Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz zsoltee10 #98417 üzenetére

Idióta.

Én azért biztos tudatnám vele, h a szakmájától függetlenül ő az ELADÓ, te pedig a vevő és neki kell alkalmazkodni hozzád első sorban, hisz neki érdeke eladni.

Egyébként úgy látszik front van, mert én meg az alvázvédősökkel szopok. Megbeszéltük két hete, h most héten kedden megcsinálják. Direkt lemostam a hétvégén az autót, az alját is, leszereltem a vonóhorgot, lökhárítót, úgy alakítottam a hetem.
    Biztos ami biztos elven felhívtam (én) a fickót, h akkor keddre ott az autó, ahogy megbeszéltük. Majd közölte, milyen jó h hívom, ugyanis az emelőn maradt egy autó (kettőből raknak össze egyet), és szerda esténél előbb nem jön le, legyen inkább csütörtök. Hümmögve, de mondtam h ok.
    Az előző esetből tanulva, tegnap este megint felhívtam (ismét én), h akkor holnap reggelre ott vagyok, majd ismét közölte, h nem végeztek sajnos az autóval, ne vigyem, legyen péntek - az-az holnap.

Komolyan, legszívesebben én is elküldtem volna a faxba. Egy részből mi az h ha nem jó az időpont, nem ő telefonál rám, más részből 2 héttel korábban beszéltük meg a keddi, első időpontot.
    Ha, ma is hasonló történettel áll elő, visszamondom az egészet és kereshetek én is mást.

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák