- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
válasz
Dilikutya #151193 üzenetére
Te tényleg szoktál játszani játékokkal? Rengeteget mutogatják a karakterek arcát, a főhősökét is, és "TPS"-eknél játékmenet közben is gyakran láthatod, mert az valójában tévhit, hogy csak hátulról látod őket, igenis releváns mennyiségben fordulnak arccal részben a kamera felé.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #151186 üzenetére
Én nem fogok keresgélni ilyen amatőr cuccokat, kinőttem már belőle. Amúgy az eredeti is ilyen rajzfilmes volt. Azok is megvannak Steam-en.
Belenéztem pár mod-ba, hát kösz, a Def-ben legalább már nagyfelbontású textúrák vannak, jól is néz ki 4K-ban. Égvilágon semmi baj nincs vele, bár anno a 3. résszel nem mentem annyit, VC-t és SA-t viszont rendesen végigjátszottam, szóval ott jobban kibukik, ha valami gond van. De rengeteg kezdeti, valóban kókler hiba javítva lett, azért is nem vettem meg mostanáig, vártam, hogy gatyába rázzák.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
Ez de kemény!
Avowed-FLT kint van, amúgy még 5 nap a megjelenésig.
Igen, a prémium már 90 ojróért tolható amúgy...
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Golden9
veterán
-
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #151188 üzenetére
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #151182 üzenetére
Igen, a játék remek, de inkább folytatást kérnék, nem remastert, utóbbi teljesen felesleges, a játék ma is remekül állja a sarat.
Bár tudja a fene, ez lehet hogy jó jel a folytatással kapcsolatban - bár nem néztem utána, milyen stúdió csinálja, vagy akármi.
-
VoltanIgor
aktív tag
Tudom, hogy fújfúj Epic, de most elég bajnok áron van a WH40k Rogue Trader + Season Pass. 8 ropi körül az egész csomag.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Dilikutya #151183 üzenetére
Hát a classiccal jobban jártál volna.
a 3-hoz van egy csomó mod, persze inkább csak apróbbak, van widescreen patch is hozzá.
https://steamcommunity.com/app/12100/guides/#scrollTop=220.8000030517578
Az S.a -hoz meg rengeteg grafikai is van, amitől sokkal jobban néz ki.
Én is elkezdtem a 3. résztől egy pár éve, most tartok a 4. -nél.
A Def edition meg egy rakat szar lett, egy jópár dolgot javítottak, de megőrizte a mobilos rajzfilmes jellegét..
-
i2k
őstag
[link] - Tides of Annihilation - Announce Trailer | PS5 Games
"Tides of Annihilation will be coming to PC alongside the PS5 version"
"There is currently no ETA for when Tides of Annihilation will come out."Gyönyörű csaj, jó(nak tűnő) harcok, játékmenet, sztori és megjelenés? = Ázsiai fejlesztők.
"Eclipse Glow Games is a video game developer headquartered in Chengdu, Sichuan, China."
Nyugalom megzavarására alkalmas meme: [link]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Még szivárognak a lassan és időközben, az általuk remélt kor szellemében elkészült "olyan" termékek.
Lásd: [link] - Directive 8020 - Story Reveal Trailer | PS5 GamesA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz
cyberkind #151177 üzenetére
Semmi értelme 2019-es játékokat remasterelni. Egy minimális előrelépés, meg mehet bele a ray tracing, és ennyi. Eleve 2010 utániakból nem nagyon tudok elképzelni értelmes remastert.
Múlt héten megvettem a GTA Definitive Trilogy-t, a 3. részt egyből fel is raktam, mert az anno félbemaradt, időközben meg jócskán elavult, talán 16:9-et sem támogat, ami nekem azért egy minimum elvárás. Szépen kipofozták, ugyanakkor megmaradt az eredeti hangulata is. Már egy San Andreas-hoz képest is fapados a játékmenet, de élvezem. Szépen sorban végig is megyek rajtuk.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz
gyimger #151179 üzenetére
Szép volt, jó volt, de a Days Gone-ban nem volt több. PC-re nem is kellene belőle remaster.
Az esetlegesen elkészíthető 2. rész valami nagyon erőltetett lett volna közvetlen folytatásként (a játék vége után), így biztosan más idővonalat kaptunk volna.
-
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #151178 üzenetére
Befejezettnek hittem korábban, így be is szereztem anno a 2 évadot.
Első részt megnéztem és azonnal az jutott eszembe, hogy ezt másolja (nyilván nem 1:1): GantzGantz: 2000-2013 (manga)
Alice in Borderland: 2010-2016 (manga)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
válasz
cyberkind #151177 üzenetére
PC-n nem is lesz remaster? Ezt kapod 10$-ért:
* Horde Assault – A survival arcade mode
* Permadeath mode
* Speedrun mode
* DualSense haptic feedback support\*\*\*\*\*
* New Accessibility features
* Enhanced Photo Mode"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Days Gone Remastered?
-
TBT
addikt
Stellar Blade PC megjelenés: 2025. Június!
Ekkor érkezik a Nikke kollaborációs DLC is egy csomó új rucival !"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
gejala
őstag
Remedy felpörgött, most már sokkal gyakrabban akarnak kihozni új játékokat. Csak 2028-ban maradunk Remedy játék nélkül.
-
TBT
addikt
A Netflix csinált valami jót is...
Érkezik az Alice in Borderland 3. szezonja, szeptemberben.
Ugye ez a Japán "Squid Game" sorozat, de nekem ez minden szempontból jobban bejött anno (ötletesebb, hangulatosabb az egész produkció és jobbak benne a színészek - főleg az az ugrálós/parkour csajszi, na az egy az egyben Faith a Mirror's Edge-ből).
És már közel 3 éves a második évad is. Huhh, de gyorsan megy az idő. Bár, nem tudom, hogy hogyan s miként "folytatják", mert nekem a második évad vége eléggé kerek és meggyőző lezárást adott - nem úgy, mint a Tokyo Vice esetében... Amit azóta sem értek, hogy egy ekkora jó produkciót (aminek már rajongói közössége is volt), miért kaszált el az HBO.Persze volt utalás ARRA a lapra benne, de nem kevés tökösség és írói bravúr kell ahhoz, hogy arra felépítsenek egy egész szezont. De majd meglátjuk szeptemberben.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
TBT Bálintnak:
Én megvárnám a FF7Rebirth fordításához ezt:
[link] - Faithful English Subtitles for Japanese Audio
"This mod is dedicated to developing an English script more faithful to the Japanese audio while still keeping the context of the English script. The goal is to prevent character personalities, plot details, and context diverging from the original script due to significant creative liberties taken by the official English localization."
Progress Summary as of 2025-02-11
Completed:
Main scenario, side content and NPC conversations in
Midgar RegionGrasslands RegionCorel Region
Nibel Region
Miscellaneous:World NPCsChadley conversationsNot completed:
Remaining regions or basically dialogues present in Junon, Gongaga, Cosmo Canyon. Related files are as follows:
8200-JUNOE_TxtRes.uasset
8500-GONGE_TxtRes.uasset
8800-FOREE_TxtRes.uasset
8600-COSME_TxtRes.uassetWork in Progress for version 0.9 release
Junon RegionGongaga Region[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - Alan Wake 2 Sales Surpass 2 Million Units, Max Payne Remake and Control 2 Progressing Well
"A Remedy Entertainment pozitív híreket osztott meg 2024 negyedik negyedévéről, az Alan Wake 2 jelentős mérföldkőhöz érkezett, hiszen több mint kétmillió darabot adtak el belőle, és elkezdett jogdíjakat* termelni."
/* = tényleg az van odaírva - jogdíjak
"Virtala megjegyezte, hogy a jogdíjak, bár alacsonyabbak voltak, mint az előző év azonos időszakában, elsősorban a Control, a régebbi Alan Wake címek és az újonnan megjelent sikeres Alan Wake 2 eladásaiból származnak. A negyedik negyedév végére az Alan Wake 2 nemcsak a fejlesztési és marketingköltségeit hozta vissza, hanem elkezdett jogdíjakat is beszedni, ami kulcsfontosságú pénzügyi eredményt jelent a játék számára."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Azoknak, akik kicsit is reménykedtek, a rossz hír:
[link] - Crysis 4 is on hold as developer Crytek announces layoffs
"A Crysis 4-et eredetileg három évvel ezelőtt jelentették be egy teaser trailerrel, amikor a játék még a fejlesztés korai szakaszában volt. A Crytek most úgy tűnik, hogy elsősorban az élőszereplős játékra koncentrál, nem pedig az egyjátékos Crysis franchise-ra, amely megteremtette a "De vajon futtatható-e rajta a Crysis?" mémeket, amelyek az eredeti játék hardverigényét gúnyolták.
A Crytek elbocsátásai mindössze egy nappal azután következnek, hogy a Unity újabb elbocsátásokat jelentett be, és miután a múlt hónapban egy jelentésből kiderült, hogy csak 2024-ben minden 10. játékfejlesztő elveszíti az állását. Az elbocsátások az elmúlt két évben számos nagy költségvetésű, élőszereplős játék kudarca mellett a játékipart is sújtották."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz
Dilikutya #151167 üzenetére
Egyetértek amúgy - rettentő illúzióromboló a cucc, a génekből múlt kivonása meg röhej.
-
Dilikutya
félisten
Tudom, hogy van, azt a kalózosdi miatt csináltam végig. Idegesített is, csak lógott a levegőben az a szál.
Amúgy én szeretem a sci-fit, de ez a genetikai emlékes faszság kb konteós/laposföldhívős szint.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
VoltanIgor #151164 üzenetére
Én pont a mindenen átívelő sztorit szerettem leginkább. Sajnálom, hogy visszavettek belőle.
A film nem emiatt szar.%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Dilikutya #151161 üzenetére
Abszolút adom, halálra idegesítettek mindig a desmondos részek. Egyrészt iszonyat mód kizökkentettek a játékból, másrészt számomra tökéletesen érdektelenek voltak. Emlékszem, volt olyan, hogy bejött pár fejezet után egy újabb Desmond-szenvedés, felcsesztem magam, és hetekig a játékhoz sem nyúltam, annyira idegesített.
Fasznak erőltették, nem tudom, hálisten egyre inkább visszavettek belőle.
A film nagy része természetesen a jelenkorban játszódik, ott is jól megfogták a lényegét a dolognak (nem, amúgy nem láttam, eszemben sem volt ezek után)
-
i2k
őstag
Tegnap elkezdtem ("csak belenézek" alapon) a Ninja Gaiden II Black-et.
Gyerekek, tényleg látszik, hogy öregszik az ember.
Szépen megkoptak a reflexeim.A játék alapvetően lineáris (ami nem hátrány) és naaaagyon pörgős. 3 fejezetet letoltam, és jól esett (Normalon) - szokni kell az irányítást, és a kamerakezelést. A kombókat értelemszerűen képtelen vagyok kivitelezni (mittomén XXYYYXX és társaik).
//Látom, most jött újabb patch
"Publisher Koei Tecmo and developer Team NINJA have released a new update for NINJA GAIDEN II Black, which adds a “New Game+” option and “Photo Mode,” as well as the ability to hide your projectile weapon while it is carried on your back. "
//szerk2:
Ja, és 1280*720-ban tudom jól futtatni a játékot (cserébe pár feature-t feltolhattam), hogy a harchoz meglegyen a majdnem-60 FPS...
Szürreális![ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz
Dilikutya #151161 üzenetére
Black Flagben is van modern rész.
Szép, hogy mazochista vagy.
-
Dilikutya
félisten
válasz
alratar #151160 üzenetére
Az a nagy bajom az Assassins Creed-el, hogy egy hatalmas faszság a sci-fi körítés. Borzasztóan ki tud zökkenteni a játékból, és teljesen zagyvaság. Pedig most is jó a helyszínválasztás és a korszak, de a többinek se adtam esélyt a Black Flag kivételével, pedig sok rész megvan, persze ingyenesből. De ha egyszer játszanék vele, csakazértis a fekete fickóval.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
alratar
addikt
AC Shadowsban nem kell sokat foglalkoznod azzal a főszereplővel, amelyik ellenszenves
Szerintetek fogunk kapni statisztikát a karakter választásrol?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
i2k
őstag
Tévedés ne essék, nem folytatok keresztes hadjáratot sem az nvidia, sem a termékei ellen - különösen a(z általuk és a kiszállítóik által is) rohadtul túlárazott 5xxx-es GPU-ik ellen, de: ezért ne vegyetek 5xxx-es, különösen 5090-es VGA-t:
[link] - 12VHPWR on RTX 5090 is Extremely Concerning
(Van itt minden - mikroszkóp, hőmérés, elégett vezeték stb.)
//segítek: 13-14 perctől érdemes mindenképp, de a teljeset is.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
"The 40+ minute show begins February 12 at 2pm PT / 5pm ET | 11pm CET / February 13 at 7am JST on YouTube and Twitch, and will be broadcast in English and Japanese. See you tomorrow!"
Egy kis rant - előre is bocs érte.
PT - 2 pm > ott ugye az délután 2 óra. Ami nálunk (CET) este 11. Ráadásul hétköznap.
Ezek tényleg ennyire idióták évek óta?Nem lehet ezt nekik reggel 8-ra tenni (nagy átlagban 9-kor kezdik a munkát), és emberi időben lenne a Föld minden más területén?!
-
TBT
addikt
Óóó a Resi 6-nak én is tudnék örülni, csak... már nem biztos, hogy mostani "nyugati felfogásnak hála" olyan dögös lenne benne Ada Wong kisasszony.
Tudom, a Resi 4-ben sem rontották el, de, bármi megtörténhet.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Na, hiába remake, ennek örülnék:
[link] - Újgenerációs kiadást kaphat a Resident Evil 5 - (Gamepod)
Őszinte leszek: jöbban szeretem az akció-orientált Resident Evileket (6. részt minden karakterrel, minden nehézségen 'letoltam' pölö - Helena Harper nagyon szexi. Ada meg mindig.), mint a bélsarat is kiijesztgető újabb iterációkat.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
"Az azért kicsit megbolygatja majd az állóvizet a mostani konzol / videójáték fronton."
Ami jót is tenne az egésznek, mert vicc, ami folyik ott - egbogz, píÉsz'ájv -, különös tekintettel az MS-re, ami gyakorlatilag kihátrál a piacról az elmúlt időszakban véghez vitt dolgaival, a tavalyi gyenge értékesítéseivel (alig ~2 millió), és azzal, hogy (nyilván nem önzetlenül puszira) elengedi az exkluzívokat is a japánok felé.
Ráadásul, az amcsik mintha már PC-re akarnának (de legalábbis azzal való összeolvadásra) csak koncentrálni.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Egy májusi/júniusi megjelenéssel én is kiegyeznék. Addig meg jöhetne PS5-re a beígért sztori DLC. A PC-s verzióra az érkező új (és exkluzív) tartalmak miatt lettem kíváncsi. De gondolom az április / május lesz a befutó, mert ha lehet hinni a pletykáknak és a Nintendo road showjának, akkor június / július tájékán már mindenki Switch 2-t "fog" majd venni, illetve a rá érkező premier címeket. Az azért kicsit megbolygatja majd az állóvizet a mostani konzol / videójáték fronton.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Nem leszek népszerű, de én kifejezetten örülnék, ha a nyár elején jönne PC-re > kevesebb megjelenés, nagyobb tarolás...
...és önző mód: addigra piacon lenne minden, amitől függővé teszem a gépvásárlást (AMD, nVidia) és talán a Forint sem zuhan meg úgy, a jenkik is engednek a 400+%-os haszonkulcsból... és bedurranhat valami currgen hardware-es erőmű a szobámba.
Aztán jöhet minden kihagyott AA(AA) címA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
Talán... Lesz valami infó a DLC-vel és a PC-s verzióval kapcsolatban.
(Ha már az FF7 Rebirth-et és a Rise of the Ronin-t ilyen "hamar" kiengedik PC-re.)[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Bocs, csak most láttam, ezért most válaszoltam a kérdésedre privátban.
-
i2k
őstag
válasz
gyimger #151143 üzenetére
Még nem játszok vele - az első is vissza van -, de jól sejtem, hogy KCD2?
-
i2k
őstag
Erről beszéltem: nem tűnik el a woke, csak átalakul.
//Mondjuk ő is azt mondja, hogy a Bokor-faszi a BG4-en fog dolgozni...
-
TBT
addikt
Reggeli hír, Japán (Famitsu) forrásból:
A Shift Up tájékoztatta a befektetőket, hogy a Stellar Blade PC-s verziója várhatóan jobban fog teljesíteni, mint a konzolos verzió, és a PC-s kiadáshoz új tartalmat is hozzáadnak!
- PC-s optimalizálás (nagyobb felbontású textúrák, részletesebb grafika és finomabb animációk)
- A felhasználói kényelem növelése (kontroller + egér és billentyűzet támogatás)
- További tartalmak
- Steam Deck optimalizálásMegjelenési dátum még sajnos nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz
gyimger #151130 üzenetére
Erre elég nagy az esély igen. Amikor majd befutnak az értékelések és mindenki játéktörténelmi csodáról fog regélni, akkor megremegnek könnyen a kezek, jön a FOMO és hát meg is van mikor adom el a PS5 amatőröm... addig a gyerek úgyis rommá únja az Astrot rajta.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
_drk
addikt
Nem értelek miért kéne foglalkoznom a sok indi szeméttel? Egyáltalán a Steam-en kívül kinek kéne ezzel foglalkozni?
Egyébként a multkor pont azt hallgattam, hogy alapból szarban vannak az indik, mert a Steam is a nagy játék reklámokat tolja csak. Indiként nem kerülsz fő oldalra meg sehova. -
Zó
aktív tag
Nyilván egy kurátormentes indie-ömleny pornó- és achievementszerző játékokkal dúsított piacon sok a szemét, de hogy százmilliókból is azok készülnek (és még mennyit lőhettek le!), az egy más szint. Érted, az egy dolog, hogy a kommentek túlnyomó többsége anyázásnak hat egy komoly lap cikkeihez képest, de ha már a komoly lapok olvashatatlanok, és fórumokról kell tájékozódni, az egy más szint.
Persze valójában rohadt siekresek lennének ezek a játékok, ha nem kellene belőlük - régi szemmel - nevetségesen sok példányt eladni a nullszaldóhoz is.
-
i2k
őstag
A Balatro felsz... -t nem tudom felfogni.
Talán azért, mert ignorálom a kártyajátékokat IRL és gamingben is."De engem nem érdekel---"
Hát akkor gondolom belátod, teljesen értelmetlen szidni is a játékipart, ha csak pár cím érdekel általánosságban, és a trendek nem izgatnak, ahogy az sem, hogy mennyi szemét ömlik mindenhová.
-
_drk
addikt
De engem nem érdekel a 25 ezer indigame. Steam egy nyílt platform, mindenki azt fejleszt oda és azt amit akar és kb zéró ellenőrzés van. Ebből ez következik...
Nekem PS Store-on nem jönnek fel ezek a szemetek. Ugyan akkor rengeteg érdekes darab jön szembe, ami bekerül extrába azt szoktam is próbálgatni.Ugyanakkor ahhoz képest mekkora lett a játékipar és milyen pénzek mennek, még a Ragnarok ami 22 majdnem év játéka lett is szidva van. De az tényleg a csúcs! Tavalyi évről nem is beszélek hogy a nem hivatalos Goty egy új kínai stúdió csinálta.
És ha nem is indi, de kis stúdiók pl egy Larian vagy a Ballatro meg földhöz vágja az egész ipart.Hát mi történik itt?
-
i2k
őstag
Az AAA-gaming piac szűkössége, és az indie túltelítettsége miatt éppenséggel az a helyzet, hogy az indie ontják a trágyát a STEAM-re... ***
...elég, ha megnézed, hogy a STEAM-re mennyi játék jelent meg tavaly.
~99%-a indie f0sh volt.Ha az AAA-ban jön egy Veilguard-féle* rondaság: szemet szúr.
Ha indie-ben jön 25000+ az meg nem?//* Nem, nem védem a Veilguardot, az trágya.
S mindenki tudja, hogy tavaly mennyi szemét jött AA(AA) fronton is.
Csak az arányokat tessék már figyelembe venni.*** "18944 games have been released in 2024 on Steam.
14287 games have been released in 2023 on Steam."[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz
gyimger #151130 üzenetére
A gamerkedés mióta jó financiálisan? Nem mellesleg aki így gondolkodik és játszani akar annak konzolja van.
Harmad részt azért gamer, hogy egy ilyen nagy játékkal tudjon játszani.
Mario és Pokémon miatt vesznek switch-et, az exkluzívok miatt PS-t, GTA miatt meg valamelyiket.
Pl BG3 miatt biztos sokan upgrade-eltek PC-t.
És amúgy a legtöbb ember tényleg nem játszik minden szarral, sokaknak van csak pár game amit tol és annyi.Múltkor Redditen D4 posztokat néztem és valami hihetetlen kommenteket olvastam hogy 5-10 éves játékokat hagynak félbe hogy belenézzenek a szezonba.
Én pont ezeket a nagy játékokat hiányolom jelenleg a jatekiparból. Igazából most azt látjuk hogy az indik verik a szemetet. A 100 milliós játékok sorra véreznek el, mert szemetek...
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
És emberek (száz)ezrei rohannak majd (használt) konzolt venni, hogy játszanak rajta 1 (egy) játékkal. Nem egy financiálisan megfontolt döntés, de lelkük rajta.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Azt mondja "growing" (?!?!)
A teljes konzol felhozatal összes felhasználója nem ér fel a PC-s felhasználói táborhoz... és még nem is beszéltem a mobilokról...
//MARGÓRA - [link] - "PC Gaming is Dead!!" Even Though Steam Just Broke Another Record...)[link] - Take-Two Comments on GTA 6 Skipping PC
"Take-Two Interactive CEO Strauss Zelnick stated that Grand Theft Auto 6 skipping a PC launch is business as usual for Rockstar. However, the boss of Rockstar's parent company acknowledged PC as a growing gaming platform and suggested that GTA 6 will eventually land on it.""A Take-Two Interactive vezérigazgatója, Strauss Zelnick kijelentette, hogy a Grand Theft Auto 6 PC-s megjelenésének kihagyása a Rockstar számára a szokásos üzlet. A Rockstar anyavállalatának főnöke azonban elismerte, hogy a PC egyre növekvő játékplatform, és azt sugallta, hogy a GTA 6 végül ezen fog landolni."
-
i2k
őstag
Már csak 4 nap:
[link] - Tomb Raider IV-VI Remastered - Lara 'Fit Check
-
i2k
őstag
Szerény véleményem:
Benyeli mindenki a "kuss" tablettát, mert még érzékeny a Zuszkár-téma.***
Trump mondjuk a transzformátorokat kitakarította a sportból. Most jöhetne a média alle zusammen.//*** = értelemszerűen az érintettekre gondoltam: filmiparosok
A nézők meg ugye nem s(z)avazhatnak a Zuskárra.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Próbáltam nem agresszívan fogalmazni, mert voltaképp csakis nyomdafestéket nem tűrő dolgok jutnak eszembe róla - amiért itt ugye fegyelmeznek, jól felfogott érdekemben, jogosan.
A faszi "felfelé" bukott.
De úgy általában mindegyik ilyen jövevény azt teszi. Az ipar bennfentes > szinte érdektelen, hogy mekkorát bukik egy cím, ha annál valamilyen magas posztot töltött be az illető az alá nem veszik fel máshol ezeket...A Trump-igazgatás remélhetőleg mindent rendbe tesz és nem csak az SOKbetűs támogatásokra otthon és külföldön elköltött lóvék lezárásával, hanem az ilyen pozíciókra pályázások szűkítésével is...
...a Zuszkár-díjas barmokat kell igazából gyűlölni, mert az kezdte propagálni ezt a szennyet nagy üzemben.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
Még idézőjelbe is sértő tenni. Az a faszi minden csak nem nő. Azért mert én azt állítom magamról, hogy gazdag drogbáró vagyok és úgy is kezdek öltözködni, attól még nem leszek az!
A Veilguard brutális veszteségtermelése után aki munkát ad neki ebben az iparban a takarítóbácsi feladatkörön kívül, az elmebeteg!
Soha egyetlen BG rész nem bukott... sőt. Hát most fog, ha ennek az izének nagy teret engednek.
De érted kapsz egy lehetőséget egy nagy címmel (Dragon Age), hogy bebizonyítsd az előítéletek alaptalanok voltak, te tényleg tehetséges vagy. És mi történik? Kegyetlenül elbaxod és lezülleszted. Erre MINDEN normális közegben az a reakció van, hogy mész a süllyesztőbe, vagy keresel másik elfoglaltságot tök más témában. De nem itt! Itt ez az izé még kap lehetőséget, még egy legendás címnél!
Ha nem ez a vegytiszta őrület definíciója, akkor nem tudom mi!
-
Crus
őstag
válasz
cyberkind #151113 üzenetére
Ha olyan a szar, akkor kérek még! Nyilván nem tudott akkorát ütni, mint a GoW első újragondolása, de bőven hozza a megismert szintet. Bár, hogy a hülye elgété beleerőltetése abban a csapkoldába minek kellett, azt még szerintem maga a "közösség" se tudná megindokolni.
-
Crus
őstag
Igen, az 1. évad érdekes volt, volt iránya, történt minden részben valami érdekes is. A 2. évad meg arról szól, hogyan nyújtsunk el egy érdektelen, 3 ellentétes "vallási" oldalt úgy, hogy a Netflix azért jól tejeljen. Irgalmatlan nagy időhúzás az egész.
Az ügyvédnő benne meg... meh... olyan, mint egy kedvtelen kisfiú.
-
i2k
őstag
//szerk.
Látom, nem csak én tudom úgy, hogy nem a BG4-est tervezik.
Bár szinte mindegy, hogy min fog dolgozni, ha amúgy is meg fogja mérgezni azt ez a "nő".[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Mindeközben a nagyvilágban:
-
cyberkind
félisten
Igen, csak azt hozza, semmi előrelépést nem, ezért szar, DS 2 a DS 1 után uaez, és miért, mert a rendező csak néha nézett rá a projektre, mivel nem erre volt ráállítva, abba is hagytam a Ragnarök-ök olyan 50 óra körül.
Hiányzott Barlog a folytatásból, valszeg ez a döntés is közrejátszott, hogy a nyugati menedzsment ki lett durrantva, mert nem értenek a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz
cyberkind #151113 üzenetére
Dehogy szar! Ha az szar akkor minden is szar!
Simán hozza első rész minőségét. Nekem tökre bejött a gyerek szál is.
A harc + a lándzsás uprgade még mindig veszett jó.
A látvány és feeling még mindig köröket ver a játékok 99%-ára.A játék vége volt elkapkodva. Az se szar, csak közepes, lehetett volna jobb is.
-
i2k
őstag
Én se szerettem. Pedig az 1. évad jó volt.
Kim Hyun-Joo sajnos egyre ellenszenvesebb szerepeket kap/vállal. Nem nézek utána, de lehet, hogy hardcore feminista is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
-
_drk
addikt
Szerintem bullshit! Ott vannak az előző részek, kb az összes ismert mitológia lénnyel/Istennel és karakterrel foglalkoztak már. Egy remake-et tudnék elképzelni amiről amúgy van is pletyka hogy készül. Hogy az remaster vagy remake az lehet jó kérdés.
De ezzel meg az a baj, hogy túl sok a tartalom, technikailag nagyon elavult, tehát újra kéne csinálni de annyit meg nem ér.Nem mellesleg meg nagyon leskálázná az egészet.
Amúgy egyiptomi mitológiával is az a baj, hogy nehezen eladható. Ugye már az északival is az a baj, hogy egy katyvasz, de legalább Thort és Odint mindenki ismeri. ( Ajánlom a Wun-Wun videókat!)
Szerintem a primordials-ok felé fog elmozdulni. A Ragnarokban voltak erre jelek, ugye az egész játék a maszkról szólt, semmit nem tudunk róla. Ehhez még el tudom képzelni, hogy hozza van csapva Egyiptom és vissza megyünk Görögbe is. Ott azért lehet megkéne oldani a dolgokat. Plusz ugye a Ragnarok DLC-ben nagyon készülnek valamire.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Nincs tippelés. Valahonnan elindult a téma, és biztosra vehető, hogy nem egy takarítónőtől...
"A reliable gaming insider has heard rumours that the next God of War game will feature a "younger Kratos" returning to Greece, which could indicate a remake or a prequel."
Egy megbízható játékipari bennfentes olyan pletykákat hallott, hogy a következő God of War játékban egy "fiatalabb Kratos" fog visszatérni Görögországba, ami akár egy remake-re vagy egy előzményjátékra is utalhat.
// [link] - Insider Suggests God Of War Could Be Taking "Young Kratos" Back To Greece[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Senki meg se tudja tippelni az új God of War irányát.
Nagyon remélem hogy Cory Barlog ezen dolgozik és nem valami mást projekten. Régről volt egy interjú vele, hogy az Ő mesterműve nem a 18as GoW hanem valami ami már készül.
Ugye a Ragnarokot már nem is Ő rendezte, tehát már 7 éve dolgozhat rajta.Nyilván ez szomorú hogy egy Santa Monica vagy bármilyen más stúdiónak ennyire egy címre kell lekötni magát, de 5-7 éves fejlesztési idővel nem lehet mást csinálni.
-
i2k
őstag
[link] - New Survey Reveals Almost 80% Of Devs Don’t Test Their Games Enough Before Launch
Story Highlight
* Egy új tanulmány szerint a fejlesztőknek csak 23%-a végez megfelelő minőség ellenőrzést (M.E.) a videójátékok esetében.
* A fejlesztők szerint a M.E.-büdzsé nem növekszik a komplex videójáték-fejlesztéssel párhuzamosan.
* Az AI-vezérelt QA-tesztelés átveszi az uralmat, a fejlesztők 94%-a szerint ez a jövő.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[link] - Next God Of War Title Will Reportedly Feature A Young Kratos’ Journey Back To Greece
Az Insider Gaming Weekly podcast legutóbbi epizódjában Tom Henderson társ-házigazdaként foglalkozott egy korábbi pletykával, miszerint a következő God of War-játék Egyiptomban játszódhat. Azóta kapott egy tippet egy forrástól, amely szerint a korábbi kiszivárgás nem volt pontos, és a következő God of War cím valójában Görögországban játszódik.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[link] - Xbox Reportedly Sold Just 2 Million Consoles Last YearStory Highlight
* A Take-Two új negyedéves eredménybeszámolójából kiderül, hogy az Xboxból 2024-ben látszólag csak kétmillió darabot adtak el.
* A becslések szerint 2023 decemberére az Xbox 27 millió konzolt gurított el világszerte; ez a szám a következő év végére csak 2 millióval nőtt.
* A PlayStation 2024 szeptemberéig 65,5 millió darabot adott el, így a Take-Two 94 milliós becsléséből mindössze 29 milliós eladás maradt az Xbox számára.[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - The Last of Us Live-Action Show Changes Abby’s Physique While Neil Druckmann Claims ‘We Pander to No One’, Show Could Continue Past Season 2 Despite Lack of Source Material
A sorozat társkészítője, Craig Mazin ezt azzal magyarázta:
„Személy szerint úgy gondolom, hogy itt egy csodálatos lehetőség van arra, hogy belemerüljünk valakibe, aki talán fizikailag sebezhetőbb, mint a játékbeli Abby, de akinek a szelleme erősebb. És akkor a kérdés az, hogy 'Honnan származik a félelmetes természete, és hogyan nyilvánul meg?' Ezt most és később is felfedezzük.”
Az interjúban Neil Druckmann megosztotta gondolatait a történet változásairól, és néhány utalást tett arra, hogy mit tartogat. Druckmann jobban tudatában van a The Last of Us körüli vitának, mint bárki más. Valójában ő volt a középpontjában. Furcsa módon az interjúban egyáltalán nem tűnik zavartnak emiatt. Inkább úgy tűnik, hogy hősként próbálja feltüntetni magát.
„[A mi] márkánk az, hogy senkinek sem kedvezünk” – mondta (Tarts egy pillanatnyi nevetést erre, mielőtt folytatnád). „A történet érdekében azt tesszük, ami a legjobb, és ami történik, az történik. Van egy nagyon különleges történet, amelyet el akartunk mesélni, és ragaszkodtunk az elveinkhez.”
Az Entertainment Weekly ezt követően dicsérte a szeretett videojáték ellentmondásos folytatását.
„Ez a stratégia továbbra is kifizetődő,” állt az írásban. „A The Last of Us Part II szenzációvá vált, a megjelenési hétvégéjén több mint négy millió példányt adtak el, mielőtt sorra nyerte volna a díjakat a videojáték-ipar Oscarján, a The Game Awards-on.” (Az első játék rajongói, és valóban a legtöbb értelmes kritikus valószínűleg nevetni fognak a nyilvánvaló reklámozáson)
Ezután Mazin felfedte, hogy a sorozat a harmadik évadon túl is folytatódik.
„Meddig?” mondta. „Nem tudom megmondani. És ez nem azt jelenti, hogy ne lennének más történetek, amelyeket el lehetne mesélni, de ez a történet az, amit Neil és én mesélünk.”
A The Last of Us sorozat Druckmann ezt meglehetősen határozottan támogatta.
„Van egy tervünk,” mondta az EW-nek. „Tudjuk, mit kell tennünk a jövőben, de most nem tudnánk megmondani, pontosan hány epizódra vagy hány évadra lesz szükség ahhoz, hogy eljussunk oda.”
Ez azt jelenti, hogy a sorozat valóban elég sokáig folytatódhat. Az eredeti játék rajongói valószínűleg még több változásra és tragédiára számíthatnak, amelyek a kedvenc karaktereiket érik.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz
alratar #151093 üzenetére
[link] - https://status.playstation.com/en-hu/
Some services are experiencing issues. - Some services are experiencing issues.
Service is not running - Account management
Service is not running - Gaming and social
Service is not running - PlayStation Store
Ennek fényében nem hiszem, hogy bárki is rohanna a napokban Sony gépet vásárolni~~~~~
Ennek fényében meg Xboxért sem érdemes:
[link] - 2025 Is A Make Or Break Year For Xbox[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
WTF+
"Wizards of the Coast has reportedly hired Dragon Age: The Veilguard director Corinne Busche to work at its newly formed Skeleton Key Studios"
"A Wizards of the Coast állítólag felvette a Dragon Age: The Veilguard rendezőjét, Corinne Busche-t, hogy az újonnan alapított Skeleton Key Studiosnál dolgozzon."
“Game Director.”"Skeleton Key’s first project is described as a “AAA” title focused on immersive gameplay and unique storytelling, though concerns have already emerged regarding the direction of the studio with this latest hiring decision."
"A Skeleton Key első projektjét "AAA" címként írják le, amely a magával ragadó játékmenetre és az egyedi történetmesélésre összpontosít, bár a stúdió irányával kapcsolatban máris felmerültek aggályok a legutóbbi felvételi döntéssel kapcsolatban."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest