg tudom nézni hogy van e.
Viszont a vásárlást szállítás intézését nem vállalnám be. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem gond hogy szerdán megyek legközelebb, akkor megnézem neked.
-
Sirandrish
legenda
Halihó!
Jar innen valaki Auchanba?
Nagyon keresek egy társasjátékot, ami sajnos sehol sem kapható, viszont többen is mondták hogy több Auchanban is látták nem is egyszer. Weboldala szerint nincs, de azt mondják többen is hogy azert érdemes lehet ranezni, mert szokott lenni.Ha valaki jár arra, megtenné hogy megnézi nekem?
Róla lenne szó, Harry Potter: Roxforti csata, Bűbájok es Bájitalok kiegészítő..
Természetesen azonnal kifizetném szállítással mindennel együtt ha valaki találna nekem egyet.Megnézném, de a legközelebbi Auchan is kb 200km-re van tőlem.

-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
csoszogi
üzenetére
Gugli első húsz találatában nem volt budapesti offline bót.
Volt egy jó bot, de azt Apám elfelejtette Anyám mellé betenni a kocsiba.
Rendelni sem lehet, mert a nagykerben nincs, de amennyire ügyesen kiismerik magukat a XXI. században, nem tudják megnevezni, hogy pontosan mit keressek.
Mindegy, vettünk egyet szerda este az Allee-ban, az nem jó, de jobb, mint a tartalék. -
pjen
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Esetleg egy jó lakatossal közösen, tervezni-készíteni egyet.
-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szeged Xin parki kínaiban láttam, kicsi 3-4 lábas botot, elfér lépcsőn. De meg kell nézni személyesen, mert szerintem gyenge...
Lehet más kínaiban is van.
ilyesmi: [link] -
TheProb
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Csak néhány példa, gyors keresés alapján:
GYOGYASZATI.HU - globális gyógyászati online katalógus
GYOGYASZATI.HU - globális gyógyászati online katalógus
GYOGYASZATI.HU - globális gyógyászati online katalógus -
TheProb
veterán
Sziasztok!
15-ben sikerült vetetni a bankkal egy házat, remélhetőleg hamarosan megkapom a kulcsokat. Tudnátok ajánlani esetleg szakikat az alábbiakra?
-Nyílászárók
-Redőnyök
-Szigetelés
-Kerítés
-Autóbeálló
+VillanyászKöszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
válasz
Handball94
üzenetére
Köszi, egynek elteszem.
Közben a Promove tök jó ajánlatot adott és naptárban is jól néznek ki. -
Handball94
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekünk Csacsitransz nevű céggel jó tapasztalat volt, igaz Budapesten belül, hasonló határidővel így egy kérdést megérhet.
-
Megbízható költöztetőt tud esetleg ajánlani valaki, aki elég rövid határidővel is vállal?
Kb 2-3 hét múlva költöznénk kifelé Bp-ről keleti aggloba (Monor közelébe). -
gergobaby
aktív tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Kíváncsiásgból most is megnéztem a legnagyobb hirdetőoldalt, viszont ugyanazt látom, mint amikor én kerestem ezen a környéken. Kevés lakás 200e Ft alatt, és többnyire kép nélkül.
Nem kizárt, hogy találsz valami jót, de szvsz több türelem és szerencse kell hozzá, mint egy közepesen felkapott budapesti kerülethez
-
gergobaby
aktív tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Szia,
Most akkor pest vagy nem pest?

Egyébként havi 150-200 között már vannak jó lakások (szuper garzon, vagy kicsit kevésbé szuper 1.5 szobás).
Nekem Törökbálint és Biatorbággyal az a tapasztalatom, hogy néha még drágább tud lenni, mint egy semlegesebb XI. vagy XIV. kerület. -
lorcsi
veterán
Sziasztok
mi most a pesti alberlet helyzet ?
Gondolkozom a pestre koltozesen… albi szinten
150-200 korul akad normalis ?
solymar-torokbalint-erd vonalon…esetleg biatorbagy -
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom ingyen jegyekkel toboroz nézőket, ha valaki fogékony egy kis kultúrára. Az október 19.-i előadás a szóban forgó. Emailre megy a jegy az interticket rendszeréből.
Üdv!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78
üzenetére
Ment PM!
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Egy barátom kevés motyóval keres kiadó szobát. A feltétel, hogy az Andor utca vége gyorsan elérhető legyen tömegközlekedéssel, éjszakai járattal. Előny, ha van kerékpár tárolására biztonságos megoldás.
Azért szoba, mert egymagának a külön lakás drága. 40 körüli egyedülálló férfiként, buszsofőrként stabil jövedelem, kevés szabadidő jellemzi.
Köszi előre is, ha valakinek van ötlete.

-
pjen
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez rendben van, de a neten még most is az van: nem viszik el a szemetet, ha papír, műanyag van benne.
-
pjen
félisten
Szevasztok. Végül most mi van ezzel a kuka rendelettel? A neten még mindíg a változás van, a hirekben a MOHU vezér arról beszélt, hogy nem változik semmi. Ezután is elvisznek mindent, de kérik a lakosságot a fokozott környezet védelemre.
-
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm Maci
-
pjen
félisten
Üdv. Tegnap az Árpád Fejedelem u 7 Irgalmas korház parkolójából hajtottam ki a lámpas kijáratnál. A Waze utasítására a lampánál balra kanyarodtam, már fordultam mikor észrevettem az egyenes és jobbra kötelező táblát. Waze szerint a kereszteződés kamerával figyelt. Mennyi büntetésre számíthatok?
-
blp85
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani "érintésvédelmi felülvizsgáló" szakit (akár privátban is), a lakás a XIX. kerületben van, mivel mi vagyunk az eladók, így az ár is számít.

Előre is köszi!
-
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem, hátha meg tud szánni valaki egy szaki kontaktjával

Egy Budapest 10. kerület Örs vezér teri panel lakás fürdő+konyha+wc helységet szeretnék felújítani, jövő év február -április között. Van esetleg valakinek ajánlása burkolóra, vagy komplett kivitelezőre?
Szeretnék előre tervezni, egyeztetni, hogy ne legyen belőle kapkodás
-
Handball94
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
-
GhostVector
junior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Faluhoz képest hidd el.
-
pjen
félisten
válasz
GhostVector
üzenetére
Esetleg a Lidi mamát is mwgnézheted, egész normális adagokat adnak.
-
MasterMark
titán
válasz
GhostVector
üzenetére
Budapesten minden ízetlen, gagyi, vékony, kevés és/vagy drága
Hát persze.
-
föccer
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Hentest keressetek vagy a Gyömrőin a Vikit. Az lesz nektek a jó. Picurka nem biztos hogy vállalni fog ilyet.
-
GhostVector
junior tag
válasz
föccer
üzenetére
Hűha, ez jó sok étterem. Még az AI se tudott normálisakat írni, csak 3-4 közelben lévőt, hiába írtam, hogy bármi, bárhol jó, csak szállítson ide vagy ha nem szállít elugrunk érte, de ne legyen túl messze.
Még van mára pár óra munka és átfutom az egészet. Párom és én is vidékiek vagyunk, hozzászoktunk jó 30+ év alatt a falusi ízekhez, erre itt Budapesten minden ízetlen, gagyi, vékony, kevés és/vagy drága.
A Picurka nagyon szimpatikus, majd felhívom őket, de a többit is megnézem. Nekem az se gond, ha 65 éves Bözsi néni csinálja reggel a konyhájában, sőt valószínűleg jobb is a végeredmény, mint néhány túlhypolt étteremben. Itt van nem messze a Blaha, Timeout most nyílt nemrég, elvileg a budapesti gasztronómiai legjobbjai vannak itt, akkora adagok, amiket el szoktam mosogatni, mert még a kutyának is kevés, pizza 6-7000 Ft, rakott krumpli 6000, mini lángos 3000, húsleves pici adag 4000, egy kis felvágott tálon 8000, szóval nem az én értékrendem képviselik.
Nagyon szépen köszönöm.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Családi alkalmakkor az István Tanya Vendéglő, Fogadó a magyar királyokhozó szokott előfordulni, néha egy-egy új hellyel bepróbálkoznak.
Lajos Király étteremmel van még jó tapasztalat, illetve a Kakukk Vendéglővel.
Zuglóiak még a Szaletlit mondják jónak.Szerk.: most látom, belváros.
Sok sikert... -
föccer
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
4 főre tényleg marha sok, még a kakasban se jön ki annyira, pedig az azért rendben van nagyon.
Én délpesten mozgok, itt a JOY étterem ami rendben van, de azért nem kiemelkedő, de 20k körül van a 4 fős. Ha olcsósítani akarsz akkor picurka, de velük beszélni kell. A hely maga egy pukkadék, de olcsó és egyébként finom kajákat csinálnak, de menüre vannak rállva, klassszikus munkás kaja. Kicsit bentebb ismerek két helyet, egyik sem kiemelkedő, de vállalható. A Haspók, a másik a vele szembe a Boszi . Mind a kettő kifőzde. Előbbi kicsit a'la carte, a másik inkább ipari kajálda. Én utóbbit jobban szeretem. És akkor még pár. Gyömrői-Diósgyőri sarkán van egy ABC szerűség, de két kínai üzemelteti. A hely már nagyon régi, de a tulaj meghalt, a gyerekek nem vitték tovább. A fele kínai kifőzde, a másik fele klasszikus hentes. Kínaiak, biztos minden meg lehet velük beszélni. Illetve még nagyon sok helyen vannak olyan hentesek, akik helyben sütnek minden féle húsárút. Az Nagyvárad téren van egy amit ismerek, meg a XI kerben a BME mellett, de ezek már gondolom kiesnek.
Kb ezek amit eszembe jutnak.
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Anyám azt mondta, ne vigyek neki többet, így csak azokat hordom oda, amik onnan valók. Amit veszünk, abból csak a kisebbeket tartom meg. Lekvárból nem fogy el nálunk 8 deci értelmes időn belül, a mienket a kisebb üvegekbe kérem kiporciózni.

Volt, amikor egy nagy szatyornyi üveget ingyen elvihetőként odaadtunk valakinek. A piacon volt az átadás, feleségem intézte. De nincs türelmünk összevárni, meg addig tárolni az üvegeket, mióta a visszaváltós rendszert bevezették, az említett visszaváltó pont mellett van üveggyűjtő és fényforrásgyűjtő is, oda hordom apránként, ahogy a sisaktartó doboz kapacitása engedi.

-
GhostVector
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
sajna muszáj ki várnod a hivatalos átfutási időt

Volt egy jó bot, de azt Apám elfelejtette Anyám mellé betenni a kocsiba.