- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icewloxy
tag
afterburner bubusoktól kérdezném , hogy a képen látható pirossal bekarikázott balról jobbra Auto - User Define - synchronize fan speeds ikonokat melyik állapotba kell kapcsolni (on/off) hogy a kártyám a gyárilag beprogramozott hűtése legyen használatban? jelenleg azt tapasztaltam hogy alap helyzetben app futás nélkül 1130-at pörög, ha auto-t bekapcsolom elhalványodik a fan speed %, de ugyan annyin pörög , ha bekapcsolom a synchronize fan speeds, ugyan annyi szintén, ha bekapcsolom az User Define-t is akkor felmegy 30 fan speedről 44-re és 1640 en pörög teljesen alapjáraton program/játék futtatás nélkül.
-
Icewloxy
tag
válasz
Sontir Fel #14325 üzenetére
én 350/2000 kezdtem, aztán játékban instabil volt, leraktam 300/2000-re ez stabil. 300/3000 meg nem éri meg, +1 fps de sokkal melegebb lesz a kártya és hangosabb. már a 300/2000 is komoly oc szerintem marad igy. emlékszem a 3070-em + 160/1000 volt a max.
-
s.bala31
őstag
Tegnap óta nem kaptam blackscreent. Nem tudom hogy valóban az oldotta-e meg hogy innen [https://www.lg.com/au/support/product-support/cs-27GL850-B.AAU/] leszedtem a monitorhoz fellelhető legújabb drivert vagy csak most egy szerencsés periódusban vagyok hogy még nem jött elő, idővel kiderül. Talán akinek hasonló LG monitora van tehet egy próbát ja és a 572.83-as drivert használom
-
tomas51
senior tag
válasz
Sontir Fel #14325 üzenetére
576.28 as driver volt a max performace
azóta csökkenek a pontok, ott volt az enyém a csúcson (valamikor majd vissza is teszem) -
Dreamie
őstag
válasz
gainwardgs #14321 üzenetére
2027-ben... Bazz, már húzzák az agyát az embereknek...
-
Icewloxy
tag
válasz
Találtgyerek #14318 üzenetére
nem biztos kell -e erőltetni a +3000-et. 300/2000 és 300/3000 között 1 fps különbség van nomad-ba.
-
kevike576
senior tag
The Witcher 4 — Unreal Engine 5 Tech Demo
Na ez fasza lesz ! -
Icewloxy
tag
5080 kinek hol lett a végleges tuning ami atomfix minden játékban? sokaknak +350/2000 ez az érték, nektek?
-
gainwardgs
veterán
válasz
Találtgyerek #14306 üzenetére
[link] már elég régi probléma, ami nálam azóta is jelentkezik, hiába "csak" 4000 széria.
Nagyon nem jó irányba halad az nvidiade értem én csak a profit "mindenáron"
-
Találtgyerek
veterán
válasz
gainwardgs #14292 üzenetére
4090-ről váltani szerintem sincs értelme. Ebben egyetértünk.
Nem kell támadásnak venni, amit írtam, csak kérdeztem, hogy neked milyen kártyád van amivel ezeket a hibákat észlelted. Kerestem a hozzászólások között a neved alapján, de nem találtam semmit.
Nálam az LG is ment hiba nélkül maximális frissítés mellett és most a Samsung is megy 240Hz-en.
Hibák vannak, mert többen is panaszkodnak, csak jó lenne megfejteni, hogy mi az oka, hogy valakinél van és valakinél megy hiba nélkül. Én most már próbáltam több kártyát és két monitor márkàt. Csak akkor tudom előidézni a black screen-t ha nagyon lehúzom a görbét. -
Icewloxy
tag
válasz
tomas51 #14304 üzenetére
igen megtaláltam.
Van itt gaming trio oc tulaj még? 5080 vagy 5090? msi centerben az "user scenario-t" extreme performance-ba tettem, illetve "cooling wizard" -ba a frozr ai cooling is performance-ba tettem,mellette a zero frozrt bekapcsoltam. ha jól láttam igy hűt a legjobban!? bár... nem veszi sietősre, egy steel nomad 71 fokra felmegy és alig pörgeti a ventit, halk. 1x rányomtam egy 30mp 100% fan speedre és azt hittem felszálszóval inkább igy is halkan megy és engedi 71 fokra, gondolom nem árt neki,és legalább halkan üzemel.
extreme performance 200mhz-el megemelte a memóriát, gpu-hoz sztem nem nyúlt. most igy steel nomadba 87.6fps megy. -
Icewloxy
tag
Mit kell telepíteni egy msi gaming trio vga-hoz hogy ne csak a 3 csík világítson rajta, Hanem a felirat és a logó is?
-
Nekem 4K 240hz+HDR van (ráadásul nem is közvetlen a VGA ra kötve ; hanem VGA > [kwm switch] > monitor ) és 0 black screen.
Driver még a régebbi 572.83
Én ezt ajánlom ,ha nem akartok fejfájást. -
hdhunx
junior tag
válasz
VoltanIgor #14290 üzenetére
Én nekem 180hz en 1 alkalommal volt black screen 3 hónap alatt 5080-al
-
válasz
Találtgyerek #14279 üzenetére
Ismerős kb 2 hete vitt 5070 TI-t neki is volt BS több driverrel is.
A westlake által linkelt GOP update oldotta meg neki azóta tünetmentes. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Szerintem a kulonbozo, mar-mar folyamatos 5000 szeria ekezese es "frappans" megjegyzesek mar unalmasak es egy ido utan nincs koze a jogos kritikanak.
Igen leteznek/leteztek ezek a hibak, es? Sokunkan nem erintett, orulj neki, hogy teged sem fog, maradsz az Ada-n.
-
BerserkGuts
addikt
válasz
nekem plusz dologként jól jött hogy most működik a 144Hz mert 4070ti 4090-el nem ment de biztosan a Hisense supportja a hibás nem támogatja pedig frissítve van a TV
De mondom ez csak a plusz nem ez miatt voltam kénytelen váltani hanem mert a zotac 4090 egy fűtőtest és nyilván még februárban nem zavart eszem ágában nem volt cserélni
-
gainwardgs
veterán
válasz
Logikát nem látom a 5080 váltásnak 4090-ről
főleg úgy, hogyha a "problémák" nagy részét is megkapod mellé, mint amit a kolléga említ.
Ne kelljen már nekem a monitort korlátoznom, hogy működjön ennyi pénzért stb.
Csak halkan megsúgom a jelenlegi 4000-es szériás kártyámmal a DSC-vel jelentkező monitor problémát azóta sem javította a drivereiben az nvidia.
De látom itt is az megy mint az összes többi topikban, ha valaki valami rosszat/hibát mer felhozni vagy megemlíteni az csak "okoskodik"
Ezért van egy fórum szerintem, de látom nem jön átmindegy is
De biztos nem léteznek ezek a hibák, sőt hibátlan az egész 5000-es széria -
bigdigit
addikt
válasz
VoltanIgor #14290 üzenetére
Az a baj,hogy game alatt is előfordul bár még nem figyeltem meg összefügg-e a frissítés gyakoriságával.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
bigdigit #14289 üzenetére
Ha leveszed az alap desktop frissítést 144-ről 120-ra az megoldja a random pár sec-es fekete képet.
A másik, a lefagyásos újrabootolást még nem sikerült tegnap óta előhoznom - kilőttem az egérvezérlő szoftvert, mert konkrétan mindig akkor történt, amikor a neten rákattintottam valamire. Lehet, hogy ennek semmi köze a GPU-hoz, és driverhez, csak azért hoztam ide, mert azelőtt nem csinált ilyet a régi kártyával.
-
bigdigit
addikt
válasz
VoltanIgor #14286 üzenetére
Na nekem is ez van és szintén csinálja LG 27GL850. Monitor update volt. Már vettem 2.1-es DP kábelt is de semmi.
-
Simon Balázs
csendes tag
válasz
VoltanIgor #14286 üzenetére
Az új driverekben van javítási lista a fekete képernyőhöz monitorok típusával együtt. Megnézed, hogy melyik drivernél szerepel a tiéd és kipróbálod. Nem vesztesz vele semmit. Vagy a grafikus gyorsítást ki kell kapcsolni az edge vagy a Chrome böngészőben, ha a driver nem javít a helyzeten.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Találtgyerek #14284 üzenetére
Is-is, mindenhogy kísérleteztem LG 27GL850
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Simon Balázs #14282 üzenetére
OK, én valamiért úgy értelmeztem, hogy játékoknál is. Akkor viszont frissítek majd, mert az új kártyánál az OC kísérletezést leszámítva nem szoktam bencsmárkolni, minek
játszom inkább, amint megvan a sweet spot.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
VoltanIgor #14281 üzenetére
Gyári beállításokkal használod a kártyát vagy kapott OC-t?
Milyen monitorod van? -
válasz
Simon Balázs #14282 üzenetére
Gondolom felnőttek vannak itt, egy ismerősömet idézve "csak a gyerekek játszanak "
-
Simon Balázs
csendes tag
válasz
VoltanIgor #14281 üzenetére
A kártya lassítás max a benchmarkok alatt vehető észre játékoknál nem. Aki a benchmarkokra veri, annak egészségére. Én kiélvezem a kártyát helyettük is. Mondjuk azt sosem értettem ezen az oldalon, hogy mindenki a benchmarkokról nyomatja itt a képeket, hogy hányadik helyen van, de amire való a kártya (Gaming) arról senki nem ír semmit.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
Simon Balázs #14280 üzenetére
Nekem azért vannak problémáim - random black screen pár másodpercre desktopon - de ezt megoldottam azzal, hogy korlátoztam 120-ra 144hz ről a monitort. Nem épp ideális, de együtt léhet élni vele.
Aztán tegnap random lefagyott és újraindult netezés közben többször, bár ott mondjuk lehetséges, hogy az egérvezérlő is beleszólt, mindenesetre ezek csak azóta vannak, hogy az 5080 van, szóval valami azért nem kóser a driverekkel teljesen, akárki akármit mond. 576.28 van fent, mert többen írták, hogy a későbbiek lassítottak a kártyán...
-
Simon Balázs
csendes tag
válasz
Nincs neki egyik sem, csak gondolta ideböfög. Amúgy az első drivernél csak az 5090 szarakodott. Van egy 5080-am is, de azzal semmi gondom nem volt még szerencsére. Amúgy bírom az olyan emberkéket, akik olvasnak valamit a neten aztán meg jönnek osztani az észt. Akinek nem inge.....
-
Találtgyerek
veterán
válasz
gainwardgs #14268 üzenetére
Neked jelenleg melyik 5xxx szériás videokártyád van?
Nálam eddig 3db járt. A legelső drivernél volt black screen, azóta egyiknél se. Pedig most még egy Samsung monitorral is kipróbáltam, amire többen panaszkodtak.
Driver összeomlás még egyszer se volt. -
ddmmxx
csendes tag
Haliho!
Valakinek megvan e az afterburner 4.6.6 BETA-hoz az a file amit ha felulirsz a konyvtarban unlockolod a memory OC limitet akar 3000Mhz+? Egyszeruen nem lehet letolteni sehonnan :/ -
Bossp
addikt
válasz
BerserkGuts #14274 üzenetére
doomban pont még valami bug van hisz annyit megy az 5080 mint a 4080
az Oblivion meg maga a nagybetűs BUG
jó példák...
-
BerserkGuts
addikt
válasz
VoltanIgor #14270 üzenetére
az a baj doom dark age-ben is a valós fps-t nézzük (1%-os) max 10 a difi
persze 4090 is OC-zhető de nem annyira sacc pecc 48 vs 59 kb
másik game: oblivion remaster ahol elvileg megint előjön a különbség az nincsen meg hogy teszteljem:
-
SzlobiG
félisten
Igazándiból az ár difi ami számítana, ha jó áron menne a 4090, akkor nem állna benne annyi pénz, ezen van most dilemma, na meg amit írtatok újra ketyeg a garancia.
Meglátom még.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
SzlobiG #14267 üzenetére
Páran meglépték innen is. Igazából OC-val tényleg 10% körülire lehet csökkenteni a különbséget az 5080 és a 4090 között. De előny mondjuk csak az újonan ketyegő gari, és a 4x frame gen, ez utóbbi szerintem nem annyira nagy durranás. Ha mondjuk a DLSS 4 5-ös gen exkluzív lenne, az nyomna a latba jócskán, de így nem tudom.
Én 4080-ról váltottam, szóval az egy másik történet, de így is úgy vagyok vele, hogy lehetett volna nagyobb is az az ugrás.Mindenesetre elégedetlen azért nem vagyok.
-
SzlobiG
félisten
Aki 4090-ről váltott 5080-ra mi a véleménye 4K-ban? Nézegettem a teszteket, egy jobb példány már majdnem befogja a 4090-et kisebb fogyi mellett, aztán gondolkodóba estem.
-
Dreamie
őstag
válasz
deathcrow42 #14265 üzenetére
Vótmán.
-
Szegény ZOTAC
Először ropgate, most meg 5090 kártya vga helyett hátizsákkal
-
ddmmxx
csendes tag
Hello mindenki
!
Nemreg jutottam hozza egy Zotac RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA gpuhoz.
Tapom egy Corsair RM850x Gold, osszesen 2x2 8pin kabelt lehet hozza csatlakoztatni, es ugye a 12VHPWR csatihoz 3x8pin kell, itt viszon 1 szalrol muszaj csatlakoztatnom 2x8pint es kulon a masikrol 1x8pint ez lehet e problema? Tapnak siman birnia kell a kartyat...
Koszi mindenkinek! -
Szeretném, ha bejöhetnének az RTX Pro 6000-s Blackwell tulajok is ide. Ez a kártya az új gaming király
-
Bossp
addikt
Az egyetlen grafikai beallitas ami szignifilansan megtolja a proci igenyt jatekoknal jelenleg a hw raytracing. De még az is közel sem annyira hogy megfelezze :D. De ha mutatsz bármilyen tesztet ami az állításommal szembe megy és nem csak általánosan igaz. 100* felirom egy tablara
-
A target FPS csak egy valtozo a kepletbol....
Ott van ugye a felbontas es a reszletesseg... ami itt ugrik 4K-ra es ultrara, gyakran vannak olyan detail setting-ek amik magasabb workload-ot kovetelnek meg a CPU-tol....
Szoval nem, attol hogy a target FPS levaltott 30ra 60rol, de kozben a detail setting felvaltott ultrara es leptunk 4K nativra, egyaltalan nem jelentheto ki, hogy ez alacsonyabb CPU erot igenyelne, mint az ezt megelozo requirement.
-
-
Bossp
addikt
válasz
deathcrow42 #14245 üzenetére
mutassatok egy előre bejelntett spect ami közel járt a valósághoz. eleve az utolsó oszlophoz gyengébb proci kellene mint az előtte lévő 3hoz. hatalmas bullshit az egész mindig.
-
ciricica
junior tag
válasz
deathcrow42 #14245 üzenetére
Mire gondolsz, hogy a 300-350 ezeres 7900XTX-en is úgy fog futni mint egy 650-700-es 4090-en? Jah amúgy nem rossz.
-
Ultra req részt tessék nézni - szépen optimalizált game lesz ez
-
warcat
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
Találtgyerek #14239 üzenetére
Nem mindig, mindenkinel jelentkezik. 4090-nel nekem volt problemam, most ezzel 5090-nel meg semmi. Okról semmi info, mindenesetre orulok neki.
Mar csak annyi gondom van, hogyha beakarok lepni a biosba, akkor mindig a masodik kijelzore rakja, azaz a tvre. 2 napba telt mire rajottem, hogy biospiszkahoz le kell huznom a masodik kijelzot. Szoval azert anomaliak akadnak még -
xtremist
őstag
válasz
Maelephant #14232 üzenetére
Ilyen alapon nem hívhatnák félszemű nadrágkígyónak, náci rohamsisaknak vagy birsalmafejű tábornoknak sem, mert nem az, mégis így hívják, szóval ezen fölöslegesen rugózol.
-
Találtgyerek
veterán
Nemrég szóba került, hogy a Samsung monitorok nem jönnek ki jól az új szériával.
Három napja felraktam a G6-os Samsungot. 240Hz - DP kábel - 5080 és eddig egyszer sem volt fekete képernyőm. -
zebra_hun
veterán
válasz
tibcsi0407 #14235 üzenetére
Én is elégedett lennék
Szép eredmények, akárcsak a többiek 5090-e.
Ez a gpu az egyetlen fejlődés fps-ben nézve. -
Laraxior
titán
válasz
tibcsi0407 #14235 üzenetére
Franc tudja, warzone is ment szépen, most a biost is visszalőttem defaultra, meg a VGAt is. Vegulis ott kell hogy stabil legyen, ahol jatszok. Szoval ha kell akkor marad default. Nem mintha az unreal motor hires lenne a stabilitasarol...
A GPU amúgysem egy OC bajnok ahogy elneztem itt a topikban a 0.95V koruli ertekeket -
Laraxior
titán
válasz
tibcsi0407 #14233 üzenetére
Nekem nincs ertelme az OCnak, se az UVnak mert az Unreal engines Oblivion crashel, szóval defaultot kell hasznalnom
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #14231 üzenetére
Kis finomhangolás után:
910 mV körül mozog 2700 MHz környékén a kártya. Itt már kifutok a TDP limitből. Lehet az OC BIOS-t megérné felrakni, hogy a maradékot kisajtoljam belőle UV mellett.
A víz beállt 30 fokon.
Futás közben:
Majd kiderül, hogy játék alatt stabil-e a beállítás. -
Maelephant
senior tag
válasz
ScomComputer #13834 üzenetére
A bőnyét? A talpadból kivájva vagy máshonnan, izomszövetből? Amire te utaltál, az nemigen hívható bőnyének.
-
tomas51
senior tag
válasz
Laraxior #14229 üzenetére
Szerintem ezzel semmi baj ha ezt úgy tudja, hogy közbe csend van és nem üvöltő szél zaj.
Nekem is amikor a 4090 en volt a blokk az volt a lényeg hogy kuss legyen, simán volt hogy 60 fokos volt a gpu, csak éppen a gép meg szépen csendben ketyegett.
Ezért várom a blokkot a 80 ra, mert ezek után rendkívül idegesítő a zaj. -
Laraxior
titán
válasz
tibcsi0407 #14226 üzenetére
Leküldtem egy 20as passt.
30.3°C-nál megállt a víz hőmérséklete. Tekintve, hogy a lakásban ~22-23°C van, lassan már a sima vízhűtés sem lesz elég a hardvereknek. Ráadásul nálam 0.94V-on megy a GPU, olyan 2750MHz körül, hogy beleférjen a 600W-ba.
GPU: 55°C
VRAM: 52°C
Valószínűleg az MX4 kevesebb hőt ad át, mint a padok, abban sosem volt bajnok, csak az állaga miatt jobban szeretem használni.
-
xtremist
őstag
válasz
Találtgyerek #14227 üzenetére
Csak új házat kéne hozzá venni...
-
xtremist
őstag
válasz
deathcrow42 #14224 üzenetére
3070-em volt, oda nagyon overkill.
-
-
xtremist
őstag
Asus Rtx 5080 Noctua
4 slot, 385mm hosszú, és 2.6 kg....
-
Laraxior
titán
válasz
tibcsi0407 #14221 üzenetére
A vizes topikban van kép. Durva, de nálam hidegebb volt a vram, mint a GPU
2fokkal csak, de mondom, kb ugyanott mozognak.
De megnezem mindjart melegebb vízzel. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Laraxior #14220 üzenetére
Jobbnak biztos nem jobb, kb ugyanaz lehet a kettő, csak a puttyval könnyebb dolgozni. Sokmindentől függ, amíg a víz nem megy fel 30 fokra, addig nekem is hűvösebb a RAM. Hány fokos vízzel teszteltél?
Valószínű a kártya felépítése is más lehet.
Mondjuk nekem idle-ben is melegebb a RAM -
Laraxior
titán
válasz
tibcsi0407 #14218 üzenetére
En a gyári padokat tettem rá, es ugyanannyi a vram hőmérséklet nálam, mint a GPU. Ergo, jobb mint a putty
-
tibcsi0407
félisten
Arra nem büszkék.
Először azt hittem rossz a RAM hőmérséklet, aztán megnéztem a többi eredményt a topikban. Teljesen rendben van.
A kártya már jóideje megvan, de a Wireview Pro-ra is sokat vártam, meg meló is sok volt, ezért csak tegnap volt időm bepattintani. ROP-ok megvannak, léggel is stabil volt, úgyhogy fel is került rá a blokk. -
válasz
tibcsi0407 #14216 üzenetére
Jo latni, hogy akkor a putty bevalik a ramokon
Mar akartam kérdezni, hogy a hotspot merre van, de aztan leesett, hogy arra azt mondta az nV, hogy viszlat
-
tibcsi0407
félisten
Bepattant a Gainward a gépbe. Futtattam egy Speed Way 20 loop-os stress tesztet,, majd felraktam a vizesblokkot és megcsináltam ugyanazt. Órajelekhez nem nyúltam még. Több, mint egy hónapja csak itt pihent a földön a doboza, most volt időm berakni, de rendes tesztekre még nem lesz időm.
Levegő:
Víz:
-
-
És neked megéri lecserélni a komplett motyót ezért?
Lap, ház mindenképp cserés, és nem igazán foglalkoztam a témával, de elképzelhetőnek tartom, hogy a tápból is kellhet esetleg másik, de ha nem akkor is egy vagyon megint a semmiért.
Azt látatlanba borítékolom, hogy a kövi szérián nem fog maradni a jelenlegi csati, vagy ha igen akkor az is átalakítva, és vagy duplázva. -
omfgk
veterán
válasz
deathcrow42 #14204 üzenetére
4090-ből több ezer.
A már gen 2-es csati lenne az érdekes. Hogy az mennyit fordított az arányokon.
Mivel azóta nem mókolták, így gondolom drasztikusan visszaesett a szar beütésének az esélye. -
HantekDSO
tag
válasz
mate.szimilk #14201 üzenetére
Az itthoni gyártó meghibásodás esetén két 5090-et és három 4090-et ad cserébe!
(Igaz, engem gyíkká változtatott - de már elmúlt!
)
-
Bossp
addikt
válasz
Ki gyárt itthon 5090-et?!
-
Nem új dolog, már 40xx estén is elérhető volt, de azóta sem terjedt el igazán.
Másik fő gond, hogy a lapra ugyanúgy ez a fos csatalakozó kábel megy, szóval ugyanúgy meg tud olvadni, cserébe ha így lenne akkor egyrészt dobhatod a lapot is a kukába és még észre sem veszed ha gáz van.
-
-
-
Dreamie
őstag
válasz
Bottal kell lebeszelni, ha gond van.
-
mate.szimilk
újonc
Sziasztok!
Egy kérdés. Ha Németországból vennék egy RTX 5090-et, akkor a garancia hogy működik majd? Tudom érvényesíteni az itthoni gyártóval, vagy ki kellene küldjem a VGA-t a külföldi viszonteladóhoz? Van ezzel valakinek tapasztalata?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged